AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
Beni aldattığı halde ona gözyaşlarından dolayı inanmıştım
ilerde biri bunu sana yapsa inanır mısın peki?
Şu saatten sonra çok zor
aşık olduğunda gözlerin kapanmaması gerek..
her aşkta tam tersi oluyor işte
onun da bir insan olduğunu düşünmemiz lazım.. platonik aşık olduğumuzda mesela, kafamızdakine tapıyoruz adeta..(yanlış bir kelime oldu ama) beğendiğimiz bedenlere kafamızdakini yerleştiriyoruz, buna da aşk diyoruz
Ama hiç bir zaman karşındakinin vicdanıını duygularını kullanarak kandırmamalısın
kesinlikle bu tam bir ahmaklık
Aşk sevgi sevmek bu duyguları gerçek yaşayana güzel sahte olan herşey bir zaman sonra bitiyor. İnsanları kandırmaya değmez. Gözyaşı döksen ağlasan ne bilim artık ne yaparsan yap kimsenin duygularıyla oynamayacaksın
çoğu kadın bunu yapıyo maalesef.. ama sizi şanslı görüyorum ben.. deneyimli oluyorsunuz.. hayatın gerçeklerini görüyosunuz
Deneyim dediğin nedir ki; Hayattaki yediğimiz kazıların tümü işte. bir zaman sonra artık parayonak oluyoruz kimseye güvenemiyoruz. Sonra da diyorlar ki bize neden güvenmiyorsunuz
çok haklısın.. şöyle düşün.. her kadın bir erkeğin ürünüdür.. hemcinslerinizin rolü büyük
ya şimdi herkesin durumu farklı ben mağdurumdur sen suçlu kişiden kişiye değişiyor. Her iki tarafta suçlu. Gerçi hiç kimse suçlu olduğunu kabul etmez
şu ana bakarsan kesinlikle sen haklısın :)
çoğu zaman haklı olmak işe yaramıyor malesef :)
bir gün karşına bu laflarını yedirecek kadar iyi biri çıkacak, emin ol :))
bu zamana kadar olmadı çoğunda da evet sen haklısın diyorlardı ama sonuç olarak kaybeden ben oluyordum malesef :)
daha yaşın kaç ki, bir parça umursamaz ol.. duygularını içinde sakla.. zaaflarını öğrenmelerine fırsat verme işte o zaman mutlu olursun :)
yaş 24 oldu birçok şeyi zaten umursamıyorum ki. Duygularımı kontrol noktasında sıkıntım var mutluluk ise biraz uzak gibi :) kör kütük birini sevmek istiyorum
ama acı çeken sen oluyosun.. karakterin çok güzeldir eminim, ama saklamalısın.. zaaflarını bilmezse seni kullanamaz ve mutlu da olursun.. mutluluksa uzak değil, yakalayabilmek önemli :)
Sen çok tecrube edinmişe benziyorsun :) Bir insan da duygularını karşı tarafa aktardığı zaman da zaafları ortaya çıkıyor işte en basiti sevmek gibi kim ne kadar çok seviyorsa o onun zaafı oluyor bu durumda ne yapabilir ki bir insan
fazla tecrübe edinmedim desem doğru olur.. insanların karakterlerini çözümlemeyi seviyorum :) çok sevebilirsin, bu senin zaafın asla olamaz.. seveceksin ama karşındakinin iyi ya da kötü olduğunu bilmeden güvenmemelisin, asla.. tehlikelere karşı kapalı olmalısın.. yine içinde insan olduğunu belirten duyguları yaşarsın.. ama dışarıdan güçlü görünmelisin. dünya böyle, maalesef.. gereken cevabı her zaman vermelisin..
Kendi açımdan önce insanların bana yaklaşırken normal sonra gayet sıcak kanlı sonra ise uzaklaşma oluyor bunun nedenini çözemedim ben sıkıntı var :)
hiçbir sıkıntı çok.. çoğunlukla insanlar böyle :))
Zaten ben ne bu dünyayı ne de içindekileri hiç bir zaman anlamadım :)
boşver, sen karakterli ol gerisi önemli değil :)
bakalım ne olacak böyle gidiyor :)
içinde iyi ol, ama umursamaz ol ve konuştuğumuz gibi zaaflarını bilmesinler.. o zaman mutlu olmaman için hiçbir sebep yok :) bir kere de böyle dene bi, gözün açık olsun
çok zor ya bakalım ama :)
zor değil :)
zor ya insanlar beni tanıdıkca seviyor işte beni tanımaları :)
sevmeleri problem değil bir avantaj :)) sen onların zaaflarını bileceksin, gerektiğinde (seni üzdüğünde) kullanacaksın bu kadar :)
o kişi veya kişiler yok :)
gelecek, sabırlı ol ;)
Beklemedeyiz :)
hadi, inşallah :))
inş inş :)
biraz ks yerine dışarıda takılsan sorun çözülcek aslında :))) düşünüyo musun bilmiyorum ama istisnalar haricinde uzak mesafe ilişkileri zarar verici :D
evet haklısın bu durumdan bende hoşlanmıyorum biraz dışarı çıkmam lazım gerçi zaten hep dışardayım ama iş icabı :)
biraz kendine vakit ayır, hep iş hep iş çekilecek gibi değil :)
çok doğru söylüyorsun. senle daha önce tanışmadık dimi beni tanıyor gibisin :D
hayır, tanışmadık :))
beni çok iyi tanıyormuşsun gibi konuştun da :)
tanışırız, sorun değil.. bu arada özür diliyorum çıkmam lazım, kendine iyi bak :))
Olur :) Görüşmek dileğiyle kendine iyi bak :)
görüşürüz :))
Hi Hi ( :
Hemde gizli :D
kadınlar göz yaşlarını silah olarak kullanamaz tam tersi gülümseyen kadın tehlikeli olur
güzel cevap :) zeki olmak lazım
Cok iyi kullaniyorlar benim bile aglayasim geliyor.
eger kı her seferınde aglıyorsa artık gerceklık kazanmaz ve erkek onu onemsemez. aglasın bırsey olmaz der. ama gercekten canının yakıp aglatıyorsa seven erkek kıyamaz ve geregını yapar.
aşk ilişkileri sekmesine YAV LÜTFEN BİRİ Bİ AKIL VERSİN
NOT: BARİ BU SEFER BİRİSİ CEVAP VERSİN? şu başlığı yazıp yardım eder misiniz bu konuyla alakası yok ama
Aklımdan öyle kelimeler geçtiki adabım yazmaya yetmedi duygu taciri
Çok gördüm, suistimali çok yapıyorlar , o yüzden ağlayan hiçbir kıza inanmıyorum artık
kişiliksizizlik. Biz daha çok ağlarken görmesinler diye uğraşıyoruz :D
ben de yapmam.. zekamızı başka yere kullanmak en mantıklısı, zaten erkekler bir bir foyamızı çözüyolar :D
ben ağlamak için başka odaya kaçıorm. bir erkeğin yanında asla ağlayıp ezik oldğumu göstermem
en güzeli :)
Ağlayan kızlar bana samimi gelmezler, bu yüzden onları tehlike olarak görmüyorum.
kardiş varsın gözyaşlarını silah olarak kullansın. başka kötü şeyleri silah olarak kullanmasın
çok şey düşünüyorum ama anlatmaya kelimeler yetmez.
düşünmüyorum. başkalarının önünde kendini tutamayıp ağlamak çok utanç verici.
kınıyorum onları !!! buradan bütün aileme arkadaşlarıma sevenlerime selam yolluyorum...
İste onu anlamıyorum silah var o kadar mermiyi nerden buluyorlar :)
hemde ne ağlıyordu zilli meğer suçluluk duygusundan mış ağlaması benden başka babasının yakın arkadaşı ve 5 kişi daha varmış hayatında elbistanlı bir zilli
Aglatan erkek sewiliodur be ff :/ duygusal yaratiklariz biz
Çok tehlikelidirler ve büyük ihtimal bu en masum numaralarıdır
Ağlarken çok tatlı oluyorlar ve suçluluk psikolojisi oluşuyor ne istersen yaparım yeterki sus durumu
Pis zavallılar nefret ediyorum oyle kısıllıge sahıp insanlrdan
bravo çarlinin meleği. merak ettiğim nokta sen daha önce hiç ağladın mı.. timsah olması şart değil masumca bile olsa ağladın mı.. birinin yanında da olmayabilir tek başına ağladın mı.. tek başına bile değil ağlamanın bir çeşiti olarak güldüğün oldu mu.. Eğer cevabın hayır ise lütfen görüşelim.
evet ağladım hiç olmayacak ve değmeyecek biri için ama asla diğer yurekleri değilde kafası baska yerlere çalışan insanlr gibi timsah gözyaşları dokup kımseye kendımı acındırmadım. bu bir kişiliktir herşeyi boyle yaptırabıleceğini sanır ya da dusunur orası ona kalmıs. yanı insan yedisinde neyse yetmişinde de odur ! yanı bu tur davranıs ve hareketler acızlıgı ve ezıklıgı temsıl eder bana gore bişey değil bunlar. neyse, sağlıcakla kal !
sanırım öyle sevgilileri oldu, her agladıgında istediği oluyordu.
Öyle arkadaşlarım vardı, ağlayarak her istediğini yaptıran...
ya sana bişey sorcam ama profilin gizli
duruma göre neden ağladığını anlarım kadınların. kandırma hissedersem buz kesilirim
bence en aciz durum. gözyaşı kullanacağına vur, kır, bağır daha iyi
Ne düşündüğümü söylememem daha doğru mübarek gün... :)
Onlardan uzak durun, seytana pabucunu ters giydirrleerr :D
Her hatayı yapabilme kabiliyeti vardır onların :D Çünkü özrü her zaman kabul edilir :)
Gerçek gözyaşlarını na inanmam i sağlayan kendini akıllı zanneden almakla onlar kimi kaldırıyor neyi suistimal ediyorlar aptallar
kadınlar zaten duygusal olur
hatta biraz ağlak biraz da oynak bir ruh halindedirler :)
sen iyilere denk gelmişsin :)) ne zeki ne kurnaz kadınlar var :))
vardır elbett :)
baya var, dikkatli olmak lazım :)
ben biraz safcayım herhalde bu konularda :D
gözyaşına dayanamam hiç
gerçekten iyi niyetli olduğunu hissetmezsen daha öncesinde sakın inanma.. öyle bir kandırırlar ki seni ruhun duymaz :))
tşkrler :D
rica ederim :)
;) .
hiç sevemm timsah göz yaşlarını.. bazen bende kendimi tutmaya çalışırım tutamam bir anda ağlarım ama ikisini birbirinde ayırmak gerek
Çok iyi hi durum değil ama çoğu bayan gözyaşlarını silah olarak kullanıyor
Şeytan da ağlar , Melekte mesele hangi tarafının ağladığını bulmak
inanmıyorum artık vucüt diline bakarım ben o nederse o sahte gülüş ve ağlamalara kanmam asla
allaha şükür cok gaddar oldugumdan kimseyi takmıyorum aglarsa aglasınlar...
hepsinin ağzına s. ç. m ya da benim bu yufka yüreğime s. ç. m
Kadınlar duygusaldır ağlar ama timsah gözyaşları olanlar şeytan denilebilir
Kuzenim geldi aklıma.. Birşeyi elde edemeyince psikopat oluyolar..
çokkk tehlikeliler... çokkk hemde...4 sene bana vicdan yaptırdı... agladı küstü bebek gibi davrandı safa yattı agzıma etti meger anasının gözüymüş...
böyle kzılardan allah kosun adamı
uzak durulması gereken insan tipleri.. heçç sevmem...
Başka hiçbir şeyi kalmamış, ağlayarak insanlara kendini acındıran gerizekalı bir varlık:)
bir zamanlar aldanmıştım. Şimdi umrumda bile degil.
Bence de. Belki de gözyaşına gözyaşı ile cevap vermek gerek. :)
duygu sömürüsüne kanmamak gerektiğini anlamış olmak gerek artık hangi yüzyılda yaşıyoruz.
burada söylemek istemiyorum terbiyem bozulmasın şimdi
Resmen çok itici yaa zırlayıp neyi değiştirebileceklerini sanıyorlar ki?
topuklular daha etkili bence... bir kızdan tam ayrılacakken topuklu giysin olay başa döner.. yeniden aşk
Giz yasi masumiyettir sahtesi olurmu bilmem. Ama timsah goz yaslarini kullanarak duygu somurusu yapmak yakisik almaz
Aziz nesinin bir kadını ağlatmak şiirini oku der iyi geceler dilerim.
Nadir kullandıkları beyinleriyle, üstesinden gelebildikleri en başarılı şey bu.. Gözyaşı tezgahları.
güzel cevap :)
karşısında f-16 elinde sapan olan bir çocuk kadar çaresiz kalıyorum :D
severken gözün bir şey görmüyo öyleyse :))
nerden bildin be? o yorumdan bu nasıl çıkar ki :D
ahahah halinizden anlıyorum diyelim ;)
helal olsun diyorum :D ayakta alkışlayasım var :D
teşekkür ederim :)))
psikolog olsana sen ya bak valla abone olacam söz :D
düşünmüyo değilim aslında, sözünü aldım beni yarı yolda bırakma :)))
ne yarı yolu be kombine alcam her sezon kombineee :D
ahahaha duygulandırdın beni, teşekkür ederim :D
hahaha o zman indirim konusunu konuşabiliriz :)))
indirim konusu mu? ben bedava çalışıyorum :) istediğin zaman buraya yazabilirsin :))
işi profesyonelliğe dökünce görcem seni.:D iliğimizi kurutursun sonra :D
ahahaha seninkini kurutmam merak etme.. dediğim gibi istediğin zaman yaz :))
peki o zman teşekkür ediyorum ve ilk sorumu soruyorum :D karşısında f-16 elinde sapan olan bir çocuk kadar çaresizliği kötü bişey mi?
hayır, asla.. sen insansın ve insan olmanın gerektirdiği son derece masum duygular yaşıyosun :) sana tavsiyem içinde karakterli ve masum ol ama dışarıda seni hep güçlü görsünler.. zaaflarını bilmelerine izin verme :))
seni kullanamasınlar ve bunun için kudursunlar.. en sonunda sana aşık olurlar sen de keyfine bakarsın ;)
pekala insan zaaflarıyla insan değil midir. asıl mesele senin zaaflarını bilip buna göre seni incitmeyecek kişileri yanında tutmak değil midir?
sen güçlü olmazsan doğru insanın gelip gelmediğini bilemezsin.. zaaflarını bilirlerse seni her zaman kullanırlar.. ilişkinizde illaki kavga edersiniz ve hep seni suçlu bulur öyle değil mi? sen güçlü durursan gelen insanların karakterlerinden kendini açabilirsin.. her aşık olduğun kişiye değil sadece karakterli olanlara aç kapını
öyle yaptım bu zamana kadar. insanlara hep bir kalkanın arkasından baktım o kalkan olmazsa gelecek kılıç darbederini engelleyemem diye düşündün hep. sonra baktım ki kalkan görüş açımı o kadar daraltıyor ki bir çok güzelliği göremiyorum. mesela bir kaplumbağa düşün. ömrünü kabuğunun içinde geçirebilir mi? tamam korunaklı orası ama yavaş ayaklarının aksine hayat çook hızlı akıyor.
tamamen haklısın, o zaman insanlarla tanış kaynaş ama gizemli ol.. ben insanlarla tanıştığımda dahi sıcakkanlıyım.. ama güvenmek zor geliyo :)
güven zaten kazanılması gereken bişey. güvenmek zor geliyorsa bu senin zor güvendiğin anlamına gelmez. bence onlar güvenini kazanamıyo
benim senin moralini yerine getirmem gerekiyodu :)) en basitinden bir zamanlar en yakın arkadaşım şimdi en nefret ettiklerim arasında.. insanları sevince ya da güvenince zararlı hep sen çıkıyosun
hep mi? peki güvendiğin herkes mi zarar verdi sana? bende zarar gördü hiç beklemediklerimden haklısın ama olaya biraz makro bakınca kazandıklarımın yanında kaybettiklerim o kadar küçük o kadar değersiz ki. herşeye ragmen güvenmek güzel sey. helede bir kazandığın o kaybettiğine bedelken :D
hep değil tabii ki :) çok doğru düşünüyosun ayrıca.. bu zamanlarda kazandığım insanlar hepsini ezer geçer :D
kaybettiklerimize üzüleceğimiz zamanlar değil bunlar. kazandıklarımızla mutlu olmaya ne dersin öyleyse :)
şaka gibi, senin psikolog olman topluma daha yararlı :))) her daim mutlu olmalıyız :)
benim için artık çok geç :d iki hafta önce resmen diplomalı inşaat müh. oldum :D ayrıca sen çok daha yeteneklisin :D
ahaha, hayırlı olsun :D
daha dur yarın kpss var bakalım görcez hayrını :D ama gerçekten ciddiyim psikoloji düşün bence :D
o kadar mühendis olmuşsun, neden devlette çalışma gereği duydun ki :) kendini son derece geliştirebilirsin bence.. bu arada yarın mı sınava gireceksin? :)
evet yarın sınava gircem. devlet istememin sebebi de çalışma şartları. kendime zaman ayırmak bol bol kitap okuyabilmek istiyorum. bunun için yeterli zamanı bana bir tek devlet veriyor :D
stresten uyuyamazsın şimdi :)) başarılar, yarın haberlerini alıyorum ona göre :)
şöyle de bir durum var. iyi mühendislere en çok devletin ihtiyacı var. özelde çalışırsam şirket kazanır. devlette calısırsam millet kazanır :D
uyumaya calısan kim son tekrarlar beni bekler :D
özelde çalışsan sen de kazanacaksın ama :)
:))) ne konuşuyosun o zaman, marş marş
para istesem özelde çalışmam kendi şirketimin başına geçerim ama bazen idealist yapı insanları öylesine esir alıyor ki, idealleri dışındaki herşey boş geliyor :D
kovuyo musun beni :(
çok doğru :)
1 puanla nereleri kaçıracaksın onu düşün bence :))
ya zaten kaç zamandır çalısıyorum siteye de bugün üye oldum az kafam dağılsın diye :D ama son bir tekrar şart tabi :D
ciddi misin :)) yalnız kafanı dağıtman zor.. nasıl stresli olduğunu tahmin edebiliyorum :))
yok ya müthiş iyi geldin anlatamam :D son gün ancak bu kadar faydalı geçirilebilirdi :D sen beni sabah görecektin asıl :D
sen de öyle :)) hiç beklemediğin bir yerde mutlu olabilmek paha biçilemez :D
mutlu olmak için çok uzun üzülmek için çok kısa hayat kaldı geriye. ne diye üzülelim ki :D hep mutlu olalım hep :D
şu anda geçmişime sünger çektim :) çok teşekkür ederim :))
asıl ben teşekkür ederim :D bu güzel sohbetin olmasa şimdi sınav stresinden soğuk soğuk terliyordum :D
ama zamanını çaldığım bir gerçek :)) işlerine bak bence, yarın konuşuruz :)
anlaştık yarın aynı yerde :D herşey için çok çok teşekkür ederim :D hoşçakal :D
kendine iyi bak :D
bu stresle mi? hiç zannetmiyorum :))
yarın kötü geçtiğini duymak istemem bayım :)) o yüzden bunu yenmenin bir çaresini bulman lazım :)
emredersiniz küçük hanım hemen çalışmalara başlıyorum :D
komik olucak ama bir süt iç, uykun gelir :))
uykumun gelmemesi lazım son tekrar unutma :D bir aydır not aldığım 92 sayfa okunacak :D
bu nasıl özet anlamadım ki :)) genel kültüre yoğunlaş bari
sadece genel kültür özeti zaten bu :D
aman Allahım, beynim yandı :/
dur bir dur yanmasın :D sizin için çalışıyoruz burada bir sakin ol :D senin bana moral vermen gerekiyo bu durumda :D
maalesef yandı bitti kül oldu :D hala burada mısın sen :D
olmamam mı gerekiyordu yoksa :S
senin iyiliğini düşünüyorum oysaki :))) yarın konuşucaz zaten, tekrar etmeye vaktin kalmıcak ama :)
peki bakalım sen beni göm yine notların arasına kapatıyorum pc'yi işte:(
kitapları sevdiğini biliyodum :)))
evet kitapları çok severim ama a4lerden nefret ederim :)
şimdi baktım da birisi ''güncel bilgilerde ukrayna ile ilgili soru bekliyorum. yeni adı (kırım'ın), gelen başbakan, giden devlet başkanı gibi.'' demiş.. son olarak gündemi değerlendirsen yeter bence :)
evet ben soma ve cumhurbaşkanlığı da bekliyorum :D benim yerime araştırma yapan birini olması çok güzelmiş yaa :D
sana bir özet geliyo hazır mısın :))) kafam error verdi.. işin gerçekten çok zor :/
tbmm açılması 23 Nisan 1920
teşkilatı esasiye : 20 ocak 1921
istiklal marşının kabulü 1 Mart 1921
maarif kongresi 15 temmuz 1921
tekalifimilleye 7 ağustos 1921
kars antlaşması 13 ekim 1921
Ankara antlaşması 20 ekim 1921
mudanya ateşkes 11 ekim 1922
saltanatın kaldırılması 1 kasım 1922
lozan görüşmeleri 24 temmuz 1923
atatürk dönemi savaş sonrası
saltanatın kaldırılması 1922
Ankara başkent seçildi 1923
cumhuriyet ilan edildi 1923
halifelik kaldırıldı 1924
şeriye evkaf- erkanı harbiye- tevhidi tedrisat 1924 (aynı gün)
1924 anayasası 1924
türkiye iş bankası 1924
şapka kanunu 1925
aşar vergisinin kaldırılması 1925
atatürk orman çiftliği 1925
tekke ve türbelerin kapatılması 1925
saat ve takvimde değişiklik 1925 -ölçü ve tartıda değişiklik 1931- tatil gün değişikliği 1935
medeni kanun (1926)
maarif teşkilatı (1926)
kabotaj kanunu 1926
teşviki sanayi kanunu 1927
millet mektepleri (1928)
gümrük tarife koruma 1929
dünya ekonomik buhran 1929
merkez bankası 3 ekim 1931
türk tarih kurumu 1931
devletçilik politikası 1931-1939
türk dil kurumu 1932
zirai donatım 1932
yüksek ziraat enstitü 1933
sümerbank 1933
üniversite reformu 1933
soyadı kanunu 1934
etibank 1935
maden tetkik arama 1935
atatürk ölmeden önce olanlar.
milletler cemiyeti: 1932
balkan antantı 1934 : türkiye-yunan-yugoslavya-romanya
akdeniz paktı 1936 : dingiltere- yugoslavya- yunanistan- türkiye
boğazlar sözleşmesi 1936
sababad paktı 1937 : türkiye- iran- ırak- afganistan
bunun yanı sıra yukarıdaki paktlardan da bir soru gelecektir.
evet, devam ediyoruz.
tebrik ederim valla ağzım açık kaldı :D
daha var :))) böyle olmayacak en iyisi mesaj atıyım :)
at bakim :D umuma açık bilgi paylaşımı bir yere kadar yani :D
kullanamıyorum. bazen belki azcık uzulur diyorum agladıgımda ama sen ota boka aglıyosun zaten dyp telefonu kapatan bir sevgilim var :)
eski sevgilim böyleydi meğersem benle beraber 3 kişiye daha aynı gözyaşlarını döküyormuş beter olasıca
tiyatrocularda bile olmayan yetenek.
Sevgilim öyleydi ayrılmaya kıyamıyodum içim acıyordu ama en sonunda ayrıldım :D
baya etkili o zaman :D
Aynende bir yere kadar en sonunda usandırıyo ota boka ağlıyo filan :D
bir kere ağlayacaksın, tam olacak.., istediğini de alacaksın :D eski sevgilin ya duygusal yaklaşmış ya da zekasını kullanamamış..
O pekte kullanmazdı yapısı öylrydi biraz aslında :):)
anlıyorum :))
Bişeylerini kullanan kadınlar hep itici gelmiştir ;)
ben öyleyim tehlikeli bir durumla karşılaşınca hemen aglarım işe yarar
küçükken bende kullanırdım elde etmesi kolay oluyo belki kadınlarında ondandır :)
Gözyaşlar silahtanda etkili olabilr. Sila bir kere göz yaşlari defalarca öldürebilr...
silah olarak kullanıyorsa çıkarı vardır önemli olan o çıkarın masum olup olmayışı
Bilemedim Şimdi! Ne zamanlar silah olarak kullanıyorsunuz ki?
Kanka dunyadakı butun hayvanlardan tehlıkelı oluyorlar o zaman :)