Müzik & Etkinlik Ergenliğinizden kalan en sevdiğiniz şarkılar neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim tripkolik gözlerinin yeşilini özledim 😂 Güncellemeler+1 yıl Ooo hayır gidemem sendenn Ergenliğinizden kalan en sevdiğiniz şarkılar neydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir sigara içimlik daha kal, kutsi nin ıslıkla başlayan bir parçası vardı unuttjm:) bide Ravi incigoz (yorgun gemi) Murat Boz özledim vs yıl 2010 bide 2011 di guzwl gunlerdi 1 0 Yorumla
Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diyar pala pompalamosyon kanka sebepsizce bu aklima geldi wkdjzn 0 0 Yorumla
hicbironemiyok Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Taladro çok dinlerdim hala da dinliyorum hala da çok seviyorum 1 0 Yorumla
Ǥнσsτts Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Funndy kraliçemm o yaww 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şarkısını severdin en çok 😂 Yorumla Ǥнσsτts +1 yıl Gamzende uyut beni, sonra koyu kahverengi hepsi güzel valla ayırt edemiyorum Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabii ki gözlerinin yeşilini özledim xjjxjxjx 0 0 Yorumla
roseee00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Çek git bebeğim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzaklara çek git bavulunu topla bebeğim çeekk git ah ah 😢 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 626 cevap paylaştı. Zakkum sarkilari. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir sigara içimlik daha kal, kutsi nin ıslıkla başlayan bir parçası vardı unuttjm:) bide Ravi incigoz (yorgun gemi) Murat Boz özledim vs yıl 2010 bide 2011 di guzwl gunlerdi
Diyar pala pompalamosyon kanka sebepsizce bu aklima geldi wkdjzn
Hala hepsinin tuhaf bir şekilde hatırlamak ve aklımda kalması..
Taladro çok dinlerdim hala da dinliyorum hala da çok seviyorum
Funndy kraliçemm o yaww
Hangi şarkısını severdin en çok 😂
Gamzende uyut beni, sonra koyu kahverengi hepsi güzel valla ayırt edemiyorum
Tabii ki gözlerinin yeşilini özledim xjjxjxjx
Heijan burası bağcılar 😂
Çek git bebeğim
Uzaklara çek git bavulunu topla bebeğim çeekk git ah ah 😢
Manga-Alışırım gözlerimi kapamaya
Zakkum sarkilari.
Bengü- kalbim