AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
bir gözyaşları ikinciside sizlere karşı duymuş olduğumuz cinsel isteğii isteiğiniz he r şeye yaptırabilecek kadar güçlü olabilmeniz.
Kadınlrın seks ten sonra en büyük silahı dır ve büyük ihtimalle dedini yaptırırlar.. çok tehlikeliler
Bana sokmuo o tars seler. ne çocugun aglaması ne bir bayanın aglaması etkilemez aksine sevmem daha sertlesirim
kadınlar silah kullanmasın kardeşim onlar hiç bir silahı doğru dürüst kullanamaz :D
kızlığını da kullanabiliyo misal, gayet de kanabiliyosunuz :Dd
uufff deme onuu en etkili silah devletleri bile batırır valla iyi kullanılırsa :D
Çocuk gibiler tıpkı annesi istediği oyuncağı almadığı için ağlayıp o oyuncağı aldırabileceğini sanan çocuk gibi..
sadece göz yaşı degil kadınlar dişiliklerinide silah olarak kullanıyorlar ve en ölümcül silah dişiliklerini kulandıkları zaman
buradan anlaşılıyor ki erkekler ya saf ya iradesiz sürekli kullanılıyor
sana aşık veyselin sözleriyle cevap veriyorum GÜZELLİGİN BEŞ PARA ETMEZ BU BENDEKİ AŞK OLMASA ztn mesajı alan almıştır :)
kadınlar konuşmayla hallademediklerini gözyaşlarıyla hallderlermiş tabi bu onun öfkesini sinirini karşı tarfatan daha kuvvetli almasına neden olur
Bir kadın ağlıyorsa hayvanın biri onu ağlattığı, kalbini kırdığı için ağlıyordur.
Anlamadığım, kadınlar sahtekardır diye nasıl diyebiliyosun? Hemde bir kadın olarak.
ne zaman kadınlar sahtekardır demişim? ben asla genelleme kullanmam.. bunu yapan kadından uzak durmak gerek dedim.. diğer kadınlara bunu söyleme hakkım yok
Aciz.. aglayan erkekleri de hic sevmiyorum, silah icin. ikisi de aciz, ben de hickiriklara bogulmustum yaninda, ancak sitem degildi, sevgisi derinlesti, gercekti çünkü
Kıssasa kıssas !! Bunu yapan hatuna bağlıyıcan 1 kg c-4 , silaha silahla harşılık vericen , yapıyomu bakiim bir daha anlayın artık nasıl uyuz oluyom bu olaya
karşı atak olarak yumruk silahının devreye girmesinden yanayım, Yanlış anlamak yok bizimkisi sadece nefsi müdafa <3
ahahhah :D gayet doğru bir tercih
^_^ <3
Annemin gözleri silah gibidir bana bir bakışında ne demek istediğini hemen anlarım konuşmasına gerek kalmaz ::D
ahahah :D deneyimin var, kızların yaptıkları sana sökmez ;)
aynen öyle :D
en azından vıcıdını atom bombası gibi kullanmaktan iyidir.
Gümüş bir kurşun gibiydi ve her defasında önüne atladım. Ölmedim ama sakat bıraktı.
Gerçekten de silah gibi.. İnsanı zor durumda bırakıyorlar.
Ooo salak erkekler için çok güzel bir çözümdür, ama eski sevgilim bana peçete uzatıyodu sadece mm
Aciz ve ucuzlar. Her seyi yaparlar nasil olsa affedilicekler aglayinca
bence çok zekiler ya. ben hiç istediğimde ağlayamam
acayip tırsar, gördüğüm yerde ayakkabımı atarım kafasına
Her istediğimizi yapabiliyoruz ama başka çözüm yolu yok sarılmalarınıi. Belkı bır naz yapma gereksinimi istiyoruZ
zamanında ben bile kullanmıştım ^^ Bırak onlarda kullansın kanka ^^
Cok kullanılırsa etkisini kaybediyor. Sadece acil durumda kiriniz uyarısı olmali
Rus ruletinde usta bir oyuncu izlenimi veriyorlar ve hiç yenilmiyorlar...
Valla o silah tekte olduruyo beni dayabaniyorun aglayan kadin gorunce
genelde acındırmak için yapılır özrü kabahatinden büyükse yol ver ama seni gerçekten seviyosa ve seni fazla kırcak bişey yapmadıysa affeteni tavsiye ederim :)
güzel cevap :)))
rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
:))
benim için birşey ifade etmiyor gözyaşları öyle anlamı olan birşey değil uzağımda gebersin..
çoğu zaman kıyamazmış gibi yaparım. :) gönlü olsun diye. ama zaten bilirim.
Erkeklerinde silah gibi kullanacagi şeyler var sen bu konuda ne diyosun
neymiş onlar :Dd
31 sarjoru var full otomatik :)
bu mudur silah güldürdün :Dd
Bu silah guldurmuyor aglatiyor ddd
bunlar ellerinden gelen herşeyi silah olarak kullanabiliyorlar, çaresizlik & cinlik, sonuç ;seviyesizleşme
Timsah avını yedikten sonra aglatmis baska bit av merhamet edip yaklastiginde inuda yer vr yine aglar :) bazi kadinlar gibi
Duygu sömürüsü yaparak bir yerlere gelmeyi hedefliyorlar ama yine başladıkları noktaya geri donecekler
Üzülüyor gibi yapıp sariliyorum. Yanımdan ayrılınca telefonundan bilgisayarimdan her yerden engelliyorum
Sağlam silah ama sürekli kullanılırsa etkisi olmadığı gibi kullananda itici olur.
güzel cevap :)
Duygu sömürüsü yapıyorsa uzak durmak gerek o ne öyle.
aynen öyle :D
maalesef kandırıyorlar beni hiç dayanamıyorum bu duruma..
izin vermemen lazım..
