Seni kıran sözler midir yoksa arkasındaki iki yüzlülük mü?
13
4
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
Genç_Sinem | Kişilik & Karakter konusunda 91 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Sözlerden kırılmak iki yüzlülükle kırılmaktan kat kat evladır inanınız ki.. Nitekim sözle kırılırsın haddin bilir paçalarını sıvarsın, bakışını raya koyarsın, düsturunu hatırlar, serbest dolaşmazsın değer verdiklerinin kalbinde.
İki yüzlülük ise sahte irem cennetinde konaklamış gibi hissetirir. O yıkıldığı zaman, hakikati öğrendiğin zaman ondan sağ çıkmak ya imkansızdır ya da imkansız kadar zordur. Çünkü hazırlıklı gelen yağmura rahmet denirken, çat kapı gelene sel diyoruz..
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
eskikafalıadam | Kişilik & Karakter konusunda 574 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
ikiside kırar ikiside yorar.. vefa vicdan merhamet çok önem verdiğim insanı degerler asla vazgecmem asla tavız vermem, nanköre vicdansıza zalime bir firsat daha verilmez
Acid_Qeenn | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Beni kıran iki yüzlülüktür! İki yüzlü insan pazar tezgâhı gibidir, öne iyilerini koyar arkası hep çürüktür. Yüzünüze karşı çok iyidir fakat arkanızdan demediğini bırakmaz. Rabbim bizi onlardan korusun...🙏🙏
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Kırılmıyoruz öyle hemen her şeye yoksa toplamaya ömür yetmezdi 😀
1|1
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Söz uçar gider bir şekilde, lakin ikiyüzlülük öyle ağırdır ki buna kırılır hayatımdan silerdim o insanı.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
İki yüzlülük kırmaz öfkelendirir kin tutmama sebep olur... Sözler daha kırıcıdır her zaman.
0|1
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
İki yüzlülüğe kırılım ben. Sözler pek önemli değildir ama arkasındaki tavıra dikkat ederim.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Kırılmamaya çalışıyorum artık ya.
0|1
0|0
sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
İkiyüzlülük, çok daha ağırdır... Sen hüsnü-zan üzere hareket ederken, ikiyüzlü olan kişi, farklı hesap içinde olması, çok incitici bir durum... Siz ona belli bir güven ile yaklaşıyorsunuz bunun mukabilinde, karşılığında sizin o güveniniz, suistimala-ihanete uğruyor... Sözlerde, ikiyüzlülük gibi olmasa da, yerine göre o da yaralar insanı...
0|1
0|0
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 282 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
İkisi de kırar. Birisinin dili zehirlidir diğerinin davranışları.
2|1
0|0
YasayanAydinlik | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşü