bitek bana mı itici geliyor bu tipler?

ne alaka? İstediği kadar istediği yerde fotoğraf çekebilir? Sadece bir kişiye sık sık bu tarz fotolar atınca ve o kişi rahatsız olunca yine de atmaya devam ederse bu görgüsüzlüktür. Ama yok kendi profilin de bu tarz fotolar varsa baya kendisi sevdiği için atıyordur başkası için değil ve görgüsüzlük değildir
Bu tıpkı sizinde ben dekolte giyosam makyaj yapıp süslenip güzelleşiyorsam erkekler için değil kendimi öyle beğendiğim için demenize benziyor
Erkeklerde arabasını sevdiği için birlikte foto çekmesi gezmesi
Ne biliyim müzik açıp kendi arabasıyla uzun yol gidip kafa dağıtması da gayet normal
Çoğu kendi arabası değil maalesef bir gösteriş peşinde ama bu kızlarda da var
Neyin kafası bu
Arabayla resim atmak nedir hiç öyle merakım olmadı da
Çok lüks arabam da oldu ama 1 tane resim çekmem
Cevap
75Cevap
Kadınlar nasıl süsünü püsüne düşkünse erkeklerinde araba, futbol, playstation, oyun gibi birçok şeye zaafı var. Herkes sevdiği bir şeyle fotoğraf çekilebilir, görgüsüzlükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ancak her gün bir mekanda masada Chivas, puro, nargile, “Sadık inşaatın oğluyum, erkeğiz, adamız ulan!” zihniyetiyle lüks model arabasının önünde fotoğraf koyuyorsa işte bak o görgüsüzdür. Bu adamlarında tabi sponsor arayışında olan alıcıları var.
Erkekler arabalarını çok seviyor. Çoğu kadının sandığı aksine gerçekten çok sevdikleri için paylaşım yaparlar. Araba biz erkekler için ayrı bir unsur ayrı bir hayat.
Kaslariyla da foto paylaşıyorlar ☺ yani görgüsüz değildir.
Ha böyle gözüne sokuyorsa evet görgüsüz.
https://images.app.goo.gl/YzQZFAh2bU6yngxG8
Yani bir kaç tane paylaşabilir ama her gün araba sürerken story atması bana itici gelir mesela.
Ya neden hersey bir kötü sebep buluyosunuz?🤦🏻♀️ Ya belki o oyle seviyor ya belki o oyle fotoğrafları seviyor ya belki o arabayı seviyor yani bir insanın kendi sevdigi şeyleri kenardan boyke yansitmak boyke düşünmek mantiksiz diyilmi lütfen ya..
Hay yaşa çok güzel yorum yapmışsın
Rica ederimmmmmm 🤗
Hiç böyle düşünmüyorum. Yani araba bir çok erkek için tutku demek. İlla görgüsüzlükten olması gerekmiyor. Bazıları o kadar çok seviyor ki ellerinden gelse içinde yaşayacaklar. Çocuksu ve masum buluyorum aksine :)))
Kendi arabalarını 1 kez paylaşır okey ancak birde farklı farklı kendine ait olmayanları paylaşanlar var, yediği her yemeği paylaşanlar kadar görgüsüz.
sana her şey itici :D :D :Dne varmış bunda yahu, kimi kedisiyle çekiilir, kimi sevdiği çiçeklerle, bekar adamın sevdiğide arabasıdır, araba tutkudur, araba sevdadır, neden çekilmesin gayet doğal bi şey.
Bunlar kızları etkileme sanatı diye düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki; görgüsüzlük yaptıklarıni ah be yazık 😁
Poza bağlı. Bende bıktım arabanın içinde sol elle direksiyon, sağ el ile kamera ve arkada ergen ergen atarlı giderli şarkılar olan videoları izlemekten.
Foto mu? Paylaşmak mı? ohoo çok eskidi onlar artık hava atmak için arabası olduğu halde hafta sonu lüKS araba kiralayanlar var neler var neler ya askldjskdf
Arabasının markasını çekip; bak ben zenginim, şu aracı kullanıyorum imajı verenler görgüsüz ve fazlasıyla iticiler.
Bazıları göze sokar gibi direksiyonda ki amblemi göze sokuyorlar ve dakika başı paylaşıyorlar bu görgüsüzlüktür nadir paylaşırsın o ayrı
Her dakka saniye paylasanlar görgüsüzdür ama normal hikaye fotograf atanlar bence degil arabasını sevebilir paylasabilir ama bi dozajı olmalı
Arabasız erkeği itici bulan kızlar çoğunlukta olduğu için, yapıyorlar öyle şeyler. Tencere yuvarlanır kapağını bulur misali.
Degildir ama kendi arabasi degilse ve onla cekiyorsa o cok sacma
Görsel bence mis gibi abartıdan uzak, ama olur da trafikte makas atarken veya hız yaparken fotoğraf çekmişse o görgüsüz ve iticidir.
Arabanın neresinde çektiğine göre değişir 😁 ısrarla model ve marka göstermenin peşindeyse net görgüsüzdür.
Onlarda istemiyor ama. Kadınlar böyle istiyor mecbur kalıyor çocuk sistem böyle yoksa kutsal bakire oynar çocuga
Kendi arabamla olmasa bile, değişik arabalarla çekindiğim selfieler hiç de görgüsüzlük olarak kabul etmiyorum. Keyfi çekim olarak kabul ediyorum.
Yani arabasını sevip paylaşması sorun değil de mesela porsche mercedes bmw amblemini böyle gözümüze sokanlar çok görgüsüz.
Araba fotosu paylaşan erkek ile , poposunu paylaşan bir kadın arasında bir fark yoktur. Para/güzellik ilişkisi
Bi tane belki
Bazıları bütün resimlerini arabayla atıyor ya da arabasını çekip atıyor deliriyorum itim itim itilirim
İki tane aracım olmuştu. Daha bir kez bile araçla fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlamadım. Bana barzoluk gibi geliyor.
Evet görgüsüzdür fakat öyle resimleri beğenen hatunlar nedir? Bence asıl soru maddiyata göre sevgili seçen hatun kısmına Ne denileceğidir!!!
İstediğim şekil paylaşırım, pek umurumda değil 😇. Ünlüler yapınca tarz oluyorlar da normal biri yapınca görgüsüz mü oluyor?
Ben arabamla daha çok gezerken çekiliyorum. Genel olarak kompozisyonda kendimin olmasını tercih ederim arabamın değil.
Ben de hoşlanmıyorum ama bazıları görgüsüzlükten değil tutkudan dolayı paylaşım yapıyor. Tabi kim görgüsüz kim hastası anlaşılıyor.
Sıradan arabalar için evet ama BMW Z4 alırsam kendime bir tane tabiki atarım. Görgüsüz olduğum için değil sevgilim olduğu için tabiiki 😉
Bunun cool buluyorlar bu kadar kekoca ve görgüsüzce başka hiç bir şey yok.. 4 yıldır arabam var kimse özenmesin üzülmesin diye tek bir yerde bile paylaşmadım. Allah korkusu olan insanım ben... Dünya malı ile hava atmak yakışmaz...
Kizlardan da yapan cok var acikcasi itici geliyor bana
Türk kızlarının sıklıkla düştüğü durum olduğunu biliyorlar ve bu doğru bir şey. O yüzden normal karşılıyorum.
Olsaydı kütüphanesini paylaşırdı, ama yok işte. Böyle yapmaları daha iyi, ne oldukları daha rahat görülüyor :)
Peki bunun kitap-kahve kombiniyle resim çekip paylaşmaktan farkı nedir?
Bunu siz kezo kızlar istediği için bu halde kro keko dırzo keşkolar
Memesini göze sokan kız kadar kötü.
Bence görgüsüzlük. bugune kadar hiç arabalı foto paylaşmadım.
Amac ve tadinda birakma durumuna gore degisir...
Sosyal medya kullanmiyorum; ams kullansam da arabali bi poz cermezdim asla. Bilemiyorum Altan 🤷♂️
Ben de pek sevmiyorum arabasıyla fotoğraf çekip paylaşanları
Keko kredi ile araba almış, bi tarafına şemsiye girmiş hala hava atmak derdinde bana göre böyle tipler aynı bu şekilde 😂
Lamborghini ile atan erkeklere kızlar sulanıyor ama tofaşla atarsan itici gelir :D
2 fotoğraftan biriyse tabi ki ama ne yazık ki her malın alıcısı var :)
Bana aşırı itici geliyor.
Bence görgüsüzlüğe de giriyor bu.
Ama öyle deme ya 2. eşleri arabalar zevkler renkler diyelim biz
Genelde evet. Ben arabasıyla fotoğraf paylaşıp görgüsüz olmayana rastlamadım.
yediği içtiği giydiği çıkardığı gittiği gitmediği herşeyi paylaşıyorlar
Araba işin nirvanası
Adam arabasını seviyor, ne var bunda. Herkes sevdiği ile foto çekiyor, onunda sevdiği şey arabası.
görgüsüzdür.. adamın 100 bin tl liralık arabasi var, fotosunu paylasa paylasa bitiremiyor.. benim bir milyon tl lik evim var, onunla kiyaslayacak olursam benim onun paylaştığı fotograflarin on katini paylasmam lazim.. bye
sürekli yapıyorsa görgüsüzlük olur ama arada yapıyorsa bunda bi sakınca yok bence ona bakılırsa kızlarda bi çanta bi ayakkabı alınca göze sokar gibi hikaye atıyor herkesin ilgi alanı farklı yapılabilir ama abartmadan
Kesinlikle görgüsüzdür...
Özellikle de direksiyonu çekerek atan arkadaşlarımı siliyorum hesaptan.
2 kere araba aldım daha ne araba aldığımı bilen yok, biryerde paylaşmadım😄
Bana da itici geliyor. Yani bunu arabasıyla hava atmak için yapanlar özellikle. Ama herkese de itici gelmiyor.
Yoo arabası varsa neden görgüsüz olsun..
Eğer sürekli paylaşırsa evet..
Ne yapsınlar? Eğitim yok, tip yok, para yok, iş yok. Tanıdık ya da yoldaki otolarla foto çok mu?🤔🙏
arabanın kaç beygir olduğu önemli degil önemli olan o kisinin ne kadar beygir oldugu
Profilde bu tarz en az 1 fotoğraf olabilir bunu kabul edebilirim ama 1 den fazla görürsem koşarak uzaklaşıyorum
Arabasıyla değilde şöyle söyleyeyim cinsiyet fark etmeksizin yediği yemeği instagram a atan tam görgüsüz böyle katıksız katmerli görgüsüz
Sürekli yapmadığı sürece değildir bence güzel bir arabayla bir iki foto çekilmesi normaldir ama sürekli yapıyorsa gorgusuzdur
Genelde öyle fotoğraf çekenler basit takılmalık kız düşürmek için çekiyor. Ee tabi o basit kızlar da düşüyor. Bu bi gerçek kimsenin zoruna gitmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?