AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
ben duygusalim. kirilinca aglarim. yani bu ozellikle yaptigim bir sey degil baskasi icin de yaptigim bir sey degil. oyle rahatliyorum
her şeye de ağlayıp akılsızlık etmemesi gereken kadındır bence. sulugözleri kimse sevmez :)
çok doğru ama itibar görmeyi de başarıyor bazıları :))
en az kadınlar kadar erkeklerde de hatalar olur. ben tek taraflı bakmam olaylara. iki cinste ayrı değişik. düzgün olanlara asla lafım olmaz
Çok güzel ağlarım dudağımı büze büze
hiç dayanamaz
seviyo seni demekki :)
susayim diyedir muhtemel
ahaha :D erkeklerin yorumlarına bakılırsa hiç de öyle değil :)
bunların hepsi acımasız demekki çok sevdikleri biri yok hayatlarında yoksa kıyamazlar:)
Şu saatten sonra hiçbir kadının gözyaşlarına içim acısa bile önem verip ona göre hareket etmem. Nasıl birer şeytan olduklarını iyi öğrendim çünkü..
acı bir deneyim olmuş.. kadınlar zekalarını saçma ve etkili şeylerde kullanıyor çoğu zaman
valla artık umrumda değil. şu saatten sonra iyi niyetli kötü niyetli ayrımı yok bende. hepsi kırmızı çizgide benim için. en ufak yamuklarında döner tekmeyi koyduğum gibi cehennemin taa dibine..
en iyisini yaparsın.. umursamazsan aşık olurlar
her gun her dakıka aglayan kadına zırh gelıstırmek cok kolay, ama an'ı bılen kadın ıcın ellerı kaldırmaktan havaya baska yapacak bır sey yok
Benim ki ağlamaz. Asiri gururludur. Ağlatacak bisi yaptoysam gözleri dolduysa bile sıkar kendini başka şeylerle ugrasir ağlamaz.
Göz yaşı öyle her istendiğinde musluktan akıtır gibi akıtılan bir şey mi ki. Bunu başaran insan göz yaşına eyvallah bile etmez. O yüzden işin biraz daha gerçek boyuyla ilgilenmek lazım. Eğer bir kadın ağlıyorsa göz yaşı bir atomu bile parçalar.
..
https://www.youtube.com/watch?v=xO0KLrFzdI8bu parçayı bize hediye ettiğin için teşekkürler :))
Rica ederim çok hoş bir parça bence :)
kesinlikle, saatlerce dinleyebilirim :))
Kadınlar ota b*ka ağlıya biliyor bazen, Ama Erkekler öyle değil yani anlatmak istediğim Hiç bir etkisi olmaz benim gözümde istediğini ailesi almıyınca Ağlıyan çocuk gibi gözümün önünde
doğru düşünüyosun. tehlikeli kadınlara kanmamak ve kendini kullandırmamak gerek.
merhametlı bırı oldugum ıcın bu hataya cok sık duserdım eskıden e ınsan akıllanıyor bellı bır sure sonra en son 'ağla ağla açılırsın' demıstım :D keyıfte almıstım bazen canavarlasıyorum :/
ahahaha :D hiç de canavarlaşmamışsın haketmiş
ne bıleyım bazen boyle cok acımasız oluyorum dıyorumkı kendıme 'kımım ben' sonra yıne dıyorumkı 'hakettı' boyle enteresan ıkılemlerde kalıyorum ıste :/
aslında değişmedin.. yine aynı karakterdesin yine aynı insansın.. kendinde hiç sorun arama.. onlar haketti :)
tesekkur ederım :)
rica ederim :)
https://i.hizliresim.com/zQ1Oaj.jpg ilginç. .
bu soruyu ben de sormustum uc gun once ilginc denk gelmis demekki
ben 51 gün önce sordum dikkat edersen :)
ağlaması kötüdür bir kadının çaresizliktir içten geldiği zaman sadece göz yaşları kalmıştır tüm sorunlara cevabı olarak
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye bir atasözü var. Yalandan gözyaşı döktüğü anlaşılırsa -ki anlaşılır- hakikaten ağladığında dahi kıymet verilmez ağlamasına.
o erkek acıdığı için kızla birlikte olursa kız için daha kötü olur yani hiç zırlamaya gerek yok
Ayar oluyorum öylelerine. Göz yaşı önemlidir. Öyle her şey için akıtılabilecek, müsriflik yapılabilecek bir şey değil.
Açıkcası 18 yaşından beri kadınların bazıların gözyaşlarına inanıyorum, bazılarınınkine inanmıyorum.
kadınların karakterlerini daha önceden kestirmek lazım tabii :)
Demek istediğim şey şu. Ben kadınları gerçekten iyi tanıyan biriyim ve çok sayıda fiziksel ve birkaç duygusal ilişkim oldu ama kadınlardan şunu öğrendim. Kimi kadınlar benim için çok değerli oldu. Kimisi de benim gözümde birer orospuydu. Bunu kesinlikle bakire olup olmamalarına göre söylemiyorum. Karakterlerine göre söylüyorum. o* karakterde olanları bilerek ağlattığım doğrudur, insan hakettiğini yaşamalı.
iyi yapmışsın..
bence çok saçma geliyo mesela ben kolay kolay ağlayamayan bir insanım ve bu çok zor gerçekten içinde kalması onlar ağlayabiliyo ve bunu kullanıyor öyle insanlardan nefret ediyorum
Kadın ve ağlaması kadar doğal birşey olamaz zaten o yüzden birşey düşünmeyede gerek yok kadınlar ağlar neden ağlar işte kadınlar ağlar bu kadar yani
silah olarak kullananlardan bahsediyorum
Kadınlar genelde sürekli olarak ağladıkları için silah olarak kullanılmasını ben pek fazla inanmiyorum sürekli ağlıyor zaten ama bazı noktalarda şeytanlık tarafları işin içine karışıyor birşeyi güç ile yapamıyorsam böyle derinden vurarak yaparım diye ama inanmamak lazım bir zaman sonra bir önemi kalmıyor bende kalmadigi gibi soranlarada söylerim umursamayın arkadaşlar kimse çocuk değil çaresizde değil günümüzde herkesin herşeyi yapabilicek kapasitede herşeyi var zaten yalan dolan inanmayın :)
Uyanık bir erkek kadının ne yapmak istediğini bilir ve bu tür seylere kanmaz. Eğer bir erkek kadının hangi hareketiyle konusmasıyla ne yapmak istediğini anlamıyosa kadın onu ip gibi Oynatır elinde
o silahı doğrulttukları kişi aslında silaha karşı koyamaz değil amma içlerin de ki sevgi silahın sahibine duyulan sevgi silahı en etkili biçime sokuyor.
Kızlar ağlayınca ben nedense daha çok sinirlenip daha vurdumduymaz oluyorum. Kendimce savunma geliştirmişim galiba.
güzel bir savunma, duygusal yaklaşsan üzülen sen olacaksın nihayetinde
Aynen. Artık yemiyorum :)
kızlar üzülüyodur şimdi :))
Öyle oyunlara gelmediğim için sorun yok. Bir konuda haklıysam kesinlikle taviz vermem, istediği kadar zırlasın.
en iyisini yapıyosun :)
Farkındayım. Teşekkürler :)
Duygu sömürüsünü sevmem ve yapmam.
Var öyle tanıdıklarım ağlayınca olayı çözebileceklerini sanıyorlar.
çok doğru düşünüyosun :)
erkeğin siper alması lazım gelir :)
naçizane. bir şeyi ağlayarak yaptıran kadın acizdir.
gözünün yaşına bakmayın. ehue :)
ahahahh :D
Gözyaşından silah olmaz. İstediği kadar ağlasın, sonunda ne olacaksa o olacak zaten..
Gerekirse kullanirsin ama fazlasiyla dozunu kaciranlari benimde bogasim geliyo
gözyaşlarımı kullanarak saf bir erkeği parmağımda oynatabilirimm :D
Göz yaşıyla kandırabileceğini sanıyor ama yanılıyor bence karşısındaki kişi ona kıyamadıgı için gözyaşlarının silahına vuruluyorlar :)
O büyüyü çözdüm. Bağışıklığım var artık. Ağlayan kız gördüm mü yapacaklarımı 2-3 kez düşünüyorum.
"Ben de ağlayan bir kadının tutsağı mı oldum l*n acaba?" diye düşünüyorum şuan.
iyi niyetli olup olmadığını bilmen lazım
Ağlayan bir kıza dayanamam tamam ama salakta değilim.
