Erkeklerin pahalı arabalarda poz verip sosyal medyada paylaṣması, güç göstergesi mi? Kime? Niye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bazen güç ve statü göstergesi oluyor. Sosyal medyada paylaşarak hem arkadaşlarına hem de çevresine ‘başarılıyım’ veya ‘şuna sahibim’ mesajı vermek istiyor olabilirler. Ama bazıları da sadece arabayı sevdiği için paylaşıyor, illa gösteriş amaçlı olmayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayŞöyle düşünebiliriz bir arkadaş aşağıda yorum yapmış gerçekten hak verdim toplum olarak erkeğin üzerinde şöyle bir algı var "Erkek adam ağlamaz, erkek adam güçlü olur, erkek adamsın sen yaparsın, erkek adamsın elin iş tutsun, erkek adamsın sen göz dağı ver, erkek adam hiç güçsüz düşer mi?, erkek adamsın sen sert olmalısın." gibi gibi birçok şey daha bu zaman da erkek zaten çalışacak evine bakacak hanımına çocuğuna bakacak vekil bu evelAllah kadın da çalışmıyorsa ev işlerinden sorumludur kadın yorulur erkek 2 güzel söz eder erkek yorulur kadın iki güzel söz eder bu konuyla ne alakası var diyeceksiniz aşağıda ki arkadaşın yorumunu görünce paylaşmak istedim düşüncelerimi
00 Yorumla
6 ayKıroluk. Katillerin TikTok hesabında hep öyle paylaşımlar var, düzgün bir erkek böyle bir şey yapmaz. Kendilerini havalı sanıyorlar ama değiller, gösteriş yapmaya çalışıyorlar.
12 Yorumla
Soran6 ayAhahhaha gece gece koptum la. n. ama doğru yorum olmuṣ. Haklısın yaa
- 6 ay
Koptun demek, demek ki biraz doğruyuz 😏
Hiç yapmadığım ama gayet mantıklı bulduğum bir hareket.
Normalde hiç mesaj gelmeyen erkeklere lüks araçla fotoğraf atınca yüzlerce mesaj geldiğine çok şahit oldum.
Erkeğin arabalı fotoğraf paylaşmasıyla kadının dekolteli vücudunu ön plana çıkaran fotoğraflar paylaşması aynı şey.
Yani amaç tamamen karşı cinsi etkilemek08 Yorumla
Soran6 ayAma buna kanan kadınlar var mı? Ve böyle erkekler gerçekten böyle kadinları mi severler, yani ucuz kadınları? Bizim gibileri görmezler o zaman hiç. 😣
- 6 ay
Gerçekçi olalım. Erkeğin zenginliğine bakmak her kadının doğasında olan bişeydir. Hiçbir kadın züğürt erkek istemez ve evet sırf lüks araba veya ortamlarda olan erkeklere yazan milyonlarca kadın var.
Çok nadir paraya bakmayanlar olur ama onlarda bir süre sonra erkek maddiyatını toparlayamazsa aşk karın doyurmuyor der pişman olur.
Bir erkeğin parasına bakan kadınlara ucuz demek kadın doğasına hakarettir. Kadınlar erkekte kendini rahat ettirme gücüne veya potansiyeline, erkekler kadında güzelliğe ve anaçlığa bakar.
Tabiki bizi paramız için değilde biz olduğumuz için seven kadına daha çok değer veririz."Bizim gibileri" derken kastettiğin bu tip kadınlar sanırım. Senin gibileri görmemiz için sana ulaşabilmekte önemli mesela. Ben hiçbir erkeğe yazmam onlar beni bulsun dersen ve çok sosyalde değilsen seni nasıl görsünki erkekler 🤷🏻
Soran6 ayAslında sosyalim. Hatta yazdigim da oldu. Ama dönen olmadı diyelim.
Soran6 ayEvet havalılar biraz belki. Ee bende çirkinim galiba ne yapayım 🤷♀️ birde zaten karakterli erkeklerden hoṣlanırım. Onlara da günümüzde rastlamak zor..
- 6 ay
Ahahaha. Katılıyorum karakterli erkekte kızda çok nadir bu zamanda.
Keşke herkes hakettiğiyle olsa diyorum herzaman içim çok rahat bu konuda ama şans işte düzgün insana denk gelemiyorum bir türlü😅
Bende çirkinim galiba diye kendini niye küçümsedin hemen güzellik göreceli ilgilerini çekmemişsindir belki. Çevrem bana hep yakışıklı der mesela ama illaki kumral, baby face beğenmeyen sürüyle insanda var. Baya göreceli böyle şeyler
Soran6 ayBu arada bir ṣey daha soracam. Bu storylerime bakardı önceden artık son zamanlar hiç bakmıyor. Kendisi gelip ilk defa fotoğraflı storymi beğendi. Ne yaptığı belirsiz. Ve en son konuṣtuğumda da soğuktu zaten. Neden gelip beğenir, sonra tekrar ortadan kaybolur?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Ooo klasik hareketler! Pahalı arabalarda poz verme olayı, genelde "Bakın, ben neler başardım!" mesajını vermek için yapılıyor. Ama bu mesaj kime gidiyor? Genellikle sosyal çevrelerine, hoşlandıkları kişilere ya da "bak bende var" diyerek kendilerini kanıtlamaya çalıştıkları bir hedef kitleye tabii!
Güç göstergesi mi? Belki ama bazen de sadece "cool görünmek" çabası. Arabalar benim için sadece güç göstergesi değil, bir aşk! Ama şunu net söyleyebilirim, direksiyona kim geçtiği önemli, araç poz değil ruh ister. 😎✨ Sonbaharın serin havasında, dökülen yapraklar arasında bir yolculuk yapamadıysak, o pozun ne anlamı var ki?🚗🍂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
68Cevap
Gizli Üye(45 üstü)6 ayCok daha fazla kiz tavlayabiliyorlar oyle. Kimse kendini kandirmasin. Benim arkadasimin arabasi serviste 2 hafta kalmak durumundaydi. Bana dedigi sey tam olarak şu "arabami cok ozledim 2 haftafir yaprak kımıldamiyor kimseyle tanisamadim. Araba varken cafe nin onune cekince her gun mutlaka yeni birileriyle tanisiyordum şimdi kimse bakmıyor"
Yani durumun ozeti bu kizlar arabaya duşuyor araba bi statu gostergesi olarak gorev yapiyor iyi bir meslek ya da zengin bir aileyi temsil ettigi icin kadinlari cekiyor. Kim de ben bakmam arabaya diyorsa en cok o bakiyordur onu da bilecek tecrubedeyim.00 Yorumla
6 aySiz tam olarak ne istiyosunuz mesela? Güç gösterisi yapan kötü, tevazu içinde olan ezik, narsisti şeytan, genç olsa ergen, olgun olsa yaşlı, bekar olsa abza, evli olsa zampara, cool olsa havalı, konuşkab olsa geveze..
Tam derdiniz ne?
(Not: aptal sorularınızın birini bile sormadan, istediğini FAZLASIYLA bulmuş. bi DAYI yım, ona göre salla 😎)
22 Yorumla- 6 ay
ortanız yokmu knk
- 6 ay
@CanımWaffleÇekiyo işte, orta olana da VASAT diyosunuz
6 ayBir cogu gösteriş. Halbuki daha da alçalıyorlar. Bazıları arabayı sevdigi icin paylasiyor bir etkinlige gider paylasir yikar yahut tamir eder paylasir bu insanlari dahil etmemek gerekir. Bir de gözlükle artist gibi poz verenleri vardır güldürür methiyeler dizdirir..
01 Yorumla
Soran6 ayHakkatten gözlükle de artist gibi poz veriyor. Nereden bildin?
