Yoksa kendinizi ne kadar iyi ifade etseniz de insanların mı sizi anlamakta güçlük çektiğini düşünürsünüz 🤨
Düşünelim tartışalım sesi aklıma geldi detayı yazarken 😃
Phil yine bildiğimiz gibi 🤪

Yoksa kendinizi ne kadar iyi ifade etseniz de insanların mı sizi anlamakta güçlük çektiğini düşünürsünüz 🤨
Düşünelim tartışalım sesi aklıma geldi detayı yazarken 😃
Phil yine bildiğimiz gibi 🤪
Hayır kendimi gayet iyi ifade ederim. Çevremde de hep bunu derler diksiyonum ve mimiklerimden ötürü. Ama bazen kendimizi ne kadar iyi ifade etsek de karşıdaki anlamamakta ısrar eder.
Genelde mottom şudur: ''Ben dediklerimden sorumluyum, Karşımdakinin anladıklarından değil''. Valla karşımdaki insana bağlı ben ne kadar da anlatsam kendimi karşımdaki kişi önyargılı veya kıt akıllıysa ne kadar anlatsam da anlamazlar. Gerçekten karşımda adam akıllı dinleyen ve önyargısızsa o kadar iyi anlıyor.
İnsanlar anlamak için güçlük çekmezler. Kafalarında bir kalıp vardır ve sizi bu kalıba oturtmuşlardır. Ne kadar anlatsanız da onlar sizi o kalıba göre değerlendirirler.
Kendimi ifade etmiyorum artık. Kim nasıl isterse öyle anlıyor zaten. Anlatamasam bile.
Kendimi ifade etmeyi çok istiyorum. Bu konuda iyiyim. Ama bazı insanlar bizi bir kalıba sokar ve biz napsak bile o kalıbın dışına çıkamıyoruz.
Cevap
19Cevap
Hayır kendimi ifade etmek de zorlanmıyorum.
Kendimi gayet net bir şekilde ifade ederim. Anlamayanın tamamen kendi problemidir.
Kendini ifade edince dalga geciyorlar bazilari fiddi olunca 😂. Bazen ifade etmemek gerekiyor kim nasil tanimak istiyorsa oyle zaten
Valla oyle ya sakaya vurmak lazim cogu kez birilerine takilmak lazim eglenmek icin girgir samata kendini ifade edecegin nadir insanlar cikar coguna olmax
Hiç zorlanmam gayet güzel net bi şekilde ifade ederim kendimi anlamayanın zekasından şüphe ederim😂
Kendimizi ifade ederiz dee edecek adam bulabilirsek yaniii 🤭
Belki de en iyi olduğum konulardan birisidir. Dikkatlice düşünerek ve kelimeleri özenle seçerek hem kendimi ifade etmeyi, hem de daha rahat anlaşılmayı isterim.
Ben ben mi? Asla ben. asla. Şeyi rahatım aslında ama nasılsın desem.
İyiyim yani.
Bu benim eski sevgilim ya kısmı felç geçiriyor konusurken
Konuşmaya pek alışkın değilim. Kendimi yazılı daha iyi ifade edebilirim.
Hayır çok net ifade ederim. cumlelerimin gücüne inanırım
Konuşurken kendimi rahat ifade ederim yazarken edemiyorum
Karşımdaki kişi anlamakta zorluk çekiyorsa zorlanırım
Bazen evet aklımdakileri doğrudan anlatamıyorum o yüzden anlaşılmıyor
Artık yanlış anlaşılmayı tercih ettiğim zamanlardayım 😌
Evet bazen edemem içimi açmak istemiyorum çünkü beni anlicağını düşünmüyorum.
bence kendimi gayet iyi ifade ediyorum ama anlamak istemeyen anlamiyor
Merhaba,
Hayır ama insanlar anlamak istemiyor çarpıtıyor ve hepsinin canı cehenneme! 😅
Değisiyor bazen a1 turkceye donuyor benim konusma heycanli olma problems
Asla. Bu konuda kendime çok güveniyorum
Kendimi güzel ifade ederim.
Hayır zorlanmam
Çokta ifade etmeye çalışmam genelde
Bazen zorlanıyorum
Oluyor evet dksndkd
mesaj yazabilsem bi sana ifade edicem kendimi
Göz, dil ve dudakla adamı yatağa atarım