Bunun kızlar üstünde çekici olduğunu düşünüyor musunuz?
#reda
#reda
Bazı erkekler araba ile fotoğraf çekilirken, bunun kendilerini daha çekici göstereceğini düşünür. Araba, güç, prestij ya da başarı gibi sembollerle ilişkilendirildiği için, bu tür fotoğraflar kişinin özgüvenini ya da statüsünü göstermeyi amaçlar. Ancak bu durum herkes için geçerli değil. Kimileri için sadece arabalarını sevdikleri veya bir anı paylaşmak istedikleri için böyle pozlar veriyor. Çekici olup olmadığı ise tamamen bakan gözlere kalmış.
Ana motivasyonlarının kızları etkilemek olduğunu düşünmüyorum. Bu daha çok güç gösterisi gibi "Bakııın benim fiyakalı güzel mi güzel arabam var" der gibi. Erkeklerin kendini çekici görmelerine gerek yok arabaları olsun yeter onlar için araba sevdalıları en nihayetinde.
Mesele ne ilgi çekmek, ne de görgüsüzlük.. Bütün olay marka meselesi. (Bi Galerici) :D
Kendilerini bi bok sanayler
Cevap
36Cevap
Gösterecek başka bir şeyi yoktur ya da çevresindeki kadınlar mala düşkündür. Ondan yani bu olaylar
Parasıyla eksiklerini kapatmaya çalışan görgüsüzler bence
yaaani şimdi benimde arabam olsa her yerde paylaşır hatta plakaya isim ve soy isim yazardım değer verirdim erkekleri anlıyorum o yüzden ahsjdjsjqjand çekicilik değil bu aşk aşk
Evet çekici olduğunu düşünüyoruz. Arabaya eve mala mülke kıymet veren insanlar olduğu müddetçe de öyle düşüneceğiz. Bir kısmı çoğunluğa muhalif fikirlerdeyse fikri etkilemez nezdimce.
Hayatta karakteri , amacı olmayan insanlar, araçlarıyla ilgi çekmeye bayılırlar Reda. Buldumcuklar kitlesine saygı duruşu hkşşş
Kızlar genelde arabası olan ve parası olan erkeklerden hoşlandıkları için böyle bir arz gelişmiş durumda. Böyle bir piyasa var yani :=)
Bakın kızlar arabam var mesajı verilmek isteniyor. Ama şöyle de bi gerçek var. Bmw görüp kendinden geçen kızlar var. Bu ikisi kıyasıya yarışır
Çekici mi bilmiyorum ama kendim için konuşursam arabam benim çok sevdiğim bi parçam ve onunla fotoğraf çekinmek hoşuma gidiyor.
Evet buna düşen kızlarda var ama erkekler için arabalar özeldir buda bir gerçek yani sevdikleri için de araba ile resim atabilir.
Evet öyle düşünüyorlar ve çoğu kadin/kızın da önemli kriterleeinden biri bu. Azıcık aşım kaygısız başım diyen bir nesil yok artık
Evet, özellikle bmw, Mercedes falansa
Hatunlar yolda görünce bakmadığına arabanın direksiyonundayken dik dik bakıyor
Birisinin bu gerceği abartanlara söylemesi gerek 😂
Değil mi adamın profiline giriyorsun kırk fotoğraf paylaştıysa 53 tanesi arabayla sjdjjd
Fazla itici
Sonrada kızlar arabası olan erkeğe bakıyor oluyor. Kendilerini o şekilde servis eden onlar
Bence kızlarla ilgisi yok arabaları bir uzuvları gibi olduğu için ayrılmak istemiyorlardır😂
Net sölüyorum kızları hava atmak için ama böyle erkekleri maalesef itici buluyorum
Lüks araba görünce düşen kadınlar hiç azımsanacak sayıda değil
Sadece araba ile ön plana cıkmaya calısan adam boş adamdır reda
Bende bir numara yok eğer bana gelecekseniz ödülünüz bu araba olur.
Genelleme yapmayayım ama;
Kızların talepleri bu yönde
Çekici olmasa yapmazlar yüzlerce kadın düşüyor sonuçta
Of gerçekten böyle düşünüyorlar hele sadece arabayı çekip atan var o kadar itici ki hayy
Erkeklerin ne düşündüğünü bilmem ama lüks araba görünce içine düşen kızlari çok gördüm
çekici olduğunu bilmeseler yapmazlar zaten. kızların bir kısmı çekici buluyor ki yapıyorlar
Bunu o şekilde düşünmemek lazım. Bazıları gerçekten arabasını çok seviyor
Yoo Allahın kazmaları sadece
Arabayı bilmiyorum ancak motorsiklet kesinlikle artı değer katıyor
Bizim memleket sizin oralar gibi değil. Varoş dolu.
Çekicilik değilde biraz daha cok ekstra diyebiliriz buna
Arabasıyla çekici olduğundan değilde , fotorafra o olsa kurban olurum o fotoya alırım çervelettirirm
Sadece aptal ergen kadınları etkileyebilirler akıllı kadınlar kalbe bakar derim 😎
Götüm onlardan daha çekici.
Hala var mi öyle modeller
arabam var zenginim mesajı veriyor
tamamen iticiler bence
Varlıklarını sergiliyorlar gibi geliyor fbfhfdh
Sanırım öyle sanıyolar hava cıva
Arabası lüks olsa çekici bulursunuz
Ben düşünmüyorum bazıları becermiyo bile
Görgüsüz iki iq olanlar evet
Evet ama bence kıro oluyorlar.
Tamamen görgüsüzlük 🙄
çekici olduklarını düşünen krolardır.