Gözyaşı aslında , insanın sahip olduğu en doğal , en naif , adeta ruhunu temizleyen bir özelliktir. Kadınların kolay ağlayabilmesi , onların bunu silah yapmasından ziyade , yapabiliyor , ağlayabiliyor olmalarından kaynaklı. Tabi ki silah olarak kullanan da vardır ama bu zaten oldukça bariz belli olacaktır. Zira gözyaşının kaynağı tamamen duygusaldır. Duygu durumu önem arz eder.
@johnyx ben drmiyorumki zaten her ağlayan kadının gözyaşı sahtedir. bende bir kadınım... ben silah olarak kullanan kadınları baz alarak sormuştum sorumu😊
Ağlayan bir kadından erkek kaçar. Ağlamayın hanımlar. Sebebi ise tamamen primitif bir düzen. Erkeğin beyni çiftleşmeye odaklı çalıştığı için. Kadın ağladığında ortam çiftlwşmeye uygun değil algısı oluşuyor erkekte. Aslında erkeğin ağlaması daha etkilidir. Kadın daha çok bağlanır. 🖖
Bende aynı şeyi düşünüyorum. erkekler aslında kadınlardan daha duygusal bile diyebilirim. kendi içlerinde... O yüzden zaten sahte olduğunu bile bile göz yumar kadına.
Bunu bir defa ya da iki defa kullanmasina izin veririm sonrasinda o kadindan soguyorum sogudumda Herseyr aglayarak tepki verip haksiz iken hakli konuma gecmeye calismalari sinir bozucu
Bu bir silah olamaz... Yani bence işlemez. Bu ancak bir harakiri olur. Kadını ve erkeği uzun vadede birbirinden en banal biçimde ayırır. Genelde kanacak salaklarla gözyaşında silah gücü var sananlar birbirini bulur zaten...😃😃