gerçek bir kadın için, gerçek bir erkek, allah gibidir, her yerdedir, ve hiçbir yerdedir.
aşk da budur zaten! başka bir şey değil.
aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç..." Murathan Mungan

Beeen 🙄 Muhakkak sasmaz haftanin buyuk cogunlugu oyle gecer benim 🙄 Butun vucudu temizleyen ne kadar besin varsa cogunlugu salata da mevcut. Ayriyetten stres dolayisi ile bende ulser mevcut bu ara ama ondan once de sonra hep genelde salata hayatimda mevcut. Et tuketmek vucut saglamligini kuvvetini arttitdigi gibi salata turu yiyeceklerde vucudun yag dengesini, vucutta yenilenme icin gereken ne varsa onun icin faydali. 🙄 form korumakla alakasi da yoktur bmi endeksi ve kilo dengesi icinde degil sadece saglik acisindan da onemli. Bende genel agirlik marul, kivircik, havuc, salatalik, turp gibi yiyecekler agirlikta ve cok da faydasini gordum 🙄 Ama herseyden onemlisi boy kilo endeksinin birbirine uymasi degil vucudun boy kilosunun saglikli besinlerle beslenmis organlarin o kiloya ve endekse sahip olmasi onemli... Yoksa bir faydasi yok o isin 🙄
Erkek yediğine, içtiğine ve giyinişe ne göre değil karakterine göre gerçek bir erkek olup olmadığı anlaşılır.
Detaya gelirsek her şeyden az az yerim , kah salata kah kebap kah tatlı
#AkrofobikSuperman
Gerçek kadınlarında pembe kaka yapması gibi birşey bu. Tabiki herkes her yemeği yiyebilir yani bunun karakterle ne ilgisi olabilir. Ben bir kadın olarak lahmacunda kebapta salatada yiyorum herşey yerine göre. Erkek kadın diye bir kıyas söz konusu bile olamaz 😊
Kadınlar pembe kaka yapıyor zaten
O senin tanıdıkların ya kadın değil uzaylı ya da ben kadın değilim. Iyi geceler.
Ben kiz oldugum halde salatadan nefret ederim 😂 ama Allah ne verdiysede yemiyorum fit olmasina gerek yok koca gobuslu olmasin yeter
Cevap
52Cevap
dışarda salata yiyim dedim oturdum yiyorum millet tip tip bakıyor hayatlarında sanki hiç salata yiyen erkek görmemişler
İşte tam olarak kastettiğim buydu... gerçek erkek derken diğeri erkek değilmiş gibi yanlış bir algıya kapılanlara bir cevap oldu!!!
İşte bir gerizekalıca algı daha: Erkek adam salata yemez (!)
Cinsiyetlerin darlığından çıkın da insancıl olarak daha geniş açıdan bakın.. İnsan her şeyden yemeli. Yeşilliğin faydaları çok çok fazla.
Ulan yemeğin bile cinsiyetini çıkardınız ya helal olsun... Bu tabuları çıkarıyorlar çıkarıyorlar sonra "özgür yaşayın, özgürlük, kendi hayatınız değil mi istediğiniz gibi yaşayın (!)" tabi yersen...
Yemez diyenler göbekli bıngıl bıngıl etleri sarkanlara layık.
Sevmiyor olabilirsiniz kaslı fit insanları, ancak yediklerine göre kimseye gerçek-sahte erkek ayrımı yapamazsınız.
Mıymıntı onu yemem bunu yemem diyen erkek sevmem ama seviyorsam d sıkıntı yapmam yani onun tercihi :)
Ben salatayi lahmacunun arasına koyup yiyorum tavsiye ederim 😀
sebze yiyen birine aşık olabilirim o derece çekici..
Hahaha, bu nasıl sorudur? Gerçek erkek yemez, yiyosa sahtedir. Çin malıdır. Hahahaha, yahu bir cinsiyet kimliğini salataya da bağladınız ya! Helal olsun sizlere!
İki gün sonra göbekli bu demeyin ama... :D
Lahmacun zaten cok saglikli ve besleyici bir besin et kebab vs seyler kararinda yendiginde o kdr da zarari yol elbette salata vs tarzi sebze ve yesillik diyelim agirlikli beslenmek iyidir
Allah ne verdiyse yemek seçmem ... ama lezzetr önem veririm
Allah ne verdiyse gömer formumu dert keder çekerek korurum
Ne demek yaaa erkek dediğin salata mı yer ne o ılıklar gibi , ayy , aman benden uzak neyim dermişim. Yesin yahu doya doya yesin istediği kadar yesin Salata yemenin cinsiyeti mi olurmuş. O zaman kadınlar da et yemesin lahmacun yemesin , ne saçma soru 😂
Hem yapar hem yer hemde yedirir
Erkek ya da kadın, sağlıklı beslenmeli ve sağlığına dikkat etmelidir. Bu uğurda yeşillikler en önemli kalemi oluşturur.
Erkekler salata yiyemez mi ya da yeyince erkek olmaz mi? Yemek yaninda yiyebilir tabiki ama oyle surekli salata yiyen bir erkek yoktur herld
Niye erkek insan değil mi? İstediğini yer kim kimin midesine karışır olmuş.
Erkekler kebap da yer salata da yer boyle bir ayrim yok
Salataya bayılırım, kebap, lahmacun ne varsa yerim. Ben hangisiyim onu bilemedim 🐰
Sağlıklı yaşananın kadını erkeği yoktur herkes yendiğine içtiğine dikkat etmeli
lahmacun hic sevmem. kebap arada yerim ama salata daha cok severim.. somonluysa bir de off
yemeği de mi cinsiyete göre ayırıyoruz artık saçmalık. kadın da soğan mı yemez mesela?
Form tutan sağlığına dikkat eden kalori hesabı yapan erkek kabulümdür
Lahmacunun içine bile salata koyuluyor. Herşeyin cinsiyeti yapıldı tamam ama yemeklerin bari cinsiyeti olmasın
Kebapcıyım. Çokta içerim. Formumda gayet yerinde 1.90a 90 ;)
Yediğin yemekle erkekliğin ne alakası var Allah aşkında...
Yılın en aptalca sorusu 👏👏👌 bir bitmesiniz mk..
Ne alaka yaa Allah aşkına salata da yer lahmacun da yer dolma da yer. Ayrıca herkes tutturmuş bı lahmacun gidiyor sanki başka bir şey kalmadı
Erkeklerinde sağlıklı bir şekilds diyet yapma haklarına sahip kız erkek fark etmez bu durumlar
ben yerım baklavları bosuna yapmadık lahmacun yeseydık olmazdı :d
Niye yemesin ki ya. Salata cinsiyete göremi yenebiliyor? Bide "gerçek erkek" nedir allah aşkina
niye yemesin ki, elbette yer. sağlıklı beslenmek herkesin hakkı, cinsiyet farketmez
Istedigini yer sonuçta lahmacununun icinde de salata koyup yenilir yani çok saçma bir soru
Salatayı çok severim ben ama lahmacunla ve kebapla da yerim.. ortaya karışık yani..
Mk sanki biz hayvanız soruyu sormak için sormayın artık.
Niye erkekler insan değil mi? Et yemek kadar doğal bir şey.
Lahmacunun yanindada salata yiyolar gayet ni alaka ki
Evet ben taniiyorum birisini tam erkek adam ve salata da yer😄
Sen hayatında salata yiyen erkek hiçmi görmedin salatayı kim sevmezki hem
Yer tabiki, neden yemesin?
Lahmacun kebap allah ne verdiyse salatayla işim yok vucudum iyi zaten
Lahmacun, kebap Allah ne verdiyse gömerim..
Kilo almayacak şekilde ne yerse yesin.
Benim bildiğim salatayı sadece androidler yer...
:D hiyar yemesinler de normal salataliga sozum yok
Erkek adam ne bulduysa yer sıkıntı yok. :)
Bizim oralarda yerler.
diyette mecbur yiyoruz kas gelişimi için gerekiyor
lahmacun kebap candır..
Yer neden yemesin ki :D
Ben salatayı yemeğin yanında yerim 🐻
Niye yemeyelim salata sadece kadınlar için mi?
Neden yemiyelim ki güzel olursa
benimle lahmacun yemeli kokoreç yemeli ya 😒
ısteyen ıstedığını yesın
Soruya bak, hizaya gel.
İstediğini yesin, farketmez.
Ne isterse onu yer. Sonuçta oda insan.
hiyar yenir bahtiyar olunurmideyi temizler
yer afiyyet olsun efendim
Yer erkekler de insan
Fit isteyen kızlar salata yemesini tercih eder
Salatayı sevmiyorum 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?