Holaa 🎈 Özlemek, sevdiği bir şeyi ya da kimseyi bir daha görmek isteğini duymak, ona kavuşmak istemek, onu göreceği gelmek anlamına gelir. Bu özlemi hayatımız için çok ama çok önemli olan birine karşı duyuyorsak, yaşamak bize zor mu gelir?Yeni keşfettiğim bir şarkıda "Özlemek inan, yaşamaktan daha zor." cümlesi geçtiği için bu soruyu sormak istedim. Sizin için şarkıyı aşağıya bırakıyorum. 😊
Evet, özlem duymak çok zor bir duygu. Bir de özlem duyduğun kişinin asla geri gelmeyeceğini , onunla sohbet etme keyfine varamayacağını , bir daha sarılamayacağın bilmek daha çok özlem duymana sebeb oluyor. Yaşamak daha da zor oluyor..
Özlemek bambaşka bir şey ya. Kokusunu çekmek istiyorsun ama yok, görmek istiyorsun kör gibisin... insanın en kötü bazen de en güzel özelliği alışmak. Zaman ilacını alınca biraz daha rahatlıyorsun.
Onun şu an başkalarının yanında olup seni düşünmediğini hatırlatıyorsun belki de. Belki kendini rahatlatmak için, hayata tekrar umutla bakmak için yapıyorsun bunu. Zor...
Eğer ki özlenen sensiz yaşıyabiliyorsa özlemiyorsa ve nefes alıyorsa... Özleyende onsuz yaşayabilir.. ve nefes alabilir.. Fakat özlem bir gün biticek özlenen gelecekse.. Arada iletişim varsa.. karşı tarafta özlüyorsa.. Vuslatı ve kavuşulacak günü beklemek zor değil mutluluktur
Evett.. özlemek hep zor geliyor ama her türlü, nolursa olsun yaşıyoruz işte.. Özlediğimizi unutamadan, yokluğa alışamadan. Hiç gelmiycek olanları özlüyoruz hep.. Bana göre özlemek yaşamaktan daha zor..
Bu soru soruş tarzı çok tanıdık geldi. Özlemekmiş, peeeh... Bu insanları boş bırakınca yöneliyorlar. Çalıştır hele +12 saat özleyebiliyor mu birini? Rahatlık da zararlı.
Kavuşacağını bildiğin insanı özlemek güzel bir his bence bekler sabredersin çektiğin çilenin karşılığını alırsın. Ama kavuşamayacağını bildiğin kişiyi özlemek çok kötü bir şey bence.
1 Ay önce biten ilişkimde karşı taraf bana yollamıştı bu şarkıyı :) duygusallaştım şu an.. covidden dolayı görüşememiştik daha, görüşemeden de bitti ilişkimiz. Temiz duygular beslemiştim. özlüyor muyum? özlüyorum. Ama asla bunu hayatıma bağlayamam. bir zamandan sonra insan her şeye alışıyor.
Özlemek çok kötü bişeydir heleki kavuşamıyacağını bildiğin birisini ısrarla özlemek daha kötü insan herşeye alışıyor bir zaman sonra o özlemindeki boşluğa da ☺️