Can sıkıntısı işte bi yazayım komşuma dedim. Sen misin yazan adam anlayana kadar ben bin kere pişman olmuştum bile😅
Baya komedi filmi tadında bir konuşma geçti arkadaşla aramda. Hiç bu kadar iletişemediğim bir zaman olduğunu hatırlamıyorum 😅

Bu siteyi kullanmıyor olsaydım ve biri bana sen numara komşumsun deseydi ben de hayırdır arkadaşım ne diyon sen derdim. Bence böyle şey icat olduğundan haberi olmadığı için anlayamamış. Malum dolandırıcısı var sapığı var.
Çok da şey etmemek lazım
Karşımdaki ısrarla anlamıyorsa sinirlenirim. Zaten genel olarak hayatta yorgunum, bide ona laf anlatcam diye yoruluyorum ya o an delircem yaaaa sabır!
Ayrıca nasıl cesaret ediyorsunuz numara komşu olayına. Sonuçta hiç tanımadığınız biri.
Ne biliyim deveye hendek atlatmak istediğin olmadı mı ya da telefonu daha zeki birine ver demektemi gelmedi içinden okurken ben okumaya tövbe ettim sen işsiz gibi uzatarak yazmışın😅
Şöyle senin gibi bir hatun bana yazsa numara komşum diye evlenirim onunla ama nerde bende o şans böyle tatlı hanım hanımcık bir kız numara komşum diye mesaj yazsın.
Cevap
47Cevap
Ben kendimi çok güzel ifade edebiliyorum karşımdaki insan bunu anlamıyordur o zaman da kendimi yormam susarım. neden enerjimi harcıyım :)
Karşıdaki aptal olunca baya geriliyorum
Senin komşu baya gerizekalıymış, Türkçe'yi katletmiş döt
Bence bu uygulama gereksiz. İnsanları rahatsız ediyorlar bir de karşındaki hırsız mı ruh hastası mı bilemezsin
Ne bilim türkiyede ruh hastası cok bir de kocası manyak bir kadına denk gelse kimden mesaj diye bunaltılar ya da tam tersi. Oluyor böyle şeyler 🤷🏻♀️
Açıkçası numara komşusu mudur nedir ne haltsa çok saçma buluyorum yani şahsen bana kimse yazsın istemem bende kimseye yazmam.
hsdhjshd görsele çok güldüm.
ben sakinliğimi korurum. :D
Ben de yazmak istiyom numara komşuma ama ya bni anlamazsa düşüncesi sarıyor vazgeçiyorum her gün 😪😪🤦🏻♀️
Yaa bu nasıl bir sohbettir 😂😂😂
Komik
Komik olan ne 🙄🔪
Çok korkuyom aynı durumu yaşarım diye profil resminde de Ricky and morty var genç biri hralde ama bilemiyom işte 😂
Sen kendini ifade etmişsin zaten, karşında ki biraz şeymiş.😄
Yok yok çok haklısın.😄
Kendimi ifade edemiyorum değildir o karşıdaki maldır
Bu ne la bir şey anlamadım, bana da açıkla bakiyimmm
Numara komşusu olayını yapan birinin mantıklı olma olasılığı yok zaten
Pek anlamdım ama kendimi ifade edemediğim zaman ya da yanlış ifade ettiğim zaman acaba hakımda ne dusunyor diyerek olayı toparlamaya calisirim toparlanmaz ise üzülürüm
Denemedim, denemeyeceğim, inşallah benim "komşum" da denemeye kalkmaz!
Senin başına gelenleri yaşamak için illa tecrübe etmek gerekmiyor. :-)
O kadar canım varken bir de komşu numaramın canım çıkmasını pek kaldırabilecek durumda değilim
Aahhahaha yeni fark ediyorum afedersin :D Canım = Geri-zekalı :D
Her akıma uyacağım diye psikopatın birine denk geleceksiniz sonunda, sen şanslısın ki sadece salağa denk gelmişsin. ☺️
Ben numara komşumla hemşeri çıktık o nasıl cesaret edip bana yazdı aklım almıyor 😁
Numara komşuma bakayım dedim profilde Arapça yazıyor benide hep Arap bulur zaten 😄 yazmaya çekindim başıma bela alırmıyım acaba
Sinirlenirim. Tuslara sert sert basarim. Eger karsimdaysa da boyle agzinin icine gire gire anlatirim derdimi 😃
Susarım fazla konuşmam rezil olmaktansa hanım hanımcık bir karizma çizerim
Bu vatsap konuşması ne üzerine ve sen yaşlı erkek komşuya niye mesaj atıyorsun o niye böyle safça davranıyor anlamadım beni bi yeşillendirebilir misin lütfen soran
Bi de genç yani Türkçeyi katletmiş dil katili, bu yaptığın şakayı nasıl yapabilirim arkadaşıma yapmak istiyorum da
Ayyy ben bile okumayı yarı bıraktım allah yardımcın olsun :((
Benim no komşum wp kullanmıyor slflslg
Benimde kanka ya jshd
@Cennetenbirçiçek hahaha algkldg
Sinir oluyorum bazen ewet sanki anlamamak için yemin etmiş gibi
Zorlanmam şahsen. Numara komşusu olayı da şok saçma geliyor bana.😄
Deveye hendek atlatsaydın keşke daha kolay olurdu 😂😂
Mala anlatır gibi anlatmışsın.😄
Sinirlenirim ama anlamamakta ısrarcı ise susarım.
Anlatilabilir bir dilden anlatirim ama anlamak jstemedikletini dusunuyorum bazen
Belli bir süre ifade etmeye çalışıyorum baktım olmuyor. Sinirleniyorum doğal olarak..
Sakinliğimi korurum ayrıca numara komşum dayı çıktı 😭
Deveyi hendekten atlatmaya çalışacağıma sakin kalırım daha iyi
Adam paranoyak çıktı rıza baba 😂😂😂 eski sevgilisi sanmış seni bence 😂😂
Bu adam ya yaşlı ya da suriyeli çünkü daha yazmayı bilmiyor lafta anlamıyor ben senin gibi uğraşmazdım direk engel
Benim no komusum babam xbxbbxbxbxv sim kartimizi ayni gun almistik
😊😊😊😊😊
Uğraşmazdım ben yapsam erkek çıkar şansıma gerek yok o yüzden
Ya adam evliyse ya da ne biliyim sapıksa veya kadın satıcısıysa yani bayağı tehlikeli ve riskli bir durum bence bu çok saçma ve gereksiz buluyorum böyle bir şeyi
Pusudayım bana yazan olursa çok pis tersleyeceğim hskshshsj
Böyle bir popüler akım var bu aralar deseydin daha kolay anlardı sanırım
Ayyh okurken ben yoruldum iyi anlatmışsın yine ben uğraşmazdım
Adam saplantılı bir hayrani olduğunu ve sırf onunla. konudmak için bu nrayi anladığını düşünmüş gibi :D
Assdsfefesfafafdaf yarıldım gulmekten
Tahmin edebiliyorum 😂
Eyup sabrın varmış senin.
Benim numara komşum bir tinerciydi.
Ifade edemedigimde susarım birşeyleri kanıtlama çabasına girmem.
En son anladı mı seni peki?
off okuyunca bile sinir kat sayılarım arttı... anlamayan insanlara tahammülüm sıfır arkadaşlar evet rakam olan sıfır (0) 🙄
Ben de denedim, komsum gozume bir urkutucu geldi, yok dedim ben komsusu olduguma yazayim; o da senin komsu gibi cikti 😂😂
Of baya düşük iq çıkmış
Shsjsjjsnd
ben fazla sakin bir insanım ve kendi mide gayet iyi ifade ederim
Sapığın teki dızonun biri çıksaydı görürdün komşuculuk oynamayı jsjsjsjs
Çıldırırım hele karşımdaki malın biriyse beni anlamıyorsa
Asla hayatta her zaman için pozitif bakan biriyimdır
Yeni yeni sakin olmaya sinirlenmemeye sakin olmayı başarıyorum. Çok zor bir durum gerçekten😡😠😱
Bunu ben denesem kesin hanzonun biri çıkar amkkm
Ufo gören masum köylü
sapigin birine denk geleceksin sonra ne isin var
O an ben ben degilimdir oyle soylim
Sinirlenirim baya
Sukunet altındır dan şiarla susar yoluma giderim
Duruma göre sinirlenirim ama belli etmem.
Sinirlenirdim galiba 🙄
Ben sinirlenmem kontrolü kaybetmem
Zor olsa da sakinliğimi korumaya çalışırım
Anlama seviyesine hayran kaldım 😂
Okurken ben yoruldum peygamber sabrı mi var sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?