6 ayaraba kendi arabasıysa gününün çoğunun geçtiği yerle fotoğraf paylaşması kadar normal ne var ki? çoğu kişi için zevk olan bir şey. hava atmayı erkekler değil kadınlar yapar. erkeklerin arabalarını statü göstergesi olarak yatıştırdığını görmedim duymadım ama eşlerin kocalarının arabalarıyla hava sattığını çok gördüm
10 Yorumla
6 aySiz kadınlar gibi bir bardak kahve ile 3800 adet resim çekip paylaşmam🤣
Ben arabaları çok severim. Daha dün 6. kez araba değiştirdim daha 22 yaşındayım🤣. Alır tamir eder binerim klasik arabalar olur genelde bu sefer yeni oldu biraz (vw passat) ben kendimi değil sadece arabalarimi ve tamir ettiğim şeyleri paylaşırım.00 YorumlaO kadar çalışıp kendi emeğiyle alanlar ile baba parası ile alanlar belli oluyor genelde baba parasındakiler bana şımarıkca ve. Çocukça geliyor ama bende kendi emeğimle alıcam ilerideki arabamı alınca da paylaşırım diye düşünüyorum belki de paylaşmam insanlar çok hasetler bilmiyorum ama heves ederim emek vermişim sonuçta
00 YorumlaBence sorun böyle adamlarda değil. Böyle adamlara prim veren zavallı kızlarda. Kadın olsaydim bir erkeğin beni sadece duygularıyla, sadece samimiyetle beni etkilemesine izin verirdim. Kendimi böyle heriflerin elinde objelestirmezdim.
Ama ne yazık ki bizler eğitim olarak zayıf bir kültür olduğumuz için kadına değer veren Atatürk'ü bile otekilestiren zihniyette insanlarla olduğumuz için maalesef kızlar böyle tipleri güçlü görebiliyor.
00 Yorumla
6 ayBence bu tamamen “ben bir şeyim” deme çabası. Kimi kendini başarıyla, kimi bilgisiyle, bazıları da arabayla gösteriyor işte. Güç göstergesi mi? Evet ama daha çok içini dolduramayanların dışa vurduğu bir iddia gibi. Gerçek özgüven, direksiyonda değil, duruşta belli olur.
00 Yorumla
6 ayErkeklerin pek çoğu "erkek dediğin şöyle böyle olur, parası olmayan erkeği kimse sevmez" tarzı algılarla yetiştirildikleri için yapıyorlar bence. Kimisi de sadece hava atmak için yapıyor ve kimisi de bu şekilde kızların düşeceğine inanıyor. Ama aşırı araba paylaşımlarında bulunan hiçbir erkek normal değil bence.
00 Yorumla
6 aygörgüsüzlük varoşluk sadece ben hayatım da gidip bir ofisim de arabam ile foto çekilmedi genelde arkadaşlar ile birlikte bir şey yaparken biri çekmiştir kendimi bile hiç çekmedim bakireyim bu konuda :) güç gösterisi ne olduğunu realde biri gelsin yanıma gösteririm maaş ile çalışan adamın güç gösterisi olmaz piramit işcisi
00 Yorumla
6 ayBunu bir başarı olarak görüyorlar ve bunu duyurmak istiyorlar. Aslında kızların bunlara önem vermesi de büyük bir etken. Bu gibi gösteriş budalalarından rahatsız oluyorsanız sizler de servet avcılığını bırakınız 🫀
10 Yorumla
6 ayBiz nasıl ki süslenip makyaj yapıp çanta kıfayet oje kombin yapıp paylaşıyorsak. Onlarda öyle paylaşıyor. Kuduran hemcinslerim herşeyi sorgulamaya hak sahibi maşallah😂
21 Yorumla- 6 ay
Aklı başında kadınların olduğunu görmek ne güzel
6 ayAşırı saçma bir davranıştır. Bu tarz paylaşım yapanlar eksikliklerini gizleme derdinle olan insanlardır. Ya da insan hiç olmayan tarafını göstermek ister. Fakir ise zengin gibi takılmaya çalışır sadece.
00 Yorumla
6 ayO hissiyat aslında güzel bir duygu ama bunu gerçekten hissetmiyor paylaşım yapan, sırf instaya foto atmak, zenginlik algısı vermek karşı tarafa amaç ama işte gerçekten o kafada olmak önemli..
Tamamen karşı cins için.
00 Yorumla
6 ayGeçen Mini s ile hikaye paylaşmıştım ne kadar sanayici arkadaş varsa Hayırlı olsun gardaşım çay içmeye bekleriz yazmış. Sadece ustalar beğendi dd
31 Yorumla
6 ayStatü. Maalesef ailemiz bile süresen sonra dahil başarısız erkeği seven kimsesi olmaz. Buna mecburuz diyebilirim. Kimisi kariyerini, kimisi malını, kimisi yakışıklılığını, kimisi fiziğini ve sayre.
00 YorumlaArabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şahsen eski ve ucuz, ama bana özel arabalarla fotoğraf çekilmek benim için daha önemli; çünkü arabayı güç göstergesi değil, tarzımı yansıttığım bir araç olarak görüyorum.
00 Yorumla
6 ayBende aracımın önünde fotoğrafımı profil fotoğrafı yaptım da, bi güç göstergesi falan yok. Keyfi. Bazıları keyfine araba sürerken paylaşıyo, bazısı arabanın önünde paylaşıyo.
00 Yorumla"İşsizim bir işten anlamam arabayıda babam aldı, bendede çap yok işte araba sayesinde karı kız kovalamaya çalışıyorum" pozunu diyorsun sanırım
00 YorumlaÇok saçma gövde gösterisi mi yapıyorlar arabam olsunda benim olsun başkasının lüks arabasının bana ne faydası var
02 Yorumla
Soran6 ayKendisinin ama zaten
Kızlara, "Elimin altında bu var, fazlası da olabilir.
Sen de altıma gel!" Mesajı vermek için olabilir.10 Yorumla
6 ayHerkes mağara dönemi insanı. Erkek güçlu olursa kadınlar seçer diğer erkekler kadınını elinden alamaz.
00 Yorumla
6 ayAynen dediğin gibi bendede Mercedes maybach var ama paylaşmam asla
03 Yorumla
Soran6 ayKralsın
- 6 ay
Eyvlalah prense
- 6 ay
Prenses
6 ayay aşko bence bu tamamiyle vasatlık, görmemişlik falan herhaldeee. görünce oha falan oluyorum yani o dereceeee
00 Yorumla
6 ayBir erkeğin en büyük gücü paradır, bundan dolayı bunu bu çağda kıskanmak yerine tebrik etmek gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEn fazla uzak durulmasi gereken.. tehlikeli ve genellikle yetersiz kisiliğe sahip erkek modeli.. kaslarini gosterir bazikarida mesela.. Elde avucta bi kaslari vardir.. belkide arabasi.. parasi.. pulu. içleri boştur.
00 YorumlaKadınların makyajlı, lens takarak, hatta filtre kullanarak foto paylaşmasıyla aynı şey.
02 Yorumla
Soran6 ayGözlükle paylaṣsak çirkin mi oluyor? (Soru dıṣına çıktık biraz ama olsun)
6 ayHayır, eziklik göstergesi benim param var bakın bana değer verin psikolojisiyle, düşüncesiyle paylaşıyorlar. Direkt 👎🏾 şutlanacak tipler.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 323 cevap paylaştı.
6 ayGüçten ziyade sadece gösteriş birilerini bir şeyler kanıtlamada denebilir ama kime işte alan olursa çok tasnif etmiyorum
00 Yorumla
6 ayPara hayatımızda amaç mı? Yoksa yaşamımızı kolaylaştıran bir araç mi?
İki sorunun cevabını bul ve sonra düşün
Saygılarımla...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayTabii arkadaşları olsun elde etmek istediği kadın olsun ben bunlara sahibim demek istiyor. Bu şekilde elde edeceğini sandığı için normal görüyorlar bence
00 YorumlaHava atmayı ya da arabasiyla foto çekilmeyi seviyordur
00 Yorumla
6 ayGörgüsüzlük başka bir şey değil... bir de basit karakterli kızlara gel gel yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYıllardır zenginim bindiğim arabanın modelini bile söylemem, ömrümde hiç resimde paylaşmadım
Neden böyle yaptıkları hakkında tek fikrim var
Daha sonra birşeylee sahip olmuş olması00 YorumlaArabalar konusunda 316 cevap paylaştı. Çocukken erkekler araba ile kızlar barbi bebekle oynar. Büyüdüklerinde ise roller değişir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBİR Erkek olarak diyorum son 1 yildir işim var arabamda var bunun getirisi ne oldu deseniz hayatimda yaşamadiğim kadar sosyelik ve kız arkadaş getirdi ayrilmak isteyip gitmeyenmi dersin arada bir yoklayanmi dersin arabanin getirisi cok bakmayin bu kızlarin kalbi falan seviyoruz yalanina
00 Yorumla
6 ayKızların aynada dodağını büzerek poz vermesi ile aynı.
