AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Hahah kardeşin eğlenmesini biliyormuş, okurken güldüm çocuk nasıl eğleniyordur tahmin bile edemiyorum. Sadece sana karşı mı böyle yani dışarıda arkadaşlarıyla takılırken normal mi? O zaman sıkıntı yok seninle kafa buluyor..
birtek bana böyle pislik
Psikolojik olarak aşırı bir sorunu yok abartanlar olmuş, sadece sana takılıp eğleniyor espiri kabiliyetide güzelmiş alp dağlarından esinti getirdimde koptum ashgasffdas
cem yılmaz hayranı aklı sıra oda kendini çok komik sanıyor işte
Birşey olmaz birkaç yıla düzelir idare et.
inşallah
bazende eline bir naylon torba alıp, içine os*ruyor, sonra ben yatarken falan sana alp dağlarının esintisini getirdim diye bağırarak , torbayı kulağımın dibinde patlatıyor. hahahahahhahahhahha öldümgülmekten
acaba seninde başına gelse, böyle gülermiydin
:DDDDDD hahaha benim başıma gelse ilk gülerdim sonra banal geldiği için döverdim :D
Çok güldüm yaa :) eğlenin gitsin çocuk daha ileride yapmaz :)
Bir tek sana yağıyormuş hem? Pislik yapıp seni kızdırmayı seviyor, 2-3 kere tepki vermezsen 4. ye yapmaz :)
ama hiç eğlenceli değil, insan, kendine böyle pislikler yapılırken nasıl eğlenirki?
nasıl tepki vermeden durabilirsin böyle pislik hareketlere?
bu imkansız gibi
Sanki o an normal birşey yapmış gibi yemek yemiş su içmiş gibi tepki verme , 3 kere yeterli emin ol sıkılır
denerim ama çok zor bu, hele o pis kokusunu duyarken, içimden öldürmek geliyor onu
Seni anlayabiliyorum bir kere yaşamıştım ama çok sürmedi inşaAllah kurtulursun ama sadecw sana yaptığına göre seni kızdırmak için kızmadığın taktirde oda seninle uğraşmak için başka birşey yapacaktır :)
amin
ama kızılmayacak gibi deilki ya :(
16 yaşında neresi küçük.. o çocukta sıkıntı büyük. artık 16 yaşındaki çocuklar kız peşinde ne halt ydikleri ortada. o hala 10 yaşıdna gibi afacanlık yapıyor. baş edemezsin. pc sinden sevdiği oyunları sil..:) çok acımasızım:)
zaten kız arkadaşı var, dışarda çok cici ve efendidir, şık giyinir falan, onun tüm derdi benle
kız arkadaşlarıyla samimi olup onlara pisliklerini söylemekle tehdit edicem
aynen öyle söyle. hatta o pislikerinden bazılarını kameraya çek.. faceye atmmakla tehdşr et. aynı zamnda videonun kopyalarının olduğunu ve sakladığını söyleki teline ulaşmaya çalışmasın..
ah fırsat bulup çekebilsem farkettirmeden
çocuk yaratıcıymış kabul etmek laızm:))
he ya değişik pislikler bulma konusunda çok yaratıcıdır adi
gücün yetiyorsa döv...
yetmiyorki :(
sana dayak atmaya çekinceğini düşünüyorsan sende ona pis şakalar yap:) boxer ının içine kaşındırıcı toz koy :D
adı ne o tozunki?
herşeyi devletten bekleme sen bul onu da:)) telefonuna kız isimleri kaydet ya da kız arkadaşlarından ona mesaj çektir kız arkadaşı görsün araları açılsın:)) bilgisayarını boz formatlık hae getir herşeyi silinsin.. ödevi varsa üzerine bişey dök yeniden yazsın.:D
bilgisayarı çökertsem ne olacakki, zaten evdeki pc lere ben format atıyorum, kendime iş çıkarmış olurum. diğerlerindede anneme şikayet eder kendini haklı çıkarır
allahım yarappim. kurnazlığın zerresi yok bu kızda.. annene şikayet edemesin. sen olduğun ortaya çıkmayacak şeyler bul.. sabah kızla buluşacaksa azcık uyku ilacı içir uyanamasın..
madem formatı sen atıyorsun ki format atan kızda azdır:) atma sende olsun bitsin... ya da geciktir..
format atmayı babam öğretti,3 senedir ben atıyorum
atmasam bu kez babam diyecek at diye
kal öyle o zamn. ne desem bşey diyorsun keşke kardeşinde ablama eziyet ediyorumda başka yöntem bilen varsa sölesin diye konu açsada bişeyler daha öğretsek..
onunla iyi geçinmeye çaliş suyuna git aynı yaşlarda kardeşim var aranızın iyi oldugu zamanlarda yani kafaladığında sana yaptıgı şeylerin yanlış oldugunu falan söyle daha güzel olur herşey bundan da anlamazsa son care dayak :D
zaten dayak atamam gücüm yetmiyor artık
kaç kez konuştum ya ama olmadı :(
o zaman kardeşinin korktuğu birinin olaya el atması lazım
olayı daha da büyütme istersen yazık cocuga :D
hee yazık dimi, ama bana yazık değil
birini değiştirmek istiyorsan önce kendinden başlaman gerekir
bence çok saçma oldu bu yazdıgın
biraz düşününce ne söylemek istediğimi anlarsın
sorun bende değilki, onda
Kusurabakma, sorunu okuduğumda gülme krizine girdim, o nasıl bir çocuk ya :D :D
:( :(
veterinerde aşılarını yaptırıyomusunz bari? yapabileceğin birşey yok öğüt vermeye çalış sakin yoldan anlat belki anlar zor ama
söylemeyle anlayan bir yapısı yokki pisliğin :(
allahtan bende yok kardeş. öyle olsaydı varya öldürürdm
ben senin kadar şanslı deilim işte :(
ya pardonda çocukluğu mu kalmış bunun? eşşek kadar adam olmuş :D ergenliktendir biraz bence. iğrenç ya. sende onu arkadaşlarına rezil et bence
yapacam zaten, kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
en iyisi :D
aynen :D
biraz daha sabret düzelir tam ergenlik çağı. hatta aslında terbiyesinde sıkıntı va rbu yaştan sonr ayapacak bir şey yok.
büyüse artık ya :(
kardeşim büyüse de ne farkeder ki. insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.
kardeşin karakteri oturmaya başladıysa bir işe yaramaz, bazı şeyle riçin çok geç bence.
içimi kararttınız ya, büyüyünce düzelecek diye sabrediyorum ben :(
eğer karakteri oturmaya başladıysa zor değişmesi. diğer yandan ilerde akıllanır. 20 li yaşlarda aklı başına gelir. o zaman belki düzelir.
karakteri oturmuş olsa zaten bunları yapmazdıki
ergenlik biraz ayrıca az önce söylediğim gibi aile terbiyeis etkili
ailede annem babam ve ben hiç kötü konuşmayızki, bu nasıl böyle oldu bilmiyorum
çevre etkisi. arkadaş etkisi. çok şey söylenmebilir.
bilmiyorum ki
neyse başa gelen çekilir. biraz sabret.
saolun
rica edrim
:))
ne erkek kardeşmiş lan. chuky gibi. benim dayı oğlu vardı küçükken hatırlarım dedemle uğraşırdı şapkasını alır burnunu içine silerdi sonra sobaya ataradı karşısında adamda dur olm yapma napıyon der vs gülerdi bizde gülerdik.
pislik işte, komik olduğunu sanıyo ama bence hiç komik değil
İlaçlayıp, belediye çöplüğüne götürüp bırakın. Giderken, belediye işçilerine 3-5 sakal atın; üzerine kireç döksünler..
bence yaaaani:)
ne kadar zor bir durum ya psikoloğa götürün bence kızma da bana bende çok güldüm okurken gülmesi güzelde yaşaması zordur eminim :D
evet hemde çok zor ya
bence hepiniz psikoloğa görünün yoksa böyle hiç düzelmez
ben niye görünecemki, pislik yapan o
ama bu senin psikolojine de zarar vermiştir kesin görünsen bence çok iyi olur senin içinde psikolog iyi gelir insana ya cidden bak :)
:((
İfşa et. Arkadaslarina şöyle. Eminim bir daha yapmaz. Özellikle kızlara soylersen ya da söyleyeceğini soylersen utanır yapamaz bence
ben söylemeye bile utanıyorum o yapmaya utanmıyo pislik ya
merak etme. Sokakta iki laf yesin utanır. İlk başta korkut söyliycem diye. Gene yaparsa söylersin...
öyle yapacam zaten
Hayırlısi...
amin
16 yaşında aklı başında biri olmuş olması gerekiyor. Psikolojik bir sorunu var her halde
aklı sıra komiklik yaptıgını sanıyo pislik
Git tuvalete torbaya işe sonra yatağına dök. Kendi işedi zannetsin. Sonrada herkese söyleyecem diye tehdit et. Nasıl fikir ama. Bak bu iyi fikir. Kardeşim beni kızdırısa yapayım ben bunu.
çok iğrenç ya :(
evet iğrenç olacaksın ki anlasın yaptığının kötü olduğunu. Çivi çiviyi söker unutma.
ama ben öyle pislikler yapamam, yakıştıramam kendime
Kurtulmak istiyorsan yapacaksın ve o bunu bilmeyecek. Ha osormuşsun ha işemişsin aynı şey o yapıyorsa sende yapacaksın. Ama yapmam ben bunu çekerim diyorsan sen bilirsin.
başka planım var :)
Seni şeytaaaaannnnn neymiş planın söyle belki bir gün lazım olur
önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
Fazla etkili olmaz sen benim dediğimi dene.
Hatta bide fotoğrafını çek. Facede paylaşacam de.
