Kadınları tek bir kelime ile tanımlamak zorunda kalsaydınız, bu ne olurdu?
Kapris
Alışveriş
Sevgili
Anne
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her kadın anne olma butluluğunu yaşayacaktır. Yaşar umarım.:) Hayatımda tek bir kadın oldu şimdiye kadar o da canımdan çok sevdiğim annemdir.
Eğer kadını bir kelime ile tamamlamam istenseydi ki isteniyor. Anne demezdim benim için kadın hayattır. Gözlerinizi açıyorsunuz yanınızda anneniz var. Kapatırkende yanınızda büyük bir ihtimalle yine karınız olacaktır. Hayatınızın neredeyse tamamına bir kadın yön veriyor. Benim için kadın hayattır.
kadınlar erkeklerin herşeyidir. yaşamın herşeyidir..söylermisiniz bana bir kadın ki erkeğin yaşama bağlama sebebi, değer katan değil midir...bence kadınlar anlamdır hemde yaşamın tek anlamı...
Bence sevgili.Kadınlar duygusaldır.Ailelerini severler, arkadaşlarını severler, eşlerini severler, çocuklarını severler, hayvanları severler, severler de severler :) Bu yüzden "sevgi-li."
kadın tek kelimeyle anlam iki kelimeyle hayatın anlamı demektir :))
Cevap
18Cevap
Gerektiği zaman ve yerde " Herşey " kelime yetersiz ama şuan için bu.
Kadınlar herşeydir. Gerekirse iyi bir sevgili gerekirse iyi bir anne gerekirse tam bir şeytan gerekirse süper kaprisli biri olblr
Cenesi tutulasica ne zaman nasil bir ruh halinde olacagi belli olmayan dengesiz canlilar:)
Bence bu : https://i.hizliresim.com/J6BZ4B.png
bütün kadınların tamamını anlatacak bir kelime yok... ben onu diğerleriyle aynı kefeye koymam...
Çıkarcı..
Adam tek kelime dedi mk herhalde kısa olacak..
henüz tanımlayamadık kendilerini.
Kadın demek 'Hayat' demektir ...
yaradılış gereği: Anne
Dünyadaki en güzel yaratık :-) anne
Buuu sanırııımm "İlgi" evet bu.
abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz.*
anne tabiki
karmaşa
iki kelime çok sevilmek :)
--------- x,y,z ---------
Duygusal olabilir sanırım
meme diyen yok şaşırdım
Çoktan yazdım bile ahaha
meme ucunu kes bidaha çıkar kestikce artarmış
Tövbe, öyle şey mi olur?
evet kestikce çoğalıyormuş sen seviyorsun o yüzden dedim bunu unutma kestikçe çoğalan tek şey memedir.
İnanmadım : /
hem allahsiz,hemde tövbe ediyor : /
ana
Komplike
anne <3
Meme
Avrat
...İnsan...
işkence :D
Alışveriş.
anneee <3
zühtü