Resmen ailemden bıktım artık :(?

Ailemle ilgili çok sıkıntılarım var. Oncelikle babamla basliyim. Babam cok cabuk sinirleniyor istedigim her seyi aliyor o konuda sansliyim ama surekli sinirli surekli etrafa sinir saciyo. Bagiriyor herseye kiziyo esyalarima hep zarar veriyo televizyonu carpiyo kapiyi carpiyo sandalye kiriyo Allah tan bana ve anneme zarar vermiyo bazen parmagimi sıkıyo koluma vuruyo. Bazen anneme vuruyo. Bundan ne olucak diyiceksiniz ama psikolojim cok bozuldu. Cok basarili bir insandim basarim dusmeye basladi. Bisi dememeye calisiyorum surekli agliyorum. Anneme gelirsek herseye bagriyo eline ne gecerse firlatiyo Bazen elinde gazete olsun bana vuruyo falan. Esyalarimi firlatiyo. Kendini esyalarina cok deger veriyo koltuga tabak koysam hemen bagiriyo herkesle beni karsilastiriyo surekli bana hakaret ediyo dayanamiyoru deli diyo dalga geciyo surekli laflar soyluyo bir ara hep beddua ediyodu hicbisi yapmiyordm cocuklrndan gor sende yasa falan diyo artik resmen olmek istiyorum. Babama baba demek, anneme anne demek icimden gelmiyo biktim artik tatil gelmesin istiyorum Ailecek bir araya geldigimzde hep kavga ediyoruz. Ne yapicam ben biktim artik. Psikologa gidelim diorum deli miyiz diyolar. Yardim edin lutfen :'(
Resmen ailemden bıktım artık :(?