Tamamen karşı tarafa bağlı. Gözyaşından etkilenen erkek var etkilenmeyen var..
alıyan insanları hep komik bulmuşumdur ti'ye alıorum bir şekilde gülüyorlar ya da bana sövüyorlar sdfsdfsdf
Kadının silahlarından biridir boşuna şeytanı cebinden çıkarır denmiyor
Valla aşık olunca hiç dayanamayacağımız hemen yelkenleri suya indirdiğimiz bir silah :)
yerinde ve zamanında kullanıldığında çok etkili bir yöntemdir. :)
Yani hayati bir sorun yarattıkları zaman çok kötü oluyolar fakat duygusal anlamda ya da affettrmek için yapmak gerekiyor bazen :D
Sinsidir gözyaşı gerçekten dökülüyorsa değerlidir sahtesi bir işe yaramaz
Bazıları çok tehlikeli. Bazoları ise şirin bir patates.
bir tane taniyorum. Benle kustu diye insanlara aglayip duruyor. :) kiyamam
Kadınların doğasında var. Erkeklerin en büyük duygusu olan acıma duygusunu iyi sömürüyorlar. islerini iyi biliyorlar.
Kesinlikle çok zekiler. Bir kadının ilk silahı fiziği olmakla beraber bir diğeri de gözyaşlarıdır.
Onlar için ikna etme yöntemi. Elbet ağlamaz bir süre sonra.
Kadın güçlü durmayı kendine yakıştırıp bunu silah olarak kullanmalı.
Bir bayanı ağlatmak çokta ayıp ya hiçte olmadı ki kıymayın onlara , bayanları üzmeyin.
çok haklısın.. duygusal yaklaşan çok kadın var ama bir o kadar da tehlikeli olanlar da var.. dikkatli olmanız lazım :))
Elimiz de bir çiçek varken biz dikenini görüyoruz. Uzaklarda bir diken var aslında biz çiçeğini görüyoruz ,
helal olsun valla güzel cevap :)
güzellik bakan gözde :)
ahahah evet :)
teşekkür ederim , gizli kullanıcı :)
babama karşı yaparım etkili evleneyim kocamada yapcam
gerçekten etkili.. bütün erkekler şikayetçi ;)
valla kullanıyorum genelde her şeye aglamam zaten ama aglayıncada aglarım yani
aynen :D
Sen bari yapma kanka :-(
ahhaha :D
seksi kadındır. severim iyi niyeti pırtlatan kadınları
sen sevmeyeceksin de kim sevecek :D
Bunu farkedersem gözümde değeri kalmaz , akan gözyaşlarının bir anlamı olmalı..
bence de :)
gözyaşları silah ise kelimeler de kurşun
ayrı ayrı manası var her bir duruşun ^.^
eger o yaşlar gereklı söz ve eylemlerle desteklenmıyorsa silah boş demektir ^.^
Gözlerin den o yaşları istedik leri zaman nasıl akıtıyor lar en çok bunu merak ediyorum bilen varsa söylesin göz yaşı göze iyi geliyormuş diye duydum haftada bir yaparız :-)
bana göre bir sıfır bir insandır aciz ve bir o kadar menfaatçi insanlar dır
Benim üzerimde kesin işe yarıyor. Dayanamıyorum bir kızı ağlarken görmeye.
Gözlerini irileştirip masum gıbı bakan kedi gibin. sdadsff
Boğazlarını sıkıp, gözlerini kızgın şiş ile oymak istiyorum.
Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvaları yıksın
F. G
Güçsüz kadınlardır. Ellerinde son ve en etkili ölümcül atak olarak kullanirlar goz yaşlarını...
Hiç aglamiyorum ve arada benden alip bu kadinlarami vermişler diye düşünmüyor değilim goz yaşlarımı..
he he hepiniz aynısız ^^ :)
Bazen ben bile kullaniyom, ama aralarda trip atmak daha etkili olabiloyo erkek icin , tamam biraz sinsi olabilirim ama napcan iste zaman sartlari
Zaten kadınların en buyuk silahı göz yasları. erkeğin ki sözleri.. ılımlı güzel konusması. fakat zeki bir erkek o timsah gözyaslarını yemez.