İkinci bir şans vermek
Aslında deger verdigimiz birisine ikinci bir şansı gözü kapalı verebiliyoruz bazen
ama o sizi daha cok kırıp üzerse
bu secenekte var..
Peki siz birisine hiç ikinci bir şans verdiniz mi?
Sonuc ne oldu?
İkinci şanslara inanmıyorum. O yüzden de bu izni vermem.
İlkinde başarılı olabilecekse yapardı. İkinciye ne gerek var. Malumun tescili lazım mı gerçekten?
İkinci şansa izin verebilmem için ancak büyük bir değişim olmalı. Böyle bir şeye beni inandıran olmadı henüz.
İnsan göz göre göre hata yapmamalı. İkinci şans hüsrandır, hatanın tekrarıdır. Gereksiz.
Katılıyorum yorumunuza.
EİC seçiminiz için teşekkür ederim.
Yok o duruma gelecek kadar iyi bir insan degilim yani hep kotu cocuk oldumsan terk edilirim terk edicek kadar iyi insan olamadim.. Bide affedecek bir an yasamadim..
İkinci şans ilki az oldu gel biraz daha kazıkla demektir.
Bir insan 7 sinde neyse 70 şin de de odur.
Hayatta en değerli şeyin zaman olduğunu unutmayalım, gereksiz insanları gönderelim.
Unutmayalım ki '' Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. ''
Sevgilerle Affedilmeyen :D
Öküz gibi onuncu şansı verdiğim biri bile oldu. Ama olmasaymış iyiymiş. Kendim ettim kendim buldum; kimseye sitemim yok bu konuda.
Cevap
5Cevap
2. şans mı? ben 2 milyon şans verdim yine de değmedi , değişmedi. artık 2 şans diye bir şey yok hayatımda... ( istisnai durumlar hariç )
2. Şansı kimseye vermem, hatayı bir kere kabullenirim, bir daha aynısını yapması için ona fırsat tanımam..
2. şansı da başka bir kız için harcadı 3. yü de istedi ama ağır söylemlerim oldu
Sonuç aynıydı hatta aynı olacağını bildiğim halde verdim mal gibi hissettim :D
YİNE hep aynı GELİR bu sefer başka yerine BIÇAK saplar..
Vermedım , ama vermezdım.. bir kez daha üzülmeye katlanamazdım..
İkinci birr şansı verdiğime pişman etti
.
Anladım ki şans birkere verilir (.
Değişmedi o yüzden 3. Şansı vermem vermedim.
verdim ve sonuç yine hüsran :D
Sonuca varmadım su an denemekteyim
Herkes 2. şansı hak eder
Hak edene vermek gerekli
Sonuç herzaman hüsran..
ikinci şans pişmanlıktır arkadaslar
Şans verilmez ki oyuncak değil
Yine ağzıma sıçtı.
Birşey değişmedi.
En İyi Cevaplar