Hep annem şımartıyor onu benden çok daha fazla seviyor zaten
Erkek kardeşimin çok iğrenç huyları var. Ne yapmalıyım sizce?
Hep annem şımartıyor onu benden çok daha fazla seviyor zaten
Evet kardeşinizin yaptıkları çok iğrenç
Evet siz ne deseniz ne kadar kızsanız hakkınız var
Evet anneniz çok yanlış davranıyor
AMAAAA, ŞUNU BİLMELİSİNİZ Kİ, KARDEŞİNİZİN İNANILMAZ BÜYÜK BİR ESPRİ, KOMEDİ VE ŞAKA KABİLİYETİ VAR.
Bunu kabul etmelisiniz. Böyle insanlarımız mutlaka değerlendirilmeli.
çok ilginç ya, siz ciddimisiniz yoksa dalgamı geçiyorsunuz?
Yemin ediyorum çok ciddiyim. Çok yaratıcı bir zekası var, Allah vergisi.
Yaptıklarına bakınsana, şeytanın aklına gelmez, bir torbaya os*rup, alp dağlarının taze esintisini getirdim sana diye patlatması, acı acı bağırıp, bunu kaçırmanı istemedim demesi...
kimbilir yazmadığın neler var daha.
Bence mutlaka değerlendirilmeli bu yaratıcı zeka
ne dicemi bilemedim valla
inanın bana ve bir şekilde değerlendirmeye bakın onun bu yeteneğini
tmm, annemle konuşurum bunu
iyi olur
:))
Allah sabır versin, tam dayaklık bir zirzopmuş kardeşin, ne güzel dövülür o ablası :)
amin :(
Kardeşinin arkadaşlarıyla muhatap ol, özellikle de kız arkadaşlarıyla. Sonrada onu, yaptıklarını arkadaşlarına anlatmakla tehdit et. Kesinlikle etkili olur ve birdaha yapmaz öyle şeyler.
haklısınız, mantıklı geldi bana
tamam
sizin söylediğiniz yöntem aklıma yattı teyze, aynen dediğiniz gibi yapmaya karar verdim.
çok teşekkür
hıı tamam çok özür dilerim, birdaha demem öyle
rica :)
tabiki korksun, korksun ki öyle pislikler yapmasın
Bence bir doktor a goturseniz fena olmaz ya sana karsi bir kini var ya da onu mutlu eden seyler bunlar. bir tek sana mi yapiyor yoksa herkesemi?
bitek bana yapıyor, dışarda çok iyi ve efendidir, okuldan epey arkadaşıda var kızlı erkekli, arkadaşları arasında sevilen biri ve çok aktif, dersleri iyi bu yıl takdir getirdi. tüm pisliği bana
ikinci dediğin. kendini komik sanıyor bu mutlu ediyor onu. cem yılmaz hayranı birde
kendine sorsan, enaz cem yılmaz kadar komiktir
Lanet olsun ayni benim kardeşim oda hep bana pislik yapiyo ama o benden daha buyuk 18 yasinda ben 15 ama ben babama soyledigimde ifadesini cok iyi aliyo , bence doktora gitsin cunku : disarda cok sakin ane ne karsi sakin ve sinirini ve icinde cocukluk hisini kiseye atamiyor gerie bir tek sen kaliyosun vve senden utanmadigi icin boyle seyler yapiyor : bir dene onu rezil et benim yaptigim gibi bidaha pislik yapmadii : madem cok arkadasi var seviliyo en sevdigine onu rezil et ne biliyim onun yaninda osurmasini salla ya da kameraya cek rezil et sana sinirlenir ama bidaha yapmas
önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :)
recep ivediğide çok sever ama cem yılmaza çok hayrandır.
söylemeyle anlayan bir yapısı yok ki :(
deneyecem, inşallah çözüm olur
Cevap
222Cevap
Küslük olmaz diyicem ama bence böyle olacaksa küs olun daha iyi söyle babana böyle böyle anlat sonra annem geliyor bana böyle böyle diyor de tek bana karşı böyle yapıyor kardeşim bıktım filan de. Bunun çözümleri şu aslında pek konuşarak akıllanacağa benzemiyor çünkü biraz disiplin şart ya da 6. maddeyi uygularsın.
1) Sanayide en pis ustanın yanına vereceksiniz onu yani küfür eden döven bağıran çağıran bak nasıl adam oluyor kaçarsa filan zora ki kılın ona harçlık filan vermeyin. Verin ustanın yanına etide senin kemiğide senin.
2) Psikologa götürün.
3) Babanın şiddet uygulaması lazım her böyle iğrenç huyunu tekrarladıktan sonra.
4) Babanın ciddi cezalar vermesi lazım mesela bu odadan dışarı çıkmıcak diye alıcak anahtarı akşama dönecek yemeği içeri mi bırakırlar yoksa babası gelene kadar aç susuz kalıp iyice mi akıllanır size kalmış bişey.
5) Akıl hastahanesini arayarak veya müracaat ederek söyle böyle böyle hareketleri var deli olmasından şüpheleniyorum de.
6) En etkili çözümü veriyorum sana takma onu, bak nasıl diyeyim ben sana hiç konuşma ne suratına bak ne cevap ver bağırsın filan gitme ne hali varsa görsün annen baban illa soracaktır niye konuşmuyorsun kardeşinle diye sende adam gibi dursun o da cevabını vereceksin hareketlerini düzeltene kadar konuşmıcam de.
7) Ateşe ateşle karşılık vermek lazım o sana öyle mi yapıyor ondan erken kalk mesela oyuncak yılan koy 1 tane veya 3-4 tane böcek al koy. Ona benzer hareketleri sende ona mesela su dök yatağına ve işemiş diye dalga geç. Unutma o da sana karşılık verebilir ama seni yaptıkların daha korkutucu ve caydırıcı olursa o bu hareketlerinden vazgeçecektir. Mesela al poşet o yatarken patlat sert. Saçına sakız yapıştır mesela sağlam yapışırsa hayatta çıkmaz o sakız kestirmek zorunda kalır. Banyo yaparken mesela sıcak suyu kapat ya da suyu tamamen kes. Böcekleri al eline kardeşin üstüne at filan.
Aynı oda da mı kalıyorsunuz yoksa ayrı odalarınız mı var?
ayrı odada
bu saydıklarının hiçbirine annem izin vermez kıyamet koparır, zaten hep annem şımatttı onu
aklına gelince deli deilki, takdir aldı bu yıl, dışarda çok efendidir, onun tüm sıkıntısı bana sadece
Demek istediğim şu deli değil bizde biliyoruz elbet :) Sen böyle hareketleri var de deli olduğunu düşünüyorum de akıl hastahanesine git bu durumu şikayet et onu bağlayıp evden alsınlar varya zaten bir kaç gün belki 1 hafta kalır orada :) Kardeşinde biraz korkar zaten yazını tamamen okudum merak etme :)
Şöyle yapabilirsin ya ateşe ateşle karşılık vereceksin anneni takma 1 kez daha sana şaka yaparsa bağırarak şunu de ben sana daha beterlerini yapmazsam şerefsizim de. O zaman sana pek bişey diyecek söz bulamazlar git babana söyle araları açılmaz kardeşine gene tokat atar ama hak ediyorda. Üstüne böcek at bişeyler yap bilgisayarı varsa 1 tane parçasını sok. ya da leptopu varsa onu sakla odanda çok sağlam bir yere. Ağlasın dursun. Ateşe ateşle karşılık ver ama önce babana söyle annenle konuşsun ve uyarsın kardeşini yoksa daha sert bir şekilde karşılık vereceğini söyle. Arkadaşlarına anlat mesela sabah altına kaçırdın sen değiştirmedin mi kaprini vs.
Bak hatta sana bir geçmiş olayımı anlatayım ben annemle sürekli tartışırdım sebebi ise hep aynı konudur odamın yerini değiştirmesi kafasıan göre düzenlemesi vs. eşyalarımı kurcalaması yetti dedim artık ve girdim yatak odasını kurcaladım elektrikli süpürgeyi aldım yatağın üstüne koydum falan. Misafirler geldi çay mutfaktaydı 2 kg şekeri yavaş bir şekilde karıştıra karıştıra döktüm içine misafirlerin halini sen düşün :) Yaptığı yemekleri koydum poşete odama attım hemen kitledim kapıyı. Ben dışarı çıkıyorum dedim ve çıktım bir baktı o da ne yaptığı yemekler yok :D Odasını zırt pırt elledim filan. Artık odama müdahale etmeyi bırak odama bile iznim olmadan girmiyor :)
varya ben öyle akıl hastanesine şikayette bulunsam eve gelseler falan, annem beni evlatlıktan reddeder ve evden kovar kesin
O zaman ateşe ateş ile karşılık vermeden önce babana söyle ve durumu konuşsun yoksa ateşe ateş ile karşılık ver.
ya da kardeşinle konuşma suratıan bile bakma ağlasın çağırsın isterse hasta olsun gene de gitme. NE OLURSA OLSUN NE GİT NE DE KONUŞ.
kaç kez küstüm ama çok arsız ve pişkin, hemen gelir abla abla diye yanıma
Barışmayacaksın hiç cevap bile verme. Annen araya girer ve söylenirse şöyle de ben küçük veletlerle konuşamam !!! diye vurgu yap bağırarak. Unutma sen tartışmadan kaçarsan daha çok yapacak. Ya ateşe ateşle karşılık ver ya da hiç konuşma. Abla abla diye gelirse de cevap verme, ya da kaybol çocuk de.
Sert yap azcık sende çok yüz bulursa böyle şımarır, arkadaşlarına rezil et onu mesela.
arkadaşlarına rezil etme konusunda bir planım var zaten, burdan baya fikir verdiler saolun
Rica. Ama bak dediğim gibi ne olursa olsun konuşma onunla annen araya girse bile abla abla diye üzülerek yanına gelip isterse ağlasın inanma timsah göz yaşları onlar. Hiç konuşma kaile bile alma onu naparsa ne hali varsa görsün adam olana kadar. Hatta babana de işe filan ver şunu çalışsın disiplinli olsun biraz.
Bu arada isterse aylar sonra olsa bile sonucu buraya cevap olarak yazar mısın ya kendi yaptıklarından ya da benim yazdıklarımdan.
yok yok küsmicem şimdi, onun kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecek yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :)
tamam yazarım :)
Süper fikir :) Cevabını bekliyorum :)
tamam :D
Valla bu söylediğim sana saçma gelebilir ama benimde 15 yaşında bir erkek kardeşim var ve onun için varsa yoksa arkadaşları bazen aynı evde 2-3 gün hiç konuşmadıgımız oluyor surekli skype da arkadaşlarıyla konuşuyor bir kardeşim var mı yok mu ondan bile şüphe duyuyorum insan arada kardeşiyle sohbet etmek istiyo napıyosun kiminle konuşuyosun falan diyorum cevap bile vermiyo gerizekalı.. Yani demek istediğim en azından kardeşin seninle uğraşıyor tamam yaptıkları çok iğrenç olabilir ama senin varlığından haberdar.. Benimki gibi olmasından daha iyi bence.
seninkide hiç iyi bir durum değil belki ama inan ben razıyım öyle olmasına, ama nerdeee
oha lan 16 yaşında bunları yapıyorsa bir garipik var o işte haklısın iyi olanı yapmıssın şikayet ederek çözüm yoluna gelirsek biraz o yokmuş gibi davran hiç sallama belki bir süre daha yapar o pislikleri ama sonra baktı tepki görmüyor o zaman bırakır ama artık yaptığı hareketlere sakın tepki gösterme öff bile deme bide annen ve babana söyle ona görev verin büyük ihtimalle yatağını kendisi toplamıyordur topla falan diyin sorumluluk bilinci gelissin büyüdüğünün farkına varın bide sakın el bebek gül bebek havalarına sokmayın bir daha umarım böyle yaparsan değişmeler göreceksin
ama böyle pis hareketlere tepki vermemek elde değilki, kim olsa dayanamaz
annem sürekli el bebek gül bebek şımarttı onu, ondan böyle oldu :(
işte bak hata sizden kaynaklıymış şimdi el bebek gül bebek yaptığınız zamanın yarısı kadar sert davranın çocuğa bağır çağır büyüdüğünün farkına vardır yani bu çocuk 4 sene sonra askere gider orda anasını ağlatırlar benden söylemesi büyük ihtimalle şurdakilere bolca uygulamıssınız şimdi bunları tersten yapın illaki düzlme olur www.hthayat.com/.../1015873-simarik-cocuk-yetistirmenin-yollari
haklısın ama annem şımartıyor hep, ben ne yapayım
dediklerimi yap yeter :D
dur bakalım iyi bir plan yaptım :)
Eee bizide bir en iyi cevap seç yani :D şaka yaptım tabi sana kalmış
inşallah kısa sürede düzelir kardeşin
aslında dün biri bana harika bir fikir verdi, şimdi plan yapıyorum, bilmemki belki onu seçerim :)
sende saol herşey için
Yaptığı davranışlardan rahatsız olduğunuzu dile getirin, Kardeşinize aynı şeyleri ya da onun sinir olduğu bir şeyi sizin ona yapsanız onun hoşuna gider mi sorun kendisine bir şeyleri idrak edebilecek yaşa gelmiş benimde kardeşim çocuksu böyle oda 16 yaşında kendi başına bir şeyler yapmıyor sürekli yönlendirmek gerekiyor biraz daha büyüyünce ben neler yapmışım sana abla ya geçmişteki hatalarım yüzünden kusuruma bakma ergenliğime ver diyecektir anneniz haklı kötü davranmayın veya fiziksel şiddet uygulamayın tatlı sert olun.
o günler gelecek mi ya, bu gelip özür dilicek pişmanım diyecek ve birdaha pislik yapmayacak...
annem haklı değil zaten hep o şımarttı onu
O nasıl bir şey öyle ya tarif ettiğin insana benzemiyor. Anne babana söyle hangi Mandıradan aldılarsa geri versinler. Bence hala aldırma imkanı var. Onun sağlam bir dayağa ihtiyacı var. Ama böyle bir kaç sopayla değil onun işi. O böyle bir odaya alıncak aç susuz 3 gün tutulcak. Sonra çıkıcak. Aynısını yaparsa bu sefer dökülüp 3 gün daha o odaya. Anca akıllanır. İçimdeki psikopat çıktı la ortaya. O çocuk değil canavar be
annemin korumasında o ama :(
Babanın korumasınıda sen al
babam beni savunur ama, evde olmuyorki hiç, akşam geç saatte geliyor hep :(
Aman aman alttaki saçmalamış napmış öyle ya? kardeşin gibileri değerlendirirsek ortaya Ajdarların çıkması anormal bir durum olmaz.
yok o komedyenlik konusunda değerlendirmek lazım gibisine dedi
yok yok bir köşeye bırakın öyle yaşasın o :)
komedyenmi olur ne olursa olsun yeterki benden uzak olsunda
:D hahaha
bir müddet katlanacaksın çare yok büyüdükçe geçecektir kardeş bu candan da candır atsan atılmaz satsan satılmaz eminim baban tokat atınca sende üzülmüşsündür
sen kızdığın için yapıyor birde çocuklarda böyle bir eğilim vardır yapma dediğin şeyi hep yapar
yaptığı şeyler için hoşuna gidiyormuş gibi davran bir süre sonrasında bırakacaktır
insanlar böyledir çocukken benimle kepçe kulaklı diye alay ederlerdi mesela bende hep kızardım onlara kavga ederdim ama sonra bir gün kepçeliğin bana yakıştığını farkettim benimle kepçe kulaklı diye alay edenlere kepçelik bana yakışıyor diye cevap verdim benimle uğraşmayı bıraktılar sende öyle yap zor olacaktır ama kurtulmak istiyorsan kardeşinin yaptıkları hoşuna gidiyormuş gibi yapmalasın bir süre sonra sana artık dokunmayacaktır
iyide hoşuna gidiyormuş gibi yapılacak şeyler deilki ya :(
bu saçma oldu, oh mis gibi osuruk kokuyomu dicem? onu öldürürüm daha iyi
belkide en iyisi yemeğine uyku ilacı koymak
Bak bence olaya farklı bir açıdan bakabiliriz. Mesela kimsenin böyle yaratıcı bir kardeşi olduğunu sanmıyorum :D Acı acı bağırıp bunu kacirmani istemezdim şakası bile çok özgün bir çalışma olmuş. Bence sahip olduğumuz değerlerin farkına varalim artık. Sonra neden Türkiye gelişmiyor diyorlar al bak işte yeni bir komedyen çıkıyor ama ablası tarafından otekilestirilmeye çalışılıyor... Lütfen. :D
iyice saçmalamışsın, eksik olsun öyle komedyen, iğrençlik ve sadistlik yapmak ne zamandır komedi ya da şaka oldu ya
alın size vereyim bu pislik cevheri, bakalım çekebilecekmisiniz
o nasıl bir ergen ya. kafasını patlatırım var ya :D benim de erkek kardeşim var böyle şeyler yapmaya hiç yeltenmedi ama :D zaten normal bir çocuk yapmaz böyle şeyler. seni kıskandığından yapıyo olabilir bak. bir arkadaş çok doğru demiş babanla ve annenle birlikte konuş. onlar bulsunlar bir çare. yoksa senin tek başına çözebileceğini sanmıyorum doğrusu.
anneme göre bir sorun yokki onda
bak onun pisliği bitek bana karşı, dışarda tertemiz, düzgün giyinen, efendi bir çocuk görüntüsünde
bitek bana karşı onun pisliği
annen hiç mi denk gelmiyo bunlara canım. her seferinde uydurduğunu falan mı düşünüyo ya da? kardeşini onunla bir daha böyle bir şey yaparsa onunla bir daha konuşmayacağını söyleyip tehdit ettin mi hiç? bu da yararlı olabilir de en iyi çözüm annenle babanla birlikte çözmen ama.
annemden fayda yok, bitek babam benden yana ama o da hep işte, akşamdan akşama geliyor eve
normal olarak tabi. belki kardeşin bu yüzden kıskanıyodur seni. babalar genelde kızlarına düşkün olurlar ya ondan da olabilir. ama anneni de derdine ortak etmen lazım bence;)
yok ya, ben ne yaparsam yapayım adım gibi biliyorum annem ondan yana olur yine
bence denemelisin. al anneni babanı kardeşini karşına konuş. işe yarayacaktır bence ;)
belki
denemekle bir şey kaybetmezsin ama kazanırsan çok şey kazanırsın ;)
yok yok başka planlarım var artık :)
çocuğu öldürme de ne yaparsan yap :D
kızarkadaşlarına söylemekle tehdit edicem görsün bakalım
evet bir başka tehdit metodu :D bu da güzel ;)
Çok güldüm ya fenna bir çocuk :)
Kardeşinin en hoş uğraşı sensin anlaşılan. İnsan sevdiğini yere vurur ya... Missilleme filan yapma, oda karşılık verir iş uzar gider kardeş şakalaşmasından kardeş çatışmasına döner. Sinir olduğunu belli etme, umursama, bir kaç on defa daha yapar ve sonunda yapmaktan sıkılır.
iyide umursanmayacak gibi değilki, uyurken gelip deli deli bağırarak pislik yapması, abla koş yetiş diye acı acı bağırıp sonrasında yaptıkları... sen olsan umursamadan durabilirmiydin? ben duramıyorum.
aklı sıra kendini komik sanıyor
Hem erkek hem de kardeş olduğunu düşünürsek bu durumdaki kişiler ablalarına çeşitli pislikler yapmıştır zaten. Ama Senin kardeşininde normalin çok üstünde seyrettiği aşikar. Kardeş birde bu atsan atamazsın satsan satamazsın. Yıllarca sabretmişsin zaten 2 sene daha sabret geçecektir bence. Bu arada okurken baya güldüm komşular şikayete gelmese bari :D :D
2 senemi? bu bir kabus, benim 2 sene daha çekecek halim kalmadıki ya :(
sevgilimi bilmem ama yakın konuştuğu bir kız arkadaşı var zaten
kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
dur bakalım, bir deneyecem bu planı :D
Erkekler böyledir biraz... Sıkıntı yapma. Sen rahatsız oldukça o bundan keyif alıyor ve üzerine geliyor. Rahat ol ve alış. Tepki verme derim. Hatta kayif alıyormuş gibi yap. Baktı ki sen artık rahatsız olmuyorsun vazgeçecektir zamanla. Garanti veriyorum.
bu yazdığım pisliklere nasıl alışılır ya, şakamı yapıyosunuz? kardeşin sana aynısını yapsın bakalım, alışıp, tepkisiz kalabiliyomusun
Ya döver vazgeçirirdim ya da sabredip keyif alırdım. Uykusu ağırsa elektrik kablosunun bir ucunu fişe tak diğer ucunu da ayağına değdirerek uyandırabilirsin. Ya da dolaptan buz gibi suyu koynuna boşaltabilirsin. Onun gibi biriyle ancak benzer biri mücadele edebilir. Başka seçeneğin yok. Sinirlerine hakim olmalısın.
dolaptan soğuk su boşaltsam kafasına anında hasta numarası yapıp, kendini acındırır anneme, annemde bana kıyamet koparır, daha önce öyle oldu
hemde nasıl... tam bir pislik o
kardeşin çok matrakmış yaa :D ama sen ona zıt gittikçe o seninle oynuyor oyuncak gibi. ona karşı oluşun onu teşvik ediyor. ona onun sana yaptıklarını yaparsan bence bir süre sonra empati kurması gerektiğini anlar ya da şikayet etmeye başladığında sen de bende bu etkiyi yaratıyordun odaklı konuşursan anlar. cezalandırma çözüm değil. klasiktir ama işe yara yöntemdir dişe diş göze göz :))
ben onun yaptığı iğrençlikleri yapamam ama ne olursa olsun
hımm iyi fikir aslında :D
Bence annenden iyi bir dayak yemesi lazım. 5 Yaşındaki bir insanın hareketleri bunlar 16 değil yani hoş değil. Benim de kuzenim böyleydi aynı anlattığın gibi tabi biz kuzen olduğumuz gibi senin kadar sık iğrençliklerine katlanmıyodum. Aradan iki üç yıl geçti şimdi adam oldu.
annem mi dövecek, zaten hep annemin yüzünden böyle oldu, sürekli şımartıyor onu, babama şikayet etsem bana kızıp tavır alıyor, onun gözünde ufak bir çocuk o hala, sürekli idare et, şikayet etme babana o daha küçük ilerde değişir falan. bıktım ya
bizde arkadaslar arasında oyle yaparız ama cok egleniriz :D yalnız su kos kos demesine cok guldum ya A:SD: benim oyle kardesim olsa bende eslik ederdim :D yanlıs anlama ama oyle sumuk olayını felan yapmazdım tabii ki osurmayı felanda elimle yapar oyun oynardım eglenirdim yni
bence bunlar tamamen iğrençlik, hiç eğlenceli falan gelmiyo bana
ben biliyorum ama ona yapacağı, bir planım var artık :)
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
saolsunlar burada epey fikir verdiler bana :)
çok etkili olacak bu plan eminim :D
Açıkçası kardeşinin yaptıkları sırf bundan ibaretse o kadar kafaya takma derim, çünkü sen gıcık oldukça o yapmaya devam eder. Çok basit şeyler bunlar inanki. Sen onun bu yaptıklarını hiç umursama, o da yapmayı keser emin ol. Ben öyle erkek kardeşler gördüm ki; öz ablasına abla demeyen, hatta onları döven, saygısızlık yapan, emir buyuran, aksi aksi davranan erkek kardeşler gördüm. eğer kardeşin bu saydıklarımı yapmıyorsa hiç dert etme
yok öyle şeyler yapmaz, yapamazda babam öldürür kendini
sabah uyrken, içi os*ruk dolu torbayı, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsa nasıl umursamazsınız ki ya
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem
büyüsün artık ya, bazen hep böyle kalacak diyorum kabus gibi :(
dayakla adam olunsa idi adam olunurdu bence sorun annende baba disipline etmeye çalışıyor ama annen tam tersini yapıyor birde küçülsün de cebime girsin ben 16 yaşımda iken arabanın altına girip marş dinamosu söküyordum yazın alı kabağında motor sıcak beton sıcak baban disipline etmekle iyi yapıyor ana annenin yaklaşımı yanlış 16 yaşında bazı şeylerin ne olduğunu öğrenmesi gerek bu konuda annen haksız
16 ya yeni girdi 15 sayılır ama yine aynı şey, eşek kadar sonuçta, kesinlikle annemden kaynaklanıyor, toz kondurmuyor ona, hep kayırıyor
ama yanlış yapıyor Allah korusun bir arkadaşına yaptı öyle eşek şakası oda sinirlendi vurdu beraber karakola düşütüler bu durumda annen ne yapar sonuçta o onun eseri olmayacak mı
arkadaşına hiç yaparmı ya, onun tüm derdi benle, dışarda efendidir, arkadaşları falan çok sever onu
emin ol arkadaşları onu sevdiği için bir şey demiyorlardır bizde öyle idik arkadaşımızı çok sevdiğimiz için bazı huylarını söylemez idik kırılmasın diye ama oda zamanla anladı peki sen sordun mu kardeşine neden böyle yapıyorsun diye
aklı sıra komiklik yaptıgını sanıyor işte
kaç kez dedim ama dinlemiyo bile, bana teşekkür etmelisin, sana alp dağlarının taze esintisini getiriyorum hep diye devam ediyor soytarılığa
yanlış ister 15 olsun ister 16 sonuçta yaptığı bir aleni terbiyesizlik sana karşı buda onu bilecek yaşta
öyle ama bilerek yapıyor işte
sen ne et biliyor musun bak ne olduğunu anlamayacak bile o sana o torbadan patlattımı sende başından aşağı bir sürahi bu gibi su döke ne olduğunu anlasın baktın ki oda olmadı facebook adresine benim sümüklü kardeşim diye video at bir gururu okşansın bak bir daha yapacak mı
soğuk su döksem hemen numaradan hasta olur, annem benim üstüme gelip kızsın diye
o zaman video sunu çek ya da uyurken senden ona kendi sümüğünü sür bak nasıl sinir olacak hem de kocaman yap yapıştır sümüğünü kalktığın da şok olsun
bu çok iğrenç ya :(
olsun sana yapıyor ya sen neden yapmayasın kısasa kısas mantığı denir :)
ben öyle iğrençlikler yapamam, kendime yakıştıramam
o zaman acı zulüm çekeceksin evlenene ya da kardeşin askere gidene kadar :)
:((
annen onu daha çok sevmiyordur da, malum ergenlik çağında erkekler biraz aileden kopma eğiliminde oluyorlar (kendi kardeşimden biliyorum) bu yüzden anneler daha ilgili oluyor.
iğrenç huylarına gelince bu da yaşından kaynaklı diye düşünüyorum, bir kaç yıl daha sabredersen bir şeyi kalmaz umarım :)
yok ya, annem gerçekten onu benden kat kat fazla seviyor, hep o şımarttı böyle yaptı zaten,
beni bitek babam sever
Ölmekten güldüm ahaha bak yazamadım bile. d. d canım ergenlik zamanları vazgecmez ici kıpır kıpır başka kızlarla ugrasmiiyo senle uğraşıyor gecici bir durum bende yaşadım şimdi dert ortağı gibiyiz sabret ve her defasinda babana şikayet etme bilerek yapiyodur dikkat çekmek icin belkide
içimden onu öldürmek geliyor, yemeğine uyku ilacı falan koymak gibi şeyler :)
pek sanmıyorum güleceğimi
ölmekten güldün mü? :))
Hahahahah :D ne fırlama kardeşin varmış yaaaa... :D Sende çok temiz saf insansın olayları aynen yazmışsın ;) sabret anana babana sert konuş oğlunuza bişey deyin yoksa olacaklardan sorumlu değilim de hayır komik şeyler yaparsında dediğin komik değil iğrenç yaa :( ıyyy... :d ondan diyorum tyani :)
teşekkürler.
yok babam değil, annem sorun, hep annem şımartıyor ve kayırıyo onu
karşılık ver onun seviyesine düş çileden çıkart zaten onun hoşuna giden senin olgunlukla yaklaşman, zayıf anını yakala mesela uyurken falan bir hinlik yap, çocukla çocuk ol baktın olmuyor cinnet geçir fiziksel şiddetten çok çığlıklar kendini yırtmalar ön planda olsun gözü korksun veletin, psikolojisini boz acıma. baktın hiçbiri olmuyor evlen kurtul :D:D:D
ben onun yaptıkları gibi şeyler yapamam hem zaten anında kendini acındırır anneme ve annem üstüme gelir bu kez :(
bence kardeşini psikologa falan götür belki biraz değişir. Aslında bu ergenlikten de kaynaklanıyor olabilir. Mesela bizim sınıf birbirine tükürürdü 16 yaşında. Sınıfta mesela osuruyorlardı utanmadan. Bence şikayet etmen pek çözüm olmaz. Çünkü sen şikayet ettikçe o daha da çok inat yapıp başka davranışlar sergileyecek.
zaten şikayet etmem hiçbirşeyi değiştirmedi annemin yüzünden, artık bende başka bir plan yaptım :)
ne planı yaptın? :))
önce onun kızarkadaşlarıyla samimiyet kuracam, sonra yaptığı pislikleri kızarkadaşlarına söylemekle tehdit edicem onu, hatta çaktırmadan ses kaydıda yapacam o bana öyle şeyler derken :D
zaten bugün yan binadaki bir kız arkadaşıyla tanıştım, eve çaya davet ettim, dur bakalım gelecek herhalde :)
Umarım planın yolunda gider. Kardeşine de büyük bir ders olur :D
umarım
bakalım artık, etkili olacak bence
ahahahahahahahaha
hayatımda bu kadar komik yazı okumamıştım ne bir fıkra beni bu kadar güldürdü ne başka bişey
bence senin kardeşinin yolu açık bırak geliştirsin kendini :D
ve birde evde fasulyeyi kesin gaz çıkarmasına kesin önlem :D :D
bence hiç komik değil :(
belki haklısın ama, senin kardeşin, sen uyurken gelip içi os*ruk dolu torbayı ' sana alp dağlarının taze esintisini getirdim, kıymetimi bil benim' diye deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım o zamanda gülmekten koparmıydın
siz erkeklerçoğunuz aynısınız zaten, böyle pislik şeyler yapmaktan zevk alıyosunuz
bir reklam vardı öyle birşey diyordu alp dağlarının eteklerinden taze esinti falan, kesin ordan duymuştur pislik yaratık
anlamıyomki ne var gülecek, bence çok iğrenç şey bunlar
Küçük mü? 16 yaşına gelmiş küçülsünde cebine girsin. Sanırım ailede bir bölünme var. Annen kardeşinin tarafında gibi. Bence tehdit et. Birdaha yaparsa bütün arkadaşlarına yayacağını söyle. Belki vazgeçer. Olmadı video falan çek.
telden video çekmeye kalksam hemen farkeder ne uyanıktır o, evet annemden kaynaklanıyo hep o şımarttı o pisliğiç bazen babam şakayla, ben kızımı alıp ayrı eve gidecem der anneme
Ablasi deg misin dovsene onu? Eminim ki hareketlerinden dolayi baban da sana bu yetkiyi verecektir. Yuzune cok sert bir tokat ve bacak arasina orta siddetli bir tekmeyle cok sert bir otorite kurarsin karsisinda. Adeta ona hukmetmeye baslarsin yani senin ricalarin bile ona emir gibi gelmeye baslar. Mutlaka sert yuzunu gosterip onu hakimiyetin altina al, sozunden cikamaz hale getir.
babam değil annem sorun :(
Niye annen doversen sana kizar mi? Bosver sen yine de pislik yaptikca dov yani bu igrencliklere katlanmaktan iyidir anne azari.
gücüm yetmiyoki
Nasil yetmiyo ya cok gucsuzsen ilk once bacak arasina vur, onun tum gucu ve direnci sifirlanir. Ondan sonra ne istiyorsan yapabilirsin. Cok aglarsa daha dovme ama cok acitmissin demektir. En kotu ihtimalle her pislik yaptiginda sertce tokat at. Kucugun oldugu icin karsilik vermez, utanir, aglayarak odasina gider yani hakli bile olsa ablaya el kalkmaz ya.
Yorumlarını okuyorum da saf, temiz, iyi niyetli kıza benziyorsun. Bu devirde senin gibi birini bulmak zor :) Gelelim sorununa 16 yaşında adam olmuş yaptığı şeyler çok değişik ama ergenliğine vermek lazım :) Kız arkadaşlarının yanı sıra erkek arkadaşlarına da anlatacağını söyle evden dışarı çıkamazsın bir daha yaparsan dersin :)
teşekkürler güzel sözlerin için
evet haklısın, zaten aynen öyle yapacam, görür o gününü
Kardeşin böyle şeyler yaparak seni rahatsız ediyor ama kardeşinin bu tür şeylerden rahatsız olmaması seni daha fazla rahatsız etmeli bence. Kardeşinin ruh sağlığı bozuk bence biraz. Çevresindekiler de rahatsız oluyor ama en çok zararı o görüyor. Aklıma çözüm gelmiyor ne yazık ki. Ona iyi davranmaya çalış. :D
yooo çevresiyle arası çok iyi, okuldan bir yığın arkadaşı var, arkadaşları içinde sevilen biri, dersleri çok iyi takdir getirdi bu yıl...
onun pisliği sadece bana :(
Önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
artık bende yaşasın kötülük dicem :)
başladı, savaş baltaları çıktı artık :D
onca cevap almışşsın ancak en iyi si şu kısa sa kısas yapcan o sana nasıl pis şakalar yapıyor ise sende ona yapcan hep bir adım önünde olcan işte o zaman rahata erersin emin ol denenmiş bir yol bu en nefret ettiiği böcegi bul sevmediği tiksindiği şeylerden şakalar yap bence
iyi ama ben öyle iğrençlikler yapamam, kendime yakıştıramamki
başka plan yaptım ben :)
önce kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
basit oda der ablam şaka yapıyor ya da benzeri bir şeyler uydurur kızı kandırır ya da olmadı o kızı bırakır yenisini bulur daimi çözüm lazım
unutma ki ileri yaşlarınızda eşlerinizle birlikte bir araya geldiginizde kardeşiniz sizi hep bu an ki anıları anlatıp dalga geçecek bu arada yaşlarınız kaç sizin acaba?
o 15 i yeni doldurdu ben 19 a girdim
yok ya bu planım çok etkili olck bence
seni dinlersem eğer, onun öldürmem gerekir başka çözüm yok
20 sene sonra bunları anlatıp alay edecekmiş, yapılacak tek şey onu öldürmek o zaman
En sonunda koptum valla :D Ama tabi kötü bir şey, kardeşine 2-3 gün tavır yap nasıl olcak, ya da bir kaç hafta yapabilirsen evden uzaklaş, o zaman yapmaz belki. Mesela ben ablamla hiç anlaşamazdım, Niğdeye okumaya gitti şimdi aramızdan su sızmıyor...
her yolu denedim ama şimdi başka bir planım var
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :)
Benim dediklerimi de denedin mi? Onlar da etkili olmadıysa bu çocuk ıslah olmaz zaten... Kız arkadaşları sevgilisi değilse pek takmaz bence, mesela ben böyle şeyler yapsam (Allah korusun) biri şikayet etse okuldaki kızlara umrum olmaz. Ama kardeşini bilemem tabi...
yok yok umursar o, kızlarla konuşurken bambaşka biri olur, hemen odasına kapanır çok önemser :)
Haha. O zaman işe yarayacağı kesin... :D
bencede :D
Böyle bir kardeşin var daha ne istiyorsun ya on numara beş yıldız öp kardeşi benim yerime
Ama o Alp Dağları esintisi çok iyi olmuş fazla tv izletme yeter :D
saçmalamışsınız, ne on yıldızı ne öpmesi ya, tam bir pislik o
Orda 16 yaşında yazıyormuş ben 6 diye gördüm onu ya 19 saattir uyumadım hala olabilir böyle vakalar :D
Evlatlık verin o zaman :D
Beğenmezsen çek videoya bunu kız arkadaşlarına gösteririm seni rezil ederim falan de heralde durulur yani rezil et rencide et sevdiği insanların yanında
aynı durumdayız benimki 12 sadece sinir oluyorum abla sana bişi söylicem diyo odann kapsini kapatyo salıp kaçıyo :D duruyo duruyo yüzme geğryo bende bir yol bldum tekme atyorum pipisne adam olmaya başladı ablası ;:D
onuda yapıyor, bazen varya acı acı bağırıyo, abla koş diye, bende boş bulunup korkup koşuyorum odaya ne oldu diye, sonra osurdum çok pis koktu bunu kaçırmanı istemedim deyip kapıyı üstüme kapatıp kaçıyor pislik
bide ben bu sene üni snavına hazrlanyodum ders çalşyorum ortasnda salıyo 10dk odayı havalandr dikkat falan kalmyo annemlerde en küçk bir şeyde senden abla olmaz o senden daha anlayşlı dyo çldryorum
tam aynısı ya, hep annemden oluyor zaten bunlar
evet oğlu için ölür benm için lnı kprdatmasın bu yaşta kız peşnde ne hyrnı gördüysem bide iki yüzlü sorma işine gelince çok iyi işine gelmynce hemen sataşsın
buda aynen öyle, tam bir 2 yüzlü, dışarda başka, annemin yanında başka, bana karşı başka pislik
bence o senin kızdığın anladığı için daha fazla kızdırmak için yapıyor. öyle yaptığında önemseme sen yatarken alp dağlarının esintiisini getirdim dediğinde ah canım kardeşim sen mi geldin de. sen kızdıkça önemsedikçe o daha çok üstüne gelir
iyide yaptığı bu pislikleri nasıl önemsemezsin ya, yani önemsenmeyecek hafif şeyler deilki
sen uyurken kardeşin gelip, için os*rukla dolmuş torbayı, sana alp dağlarının esintisini getirdim diye, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım nasıl önemsemiyosun
Benim kardeşim de 17 yaşında sokakta çarşıda pazarda nerde denk gelse kucağına alip döndürüp beni sokağın ortasına bırakıyor sarhoş gibi yürümeye çalışıyorum bende Benim KARDEŞİM EDE ÇARE BULUN.. Artı sizden yüz bulmuş kardeşin eğer evinizde öyle hareketler yapan biri olmasaydı asla olmazdı kendiniz de nazik olun utansın lar
yuh ne anne babalar var yaaa. bu kadar iğrençliğe göz yumulduğu yetmiyo gibi birde suçlu senmi çıktın pess vallahi. ebeveynlerinin azıcık çocuk yetiştirme konusunda bilgilenmesi lazım valla
babam değil, sadece annem öyle
babam beni kollar hep ama o da hep işte, geç geliyor eve :(
takriben senin yasında 17-19 arasıdır. Yazacağımı sakın unutma "gün geleceksin onu ve yaptığı pislikleri o kadar özleyeceksin ki hatta bunları yapmasını bile isteyeceksin o yüzden kardeşinle güzel sevişin çok geç olmadan kıymetinizi bilin birbirinizin beni 10 sene sonra anlarsın"
Ya bazı insanların karakterinde var, sen yapma dedikçe daha çok yapar, umursamamayı dene biraz. Birde yapmazsan ödüllendireceğim seni de, ödüllerin iyisinden ver :))
umursamadan dayanılacak gibi şeyler deilki ama ya :(
aman çoğu kardeş arasınd aolur böyle şeyler, yapacak bir şey yok savaşamıyorsan sevişeceksin :)
ne alaka ya, o nasıl bir söz :(
kız arkadaşı var mı bu arada?
espirisne demiştim ya :))
var, zaten genel olarak arkadaş çevresi baya var
ok, kız arkadaşına gizlice mesaj at cebinden ayrılmalıyız artık faln de :))
yok öyle değilde başka bir planım var
hadi ya neymiş o?
kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
olabilir.
senin yaş kaç?
bence etkili bir çözüm olacak :)
inşallah ama umursamayabilirde belli olmaz.
19 a girdim
bence umursar, yani öyle tahmin ediyorum
döv tek çözüm bu annen evde yokken kafasını al duvara sürt ::DD: Ay cok guldum ya okurken. Ama o senın kardesın nasıl olursa olsun, kabul et buyudukce degısır belkıı
eskiden gücüm yeterdi ona ama artık yetmiyor :(
bence kesin çözüm olacak, saolsun burdakiler verdi bu fikri :D
ahaha alp dagları esintisimi ahahah.. ımm sey pardon :$ döv onu her sefernde canını yak.. allahten benim erkek kardeşim de böyle deildi yoksa onu pencereden aşşa atmıstım
2 yıldır gücüm yetmiyorki ona hem zaten annem kıyamet koparır, onun kıymetlisi o, zaten hep annem şımartıyor onu, onun yüzünden böyle oldu :(
Ergenliktendir. Senle bir hoşlaşması var mı bir ona bak. Eğer öyle bir şey yoksa sırf eğlenmek için yapıyodur. Ama dikkat et o yaşta niyeti bozma ihtimali yuksek
ne hoşlanması ya birşe anlamadım
Diyorum ki seni arzuluyor olabilir. Guzelsen ilgisini çekiyor olabilirsin
saçmalamaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sahiden diyorum. Olağan şeyler. Bir çok erkek annesi dışında bu gözle bakar ergenlikte hormonları kontrol edemez. Ama nadir bunu uygulamaya geçirir. O hareketleri 12 yaşındaki çocuk yapmaz. Bana mesaj at detaylı anlat yardımcı olıyım
sussana sen ya, yazma bana :(
Yardımcı olmak istedim gerçeklerle yüzleşme
yazma banaaaa
Okurken gülme krizine girdim diyebilirim :D bu senin için büyük sorun olabilir ama gerçekten de çok çocukça hareketleri var inşallah zamanla düzelir Allah sabır versin :)
amin, saol
Bakın bu kızmakla vurmakla olmaz çünkü çocuk vuruncu edince bunu daha fazla yapmaya başlar uyarmaklada artık olmuyosa yapacağınız şey bir psikiyatriye götürmek.
gücüm yetse bir güzel dövsem bak nası düzelirdi
yeni girdi 16 ya ama sonuçta eşek kadar oldu yani
tam tersi, tek oğlan olduğu için özellikle annem çok şımartıyor onu
ilgisizlik değil, ilgi fazlasından dolayı şımardığı için yapıyo bunları
hep annemden oluyor, o çok şımartıyo
keşke hiç kardeşim olmasaydı ya da kız olsaydı
babam çok sever beni, zaten babam olmasa bu evde hiç yaşanmaz, kaçıp giderdim belkide
eh işte, fazla değil
Dayak dayak dayak! Başka çözüm yok. Söyle babana bu davranışının ardından sağlam bir dayak yesin nasıl akıllanıyor. Biz çocukken dayakla büyüdük gayette güzeldi. Babam yanlış hareketim olunca beni bilgisayar kablosuyla bile dövmüştü. Ve gül gibi çocuk olduk.
bir kere babam sıkı bir tokat attı ona ama olan yine bana oldu :(
Eşek sudan gelinceye dayak yesin akıllanır. Böyle yanlışları olursa ailenden izin al sende vur bir tane... Sonuç olarak akıllanmayınca dayak ile akıllandıracaksın. Dayak caydırıcı etki yapar.
babam en fazla 1 tokat atar, annem ona bile izin vermez, zaten hep annem şımartıyor o pisliği
Dövün ya! Kim demiş dayağın eğitimde rolü yok. Hayvanlara niye dayak atılıyor? Çünkü laftan anlamıyorlar diye. Laftan anlamayan dayaktan anlar. Çak bir tane suratına! Bak nasıl akıllanıyor. Annenizi dinlemeyin. Anne yüreği böyledir. Kılına zarar gelmesin ister ama suratına laftan anlamayıp her yaptığı yanlışta yiyeceği dayak onu akıllandırır. Biz dayakla büyüdük. Kendi çocuğum laftan anlamasın onu döverim.
yok bizimkiler öyle değiller, dayak falan olmaz bizde
Babam bazen eve yorgun gelirdi ve ben fazla enerjimi atamadığım zaman yaramazlık yapardım ve o da beni döverdi. Akıllanmayınca dayak! Laftan anlamayana dayak! Dayak güzel birşeydir. Kavgalarda da aynı şeyler geçerlidir. Sözün bittiği yerde dayak atılır bilirsin. Yani o yüzden dövmelisiniz biraz... Birde enerjisini değerlendirebileceği ortam yaratmaya çalışın. Bazen bundan dolayı sıkıntılar yaşanabiliyor.
anlatamıyorum, bizim ailede dayak olmaz, yok işte
O zaman yardım edemeyeceğim sanırım. Ama sen izin al ailenden yanlışında suratına bir tane çak. Dayak yok ama tokat atmak olsun bence...
iyide gücüm yetmiyor ona ki
Nasıl yani erkek kardeşin kaç yaşında ki?
16 ya geçen gün girdi,15 sayılır aslında
O zaman psikoloğa görünün bu yaşta dayak atmak olmaz her ne kadar davranışları çocuksu olsa bile yaşı küçük değil... Bence bu ciddi bir sorun.
bencede
E o zaman? Beklemeden görünün bir psikoloğa... Ben 9-10 yaşında falan sandım...16 yaşında millet kız peşinde koşuyor. Yaptıkları garip geldi...
kız arkadaşı var zaten, dışarda çok efendi, temiz ve cici çocuktur o, ama evde tüm pisliği bana
o zaman eşşeklik yapıyor... ne desem bilemedim. böyle durumlarda biz dayağın kralını yerdik...
kız arkadaşlarıyla samimi olup onlara pisliklerini söylemekle tehdit edicem
güzel fikir :D
İyiki öyle bir kardeşim yok, katil olurdum herhalde
Bir müsibet bir nasihattan iyidir lafını unutma.. Sen de ona bir oyun hazırla hiç unutamayacağı şekilde.. Göreceksin vazgeçecektir..
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
Harbiden bu insan mi yani 16 yasindaki bir insan igrenclik olarak daha farkli seyler yapar benim kardesim 8 yasinda daha olgun lan
16 ya geçen gün girdi 15 sayılır ama sonuçta eşek kadar, aklı sıra cem yılmaz gibi falan çok komik oldugunu sanıyor, zaten ona çok özenir
Ya bak bence burada yazilanlari okusa hallinden utanir ya da sen bir kiz arkadasini cagir utandirmasini soyle
zaten burdan edindiğim fikirlerle iyi bir plan yaptım, kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
acaba annen sizin oğlana hamileyken köpek eti mi yemiş?
ne yaptı bilmiyorum ama onu hep annem şımartıp böyle yaptı
hahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahah..
yuvarlayıp basket atıyor demene öldüm. .
çocuk evden çıkmıyor herhalde can sıkıntısından yapıyor olsa gerek.
son zamanlar genelde evde hep ama okuldayken arkadaşları falanda çok yani
psikolojik sorunları var sanırım.16 yasında normal degıl bu haraketler bızım sınıftakiler bile boyle yapmıyor ahahhaha :D
16 ya yeni girdi 15 sayılır ama eşek kadar sonuçta, tam bir pislik işte
çarmağa ger sonrada cengiz kurtoğlundan çarmağa gerdiler sensin iki günü dinlet bak bidaha yapıyomu sonra dön bana :d:d:D
etkili bir işkenceye benziyor :D
Hakan Taşıyan olucak o dostum :D bu arada işkence mantıklı , bu derece pislik bir kardeşe müstehaktır :D
bilmem benim için farkı yok, her ikiside işkence gelir bana :D
farketmez ya, aynı halt işte hepsi bir :D
öldürmekten beterini yapacam :D
önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
bencede, yani inşallah
yok bunu yapamam, hem dur bakalım planım işe yarayacak bence
hayırr
saol ama ben kimseyle tanışmak istemiyorum burda, yanlış anlama
işim olmaz demek istiyorum
ilerde psikolojisimi bozulurmus? bence zaten bozuk ilerdesi mi kalmis annen ona arka ciktikca kardesin hic düzelmez türkiyede var mı bilmiyorum ama mesela almanyada davranis tedavisi gibi terapiler oluyor öyle bir yere gitmesi faydali olur
ama varya, arkadaşları içinde sevilen biri, dersleri çok iyi bu yıl takdir getirdi, hep temiz ve şık giyinir... onun tüm pisliği bana karşı
hic sordun mu peki neden sana böyle diye bir sebebi olmasi lazim
kaç kez konuşmayı denedim, aman abla ya, hiç şakadan anlamıyosun der, yine devam eder. aklı sıra komiklik yaptıgını sanıyor, zaten cem yılmaz hayranı, ona sorsan kendide cem yılmaz gibiymiş
saka anlayisi baya farkliymis Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda büyür ve dengesiz sakalari birakir
inşallah, teşekkürler
İyiki erkek kardeşim yokmuş dedim. Bak o kadar yumuşak kalpliyim bu benim kardeşim olacak ben bunu döverim. İmkanı yok elimden alamazlar
şanslısın sen ya, yerinde olmak isterdim :(
eskiden gücüm yetiyordu ama artık eşek kadar oldu, gücümde yetmiyor
anaa doğru erkek bide güçlü oluyor. Benim bir kuzenim var o bunun yarısı kadar bile pislik yapmaz ama ben doğduğuna pişman ediyordum asla katlanamayacağım şey ya. Başıma ağrılar girerdi cidden sinirden stresten:D
hiç sorma ya, bazen elim ayağım titriyo sinirden, tam bir pislik o :(
Alp dağları esintisi güzelmiş. çok güldüm asdjhsfjdg
gizlinin yazdığı gibi gerçekten çok yaratıcı bir zekası var kardeşinin. uzun zamandır böyle birini görüp duymamıştım iyi oldu sdhgjglgh
keşke o yaratıcı zekasını güzel şeyler için kullansaydı :(
o 30-35 yaş aralığındaki gizli adamda aynını söylemişti, bu şimdi komedyenmi olacak ya, böyle pislik huylarıyla? hem biz ne yapabilirizki bu konuda?
annem onu şımartmaktan hiç vazgeçmiyoki :(
Ne küçüğü ya iki tokadı yapıştırcaksın o ne öyle lan ben bile sinirlendim burdan. Annenin o tavrı acayip garibime gitti.16 yaşında cocukmu olurmuş.
vursam karşılık verecek belki zaten gücümde yemiyor artık ona :(
Babana söyle her yaptığında bir yerden sonra bıkar bence. Annenede anlat güzelce durumu 16 yaşında aklı başında neyin cocukluğu. yapma diyosan yapmicak.
zaten hep annem bu hale getirdi onu, şımarta şımarta
Sadece sana yapıyorsa sırf seni sinir etmek için başka bir amacı yok emin ol, kardeşin seni sevmese seninle uğraşmaz bile
aman ya, böyle sevecekse hiç sevmesin almayım ben, ama görecek bakalım yakında
Once onu simartan annen duzelmeli. Cezalar kalici olsun. Ise vrrin çalıssin yazin zorla psikologa goturun. Konusma tepki verme bikar yapmaz
aynen öyle, tüm suç annemde hep o şımartıyor ama ben biliyorum yapacağı, güzel bir planım var
hahahahah yaaa :D belki psikolojik sorunları olabilir ya da sana gıcıklığından yapıyodur :D ama gercekten pislikmiş
yok be dersleri falan çok iyi bu yıl takdir aldı, hem dışarda çok temiz şık ve efendidir
onun tüm pisliği bana karşı :(
söylemeyle anlayan bir yapısı yokki pisliğin, varya o aklı sıra çok komik oldugunu, kendinin cem yılmaz oldugunu falan sanıyor
o daha küçük, idare et ilerde geçer... annem hep böyle diyor, normal görüyor
her ikiside
yok yok çekmicem, burada epey fikir edindim var bir planım artık :)
hı hı bencede :D
O alp daglarinda çok. fena guldum Ama psikologa götürüp anlatin psikolojik desteğe ihtiyaxi var (sozlum piskolog olacak ona sordum götürsün Ler anlatsinlar dedi
dışarda çok iyi ve efendi takılıyor, tüm pisliği bana onun, psikoloğuda kandırır o, birşeyi yok der kesin
benim kardesimide oyke simarttilar. simdi mal mal bir kizin pesinde issiz dolasiyo. bir uni mezununa yakismayan hareketler. evet kardesim ama mal iste. o
enazından o mal sadece ama bizimki tam bir pislik
aileye yuk olmaktan baska bisi yapmiyor. surekli kendini benimle kiyasliyor. ben amelelik yapip eve para getirirken evde yatiyor ya da bir orospunun pesinden kosuyor carsida. ilerde bize yuk olacak ondan korkuyom
ya varya, o evde yatsın ben çalışıp bir ömür bakayım ona sorun deil, ama yeterki pislik yapmasın böyle
o öyle olmuyor hanfendi. bizde biliriz birilerinin peşinden koşmayı..
inan razıyım ben yeterki öyle pislikler yapmasın
Hahah Haaa...
Oda'ya Kapatın Yatağa Zincire Vurun, Papaz Çağrın Vaftiz Etsin...
İçine Cin Kaçmış... )
pisliğin teki ya :(
Benim Kardeşim Olsa Kafasını Duvarlara Vururdum, Sen'de Tehdit Et Yaptıklarıyla Birilerine Söylerim Gibisinden Arkadaşlarına Felen Ya'da Saygı Duyup Sevdiği Kişilere... Sadece Tehdit..!
dediğine benzer birşey yapacam zaten
Şahsen Benim Kardeşimde Hoşlanmadığım Birşey Yapınca Bu Şekilde Önüne Geçiyordum...
Neyse Allah Yardımcın Olsun... )
amin, çok saol
https://vocaroo.com/i/s09Kl8ocui4X acı çeksin pislik. d
yaa sonrada gastelere televizyonlara çıkayım demi, os*ran kardeşini öldüren cani kız diye
ondan kurtulmak istiyorum ama böyle deil, başka şekilde :)
en iyisi birşekilde kameraya çekmek herhalde, sonra kızarkadaşına göstermek
ne bilim ya, var vir kızarkadaşı, sevgilimi falan bilmem ben öyle konuşuyolar işte
hem onun eziyeti bana, dışarda tertemiz giyinir, kızlara kibar davranır falan
Vahşice ahahhaha :D
Ergenlik dönemi, yapıcak bişey yok, çokta ufak değil karşında alıp konuşmayı dene, olmuyosa geçmesini bekliceksin maalesef
söylemeyle anlayan cinsten biri değil o
Yaratık olan türlerden hani :(geçmiş olsun kardeşim büyüyünce düzelir :(
saol, inşallah düzelir
düşünemiyorum bile bir ömür böyle bir pislik olarak kaldığını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar