Gözyaşlarını silah olarak kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten tehlikeli olabiliyorlar...
Cevabın nedir?
+1 yılDaha temize geçirmediğim, eskiz halindeki bir çizimim de aynen bu konudaydı:
https://hizliresim.com/pvqbBq
Yağmur altında ıslanmak romantik gelir insanlara.
Gözyaşı dökmek ise duygulu.
Ama göze kara bulutlar çöktüğünde, gözyaşı sel olduğunda
Nedense insanlar birden sırtlarını döner,
Şemsiyelerini açarlar sana...
Böylesi bir iş, dost işi değildir.
Göz kalbin şahididir.
Kalp yaralanırsa göz buna şahit olur,
Kendi diliyle, ağlayarak şahitlik eder.
Ama yalan yere şahitlik en büyük suçlardan biridir.
Gözü sinsi planlara alet etmek,
Göze yalancı şahitlik ettirmek,
Gözün yemini olan gözyaşını kirletir.
Oysa gözyaşı kadar temiz bir su yoktur.
Gözyaşını kirleten, iyi niyeti de kirletmiş olur.
burada bireye düşen, hâl ehli olup göze aldanmamaktır.
Gözyaşı yürekleri yumuşatır,
Kalbin taşlaşmasına mani olur.
Ama suçsuz yere gözyaşına, ancak ahmaklar hapsolur.
Yalancı gözün gözyaşına da şemsiye tutmakta bir sakınca yoktur.
Ancak kimi çorak kalpler de mutluluğun yazında yağmur duasına çıkarlar.
Gönlü yeşermişlerin, masum yüreklerin gözlerini yaşartmak,
Gözyaşlarını israf etmek de büyük suçtur.
Onun için insan,
Ne kirli gözyaşlarında hapsolmalı,
Ne de temiz gözyaşlarına sırt çevirip israf etmeli...3124 Yorumla- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim.
Soran+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
Ula adam fikir istememiş yapmis iste ne karisiyosunuz? Cok merakliysaniz sizde cizin mk.. kardes eline saglik cok anlamli.. gercekten Eic yi hakeden bir yazi ve resim.. tebrik ederim ;)
Soran+1 yıltebrikler, 3000 kişi resmini görmüş :))) @BeyazAtlıKurbağa
- +1 yıl
Çok iyi bir resimmiş tebrikler
- +1 yıl
3697 ya ne 3 bini
Soran+1 yıl4 saat önce öyleydi :)
- +1 yıl
3843 bikere taammı
Soran+1 yılherkes bakmış ama soruma cevap veren yok !!1!1!
- +1 yıl
allah öylelerinin belalarını versin :))))
Soran+1 yılöyle demeyelim de üzdüler beni :Dd
- +1 yıl
El insaf 323 kişi cevap vermiş.. burada 250 yi geçmiyor pek normalde
- +1 yıl
Biraz uzaklaşayım demiştim. Dönüp yorumları görünce baya şaşırdım doğrusu.
@Soran Teşekkür ederim. Şimdi 4binbeşyüzü geçmiş. Bir iskiz'ime bu kadarını ben de beklemiyordum doğrusu :) O kadar niye eksi aldım, onu anlamadım gerçi :)
@asicocuk89 @LuciferinRuhİkizi @dorogano Beğenmenize sevindim. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Gregory ve @skorpen34 İlham sizin olduğu için uygulamak da daha çok sizin hakkınız. Güzel fikirleriniz için de teşekkür ederim.
Soran+1 yıl30 beğeni almışsın, 4500 kişi bakmış.. boşver onları :))
- +1 yıl
Ben hep eksiğimi görmeye çalışıp, düzeltmeye odaklı olduğum için, elimde olmadan bardağın boş tarafına takılıyorum :) Öteki kısımlar güzel tabi dediğin gibi
Soran+1 yılne kadar mütevazısın :) hayatta başarılar dilerim :))
- +1 yıl
Estağfurullah..