foto olmaz, hem farkeder teli elimden alır hemde haklıyken haksız duruma düşerim özelliklede anneme karşı
annemle beraber okuduk çok fena kahkaha attık
başım ağrı girdi gözümden yaş geldi :AD:DSsad. das:DSAdS
kolay değil ALLAH yardımcın olsun
şu alp dağları çok pis güldüm
saol, amin
nedense siz erkeklere böyle pis şeyler çok komik geliyo, kaç erkek kardeşime övgüler yağdırdı burda, anlamıyorum ya bu nasıl şey :(
Çoğu erkek bunları yapmıştır.. pislik olarak emin ol
bu soruyu sorduktan sonra inan emin oldum buna artık :)
Yani erkek büyümez hep çocuktur
sadece askerden sonra biraz olsun olgunlaşır :)
ama çocuklar böyle iğrençlikler yapmazki enazından hepsi yapmaz
bazen hiç olgunlaşmayacak gibi geliyor bana :(
Merak etme 20 yaşına gelsinde
yuhh yani 20 mi, bu demektirki 4 hatta 5 sene dahamı çekecem ben bu pisliği. yok yok ben almayım, başka planlarım var
Evlen git o evden zor değil
hiç sırası değil evlenmenin, benim başka planım var :)
ALLAH yardımcın olsun inşallah
amin, saol
kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
umursamazki :) %100 emin ol senin kardeşin yırtık bence başka kızlarda bulur
evet fırlamanın teki ama bana umursar gibi geliyor
istersen dene cevabı alırsın ve daha çok tetikler hala güülüyorum ALLAH ta seni güldürsün
neyi tetiklicek ya, kızlara rezil olmamak için ayaklarıma kapanıp yalvaracak pislik, birdaha yapmam dicek, söz verecek.. enazından ben öyle tahmin ediyorum. gerekirse birde ses kaydı yapacam o pislik yaparken, abla koş diye acı acı bağırıp, os*rdum çok pis koktu bunu kaçırmanı istemedim derken falan
Dene sonra yaz ama gerçekten etkisi olmayacak :)))):)):):):))
o ses kaydını kızarkadaşlarına dinletme tehdidim onu çok korkutur bence, deliye döner pislik
Yav kardeşin adı üstünde çocuk sen niye olgun güzel şirin bir kız olup işine bakmıyorsun
sen onu önemsemesen böyle şeyler yapmaz takıntı yapma
hadi kalk ketıla bir su koy kendine neskahve yap iç
siz erkekler çoğunuz aynısınız böyle pislik şeyleri sevip eğlenirsiniz, ses kaydı falan yapacam dedim, hemen korumaya başladın hemcinsini
Yok beya ne alakası var ben olsam sopa atarım temizce kesin çözüm
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
ama ben kötek atamam, son 2 yıldır gücüm yetmez oldu ona :(
O zaman şeytani planlarına devam et
edicem zaten, ayaklarıma kapanacak o, rezil edicem onu, savaş baltamı çıkardım artık
Ya bugün varya çok güldüm yemin ediyorum
ya buradan ya da özelden şu geri kalan ilginç pisliklerini yazarmısın lütfen
siz sadece işin dalgasındasınız, yazık ya :(
of of ne takıntı kızsın ya bırak çocukla çocuk oluyorsun
ben buna çivi çiviyi söker diyorum :)
hahhahah napıyon kız psikopat ne yaptın son durum ne
Dün bir kız arkadaşıyla tanıştım, yan binada oturuyolar, gel birgün çay içeriz laflarız dedim :)
ayrıca ses kaydı yapabilmek için fırsat kolluyorum :)
dur ya sen banamı psikopat diyosun?
Çocukla uğraşıyorsun :D
kim kimle uğraşıyomuş?
saçmaladınız bence :(
Vallaha bence saçmalayıp iş yapan 1 tek sen varsın
biraz hanım ol ve sadece işine bak yokmuş gibi hareket et
hayır bence saçmalayan bitek sen varsın çünkü sende bir erkeksin ve sende ondan farklı deilsin, o yüzden ondan yanasın
İnşallah karşına öyle biri çıkarki erkek kardeşini aratmaz sana amin :D. s:ADsDS:AdSA:SDdsA:SD
inşallah hayatın, sana sürekli pislik yapan insanları çekmekle geçer, Allah yüzünü güldürmesin hiçbir zaman!
bir laf var biliyormusun gökten yağarmış felan neyse sen çok terbiyesiz bir kızsın yazma artık
kimin terbiyesiz olduğu ortada, durduk yere bana beddua ettin, aynını ben yapınca zoruna gitti
birde utanıp sıkılmadan yazma falan diyor asıl sen sakın yazma birdaha
yapacağın şey aynıları olmalı sende bir boşete osur o uyurken başına geçir götündeki pislikleri alıp uyurken burnuna sok bir süre sonra ateş kes ilan eder (lan kavaltı ediyom midem bulandı)
susarmısın, çok iğrenç bu yazdıkların :(
Naylon torbaya osurup burnunun dibinde patlatmak mı, bunu sevdim ben Tilbe
Senin bu küçük kardeşten ders almak gerek staj müracaatları ne ara başlıyo bir torpil yapıver gari :)
zaten erkeklerin hepsi bayılıyor böyle pisliklere :(
bence biraz büyümesine izin ver küçük ve erkek kardeşi yoksa evde seninle ilgilenmesi gayet normal sende biraz ciddi ama asla vazgeçme babana söylemektense kendin hallet
laf dinlemiyoki, nasıl kendi başıma halledeyim
ama burdan yeni fikirler edindim :)
bence o cocugun acil pikolojik tedavi görmesi lazim... :(
Fazla vakit kaybetmeden derhal götürün hocalara bir okutun doktorlara götürün anlatin durumu :(
doktor birşeyi yok normal der gönderir çünkü dışarda çok efendi ve iyidir, güzelde giyinir titizdirde
onun bütün pisliği, evdeyken bana karşı
hayret ya acaba niye.. Peki onu alip karsina hic konustunmu ablam niye böyle yapiyorsun diye?
kaç kez denedim ama işi sürekli gırgır şamataya vuruyor, aklı sıra çok komik olduğunu sanıyor, cem yılmaz falan sanıyor kendini
peki ya bunu sadece sanami yapiyor?
evet
bence ya aklinda kötülük vardir, ya da senden daha cok ilgi bekliyor.. Belkide sevdiginden yapiyor
aman aman beni hiç sevmesin razıyım, istemiyorum böyle sevgi falan
Ginede... sonucta kardesin senin aranizda kac yas var?
3 yaş
Hmm anladim... Bana bir özelden mesaj atsana bunu ordan bir konusalim. Senin erkek kardesinlede konusmak istiyorum o hic bise bilmicek mrk etme sen bana mesj at :)
burdan yaz
kardesinin facesi filan var mı görüsmeliyim onunla
var ama vermem doğru olmaz size, hem dur bakalım şu planımı gerçekleştiriim duruma göre bakacam artık
ya bu cocuk hic bise anlamiycak yani benim seninle konustugumu bile anlamiocak yavas yavas baslicam iste bugün normal konusurum yarin normal konusurum ertesi gün kac kardessiniz felan sorucam sonra sana haber vercem
ahahah çok yaratıcı bir kardeşin varmış koptum harbiden :D komik birine benziyo uzaktan ama yakından çekilmiyodur bendede var öyle birisi küçücük yaşıyla bna kafa tutyo yaramaz :D
pislik ya, aklı sıra komiklik yapıyor
kıyamam bak senin yüzünden çocuk dayakda yemiş yazık ama
belliki kötü bir niyeti yok takmammaya çalış onunla ilgilen biraz konuş sohbet et
sen bana gıcıkmı veriyosun ya, kıyamazmış, nesine kıyamıyon o pisliğin? aynısını kardeşin sana yapsın bakayım, nası kıyıyorsun
orası öyle :D sende haklısın :D
Bende ablami cok kizdirirdm ama o dediklerinizi yapmadim hic okurken guldum komik gldi dag esintisi falan. Erkek cocugu yapar inanirim dedim. Buyuyunce gecer ama onalti dediniz zaten buyukmus
16 ya yeni girdi 15 sayılır
büyüse artık ya :(
bana da kardeşim aynı şeyler gibi yapıyor ayak tırnaklarını yiyor, burnunu karıştırıp sümükleri ağzına sokuyor ben cok iğreniyorum. ondan kurtulmak için biraz sende iğrençlik yap iğrensin. sonra ona de bir daha iğreclik yaparsan bende yaparım de.
bu anlattıkların gerçek ya da değil ama yazarken sen de çok güldün mü, doğruyu söyle? :D :D :D
ben gülecek birşey görmüyorum :(
hayır yani yanlış anlama da yine de bizim okurken gülebiliceğimizi düşünmüş olmalısın :D geçekten çok komik ve iğrenç bir kardeşin var :D dağların esintisi nedir yaa :D :D
yeni pislikler bulma konusunda çok yaratıcıdır, ben neyse olduğu gibi anlattım, daha biyığın pisliği var hepsini yazmadım
hepsini yazsaydın gülme krizi geçirip ölürdük, iyiki yazmamışsın :D :D
:((
Bence dikkat et seni banyoda odanda felan izlemesin okadarini yapan daha neler yapmaz cin gibi masallah :) cok dikkat li ol
lafını bilde konuş :(
Lafimi biliyorum sadece bir dusunce bu yargilayamazsin kardesin olabilir ama internette bakbir suru var oyle ablasini izleyen hem yeni yeni ergen oluyor o yuzden dedim kotulukten demek istemedim
Benim sorduğum sorudaki konunun bunla ne lakası var?
yazmayın bana böyle abuk sabuk şeyler
Gercekler bunlar yaha zoruna gitmesin yarasi olan gocunur :))
Yazma diosanda yazmayiz prenses sonucta birsey sormussun cewap verdik nie bukadar tepki gosterdin anlamadim :)
Dervişin fikri neyse, zikride o olurmuş, atasözü bu
:D Döv döv :D vur parçala :D öyle kardeşim olcak günlük döverim zevk alırım lan :D
gücüm yetmiyoki :(
işin zor desene. :P
hemde nasıl, gerçekten zor
ama bir plan yaptım, bakalım artık ne olacak
:) iyi
kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
:D Ohaaaaaaa bu çok kötü bir plan.
yaşasın kötülük diyorum artık
kötü ama etkili bir plan olacak bu :D
fazlasıyla etkili hemde :D
inşallah :D
Ahah :D Tövbe yarabbim. Ben olsam döve döve öldürürdüm. Ama sen yapma tabii. Arkadaşlarına söylemekle tehtit et?
zaten dövememki eşek kadar oldu gücümde yetmiyor artık :(
O da doğru :/ Aynen öyle yap. Yapmaz bir daha ^^
dur bakalım, deneyecem bu yöntemi, inşallah etkili olur ya
İnşallahh
saol canım
iyi ki erkek kardesim yokmus döve döve öldürürdüm heralde böyle olsa
keşke senin yerinde olsaydım ya :(
sende yap ona aynisini :D
ben öyle iğrenç şeyler yapamamki, kendimden utanırım en başta
ne bileyim bende 3 kiz kardesiz ☺ pek yardımcı olamadim kusura bakma
estag. ya, yorum yaptıgın için çok saol canım
Bence çok sağlam bir dayaga ihtiyacı var kardeşinin ama çok sağlam cakmalisin tadı damaginda kalmalı :)
gücüm yetmiyorki, eşek kadar oldu :(
ilgi çekmek istiyor.. sürekli kaçarsan o üstüne gelmeye devam eder..
kızıp kaçmayıp ne yapacamki, çekilir iğrençlikler değil bunlar
Elnin tersiyle agznnı ortasiina vurcan. Baban nasıl birşey yapmiyor onu anlamadim
gücüm yetmiyorki ona, babam bilse çok kızar ama annem engel oluyor hep
Aldirin olmazsa. Isin şakasi tabi. Yasi ilerledikce olgunlasir. Merak etme. Kardesin sonucta
inşallah olgunlaşır
Böyle bir kardeşim olsa eline bir çanta eroin verip emniyete yollardım. Bence sende yapmalısın bunu bir düşün.
kulağa çok hoş geliyor :D
:))))
ama başka bir planım var, kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
video ya çek yaptıklarını o şekilde tehdit et ama görüntüleri ona göstermeden önce mutlaka yedekle bulur ya da alır siler.
video çekemem anında farkeder uyanık o, ama çaktırmadan ses kaydı yapıp, video çektim derim :D
abi benim böle kardeşim olcak sabah akşam döverim bak ne yap söleyim vıdeo çek tehdit et arkadaşlarına gösteririm bırakmassan bunları diye
video çekemem, uyanık o farkeder elimden alır teli ama başka bir planım var
inş. basarlı olur tam dayaklık adam
inşallah, bakalım artık
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
pskopatmısın kızım sen e ayrıl o zaman baban ne alaka ki
Nerden ayrılıyo kafan yerindemi
:D :D :D değil
ne diyosun sen ya, bişe anlamadım
Benim bildiğim kardeşler birbirlerine sahip çıkar :) eğer uyardıysanız hala devam ediyorsa bir psikiyatriste götürmenizde fayda var-/
Sanki boyle pislik yapmak icin yaratilmis olanlarida var gece bogarim seni diye tehdit et :d
öylede dedim, ciddiye almıyo pislik
Onun ilgiye sevgiye ihtiyaci var sanirim :)
gücüm yetse, onun şöyle sağlam bir sopayla dövülmeye ihtiyacı var sadece
ay cok tatli ya tam afacan :DD kizdiriyosundur cocugu bence :D :D :D
nesi tatlı ya, tam bir pislik
hem ben hiçbişe yapmıyorum ona, durduk yere yapıyor bunları
bu pisliklerini kaydedip gelecekteki kiz arkadasina gostericem de :) hatta rezil et arkadaslarina bidaha yapmaz :) ama cok komikmis kahkahalarla okudum :DDD
sen uyurken kardeşin gelip, için os*rukla dolmuş torbayı, sana alp dağlarının esintisini getirdim diye, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım komik geliyomu?
bir kız var onla konuşuyo biliyorum, ona rezil edecem onu
:) tamam kizma kotu gercekten :DDD ayh tamam, evet dedigim gibi yap ise yarar
dağların esintisi mi ahhahaha koptum ya :)))
çok Güldüm ya :))
:( :(
Abim yapiyodu bir ara öyle. . bende onu toplumda rezil ediyodum anlatiyodum :))
artık yapmıyor
abin birde, yani yaşıda senden büyük
seninki dahada kötüymüş ya :(
iğrenç lik olsun diye sinir etmek için :))
tamam ama bunu kaç yaşındayken yapıyordu?
20 yaşında falan arada 5 yaş var abimle
ya 20 yaşında eşek kadar ya
bizimki 14-15-16 yaşlarında yapıyordu bunları, şimdi 18,5 oldu.
benim bu sorum 2,5 yıllık :)
Hahaha şimdi düzeldi mi:)) benim abim de 28 yaşında şimdi:))
tamamen olmasada büyük oranda düzeldi :)
Hahaha kardeşin manyakmis ya:))
hemde ne manyak :(
Şükrediyorum suanda bidaha kendi kardesime kusur bulursam p*cim
yaaa, ne kardeşler varmış demi? :)
Sen miydin o :O ALLAH sana cokca sabır versin
sağol canım
amin
bu arada o tartıştıgın kıza bastım eksiyi :D
o bunu hep yapıyo
Tskler canım rahatsz galiba madem rahatsz oldun gormezden gel illa satascak yer arıyo bosver :D
evet ya dikkatimi çekti benimde, durduk yere laf atıp sataşmış
Sizofren ondan :D
bu sitede çok var öyle, durduk yere bulaşıp, laf atıyorlar
Aynen ego tatmini sadece kendilerini bisey saniyolar reelde kim bilir nasillar acaba
tipsiz şişman şeylerdir bence
burada başkalarına laf atıp, kendi ezikliklerini ötelemeye çalışıyor salaklar
Aynen canım reelde yuzlerine bakilmck tipler burada hava yapiyo yaptiklari hava araba tekerinde de var :D
aynen öyle :D
çoğuda fake resimler koyuyor
kardeşinin ailene söyleyemeyeceği sakladığı birşeyi öğren ve onu kardeşine silah olarak kullan.
ne olabilir örneğin? aklıma birşey gelmiyorki, sigara falan alışkanlıgı yok
face, twitetter gibi hesapları varsa onlarda birşeyler ara. Aieln ondan ne yapmasını istemiyo onuda kısıtlarlar bazı konularda heralde o da dayanamayıp yapmış olabilir. Ailen onu ne konularda kısıtlıyor mesela?