Duygu sömürüsünden , ilgi çekmekten ve acizlikten başka birşey değil bence.. :$
katılıyorum :)
bir erkeğe diz çöktürecek tek şeydir sevdiğinin gözyaşı
helal olsun :) iyi niyetli değilse bunu düşünmekte fayda var
Geçiyor karşına bu şekilde...
https://i.hizliresim.com/Gnq7O7.jpg
sonra diyorsun... sktir et...
Aunı beni s. ktir ettiğin gibi di mi
dinle bence kızı.. cesaretli davranmış :/
ne yaşandığını bilmiyorum, kusura bakma
iyi yapmışın kardeş. vur kafasına nefes alamasın. gebersin zürtük..
Tehlikeli hatunları severim.
Ah, ne de olsa ben de bir tehlikeli erkeğim.
zoru seviyosun öyleyse :)
Zora bayılırım, kolaycı asla olmadım ;)
en güzeli :)
Zor kız mısın sen de?
kolay sayılmam :)
Zor ol, zor ;)
tavsiyeni dinlicem :)
Zor kız çekicidir her zaman.
Peşinde koşulandır.
çok doğru :))
Zor ol o zaman, beni dinle.
kusura bakma ama dilenciden farkları yok insanların duygularını sömürüyorlar
evt bir erkeyin can damarindan vuruyorlar ğercekten cok tehlikeliler
Bana göre çaresiz insan modeli herkes içinde özellikle ağlamak basitliktir.
bir kadin cani yanmazsa aglamaz silah olarak kullanmaktan sikayet edenler aglatmasin oyleyse
hakkaten çok tehlikeliler. haksızken bile haklı olabiliyolar o gözyaşı sayesinde
Bende çok ağlardım ama duyguSal olduğum için. içimdEn geliyoDu numara Değil yani
görüyorumki siz silahsınız bayım pardon len o başka bişeydi o. O
Allah belasını versin bir kadının göz aşı en büyük silahı
Oyunculuklari güzel ama kalpleri güzel mi bilemem onların
sopalık, bırakırım acı çeksin rezil olsun tarzı bir şey
Ben utanıyorum onlrın yerine, şeytanı bir acizlik.
Tanıdım ve böyle insanların varolabileceğine ihtimal vermezdim iyi ki gördüm artık her duyguya önem vermiyorum
Doğruyu söylemek gerekirse duygularımla oynamaya çalışan herkese karşı bir silah olarak kullandım gözyaşımı pişman da değilim hakettiler :DD
Bir çok defa ıslak bir şekilde vuruldum her ne kadar olayın boyutunun farkına varsam da her göz yaşında vurulmaya devam ettim.
Canımı çok pis yakmıştı fena kazık yemiştim be ne günlerdi şimdi yanımda biri ağlasa arkama bakmadan kaçarım =)
Cocukca iateklerse cok hos ama baska turde goz yaslariysa anlaeim herhalde. :)
aşık olunca gözleriniz kapanıyo, anlamanız zorlaşıyo gerçekten :)
İşte o hatunlar güçlü değil tam bir ezik
Erkekler o numarayı anca iki kerr yerler
güzel cevaplardan.. toy olanlardan yiyen çok :)
benimde başıma geldi yalan söylediğini bildiğim halde ağlayarak yalan degil diyodu palavracı :)
kanmadığına sevindim :)
bilmesem kanardım heralde biliyodum yalan söylediğini tesadüf eseri öğrendim :D
iyi ki öğrenmişsin, şanslısın :)
inanılmaz derecede :D
:))))
ağlayan kadına gidip de neden ağlıyorsun diye sorarsan silah olur... ilgilenmiyceksin.
formülü çözmüşsün :)
yaş oldu 28 bırak da çözelim :D
başka çözdüğün bir şey var mı? :) bilelim yani..
tamamiyle kim çözmüş bildiğimiz kadar işte :)
çözmek istediğin bir şey olursa buraya yaz, yardımcı olurum :)
yaş kaç onu bilmioz ki ona göre sorarız :D
19 :)
ben öyleyim ama sürekli ağlamam sadece gerektiğinde duygu sömürüsü yaparım işe yarıyo en azından
gayet de işe yarıyo gerçekten :)
aynen :d
erkekleri ruh hastası etmek için birebir, bütün erkek yorumları bunu gösteriyo :D
ahahaha :D erkeklerin yanında ağlamam aslında şimdiye kadar ağlamadım :D
aslında bu duygu sömürüsünü bütün erkekler biliyo artık, zekalarımızı başka yere kullanmamız gerek :D
evet :D
allhm ne düşüklük böle buuuu hahahah
Büyük bir çoğunluktaki erkeğin zaafıdır. İşlerini biliyolar ya:)
aynen öyle :D hayatınızda en az bir kere bu kadın türü çıkar, dikkatli olmakta fayda var :D