Teşekkür ederim:) - +1 yıl
bir kere + veriliyordu maalesef=) bence de gözyaşı fazla olmuş,,
- +1 yıl
Teşekkür ederim, gönülden geçen kâfi @ambivalans :)
Evet fazla oldu, bu kadar gözyaşı da fazla, olmamalı bencede ;) İşte gözyaşı çok oldukça parmaklıklar, parmaklıklar çok oldukça da hapsolma hissi çok oluyor.. - +1 yıl
=)) mantıklı
En İyi Cevaplar
+1 yılTeröristtir. Din düşmanıdır. Ama sonuç olarak kadındır. Kadın ise çiçektir. Doğada nasıl çiçekler güzel ise insanlarda bu görsellik kadınlara aittir. Kadın derken gerçekten kadın olanlardan bahsediyorum. Süslenen bakımlı yarı açık yarı kapalı ve güzelliğini tescilletebilen göze hoş gelen kadınlar. Sağı solu sarılı kapalı ucube gibi olanlardan değil. Yani konudan alakasız bu gerekli bilgileri bir kenara bırakmamız gerekirse, ağlamayı silah olarak kullanan kadını hayatına alan erkek ile bonzai içen ergen arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılAğlamak yerine acik acik derdimi anlatip en kisa yoldan isimi çözmeye bakarim. Ama bir çiftin parcasi olma ihtimalim cok düşük, ayaklarim yere basar. Yerin de bir alanı var ama benim hacmim var. Korurum hacmimi. Kadinsi oyunlara bas vururum ama istediğimi elde edene kadar. Bu isteklerim uçucudur, duygularla alakalidir. Güç elde etmek için kadinsi oyunlari kullanmam. Güç için kadinsi oyunlar kullanmanın akla yatkin olmadigini düşündüğümden. hep gölge olarak kalmak istemem. Yoksa ağlayarak şahsi alanimi koruyacagima ve kendime ait bir güç elde edebileceğine inansaydim aglardim. Hepimiz her zaman samimi değiliz.
10 Yorumla
+1 yılÇok ciddi söylüyorum hayatım boyunca 2 ya da 3 kez başkasının yanında ağlamışımdır o da artık kendimi tutamadığımdandır. Kimseye göstermem ağladığımı o yüzden beni hiç üzülmüyor hiç kırılmıyor sanarlar. O yalandan ağlayanları da el üstünde tutarlar. Bu hep böyledir maalesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılsözlerine harfiyen katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
179
Cevap
371Cevap
yıllar önce de bu soru soruldu. ve yine aynı cevabı veriyorum. kendimle çelişmediğim tek konu bu.
www.kizlarsoruyor.com/.../q115094-kadinin-gozyaslari-ne-kadar-gercekcidir
tek bir şey bilirim. "kadının gülüşüne, ağlayışına ve sevişine" aldanma derler. şeytandır da derler. tehlikeli varlıklar, benden zekiler vesselam. hepsini selamlayıp eksilerini bekliyorum. ağlayınca da kıyamıyorum aslında ama, inanmamak lazım.20 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlardan daha duygusaldır. Kadınlar kedi sevmeyi, battaniye altında üşümeyi, soğuk havada cam kenarında kahve içmeyi, sevdikleri için ağlamayı duygusallık sayarlar, zannederler. Bu yaptıkları sadece samimiyetsiz bir klişeler görüntüsüdür.
Erkek daha çok hisseder, daha çok acı çeker, daha büyük ve yüce sever, neden hiç sokaklara düşmüş sarapçı bir kadın yoktur? Erkek ayrıldığında daha zor unutur.
Dağı delen şirin değil ferhat'tır. Çölleri aşan leyla değil mecnun'dur, şirin ve leyla o esnada saraydaki odalarında beklemektedirler.
Sonra vay efendim erkekler duygusuz erkekler odun yaw bir gidin...34 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum :) bunun hakkında bir konu açıcam
- +1 yıl
:) aç bakalım :)
Soran+1 yıl5 hakkımı doldurdum, yarın açarım :))
- +1 yıl
:) tmmm...
+1 yılİnsan duygusal bir varlıktır, mantıktan çok duyguları ön plandadır ve genel olarak kararlarını verirken duyguları ile hareket ederler. Duygularla hareket etmek, bütün kararları duygularla onaylamak, aynı zamanda büyük bir savunmasızlığa, büyük bir kargaşaya da dönüşebilir... Bir de bakmışsınız bütün ipler karşı tarafa geçmiş, bir kuklaya dönmüşsünüz... Duygularınız en büyük zaafınız olmuş ve herkes tarafından kullanılabilinecek bir hale gelmişsiniz. Mantık ve duygu arasındaki dengeyi koruyabilen insan dünyanın en dengeli insanıdır. Ama unutmayalım ki herşey zıtlıklardan ibarettir.. Bir yerlerde kesinlikle gözyaşı akıtan bir kadın vardır, bunlar ikiye ayrılır; gözyaşlarını silah olarak kullananlar, ve kullanmayanlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ellerini yumruk yapan, ayaklarıyla tekme atan erkeklere karşı silahlarımız bile ne kadar masum ve zarif...
23 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama bunu yanlış insanlar üzerinde uyguladığımız bir gerçek :)
- +1 yıl
Dogru bir soz
- +1 yıl
Her koşulda zarif olduğu doğru. Ama silaha dönüştüğü anda daha masum değil daha sinsi ve ikiyüzlüce oluyor...
+1 yılHayatta herşey olacağına varır ki, insanoğluda bu hayat içinde oynadığı oyunun rolünü üstlenmektedir. Gözyaşlarını sadece "KADINLAR" kullanmaz, "ERKEKLER"de kullandığı görülmüştür. Ne tekim dökülen yaş bazen insana huzur, bazende o anlık iyi geldiğini vurgulamıştır kişileriz. ( Genellikle gözyaşı döken "KADINLAR" canı yandığı, içindeki burukluktan, üzüntünün doruğunda olduğu için akıtırlar. ) Gözyaşlarını olumsuz yöne kullanan "KADINLAR" ise sırf hayatından bazı şeyleri kaybetmemek için kullanırlar ki buda daha sonra onların daha çok üzüleceğine işarettir. Şunuda unutmamak lazım ki ; gözyaşı dökmek erken yaşlanmaya, erken çöküntüye girme sebebidir. Rabbim kimseyi gözyaşlarıyla sınamasın, her daim güldürsün. En kötü gününde bile döküceği bir damla yaş, gülücük yaşı olsun inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bir cevaptı. iki taraflı düşünmeniz ne kadar olgun bir davranış.
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAva giden gün gelir av olup avlanır. temkinli olup deneyeceksin safa yatacaksın yem atacaksın balık yakalamak için oltaya takılan misali. baktınki hıyanet ve menfaat peşinde, kedinin fareyle oynadığı gibi oynayıp yolu göstereceksin Allaha havale ederek. tabi duada edeceksin düzelsinde aldanmasın diye. efendiyimdir çoğu insan güvenir görünüşüme bakıp ensesine vur lokmasını al dersi. ama sakin atın tekmesi yıldırım gibi olur...
03 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun, en iyisini yapıyosun :)
- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş diyelimmi? :) oluru neyse onu yapmak şart yoksa olan bize olur. nadir bulunan insanlarız korumaya alınmassak kendimizi korumalıyız... cevabın için sağolasın.
Soran+1 yılçok doğru :) rica ederim
Çok şükür erkeklige bok sürdürmemek için ağlamam kimsenin yaninda patlama noktasına gelmedigim sürece. Ama kimisi de gercekten sulu göz tutamiyor sinirlernw hakim olamiyor. Ver gercekten kimisi var sadece kullanmak amaçlı. ama gözü açık olan bir erkek ayrımını gayet rahat yapar ona göre muamele yapar. Sizde biraz daha ayrintiya dikkat edin beyler yalanı doğruyu görmek için. Herkese genelleme yapmanın gereği yok sonuç olarak :)
00 Yorumlabknz;Annem
kızar kükrer aslan gibi babam gelince
-ühühühü ben bunlarla uğrasamıyorum kanser ettiniz beni verem ettiniz ühühühü ne günah işledim allahım üühühühühü
babam gidince
- (terlikler havada) (elektirikk süpürgesi ucu ) (kahvaltıda çatal fırlatma)02 Yorumla
Soran+1 yılçoook iyi ya :Dd
öylesinden uzak duracan yoksa işin iş hiç bulaşmam ağlayan kızlara yüzüne bile bakmam çünkü tümsah gözyaşlarını akıtırlar yalandan bazı kızlar vardır ağlayarak istediğini yaptırır onları görünce çocuğa acıyorum kıza değil
oyüzden öyle kızlar yanına geldimi olabildiğince uzak olurum00 Yorumlaklasik yöntem ama her zaman etkili. bir örnek vereyim. arkadaşım sevilisi bir nedenden ağladığında bir daha ağlamasın, halledeceğinin de teminatı olsun diye pırlanta yüzük ve küpe almıştı. fiyat konusu apayrı bir şey. bir kız ağlayarak ne elde edebilirim değil ne elde edemem diye düşünse yeri
07 Yorumla
Soran+1 yılher zaman istemiştir heralde.. doğru düşünüyosun :)
Soran+1 yılonlar duygusal, karakterlidir belki.. ama dikkatli olmakta fayda var.. ruh sağlığınız için
Soran+1 yılkısaca bu kadınlardan uzak dur diyorum :)
Soran+1 yılaynen :)))
Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. www.google.com.tr/url olay budur
00 YorumlaBu konuda ailem bile suçluyor beni, aşırı kolay ağlayabilen bir insanım. Ota boka gözlerim doluyor, basit, insan duygularını sömürmeye yönelik bir reklamda bile. İnsanlar bunu kullandığımı düşünüyor ama elimde değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım sakın yanlış anlama.. bu başlık senin gibi karakterli, iyi niyetliler için açılmadı..
Soran+1 yılrica ederim canım.. herkes içini dökmüş zaten... bu tehlikeli kadınlardan çok çeken var :D
+1 yılbende erkeğim ama bir kızı üzecek ağlatacak kadar bir şey yapmadım ve yapmamda ama bir erkek bir kadını veya kızı üzecek veya ağlatacak kadar üzerse o erkek affedersiniz ama odunun tekidir diyecek başka bir şey yok..
NOT: Kadın ve kızın göz yaşı ise ciddi olacak yalandan ağlamayacak o kadar...00 Yorumlao gözyaşları silah değil nazdır adam olan bir adam sizin aklınınzdan geçeni anlar tartar filtreden geçirir artıyı eksiyi tartar ve bakar zararsız onu naz olarak görürr , kızlar nazlı olur dicem
12 Yorumla
Soran+1 yılbazıları çok tehlikeli.
+1 yılKadınların ulaşabileceği en üstün seviye. Zekanın uc noktaları. Bir şeyi elde etmenin en kısa yolu. Biz bence bu yolla iki ülkeyi birbirine düşman eder aradan sıvışırız
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :DD
Erkeğin ağlaması daha etkileyicidir... Sulu gözlü kadınları severim :)) sonradan çok yumuşak oluyorlar ve sevgi dolu olmaya başlıyorlar azcık sevgi gosterince hemen sımsıkı sarııyorlar :)
16 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :) sen iyilere denk gelmişsin, her kadın aynı değil ;)
Soran+1 yılrahmetli deden baya zekiymiş :)) her kız zekidir ve zekalarını farklı yerde kullanırlar.. ikisi de değilim :) gözyaşıma değecek bir erkek bulamadım henüz :)
Soran+1 yılteşekkürler, evet :)
Hiçbir kız ağlatılmamalı ve ağlamamalı. Bir erkeğin bu durumdaki temiz duyguları kirletiliyorsa çok kötü. Yinede erkek olan, yüreğinde sevgiyi taşıyan daima bu durumun bilincinde olmalı. Sonuçta her akan damla dışarıya akacak değil.
00 YorumlaBence bu sadece bir yere kadar etkili olur ve erkekler zaten sürekli aglayan kadinlardan hoslanmiyorlar. Ve böyle bir şeyi silah olarak kullanmak karaktersizliktir. Insan içinden gelince aglamali. Bir amaç için degil.
00 Yorumla
+1 yılBir hocam söylemişti ağlayan bir kadına sakın mendil uzatma diye...
Ben yaptım ve hayatımın en büyük hatasını yaptığımı çok sonra anladım.
Bir kadının en korkulması gereken yanıdır silah olarak kullandığı gözyaşları...00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Eski eşimin bir sözü vardı,
biz kadınlar şeytanız erkekleri parmağımızda oynatırız derdi.
Ve gerçekten de bir kadın sahte den ağlarsa karşındakini parmağında baya oynatır tıpkı eski eşimim yaptı gibi..00 YorumlaKadinlar hep gozyasinin arkasina siginir. Yaptin mi, hayit.
Ettin mi , hayir.
Yalan degil de mi? Hayir.
Kac kisi? Hic.
Aglama * aglama l*n yaparken iyiydi durust olsaydin. Durust olmayan kadin psikolijisidir. Aglarlar00 YorumlaBabam karşısında her zaman işe yarar bunu o da biliyor hadi ağla yapayım ya da izin vereyim diyor bende bazen gülemkten bazen de isteyince ağlıyorum sonuuç istediğim oluyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah çok iyi :Dd
+1 yılFazla sulu gözüm tutamam kolay kolay gözyaşlarımı ve bunun timsah gözyaşları olarak adlandırılmasından, gözyaşlarımı silah olarak kullandığımın düşünülmesinden nefret ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılsen iyi niyetlisin, karakterlisin.. senin için hiç kimse böyle bir şey diyemez zaten.. biz tehlikeli olanlar için konuşuyoruz
- +1 yıl
teşekkür ederim tanımadan yaptığın güzel yorumun için, ama söylediğinde haklısın gözyaşını kullanan kadın çok malesef
Soran+1 yılrica ederim, kendine iyi bak :))
- +1 yıl
teşekkürler sendee...
+1 yılHemde cok tehlikeli oluyor ben sahsen bu durumun icinde kaldim eski sevgilimle olayli bir sekilde ayrildik sevgisinden mi yoksa olanlardanmi bilmiyorum ama cok aglamis 3 5 gun sonra baristik meger beni affettigi icin degil intikam almak icin barismis bundan sonra 2 ay falan ciktik ben tam hersey unutuldu deyip kendimi ona kaptirdigim anda intikamini aldi onun alacagi intikami ben ta... hayatimin icine sicti gityi
00 YorumlaKendilerini rezil ediyorlar.. hele birde kendilerini affettirirler gibi düşünenler :D sabahlara kadar aglasin bu devirde teksin, kimseye acimayacaksin..
00 Yorumlabir kadın kesinlikle gözyaşlarını kullanmalı ve bunuda mutlaka evlenmeden önce yapmalı çünkü bir kadınını hemde sevdiği bir kadının gözyaşlarına hissiyatsiz kalıp kalmadığını önemsiyorsa kadar önemsediğini görürsün ve böylece o adamın nasıl bir eş olabileceği hakkında bir fikir sahibi olursun nede olsa öküz çok
00 Yorumla
+1 yılBazi kadınlar tam bir seytan ama melek görünümlü :) ama kimileri var ki gerçekten o gözyaşları altında bir cok duygu barındırıyor...
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi niyetli olanlara değil lafım :))
+1 yılgözyaslarını bnce kendılerını acındırmak için kullanıyolar aglarmıyım aglarım hemde salya sumuk aglarım ama yanlızken birinin benim yanımda aglamasınıda hiç sevmem yapmacık gelyo.
00 Yorumlavalla kım ne derse desın ben acız yaratıklar olarak göruyorum
sırf bu yuzden bı erkegın yanında ağlıcaksam bıle tutarım kendım ya da ortamı terk ederım öyle söylım00 YorumlaBen hiç tehlikeli bulmuyorum; aciz, zavallı, ezik oluyorlar. Üzüldüğüm kadın modelidir, çünkü eninde sonunda kendilerini rezil ederler ve o aşağılık egosundan saldırganlaşırlar.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen silah olarak kullanmam bir insan beni üzmüştür veya ruhum artık kendini bırakmıştır da ağlarım ama bazı kızlar öbür türlü yaptıkları için bizler de o kategoriye giriyoruz
011 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi karakterli, iyi niyetli insanlar için bu soruyu sormadım, yanlış anlamayın
- +1 yıl
yok olsun aklıma bir olay geldi yazmak istedim oda öyle anlamış dedim kendi kendime
Soran+1 yılanlıyorum :) zaten çoğu erkek masum kadınlar yaparsa daha da seveceklerini tehlikeli kadınlar yaparsa ebediyen kaçacaklarını söylemişler
- +1 yıl
peki neden böyle oldu bir kat daha üzüldm demek masum sanmamış
Soran+1 yılne yaşadığını anlatır mısın tatlım.. yardımcı olabilirim
- +1 yıl
inanın yazacak halde değilim yüz yüze olsa anlatırdım ama hatırladıkça kalbim acıyor
Soran+1 yılacını hatırlattığım için çok üzgünüm
- +1 yıl
fani dünya işte lezzeti bile acı
Soran+1 yılhiç beklemediğin bir anda çok güzel bir şeyle karşılaşacaksın.. sadece biraz sabır.. inan bana
- +1 yıl
inşaallh sadece o haberi bekliyorum hem nerden biliyon
Soran+1 yılher gecenin bir sabahı vardır ;)
Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Hiç dayanamadığım şey varsa o da bir kadını ağlarken görmek. Valla ağlayarak beni her konuya ikna edebilirler. En büyük zaafım..
02 Yorumla
Soran+1 yılen sonunda üzülen sen oluyosun ama :/
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Asla güçlü değildir bence. Zamanla insan zaten nerde gerçek nerde düymeye basmış bir sekil ağladini anlar
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosun..
ünv 1. sınıfa giderken, o zamanki sevgilim beni tenha bir yere çağırmıştı buluşmak için.. ben gidince de başını omzuma dayayıp yanımda ağlamıştı..
ama ben o zamanlar çok odundum, "sussa artık şu salak, sıkıldım" diyodum içimden :D01 Yorumla
Soran+1 yılkötü bir niyeti varsa iyi demişsin :Dd
+1 yılçok ilginç olduğunu düşünüyorum. yapmacık geliyor bana. karşısındakinin sevgisinden emin olanlar ya da güzel olduğunun bilincinde olanlarda genelde görüyorum. çok üzücü.
00 YorumlaBence kadının iki silahı vardır. Biri göz yaşı biri de bedeni. İstediğini yaptırmak için kimisi gözyaşını kimisi de bedenini kullanır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :)
sanırım çocukluktan kalan bir huy ağlayarak istediğini yaptırdığını anladığından itibaren bunu silah olarak kullanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılgözyaşlarını silah olarak kullanmaları sorun değilde erkeklerin bunu bile bile kanmaları asıl mesele :)))
10 YorumlaGözyaşlarını saklayıp, intikam meleğine dönüşen kadından daha tehlikesizdir, korkmaya lüzum yoktur...
10 Yorumladünyada oscara layık görülmelidirler. çok güzel oynarlar ve iğrençlerdir. erafındada kendine bir salak ordusu kurmuşsa yapamayacağı yoktur böyle tiplerin ama bana sökmez:))
00 YorumlaBunu sadece kadınlar yapmıyor biz erkeklerde de var bu durum. Yetişme tarzından kaynaklanıyor olabilir veya kişiliği böyledir şımarık her istediğim olsun isteyen kişiler bunu sıklıkla kullanırlar bu durum bence yavşaklıktır.
00 YorumlaÇok sinsi varlıklar mutlaka uzak durulması gereken şahsiyetler. Neredeyse geçen sene önemli bir yerde yaptığım stajdan atılmama sebep oluyordu ki bir kız arkadaşımın sayesinde yırttım. Öyle kızların başını ezesim geliyor zehirli yılan misali
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmam. Neye göre yaptıkları değişir fakat kadın olduğun için kendini acındırmaya çalışmak ayrı boyut benim için.
Dediğim gibi olması şart bir şeyse buyursun yapsın...03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın :))
- +1 yıl
+1 veriyorum bbğim
- +1 yıl
Bebeğim? Ulan ben senin 50 senelik konuştuğun arkadaşın mıyım? Haddini aşma.
- Kişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl silahın bende olduğunu düşünüyorum
Keskin nişancı tüfeee -.-02 Yorumla
Soran+1 yılofff :Dd
- +1 yıl
Pisliğim taam biliyorum gittim 8(
- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılgöz yaşı ne kadar silah olabilirki. kalkanını iyi kullanırsan can yakmaz. bırak ağlasın rahatlar canım...
00 Yorumla
+1 yılkadınlıklarından baka hiçbir şey yok sahip oldukları. onlara değer veren, seven, bu yüzden istediklerini yapacak birileri de yok. bu yüzden mecburen gözyaşlarını kullanıyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. kadın dünyası işte. oluyor işte. tehlikelidirler. şirin olurlar kızmam ama bana karşı da kullanabilir mi değerlendiriririm :D
00 Yorumla
+1 yılelini kadına karşı silah olarak kullanan AYI lardansa gözyaşını silah olarak erkeklere karşı kullanan kadınları tercih ederim!
00 Yorumla
+1 yılben tertemiz ağlarım sömürmek için değil sömürüldüğüm içiin.
012 Yorumla
Soran+1 yıltatlım sakın yanlış anlama.. bu başlık senin gibi karakterli, iyi niyetliler için açılmadı..
- +1 yıl
anladımm ;) o zaman paylaşımından payını alıcaklar almışlardır umarım
Soran+1 yılerkekler baya içini döktü, almışlardır bence :Dd
- +1 yıl
erkeklerın yarasına dokunmussun :))
Soran+1 yılçoğu kanmam diyor ama biraz deştikçe çıkıyo geçmişteki acıları :))
- +1 yıl
kanıolar yaa bak bende erkeklerın aglamasına ınanmıomm :)) 2 erkek arkadasım karısmda agladı ama yalan geldı hepp
Soran+1 yılsilah olarak kullanmıyorsa ağlayan erkeğe dayanamam ben :))
- +1 yıl
onlarda kullanıo dıkkat :)
Soran+1 yıldikkat ettim zaten ve kararımdan memnunum :)
- +1 yıl
ADINA SEVINDIM :)
Soran+1 yılteşekkür ederim, umarım sen de çok mutlu olursun :))
- +1 yıl
inşallahh :)
+1 yılTehlikeliler cidden. Ağlayan kişiyi haklı buluyolar haksız olsa bile. Güçlü olanı da hep haksız yerine düşürüyolar ne yazık ki...
00 YorumlaSadece gözyaşı olsa neyse, dişiliğini kullanan her kadın tehlikelidir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle :Dd
+1 yılAğladıkları zaman erkeklerin daha çok yumşayıp onlara anlayış göstercegini düşünürler bunu silah olarak kullananlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılistediklerini alan çok :Dd
- +1 yıl
Bence bu şekilde davrananlar kendilerini küçültüyolar güzel ve tatlı bir dille anlatıp ufak bide cilveyle herşey çözülebilir :D
böyle kadınları mikerken korunmaya ayrıca özen göstermek gerekir. çoğalmasınlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de duygusal bir insanim rahat olabildigin kisinin yaninda her seye aglayabilitem var ama su yasima kadar toplasan 3 kere falan salya sumuk aglamisimdir sevgilimin karsisinda. Sirf o konuma dusmemek icin.
00 Yorumla
+1 yılKarektersiz samimiyetsizdir gerçekten mi yani içinden geldiği için mi ağlıyo yoksa rol mü yapıyo anlayamazsın
00 Yorumlagözyaşları hatta bedenini bile silah olarak kullanan kadınlar da var. iğrençler netice itibariyle uzak durmak lazım.
00 Yorumlakıssaca timsah gözyaşı diyoruz biz buna eğer timsahın ağladığını sanıp yanına yanaşırsanız elinizi verseniz kolunuzu koparır
00 Yorumla
+1 yılÜzülerek söylüyorum ki her kadın bunu hayatında en az 1 kez yapacak
03 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşüyorum, yorumlara bakılırsa erkekler çok çekmiş :D
- +1 yıl
hahahahahah:D
Soran+1 yılsinsiyiz valla doğru söylüyolar, duygu sömürüsü yapmasak başka bir şey yapıyoruz ;)
hacı zaten bir kızın iki önemli silahı var. biri gözyaşı diğeri kızlığı.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence de :D ama bunlar eskidi artık.. hemcinslerin yemiyor :) kızlar da yeni bir şeyler geliştiriyodur muhtemelen :D
Soran+1 yılöyleyiz valla :D
Göz yaşlarının Ardına Saklanıp onları kullanmak sadece Acizliktir - Halbuki kadın Aciz bir varlık değildir...
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylediniz..
- Devamını Gör (490)
Devamını Gör(535)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Gözyaşlarını silah olarak kullanan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler