Kapanmak istiyorum ama olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum çirkinlik hissine engel olamıyorum çokmu günah kapanmamak elimde değ?

delilik nedir? hasarlı, bozuk, düşünce. hakim olunamayan duygu ve hisler. istem dışı gelişen hal ve hareket, duygu bozukluğu diyelim kısmen delilik böyle bir şey ve deliler ünah ve sevaplardan sorumlu değildir şimdibirde benim soruma dönelim allah biliyor kalbimi gerçekten çok istiyorum kapanmak, ama dış görünüşle ilgili ciddi problemler yaşadım yaşıyorum biyerlerimin kötü gözükmesi beni toplumdan soytluyor, kendimden istemsizce nefret ediyorum ve bunu kontrolde edemiyorum çirkin hissetmek bana işkenceçektiriyor örneklersek kendimden nefret ediyorum en başta aynaya bakmak istemiyorum baktığım zaman hakaret ediyorum kendime, hayattan ve yaşamaktan nefret duyuyoorum, insanlardan arkadaşlarımdan ailemden uzaklaşıyor kaçıyorum beni görmelerini istemiyorum baa baktıklarında iğrendiklerini düşündürten hhakim olamadığım berbat bir his yakamı bırakmıyor, kimsenin beni sevemiyceğini düşümekle kalmıyor bundan emi hissederek kaçıyorum da dışarı çıktığımda aşağılayan bakışlar hissediyiorum. ben bunları eskiden normal görüntümlr yaşadım gerçekten yaşadım zar zor yendim bu durumu allaha şükür akadaş çevrem özgüvenim var çirkinmiyim bence evet ama bunu engelliycek şekilde bakıyorum kendime elimden geldiğince kıyafetim olsun makyajım takım tokam saçım süslenerek aştım bunu ama kapanmak beni eski günlerime götürecek diye korkuyorum çünkü tesettürün eşarbın bir gram bile yakışmadığı bir insanım okadar ykışmıyor ki şöyle bağlasam şöyle bir tarz kullansam bişeye benzerim diyemiyorum. tabiki görüntü önemli değil tesettür sonuçta amaç gizlenmek. ama öyle değil işte bahsettiğim gibi hakim olamadığımız duygularımız var benimde sorunum bu bu kendini aşağılama durumu beni mahvediyor hayattan kopucaksam da yaşamın bir anlamı olmuycaksa nasıl yaşıycam dini görevimi yerine getirmek çok istiyorum ama bu sevdiğin bir şey için canını vermek gibi değil bununla yaşıycaksın bununla nefes alıcaksın, yapamıyorum işte çok korkuyorum duygularım beni yiyip bitiriyor o yüzden akıl istiyorum buraya kadar okuduysan bile teşekkür ederim umarım anlamışsındır eğer anlamadıysan hiç konuya dahil olma ki yorulmayalım...
Kapanmak istiyorum ama olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum çirkinlik hissine engel olamıyorum çokmu günah kapanmamak elimde değ?