İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir.
İlkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir..
demiş Necat İşler.
peki sizce ?
İlkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir..
demiş Necat İşler.
peki sizce ?
"Herkes ikinci bir şansı hak eder" sözüne nispeten " Kimseye ikinci şansı verme, ikinci şansı hak etse ilkini boşa harcamazdı" sözünü hayat felsefesi edinsem de ikinci şansı verdiklerim ve istediklerim de oldu.
Kimi zaman avuçlarına bıraktığım ikinci bir mermi gibi beni vurmak için kullandılar, kimi zaman yarama pansuman...
Her zaman, herkese verilmez ikinci şans...
rica ederim asıl ben teşekkür ederim..
birisinin yaptiklari yapacaklarinin garantisidir kelimesini de unutma. ama her insan ikinci sansi hakeder. bunu o haketmese bile sen hakediyorsun. cunku insanlari oyle tek sansla taniyamazsin. ikinci defada da ayni seyleri yapiyorsan sorun sende degil, onun kani bozuk. yapacak bisey yok. hem tecrube dedigimiz sey hatalarimizdan cikardigimiz ders degil mi?
Genelde tek hak tanırım ve başka şans tanımam, hele ihanet söz konusuyla ağzıyla değil kuş tutmak atmosferi çekse yine de ikinci şansı vermem. Aslında kötü bir huy ama yenemediğim bir huy.
doğru demiş ona şans vererek kendinin şansını kaybedebilirsin..
Cevap
10Cevap
daha önce birilerine bir kez değil defalarca şans vermiştim ve hiö birinde verilen sözler yerine getirilmedi ve değişen hiç bir şey olmamıştı
şimdi bir düşünürüm yani ikinci şansı hakediyor mu karşımdaki insanlar acaba diye
bence ikinci bir şans insanların hala aynı devam ediyormu yoksa değişip kendine çeki düzen vermiş mi görmek için bir fırsattır karşıdaki insan bunu iyide değerlendirebilir mahvedede bilir
Bence herkes ikinci sansi hak eder. Kusursuz insan yok hic kimse ben bu zamana kadar bir hata yapmadim diyemez. Bence ikinci sans hatalari telafi etmek icin iyi olur
çoğu insan vermez ama ben veririm, belki yaptığı hatanın farkına varmıştır bakın Allahu-teala bile tövbe eden kulunu affediyor binlerce şans veriyor biz niye 2. bir şans vermeyelim ki ?
Herkes ikinci şansı hak etmez. Paylaştığınız dizelerde bahsedildiği gibi, işini tamamlamaya gelmiş olabilir. Yine de akılda kalmaması adına çoğu zaman ikinci şansı veririz, fakat hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
hakeder bazıları,öyle şeşans yler yapar ki mecbur kalırsın 2.kez şans vermeye çünkü vermezsen ya?bu sefer..sorusu kafanı kemirirdurur
Dogru demis ...
Ikinci sansi genel olarak vermem kimseye.
Istisnalar olabiliyor yalniz elbette...
ben öyle düşünmüyorum 2. bir şansı veririm ama bir deneme süresi olur tabi önce ilki gibi olmaz bir süre yani 2. bir şans vermeliyiz diye düşünüyorum
ben ilk önce kime vereceğme bakarım daha sonrada birinci durumda beni ne kadar üzdüğüne bakarım. ona göre 2. şansı veririm
İkinci şans demek,ilki az oldu gel bir daha ağzıma et demektir
ikinci şans verdim. ama vermemek gerekiyormuş.
bundan sonra vermem
ilk ve son kez birine ikinci şansı verdim.o gün bu gündür kendime bile ikinci şansı vermiyorum.
ben veririm herkes 2. şansı hakeder diye düşünenlerdenim
bir insan satarsa bir daha satar,bir insan yalan söylerse bir daha söyler vs.. kısacası kimse 2.şansı hak etmez genede hayat büyük konuşmak istemiyorum
İhanetin bedeli olmaz ihanet eden yine ihanet eder,bağaşlansa bile acı izleri kalır.
Çok güzel söylemiş çok haklı ikinciside hüsran olabilir.
Herkesin ikinci bi' şansı vardır ..
İkinci değil üçüncü beşinci şansı verdiğim insanlar var ..
Herkes ikinci bir şansı haketmiyor ne yazık ki.
Dötü kalkan insan çok.
Verdim ben o ikinci sansi ama vermemek gerekiyormus cunku gercekten oldurdu bu sefer
Sirf icimde kalmasin on yargili olmamak icin verdim ama hak etmiyor bazi insanlar
iyilik bilmezler
kesinlikle doğru ilkini yapmasaydı ikincisine gerek duymazdı özellikle aldatma olayı söz konusu ise 2. sanş çok risklidir...
kızlar ikinci bir şans değil birinci şansı dahi vermezler çoğu zaman...onlar parayı ve gücü severler ... güçsüzsen ikinci bir şansı vermezler tabiki ..
bikere şans verdigim biri olmuştu fakat degişen birşey olmadı artık dersimi aldım
kesinikle 2 şan falan boş ilk şansını iyi kullanamayandan ne beklersin 2 şan 3 şanş hepsini boşa harcar kahpe.
herkes ikinci bir şansı hak eder. tövbe ediyorsa tabi üazsdükszdtks
Dogru söylemiş genelde öldürolar ikinci şans sı vermeye gerek yok
evet veriri ama bu şansı değerlendiremezse biraz zor veririm o şansı
tutdum bu sözü.çok doğru soylemış.
Vermiyorum bir kere yapan tekrarlar aynı hatayı.
aslinda vermemek lazm ama verıyorum sanrm..
Gerçekten Çok gerçekçiliği Olan bir Söz
Verirdim, artık vermiyorum
doğru demiş
çok doğru demiş verdim iki şansı ama haketmiyorlar
tek şans :)
versen bir dert vermesen bir dert
Hakederse belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar