Kişilik & Karakter Bu hayatta size 2. şans verilse ne için kullanırdınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl ... Bu hayatta size 2. şans verilse ne için kullanırdınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayatı sevmiyorum kullanmazdım 0 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Geçmişimi değiştirirdim bölümü hiç okumazdim ya bu bölümün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2. şansı değilde zaman makinesi ile geçmişse gidip kendimi uyarmak ya da geleceğe gidip halimi görmek isterdim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öyle tek bir şey yok.. Birçok şey var.. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Verildi kullanmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaldır onu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayatı sevmiyorum kullanmazdım
Geçmişimi değiştirirdim bölümü hiç okumazdim ya bu bölümün
2. şansı değilde zaman makinesi ile geçmişse gidip kendimi uyarmak ya da geleceğe gidip halimi görmek isterdim
Öyle tek bir şey yok.. Birçok şey var..
Kendimi hayattan silerdim
Verildi kullanmadım
Kaldır onu.
Eğitim
Namaz kuran
Okumamayı secerdim
Tabanca almak için.