İş, okul, kariyer, aşk, seyahat... hayat bir şekilde geçip gidiyor geriye baktığınız zaman “keşke şu konuda ikinci bir şansım olsaydı kapardım” dediğiniz bir olay var mi! Ne için ikinci bir şans isterdiniz? Kaçırdığınız şeyler nedir?😆 çok soru sordum yahu... günaydın bu arada ☕️
“Keşke ikinci bir şansım olsa da kapsam” dediğin nedir?
İkinci şansı olmaz insanın bazı şanslar tek kullanımlık hem o şansı değerlendiremeyip ikinci şansı değerlendireceğin ne malum.. Netice de belki o şans kapını çaldığı dönemde sende bu akıl bu fikir bu düşünce bu istek yoktu.. İkinci bir şansı istemek ilk şansı berbat ettiğin için değil olgunlaştığın için yeniden o yolda yürümenin heyecanını yaşamak içindir çoğu zaman..
İkinci bir şansım olsun istemezdim geçmişte berbat ettiğim dağıttığım başaramadığım bir konu hakkında.. Yeni gelen şansları kullanmak adına kararlıyım ama :)
Günaydın @elyise_, Hayatımda bu konuda keşkelerim yok. Sadece meslek olarak yazılım okumayı ya da yapmayı çok isterdim ama maalesef bilgisayarlarla meslek seçiminden sonra tanıştım.
Ama en keşke olayım, Euro 3 lirayken bol bol Euro alsaymışım diyorum:)
Hayat bize her defasında ikinci, üçüncü, beşinci şansı tanıyor. Fakat biz pişmalıklarımızın çevrelediği geçmişden kendimizi soyutlayamadığımız için, içinde bulunduğumuz andaki şansları fark etmiyoruz!