Ne var yani diyen olursa kalbini kırarım. Akşam yemeğinde salata yiyen erkek beni bir tık korkutur. Kendine bu kadar dikkat ediyorsa mutlaka çapkındır bence.
Sizin aklınızda nasıl bir erkek canlanıyor?
Akşam yemeğinde salata yiyen erkeklerin kişilik özellikleri nasıldır?
Akşam veya öğle yemeğinde salata yemeyi sevmek dünyanın en doğal hadiselerinden birisi. Spor yapan veya en azından sağlığına dikkat eden herkes en az bir öğünde salata yer zaten, bunun karakterle alakası olduğunu sanmıyorum. Aksini düşünen varsa buyursun :)
Kültürlü bir yapısı vardır ki akşam salata yemek en doğrusu sağlığına kilosuna önem verir bu güzel bir şey kendini düşünen biri karşısındakini de aynı şekilde düşünür önemser gereksiz ağır yemekler yiyip gösteriş meraklısı birindense salata gibi mütevazi şeyler yemek güzel bence ☺️
Babacan erkek değildir, boş yapabilir, can sıkabilir, entelektüel olma kaygısı bayağı yüksektir. Kızlarla ilişkisi gece vakitlerinde canlanır. Serseri bir gülüşü vardır ve kibardır. Muhtemelen statü sahibidir ve arabası son modeldir.
"Ne var yani diyen olursa kalbini kırarım. Akşam yemeğinde salata yiyen erkek beni bir tık korkutur. Kendine bu kadar dikkat ediyorsa mutlaka çapkındır bence." Hayatımda aldığım en harika iltifat oldu, teşekkür ederim. Bu yorumum sizi bir parça haklı çıkardı sanırım :D
Umarım bu şakadır. Bır salatadan bu kadar önyargılı sonuca nasıl varabılıdnız. Ben akşamları cok hafıf yıyorum bazen salata ya da corba yerım yedıgım ıcıtıgm ve yaşam tarzıma dıkat ederım buda ızım tertıplı duzenlı ve kendıne sygılı oldugunu gösterır. Ekmek hıc tuketmıyorum. Yanı kebapları etlerı abur cuburları göturen erkek ıdeal sadık bır erkekmıdır yoksa nefsıne hakım olamayan bır erkekmıdır :) Hakıkaten kadınların erkekler uzrınde baktıkları krterlere bakınca bukadar mutsuz evlılıklerın boşanmaların sonucu tesaduf degıl bence :)
Marul, dereotu, maydonoz vs... gibi toprakta yetişen yeşilliklerden aldığın minarelleri, metalleri bir incele istersen, salata yemek neleri güçlendiriyormuş diye bir bak.
Her sağlıklı insan sağlıklı olmaya devam edebilmek için salata yemelidir.
Böyle bir soru sorduğuna göre muhtemelen salatadan alman gereken minarelleri almıyorsun.
Aklinizdan suphe ediyorum, Saglikli olmak isteyen bireylerin gunluk yemesi gerekiyor zaten, Bunun ogun sayisi ya da ôlçusu kisinin ya sporcu olduguyla alakali ya da fazla sevmesinden kaynakli Kimine gore sadece bir besin Fazla anlam yuklemek komik.
Sağlıklı beslenmeye önem gösteriyordur, Vejeteryandır kişilik özellikleri ise benim düşüncem Kibar, titiz, zengin serseri tipli , sürekli sırıtan aklıma bunlar geliyor
Et sevmiyor muhtemelen derim geçerim ama belki de adam kendine dikkat etmek istiyordur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akşam yemeginde salata yiyen erkek ya da kadın. ozellikleir hep aynıdır bence, standart Spor hayatlarının önemli bir parcasidir, saglijlarina önem veriyorlardir, sigara iceyorlarsa sigara bırakmaya çalışıyorlardır ki sigara içmez bence öyleleri. Birde hep oylelerse kendilerine yazık ediyorlardir akşamleyin sadece salata yemek nedir karın doymaz ki tahmin edeyim sabahleyin de yulaf yiyorlardir. Hepsi çapkın değildir ama bence.
Önyargılı bir soru olmuş. Çok kişi de kuyruğa takılmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne yediği değil de yemek konusunda çok konuşması ve kuralcı olması iticidir. Yemeğin mevzusunu etmesine gerek yok ben şunu yerim bunu yerim böyle dikkat ederim. Erkeği itici yapan bir etmen.
Soruyu sorana değil de senin önyargılı cevabına şaşırdım 😁. Akşamları bazen peynirli salata yerim, sabahları spor yapar beslenmeme dikkat ederim. İyi giyinmeyi güzel parfümü severim. Ortalama bir arabam var.
Ya gercekten bazen sorulan sorulara hayret dahi edemiyorum nutkum tutuluyor. Aksam yemegi olarak salata yiyen erkek ve çapkınlık allahim nasil bi dunyaniz var siz kadinlarin