geç saatte evden çıkmaya izin yok, hava çok sıcak diye gündüz top oynamasıda yasaklandı, haaa marketten borca abur cubur almakta yasak ama o bazen alıyordu, araştırmam lazım
baş işte yasakladıkları şeyleri yapıyor sende bunları yaptığını kesin olarak öğren ve eline bir kanıt al bunu onunla tehdit et silahın olsun onun yaptıkları
yarın marketçiye bir sorayım bakiim
bayaa araştır kardeşinide takip et..
haklısın araştıracam, iyi fikir
:) elinde delil bulundurmayı unutma.
tamam :)
Çocuk çok zekiymiş, ne fırlamalıklar öğrenmiş, belki de yaratmış :D
hee iş yeni pislikler keşfetmeye gelince çok yaratıcıdır
Bak sana kökten çözüm annemle kardeşinin yemeğine zehir at :)) hayatında hiç sorunda kalmaz
yok yok başka planım var, burdan epey fikir edindim :)
Boşver ya bir tehtid iki tehtid artık alışır nasılsa yapamaz der devam eder birine söylersen eğer bu sefer daha çok azar. Fare zehri iş görür ;)
eğer blöf der devam ederse hayatının hatasını yapar, o anlar benim ciddi oldugumu
Üniversiteye gidiyorsan veya bu sene gidiceksen ailenle aynı şehirde olsan dahi yurtta kal bence tabi düzelmesse
pardon isminin baş harfi E mi?
bildiğim birine benzettim biraz yazılarını
Maalesef baş harfim G :))
hımm ok, benzettim sadece
Bebenin psikolojisi bozulmuş ben olsam sabah öglen akşam yatsıda döverdim kafasını gözünü kırardım
eşek kadar oldu,2 senedir gücüm yetmiyor artık ki
Vardır bir acıgı onu bul öyle döversin :D
saolsun burada güzel fikir verenler oldu, kızarkadaşlarıyla samimi olup sonrada onu tehdit edicem kızlara seni söylicem diye :)
İi fikir tiki falan yok mu huylandıgı bişe var oda işe yarar
öyle belirgin birşey yok bildiğim
o senin kardeşin herşeyini iyi bilmen gerekir neyden hoşlanır neyden hoşlanmaz huyları alışkanlıkları nedir gibi
ufak tefek şeyler var, örneğin yemekte biri ağzını şapırdatırsa gıcık olur
Sende onun gıcıgına gitcenki işi tatlıya baglıyabilesin
ama tutupta ben yemekte ağzımı şapırdatamamki, zaten bende çok gıcık olurum buna
O kardeşin hiç çekilmez ben sinir hastası olurdum döve döve çok fena yapardım.
boyu beni geçti çoktan
Okudumda valla benim elim kaşındı dövesim geldi. Ne kadar iğrenç bişey ya iyice tiksinç nefret duygularımı körüklüyor böyle kişiler. Sen dövemiyosan baban bol bol dövsün. Ayrı odalardaysanız odana sokma aynı ortamlarda durma sert çıkış senin kızdığını hissedemiyordur kızdığını iyice belli etmelisin gözlerinden okumalı.
çok kızdıgımı iyi biliyor pislik, bilerek yapıyor
Babana söyle döv bunlar geçici çözümler olur daha etkili bir çözüm bulman gerekiyor.
saolsun burada güzel fikir verenler oldu, kızarkadaşlarıyla samimi olup sonrada onu tehdit edicem kızlara seni söylicem diye :)
Evet buda güzel olur en iyi silah utandırmadır ama çoçuğun piskolojik anlamda travmaya sokar. Utangaç bir tip olur çıkar ama gerçekten utandırabilirsen bir daha yapmaz. Çift taraflı bir bıçak gibi ama yap sen kendisi içinde gerekli. :D
söylemek değil ki, söylemekle tehdit etmek benimki :)
He yalnız o tehdit'i blöf gibi görür fazla umursamaz senden kesin bir eylem görmedikçe devam eder. :D
eğer blöf sanırsa o zaman yanındayken birine çıtlatırım aklı başına gelir :)
Öyle sanar %100 eyleme dökmelisin onun yanında ya da o yokken. Şöylede blöf yapabilirsin, evde aynı şeyi yaptığında kız arkadaşlarından birine söyledim böyle yaptığını diye ondan sonra baya bir morelleri bozulacak tavırları değişebilir blöfünü anlıyasıya kadar ilk başta yalan attığını sanır eğer çaktırmassan ciddi olduğunu yutturursun. :D
kesin yuttururum ben ona
Yutturamazsan öbür türlü yapmak zorundasın. :D
yok yok planım gayet iyi, yutar o
hahaha ne diyim ya allah kolaylık versin iyiki benim kardeşim yok :))
amin, saol
keşke yerinde olsaydım, kıskandım seni inan :(
aslında tek çocuk olmanın da kötü yanları var mesela kendini yalnız hissedebiliyorsun çoğu zaman ya da ilerde sana kötü duruma düştüğünde yardım edecek insan olmuyor her iki durumunda avantajları ve dezavantajları var belki şimdi ergen olabilir ama ilerde o da bir yetişkin olacak o zaman tadından yenmez :))
büyüse diyorum artık ama hiç büyüyecek gibi deilki o salak
bakma sen başka bir yere taşınırsa da özlersin ama :)
pislik yapmasa evet olabilir ama bu haliyle özlemem heralde
hhahah cidden iğrenç ama yaptıkları :)) sen de sabah uyurken sürahiyle su dök üzerine :)
sonrada hemen hasta numarası yapsın, annem bana kızsın beni suçlasın diye, hemen kendini acındırır pislik
o zaman odaya gizli kamera yerleştir sonra git annene izlet :D
gizli kamerayı nerden bulup monte ettircem ya
ya da boşver onu telefonunla oynuyormuş gibi yaparken ses kaydını aç konuşmalarınızı kaydet sonrada tehdit et beni sinirlendirirsen annem söylerim felan de :D
ya ben onun kızarkadaşlarıyla samimi olacam, kameraya falan gerek kalmaz, samimi olduktan sonra tehdit edicem yaptığın pislikleri onlara söylerim diye
ooo bak evet o daha mantıklı insanın böyle kardeşi olunca güzel fikirler üretiyor :D
aynen :D
çivi çiviyi söker
bence sende böyle olmasa da buna bezner bişeyler yap derim
ne yapabilirim ki?
valla sana yapılanlardan ortaya bir karışık yap ne bilim işte hayal dünyana kalmış
ben öyle pislik yapamam ki, bana yakışmaz
neyse
onu utandıracak bişey yap bence ve uyar insanlar istemediklerini başkasına yapmamalı hııııııııııı diye
burdan epey fikir edindim, bazı planlarım var artık :)
ayrıca bir büyüsün kıymetini anlar fazla da yüklenme bence ters tepmesin
damar olur ama video falan çek bunları face falan atarım da de
madem böyle bişey yapacan
bu da benden olsun
video çekememki uyanıktır o hemen farkeder alır elimden teli
gizli kameradan bahset o zaman hani vitrine sakladığın:)
anladın umarım
inanmazki pislik
Alp dağlarınının esintisi ahahhaahha yemin ederim koltuktan düşüyodum :D :D:DL:D:D:D
sen uyurken kardeşin gelip, içi osurukla dolmuş torbayı, sana alp dağlarının taze esintisini getirdim diye, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım o zaman yine böyle gülermiydin
Yok bizimki o kapasitede değil çok şükür :D Olay çıkar :D
Evet cevapları okudum çok etkili yöntem :D
:))
ıyıce bı dov annene de anlat sonra ne yaptıgını 16 yasında cocuklugu coktan gecmıss
16 ya yeni girdi
gücüm yetse dövecemde, gücüm yetmiyor çok iri hayvan gibi
annem zaten hep ondan yana olur, idare et abartma falan der, asıl sorun annemin onu şımartması zaten
iğrencsin midemi bulandıryorsun filan diyerek aşağıla onu ama ciddi ciddi aşağıla etkilenecegi şekilde. gerekirse başka insanların içinde söyle.. o nasıl kardeş öyle anasını satayım ya.
Allah onu pislik yapsın diye yaratmış sanki. varya iyi bişey olsa öğrenmez ama şeytanın aklına gelmicek pislikleri buluyor hep
o degl de senin annen asıl sorun. kadın belli ki oğlunu ayırıyor onun pisliklerini sen çekiyorsun. bence babana her şey anlat gerekirse evde kavga çıksın konuşmasın annen de senle. o nasıl iş ya. gider tek başına odana geçer kafanı dinlersin..
zaten varya babam olmasa kaçar giderim babam çok sever beni, zaten kaç kez ceza verdi ona, birindede iyi bir tokat attı
çok yanlış yapıyor annen. yazık sana. annelerin o oğullarını ne bok yese tutumaları yok mu.. ben nefret ederim annemden o yüzden.
Allah sabırlar versin. Benim öyle bir kardeşim olsa naparım, pipisinden tavana asarım heralde pek yaşayacağını sanmıyorum. :)))
amin, saolun
Hasta olaccaksin. Rengini soldur makyajla saçlar dağinik dişari cikma yat o gelince samanthe ol konuşma - cebap verme beyaz gexelik giy. Ruh gibi dolaş birden arkadinda belir sessiz ol sàçlarini siyaha boya
korkarmıki?
Rruhlu ayinli film izle
Kendi kendine konuş
Giymediklerini kes
Neden kesiyor derse o dedi dersin
Kim derse
Yok onu kesmem kardesim o benim dersin
Ben yazarken tuhaf oldumm
yok ya, fırlamanın tekidir o pislik, ciddiye almazki
Allah yardımcın olsun sadece diyorum :D baska bişe bulamiyorum yni bu nasıl bir çocuk lan :D balkon aşağı at
amin saol
hiç sorma ya :(
babana söyle yeter artık bunu çekemicem ya da onunla küsmeyi dene ozmn eminimki rahat olursun :)
babam benden yana olur ama, daha önce babama şikayet ettiğimde olan yine bana olmuştu, güncellemede yazdıgım gibi :(
16 yaşında küçükmü 0_o sende annene tavır yap anlasınlar annelik işte :D küçük görüyo hala helede tek erkek çocuksa aha kötü :D ama annene gerçekleri söyle ben dayanamıyorum filn de bna yapmasın öyle şeylerde yoksa tekrar şikayet ederim de ozmn annene konusur belki düzelir sana biraz kardşein tavıt ala bilir ama ileride düzelir yni :)
annem başlar, kızım idare et o daha küçük, ilerde değişir, babana şikayet etme, baban işten yorgun geliyor, kızıp bağırır belki tokat atar, o zaman çocugun psikolojisi bozulur... offff ya :(
e git konuş oğlunla yapmasın banane ben sinir oluyorum çocuk filn dinlemiyorum artık de :D bnim eidğimi söyleme sakın :D
hm birz uzun iş gibi :D öyle değilde kız arkadşaşlarına ve erkek arkadaşlarına herşeyi anlatırım de ya da bir kanıt eline geçir videoya al birdaha yapacağını sanmıyorum yaparsa yayınla facede ozmn hiç yapmaz :D
kızarkadaşlarıyla hiç merabam bile olmazsa gidip konuşmakla tehdit edemem ki, önce biraz samimi olmam gerekir onlarla
video değilde ses kaydı yapabilirim ona farkettirmeden :)
:D ola bilir kolaygelsin ozaman sana
teşekkürler
Bu soru 2 yıl siteyi sallar panpiş :) Beni de bu mutsuz günümde güldürdün Allahta seni güldürsün emi :)
Amin canım çok saol. Allah yüzünü hep güldürsün senin
ama inan çekilir gibi dert değil bu ya :(
Canım iyice bir paralasınız yapamaz daha
nerdeee... hem artık gücüm yetmiyor, eşek kadar oldu hemde annem izin vermez. zaten tüm suç annemde, hep o şımartıyor bunu
eeee sende sesini çıkar yani yapacağın bir şey yok...
Çocuk şımarık olmasa yapmaz zaten.. Sana kıl oluyor sanırsam
aklı sıra kendinin çok komik olduğunu sanıyor, zaten cem yılmaz hayranı, ona sorsan kendiside enaz cem yılmaz kadar komik
dağların esintisimi :D:D:D:D:D iyi bir döv bıcakla korkut kendıne zarar ver gözü korksun ben kardesimin bacağını bıcaklamıstım daha uzak kulum giibi
ne diyosun ya ne bıçaklaması, sen iyimisin kuzum :(
öldür demedim çizik at kendine veya kardesine banaa iyimisin diyosun ama normal bir kardesin yok
kardeşimde iyi deil, zaten bu erkekler genelde iyi değil, hayatta iyi deil, sende iyi değilsin bende sinir hastası oldum iyi değilim...
döv ya yemin ederim ödöverdim ben olsam. babana da söylemeye devam et. annene de yapsın da o yaptıklarını görsün annen hanım ayrım yapmasın
eskiden gücüm yetiyordu ama şimdi gücümde yetmiyoki döveyim
hep annem şımarttı böyle yaptı onu. dışarda çok efendi cici çocuktur, güzelde giyinir, tüm sıkıntısı bana pisliğin
allah kolaylık versin
amin, çok saol
benim kardeşlerim eve girdigimde hazır olda bekliyorlar saygıdan bence sen zamanında baskınlıgını koyamamışsın
ben otorite kurardım ama hep annemin şımartmasıyla böyle oldu o pislik
düzelir inş
inş.
haha kardeşe bak ya :D benim kardeşimde istedigini yapmassam anneme şikayet ediyo annemde bana azar atıyo sonra bende kardeşime tokat atıyom gidiyo anneme söylüyo flan :D
ben artık tokatta atamıyorum eşek kadar oldu gücüm yetmiyoki, zaten gücüm yetsede birşey olmaz, anında annemi üstüme salar
en iyisi şeyine tekme at :D en fazlaa annem azar atar
annen olcaktı k. b.
yaptığı pislikleri kızarkadaşlarına söylemekle tehdit edicem onu, hatta çaktırmadan ses kaydıda yapacam o bana öyle şeyler derken :D
en iyisi :D arkadaş ortamı çok kötüdür mesela bir açıgını bulurlarsa 1 hafta alay ederler senin kardeşinin yaptıklarını arkadaşlarına göster 1 yıl alay ederler çocukla :D ama bide daha fena olmasın senden intikam alcam diye. D
farketmez canım ya, sonuçta ikimizin anneside oğullarını kollayıp şımartıyo, al birini vur ötekine, ne farkları varki :(
yalnız benim kardeşim kız :D
yok arkadaşlarına söyleyip göstermek değil de, böyle yaparım diye korkutmak istiyorum. eğer devam edersen seni herkese rezil edicem dicem
arkandayım :D
hıı kızmı o zaman farklı durum, benimki erkek ve annem çok aşırı şımartıp kayırıyo onu, ne olsa o haklı, ne olsa idare et, o daha küçük, babana şikayet etme falan diyor :(
saol canım
kardeşinin müthiş bir mizah anlayısı var :)
adam kendini eylendirmenin yolunu bulmus,
nezamanki sen tepki vermedin ozaman vaz gecer yaptıklarından biraz sabır.
yaşı büyük biride öyle dedi, mutlaka değerlendirmeliymişiz onun yaratıcı zekasını, öyle iğrençliklere nasıl tepki vermeden durabilirsinki ya
neyini değerlendircen bunları yapan 10 yasında değil 15 yasında senin elinde işte, koz verme oyun oynamasın ;)
ne koz vermesi ya, durduk yere pislik yapıyor, aklı sıra çok komik olduğunu düşünüyo