Aslında çok düşünüyorsun, dişilik seksilik dediğin bazı kadınların vücudunu sosyal medya da pazarlaması mı yoksa?
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır sadece kız gibi görünmek istiyorum cunku kizim disil tarafimda var ama ortaya cikaramiyorum ozguvenim yok daha cok erkek gibiyim davranislarim. hareketlerim dusunme tarzim tipimde viraz erkeksi sert bir goruntum var dalga geçen çok oluyordu tipimle paikolojim bozuldu bu yuzden
Dalga geçmeleri onların zeka geriliğinden, demekki sen düşünceli normal bir insansın. Senin ile dalga geçenler muhtemelen yarı çıplak dolanan tiki aptal tipler, onlardan hoşlanan tayfa sadece abaza tayfa
Hep etek giy ve çok az dekolte bırak bence;) bunun dışında tavırlarına dikkat et argo konuşmamaya çalış daha tazik ol olur bu iş. Bu arada erkeksi Kızlar seven erkekler de oluyor
Söylediğin şeyleri ben doğru bulmuyorum açıkçası. Ne yani kız olmak kız gibi hissetmek için illa etek giyip dekolte bırakıp argo konuşmamak mı lazım? Kendini kız gibi hissetmesi için kızların yaptığı şeyleri yapmasına gerek yok. Bu bir histir birşeyler yaparak değiştiremezsin. Benim yorumum bu. Teşekkürler
öncelikle bir psikologa gitmende fayda var sana yardımcı olur giyimini degiştir kendine bakım yap zamanla olur bunlar bir anda olmaz sosyalleş kadınsı olmana yardımcı olacak kişilerle arkadas ol fikir al
Sevgilim benden dişilik göremedigi için ihanet etti. dişiligimde vardı ama bunu belli edemiyordum ozguvensizligimden daha çok erkeksi yanım ağır basıyordu davranışlarım hareketlerim. falan
Seni çok iyi anlıyorum bak bu durumdan vazgec topluma gir iç ice ol insanlarla sevgi görmedin belki ama içindeki özlemi kendi çocuguna ver evlen ve çocuk yap sarıl kokla
Bilinçaltındaki katılaşmış bı olaydan dolayı böyle oluyo olabilirsin tavsiyem eğitimli birinden yani bir psikologtan yardım alman. Yani burda bizim tavsiyelerimizle değil çünkü cok ciddi bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Böyle kalman daha doğru olabilir, pek sorun olacağını sanmam.
Senin degerini sana hissettiren sevgili veya dostlara ihtiyacın var başka türlü zor
Aslında çok düşünüyorsun, dişilik seksilik dediğin bazı kadınların vücudunu sosyal medya da pazarlaması mı yoksa?
Hayır sadece kız gibi görünmek istiyorum cunku kizim disil tarafimda var ama ortaya cikaramiyorum ozguvenim yok daha cok erkek gibiyim davranislarim. hareketlerim dusunme tarzim tipimde viraz erkeksi sert bir goruntum var dalga geçen çok oluyordu tipimle paikolojim bozuldu bu yuzden
Dalga geçmeleri onların zeka geriliğinden, demekki sen düşünceli normal bir insansın. Senin ile dalga geçenler muhtemelen yarı çıplak dolanan tiki aptal tipler, onlardan hoşlanan tayfa sadece abaza tayfa
Canın nasıl istiyorsa giyin. Ama kendini iyi hissetmen, mutlu olman için etek ve elbiseye ihtiyacın yok.
Hep etek giy ve çok az dekolte bırak bence;) bunun dışında tavırlarına dikkat et argo konuşmamaya çalış daha tazik ol olur bu iş. Bu arada erkeksi Kızlar seven erkekler de oluyor
Söylediğin şeyleri ben doğru bulmuyorum açıkçası. Ne yani kız olmak kız gibi hissetmek için illa etek giyip dekolte bırakıp argo konuşmamak mı lazım? Kendini kız gibi hissetmesi için kızların yaptığı şeyleri yapmasına gerek yok. Bu bir histir birşeyler yaparak değiştiremezsin. Benim yorumum bu. Teşekkürler
@ZeyneepElizz o zaman soruyu neden sordun bu bir his ve değiştirilemezse
Pardon soruyu sen sormamışsın:) ama soru bu sonuçta:)
Anaaaaaa butun mavıler mavı deglmıs aslında pembıslerde mavılesmıs.
öncelikle bir psikologa gitmende fayda var sana yardımcı olur giyimini degiştir kendine bakım yap zamanla olur bunlar bir anda olmaz sosyalleş kadınsı olmana yardımcı olacak kişilerle arkadas ol fikir al
Kendini erkek gibi hissetmekten ziyade kadınlara cinsel olarak ilgi duyuyor musun
Saçmalama önce kendini sevmelisin sonra kendini değiştirmelisin sonra hayatin bir düzene oturur
Yapacak bisey yok ben de sevgi görmedim ama bak şükür çok mutluyum kendime 😂
kendini kabulen ve nasıl olmak istiyorsan öyle ol zaten su gider yolunu bulur
seni seven vefalı hoş görülü olur destek olursa olur
Seni tanımak isterim
Sevgilim benden dişilik göremedigi için ihanet etti. dişiligimde vardı ama bunu belli edemiyordum ozguvensizligimden daha çok erkeksi yanım ağır basıyordu davranışlarım hareketlerim. falan
konuşa bilsek biraz
Belki sapıkça ama mast yap kendini erkek kollarında hayal et bir kaç kez düşün farkına varmadan duzelirsin
Bende babasız anasız büyüdüm aslında sen ol isterdim o sevgiyi bana sen ver
Diğer anlattıkların bende de var ama ben yine de kız gibi hissediyorum hep narinim
Seni çok iyi anlıyorum bak bu durumdan vazgec topluma gir iç ice ol insanlarla sevgi görmedin belki ama içindeki özlemi kendi çocuguna ver evlen ve çocuk yap sarıl kokla
Bilinçaltındaki katılaşmış bı olaydan dolayı böyle oluyo olabilirsin tavsiyem eğitimli birinden yani bir psikologtan yardım alman. Yani burda bizim tavsiyelerimizle değil çünkü cok ciddi bir durum
Diğer erkeklere benzediğin için kendini erkek gibi hissediyorsan yanılıyorsun Gün geçtikçe erkekler dişileşiyor.
Bazen öyle olur misal beden kadın bedeni beyin erkek beyni veya tam tersi
Kadını kadın yapan ona kadınlığını yaşatacak erkektir
Kolayı var ablacım. Bak şimdi önce ortamını değiştir sonra bir sevgili yap sana iyi gelen biri olsun yavaş yavaş düzenini kur
Her kadın bir melek bence. Alışkanlığını degistirirsen kendine zaman verip. Düzelir :)
Yakıştırmasanda eyek giy zamanla alışırsın bir erkek arkadaş edin
Öyle düşünme bence sende kızsın yani diğer kızlar gibi olmanda gerekmiyor ama kızsan kız gibi takıl
Bence böyle daha güzelsin, görece birşey bu takılma
Aynen her kadın biraz erkeksi olmalı benimde hoşuma gider yeri gelir öyle davranırım 😂
Bende psikolojik olarak çok kötüyüm kendimi asla beğenmiyorum ve bakımsızım
Neden kendine bakmiyosun 😂
Bence nasıl hissediyorsan öyle yaşa senden daha kıymetli değil kimsenin görüşü :d
Hissettiğin gibi ol zaten bayansın ne istediğini önce kendi içimde yen ki gerisi gelir
Kadın gibi olmak zorunda değilsin, erkeksi kadınlar da güzel bence.
Makyaj yap kıyafet al kendine ve kendini erkek gibi hissetmeyi bırak
Kendini en çok yalnız hissettiğinde bile hâlâ seninle olan biri vardır.
- Gürkan Çelik
Makyaj yap, etek giy, saçlarını kızıla boya, topuklu giy ve gülümse
Hormonların hangi yönde ilerliyor.
Keyfine bak pirenses olmak zorunda değilsin
Bir sevgili yapman lazım.
Yaptım ihanet etti
Herkese göre biri var.
Önce kafanı değiştir dişi nedir? Hayvan mıyız biz?
Bilimsel olarak hayvanınız.
Hayvansınız
Biz Kadınız kadın !!
Kendin ol yeter birinin seni beğenmesi gerekmiyor
Hormonlarınıza baktırdınız mı
Destek almanı öneririm
Böyle kal bosver simdiki kizlar sanki çok iyi
Boşver dışı olmayı gel 101 falan atak
böyle faydasız saçma yorumlarla mı bilge oldun?
@zehradimi senin gibi sazanları avlayarak bugünde akıyor maşallah
Vala biraz Turk filmi izle abicim
Önce psikolojini düzelt
Sevdiğin varsa yiyiş onla kaysın sana. Ciddiyim
Kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap
kiz arkatas cevresi edin onlarla zamn gecir
Terapiste görünebilirsin
kendinle çelişkli misin
Zor bir durum iyi biliyorum
Ben de kendimi begenmiyorum bazen 🐰
Seni kadın olduğunu hissettirecek birini bul
kılık kıyafet makyajı değiştir
😂😂😂. Erkek fatma olmuşsun sen. Geri dönüşü yop.
Aşık olsan değişebilirsin aslında
Benle takıl 1 haftaya düzelirsin
Kızlarla takılmak iyi gelir sana
Milyonlarca kadin var örnek al
bosver kendin ol yeter
Sana kurs vermeliyim
Seni işlemek isterdim