00 Yorumla
6 ayGüç gösterisi olduğunu sanmıyorum erkekler arabalarıyla bağ kuruyor
00 Yorumla
6 ayBeyin nöronlarının iflas etmesi sonucu gerçekleşen bir durum olsa gerek.
00 YorumlaDiğer erkeklere
Doğanın nasıl işlediğini hâlâ öğrenemediniz mi?00 Yorumla
6 ayMaddiyata tapan birini etkiler ama aşka tapan birini etkilemez bence
01 Yorumla
6 ayAşırı saçma bulduğum oturduğum yer ile gülüp geçtiğim poz
00 Yorumla
6 aySeksi ve evlenmeden olmaz demeyen hatunlara 😂 işin garip yanı gerçekten işe yarıyor olması 😂
00 YorumlaKızların lüks mekanlara gidip fotoğraf paylaşması bir mesaj mı? Kime? Niye?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayNedeni kadınlar pahalı arabalara ve güce baktığı için
04 Yorumla
Soran6 aycanım olmalı o zaman. Keşke karakteri olsaydı onun yerine. O zaman peṣinden koṣardım mesela. Ama bu insanlar için değmez.
Cevap sahibi6 aySen öylesin ama genel olarak kadınlar tipe değil para ve güce bakar
Soran6 ayYa simdi şöyle. Bende tipe bakıyorum maalesef. Ama karakteri de, kiṣiliği de önemli tabiki. Zengin olması pek de önemli degil. Ama tipi olsun diyorum mesela 😂. Ne yapayım
Cevap sahibi6 ayHerkesin kriteri farklı işte olabilir isteyebilirsin
6 ayBir arkadaşın düşündüklerini paylaşıyorum… minik pipileri var diyor 🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHerkes arabayla poz veriyor bende traktörle çekinicem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayTek sebep gereksiz egolari öyle yapıp erkekliklerini tatmin ediyorlar başka hiçbir sebep yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÖyle demeye kanan canım kızlar çok , kullanıp sonra köşeye bırakıyorlar.
00 Yorumla
6 ayAklıyla öne çıkamayan bedeniyle ya da malıyla çıkmaya çalışır
00 Yorumla
6 ayHepsi olmamış tipler olgun değil.. bana itici gelir
20 YorumlaSadece görmemişlik başka bir şey değil, şunu kafaları almıyor araba ile kız tavlanmaz ama anlamıyorlar işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayErkeklerin pahalı arabalarda poz verip paylaṣması eşittir kızların yarı çıplak fotolarla orasını burasını çekip paylaşması
30 YorumlaSanmıyorum şahsen ben kendi arabamı paylasnayı seviyorum baskasının değil ama
10 Yorumla
6 ayEvet güç gösterisi hem hem cinsleri ile hem de kadınları etkilemek amacıyla
00 YorumlaGösteriş budalası insanlar sosyal medya sayesinde çoğaldı
00 YorumlaHadi bi iki tane fotoda gözükse neyse de full arabasıyla çekinenler bana çok ezikçr geliyor
00 Yorumla
6 ayPahalı cilveli bir geyim alınca neden poz veriyorsunuz, veya iyi bir makyajla
00 Yorumla
6 ayO paylasimi yapan genelde cebinde su alacak parası olmayan kisilerdir
00 Yorumla
6 ayKadnlari etkilemeye çalışma projesi
12 Yorumla
Soran6 ayBu arada bir ṣey daha soracam. Bu storylerime bakardı önceden artık son zamanlar hiç bakmıyor. Kendisi gelip ilk defa fotoğraflı storymi beğendi. Ne yaptığı belirsiz. Ve en son konuṣtuğumda da soğuktu zaten. Neden gelip beğenir, sonra tekrar ortadan kaybolur? Yani beğenme gereğini nerden buluyorsun madem ortadan tekrar kaybolacan.
- 6 ay
Senin böyle merak etmeni saglayp mesj Atmani saglamak
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri