AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Valla ben fena dövüyordum ağız burun kırıyodum şimdi yaşı büyüdü ses soluk kesildi :)) ne annem ne de babam elimden aalamıyordu sizz düşünün :) ringdekilere bile daha nazik davranıyorum :D
senin kardeşindemi aynılarını yapıyodu?
Yok aynılarını yapmak yürek ister bana karşı :)) sadece larşıma geçip ben gülmeden gelmesi bile onu sonu olur :D
Bak baş edemiyorsan sana bir kaç MMA hareketi gösterim onları yap 100 kilo adamı bile etkisiz hale getirirsin ;))
sende bir değişiksin ya
Yok canm şaka yapıyorum ya can sıkıntısı anla işte :)
tuhaf bir şaka oldu ama :)
Olabilir de Bu can sikintisi nasil gecer biliyor musun, sohbet edelim mi?
hayır
Tamam :)
mast. yapmayı daha keşfedememiş anlaşılan, onu keşfetse bütün bu huylarından vazgeçer bence :))
Sana tamamen katılıyorum. d
ne alaka ya? çok saçma bence
benim erkek kardeşim öyle davransa şimdiye boynundan vurmuştum.
öyle değil işte, annem hep ondan yana :(
beni ailem ve çevrem bilir ona göre davranırlar.
erkek kardeşin varmı?
evet o da tıpkı aynısıydı aileme söyledim birşey yapmadılar. bir yaptı iki yaptı üçüncüsünde dayanamadım. savaş bayrağı çıkartıp olay çıkartım evde.
ne yaptın?
normalde komik ve sakin biriyimdir ama çabuk sinirlenirim sinirlenince de gözüm hiç bir şey görmez. Yine öyle oldu tekme tokat daldım kardeşime. Sonra annemler kızdı bende ilk başta konuştum sert ve kaba bir şekilde. Sonra bağırmaya başladım. Onlarla kardeşim arasında geçen konuşmayı bilmiyorum sonra kardeşim birşey yapmadı yapamadı.
annelerimiz aynı hep onu savunur günah keçisi benim zaten babam çok rahat ilgilenmiyor kardeşim ve benle. Kardeşime çok rahat davranıyorlar itin piçin teki olacak diyorum dinlemiyorlar. banada sert davranıyorlar. ben ilerde yolsuzun teki olurmuşum. Alakası yok. Mantıklı düşünebilen ve olgun biriyim bence.
Ben kardeşime tekme tokat dalsam annem beni evden kovar babamda annemden korkusundan birşey diyemez :(
Zaten ayı gibi oldu, gücüm yetmiyor artık ona :(
ailenle adam akıllı konuş sert ol ciddi ol gerekirse bağır. Neden böyle yapıyorsunuz de. kız çocuğu olarak seni böyle ezemezler. ayrımcılık yapamazlar.
annemin gözünde ben onun tırnağı bile etmem, beni sadece babam sever :(
mesaj at istersen konuşalım
Hastahaneye gidip aldırabilirsiniz, henüz geç değil..
o dediğini yapmak için 15 yıl geç kaldık :(
Hayır geç değil en kötü ihtimal cami avlusuna bırakın denemekte fayda var :(
cami içinde geç, offff ya
Cok sukur boyle kardeslerim yok. Olsaydi hergun dayak yerdi bu kadar net.
benim var ama malesef :(
Abi midem bulandı ya oruçluyum zaten niye yapıyosun bunu bana.
ya ben ne yapayım, hergün başımda pislik
çivi çiviyi söküyorsa
sende aynısını ona yapacaksın :)
öyle iğrençlikler yapamam ben
1-2 ay yap :) bişey olmaz sende rahatlarsın sonra o da anlar iğrençliği vazgeçer :)
Ahahahaha alp dağların esintisi falan :D:D:D:D:D gece gece iyi güldürdün :D:Dd
Hoşunamı gitti:)
başına gelsin bakalım gülermiydin o zaman
Tabi gülerdim D:D:D:D kardesının normal olduguna eminmisin :DD:D
bence başına gelse hiçte bile gülmezdin, sinir hastası olurdun
aklı sıra komiklik yaptıgını sanıyor işte
kaç kez dedim ama dinlemiyo bile, bana teşekkür etmelisin, sana alp dağlarının taze esintisini getiriyorum hep diye devam ediyor soytarılığa
Yapıştır yere :Dd
gücüm yetmiyo 2 senedir
Böyle kardeşim olsa cebine eroin koyarım karakola şikayet ederim
kulağa güzel geliyor :)
Kökten çözüm toplum olarak bir pislikten Kurtulmuş oluruz
:))
Allah yardım etsin sana hele bide ergen ki ooouuvvv katlanılmaz
hemde nasıl ya, çekilir dert değil :(
Hortumla biraz su tutup ıslatın sonra çıplak ayakla dövün düzelir.
o ne ya, işkence falanmı :(
Bu pislik dediğin şeyleri dahi özleyebilirsin :( Allah eksikliğini göstermesin. Fazla büyütme bence.
sen uyurken kardeşin gelip, içi osurukla dolmuş torbayı, sana alp dağlarının taze esintisini getirdim diye, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım o zaman büyütürmüydün, büyütmezmiydin
Allah'ım öyle bir kardeş düşünemiyorum ya neden öyle acaba psikolaga felan götürün derim ben
psikoloğ ne yapacakki ona, pislik içinden geliyor
temizliği öğretebilir
onun huyu deişmez bence
bilemezsin
hem aslına bakarsan normalde pis deilki, üstü başı konusunda çok titizdir dışarı çıkarken,
onun huyu pis, pislik yapmak içinden geliyor
baban 16 yıl önce tedbir almadığı için oluyor bunlar..
ayyy canım Allah yardımcın olsun bende de var 1 tane ama o bu kadarını yapamıyo bence konusma küs biraz bunları yaptığından dolayı pişman olsun
amin, saolun.
kaç kez küstüm, öyle arsız ve pişkinki yine geliyor yanıma :(
babana söyle güzel bir dayak atmadan akıllanmaz annene gelince bir süre kızar sana ama sonra affeder ana yüreği affediyor
daha önce babam ona bir tokat attı diye, annem uzun süre tavır aldı bana, onu şikayet ettim benim yüzümden tokat yedi diye
sende annenin şımartması yüzünden kardeşinden bıkıp internette çözüm arayacak duruma gelmişsin tavır alacak kişi sensin annen ne triplere giriyor
dünya biryana oğlu bir yanadır onun, hele birde bu yıl takdir getirdi, dahada kıymetlendi pislik
takdir getirmekle akıllı olunmuyor zeki ile akıllı arasında ince bir çizgi var
zeki ama pislik işte
annenle oturun ciddi olarak bir yüzyüze konuş kardeşinin yaptıklarını annenin ayrımcılık yapmasını şımartmasını çözüm ya annenden ya da babandan geçiyor
ya da kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
aynı şeyi o da sana karşı yapabilir en garanti çözüm annenle konuşman
yapsın, benim bir pisliğim yokki, istediğini yapsın, hem hiçbir arkadaşım inanmaz ona
düşüncen onun düşüncelerine benziyor olgun davranıp annenle konuş
hiçte bile benzemiyor, beni o pisliğe nasıl benzetirsiniz ya :(
Bnce dovmek gerekiyor cunku cocuk artik senden korkacak bir dha boyle bir sey yapmaz kardesim yok sma olupta bnu yapsaydi gebertirdim inan
benim gücüm yetmiyor, annemde dayaga karşı zaten anneme göre o daha küçük bir çocuk ve idare etmek gerekiyor, çıldıracam ya
İnan kardesim olsaydi elimden kurtulamazdi bnce sen ona ait birseyle tehdit et
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
Aynen yaa iyi dusunmussun canım tehdit ise yarar:-) :-)
bakalım artık, inşallah
Sen iyi hayatta kalmışsın o evde ben olsam kafayı yerdim. Siz o çocuğu günde üç öğün dövmeden akıllanmaz.
sorma ya kafayı yemek üzereyim bende, dayak olmaz, annemin korumasında o, hep annem şımarttı zaten :(
Erkek bebek anne gözünde hep el bebek gül bebektir. Bence böyle yaptığı anları mümkünse kameraya çek ve şifreleyip o videoyu koru. Deki éEğer buna devam edersen bunu arkadaşlarına gösteriririm." Yapmaya devam mı ediyor? Paylaş sosyal medyadan etiketle kardeşini de olsun bitsin. İnsan içine çıkamaz o.
kameraya çekememki
telden çekmeye kalksam anında farkeder alır teli elimden ne uyanık o. ama benim başka bir planım var.
kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
Elinde kanıt olmalı bence. Ya da ses kaydedebilirsin. Onu farketmesi daha zor.
ses olabilir haklısın ya da blöf yaparım seni kameraya çektim diye ve ses kaydını dinletirim, silsende usb ye attım sakladım kopyası var derim ya da kendi e postama mail olarak attım asla bulamazsın derim :D
Bak o iyiymiş. Birde şunu dinle. Benim bir yiğenim var kardeşinin kavasına uyurken macun sürdü ve kız saçlarını kazıtmak zorunda kaldı. Dua et bence
bizimki yapamaz onu babam öldürür valla, fiziksel birşey yapamaz bana anca böyle pislik yapıyo işte
Kızma ama okurken gülme krizine girdim. Özellikle Alp dağları kısmında. Ne diyeyim Allah sabır versin.
birde varda deli deli bağırıyor, sana alp dağlarının taze esintisini getirdim kıymetimi bil benim falan diye
varya sinir hastası oldum ya :(
amin
Psikiyatris (Nasıl yazılıyor bilmiyorum) ile görüşmeli ve ilaç tedavisi uygulanmalı bence.
ama dışarda çok iyidir efendi takılır, şık geyinir, arkadaşları içinde sevilen biri, dersleride iyi bu yıl takdir getirdi
onun tüm pisliği bana :(
Sen ona fark etmeden birşey yapmış olabilir misin?
yoo hiçbirşe yapmadım, o aklı sıra komiklik yaptığını sanıyor, kendini cem yılmaz olarak görüyo, ona hayran zaten
O zaman diyecek birşey yok.
ben o yazdığım planı yapayım gör nasıl akıllanacak o, başka yolu yok
dene bakalım.
tamam :)
aynılarını sende ona yap belki kötü bişey olduğunu anlayıp vazgeçebilir ne demişler kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma :)
ben öyle pislik yapamam ama
başkasına da yaptırabilirsin iyi anlaştığın kuzenin falan varsa ona anlat derdini yardımcı olabilir :)
yok ya başka fikirler geldi aklıma burdan
O nasil bir huydur midem bulandi :D yapistir bir tane sende sonucta ablasin sen terbiye edecen onlem almazsaniz oyle gider.
gücüm yetse döverdim ama bu kezde annem izin vermezdi oda ayrı
16 yaşında mı böyle yapıyor :D :D arkadaşlarına söyle daha yapmaz :D o nasıl anlatma tarzıdır :D :D ahahaha ya ne güldüm
evet 16 sına girdi geçen gün
kardeşinin arkadaşları vardır kardeşin yanındayken söyle
zaten ona benzer birşe yapmayı planlıyorum
valla Allah yardımcın olsun nasıl kardeş o :D benim kardeşim 17 yaşında sadece bilgisayarda oyun oynar :)
amin, saol
gerçektende çekilir dert değilmiş yahu ama planını tuttum, güzel bir plan :D
demi ama :D
evet güzel bir plana benziyor :)
hı hı :D
planını uygularken bir yandanda annene dikkat etmelisin ama, ters tepmesin :)
kesinlikle çok haklısın, annem öğrenirse yoluma taş koyar, ondan yana olur hemen
aynen :)
bu ne ya, sorun resmen sallamış siteyi :)
teşekkür :)
baksana katılıma
evet, saolsunlar cevap yazan çok oldu
günün sorusu yapılanlar bile bu kadar çok ilgi görmüyor yahu
saol, haklısın galiba :)
haklıyın tabiki, baksana
:)))
neyse, kardeşinle ilgili gelişme olursa haber ver :)
tamam ^_^
.:)
evlen kaç git kurtulkız kardeşindende anandan da ama dikkat et kocanında iğrenç huyları olmasın :D
valla gözüm korktu, acaba bu erkeklerin genelimi böyledir, dışarda başka evde başka oluyolar
yok ya hepsi öyle değil. hatta kızlardan daha titiz olanlarıda var. ama kardeşini değiştiremezsin zor. benim kardeşiminde aklı bir karış havada askere gitsin gelsin olgunlaşır dediler. gitti geldi yine aynı hovarda. bide oturuyo çizgi film izliyo
dışarda çok iyi ve efendidir, güzel giyinir şıktır, arkadaşları falan çok sever onu ama evde bana karşı tam bir pisliktir
anlarsın illakki kendini bir şekilde ele verir sıkma canını.. ayrıca senin kardeşin psikopatmış 5 yaşıdna çocuk yapmıyo onun yaptıklarını korkma ))
bir atasözü vardı tam aklıma gelmiyor, birini tanımak için aynı ebde yaşamak gerekirmiş öyle birşe işte,
erkekler göründükleri gibi deil, evde başka bir yaratıga dönüşüyolar bence
Alp dağlarının esintisi mi nueneıfnnjefnkeknhıfenkefneıbvfjın
anlıyorum seni sorunun büyük ayrı eve çıkmadan kurtulamazsın. dövecen böylelerini
Sopayla döverim. Ossuruyor burun karıştırıyor basket falan kısımlarını okudum yetti tamamını okumaya Sabrım yetmedi. KİM BENİ BARBAR OLARAK nitelerse nitelesin sopayla döverim
dayak çözüm değil başka planım var
Tokat falan atmadan onun yüzünü kızart :D yani mesela "senin yaptığını 6 yaşında çocuk yapmıyor" falan de bence ben olsam öyle yapardım.. Vurmak dahada kötü yapıyor
Bu dediğini desem inan mest olur çünkü kendini küçük çocuk gibi görmeyi seviyor ama güzel bir kız görse o zaman yetişkin erkeği oynuyor adi
Aaa ama o yaştaki birinin böyle şeyler yapması iyi değil...
Bencede iyi değil ama durum bu işte canım ya :(
Canım kardeşin ya çok şakacı ve şımarık, ya da seni kıskanıyor. Sence hangisi?
:D:D:D:DD::D:D:D::D:D:D::Dd hahahahahhah gülmemek mumkun degıl kb :Ddd
ama şimdi ben gülüyorum çünkü ona tuzak kurup sesini falan kaydettim, kızarkadaşlarına dinletmekle tehdit ediyorum, hele yapsın bakalım birdaha :)
müshil ilacı içir üstüne de sinameki çayı içir versin allah belasını
hımm kulağa pek hoş geliyor :)
sonra ayrıca çivi çiviyi söker mantığı ondan baskın çık ne bileyim uyurken kendi idrarını okun yatağına dök uykusu ağırsa ver uyku hapını gazozuna uyanmasına bir kaç saat öncesinden bol bol dök
böyle iğrenç şeyler yazmayın bana ya :(
bak ya, daha beter pislikler yazıyor
birdaha sakın yazmaaaaaaaaaa
Kameraya çek tehdit et ahahah youtube falan yüklerim diye
kamera olmaz, hemen farkeder teli zorla elimden alır ama çaktırmadan ses kaydı yapabilirim :)
Olabilir , hobi falan lazım o çocuğa ya :)
ben iyi hobi edindirecem o salağa :)
Ahahaha , ne bileyim erkek çocukları bilgisayar başından kalkmaz :)
evdeyken ya uyur ya yemek yer ya bana bulaşır, diğer tüm zamanda ise pc başında
Mesela benim dayımda küçükken öyleymiş , garip garip huyları varmış.
Ama şimdi çok ünlü bir profesör :)
yani düzelir diyosun
Evet illaki düzelir :) üstüne düşmemek gerek
inşallah düzelir, hep böyle kalması kabus olur ya
Kalmaz merak etme :) , çocuğu kötüleme sen de babana şikayet etme çok ters teper erkek çocuklarında :)
yani hiçbirşey yapma, bu durumu çek böyle, ilerde düzelir diyosun aynı annem gibi :(
yok yok ben çekmeyecem, planlarım var
Ne gibi planlar bu arada senin yaşın kaç :) ?
Annenin dediği gibi yap , üstüne gitme sakın
annemin dediklerini yapmaktan bıktım zaten tüm suç annemin aslında
önce kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem
Ahaha mantıklı ama yapmamak daha iyi bence :)
Dayımda küçükken anneme bu tarz şeyler yapıyormuş. Osuruk vs falan.
Ama gel gör ki şimdi o nerde biz nerde :)
başka çaresi kalmadı artık yapacam
Sen bilirsin :)
saol
Rica ederimm
Ah benim öyle kardeşim olcakki o kafasını duvara duvara vuruyıım böyle ağlatana kadar.
dayak çözüm deilki hem annem asla izin vermez, o şımarttı hep onu
Dayak bence çözüm böylelerine. Döve döve akıllandırırım onu ben. Anneninde suçu çook ama ben olsam yinede döveerim.
2 sene öncesine kadar gücüm yetiyordu ama artık yetmiyor :(
EE büyüyo artık. Babana söyle gerçekten sıkı bir dövsün yani harbideen
güncellemede yazdım, birinde babama çok şikayet ettim ama yine olan bana oldu :(
O zaman kabullen 1-2 yas daha büyüdümü aklı başına gelir
inşallah...
büyüsün artık ya yeter :(
:D klnalkda haha büyüüür :D ilerde bu halinize gülersiniz bile beraber :D
hı hı gülecem, kız arkadaşlarıyla samimiyet kuracam sonrada onu tehdit edecem yaptığın pislikleri kız arkadaşlarına anlatacam dicem :D
sonrada çok gülecem :D
:D evet öyle bişe şimdide yapabilirsiiin :D hem bırakır yapmayı :D
bende öyle düşünüyorum :)
lkdiada :D :D
Valla kendi anneme tavır yapıyodum, seninkini görünce şükrettim. Allah kolaylık versin.
amin, saolun
Iyyyyyy igrenc ya bu ne terbiyesizlik babam keserdi boyle oglu olsaydi
benim babamda bilse çok kızar ama hep annem kollayıp şımartıyor o pisliği
cebine uyuşturucu koy ve polise ihbar et.
bir kaç sene kafanı dinlersin :D
Çocuk pislik yapmada baya yaratıcı yalnız. :)
Karşına alıp güzel güzel konuş.
söylemeyle anlayan bir yapısı yok onun, ama başka fikirler edindim burdan :)
bazı planlarım var
ben olsam: https://inciswf.com/1302197388.swf
annenin sana tavır aldığını da babana söyle. annen ve baban bu sorunu aralarında çözmeliler.
daha önce o pisliği babama şikayet ettim babamda tokat attı ama evde huzursuzluk çıktı, annem resmen tavır aldı bana, neymiş, o daha küçükmüş, şikayet etmek iyi birşey değilmiş, dayak yerse ilerde psikolojisi kötü olurmuş falan.
anlamıyorsun sen, dediğini yapsam annemle babamın arasını açmış olurum, şu durumdan bile daha kötüsü olur
hayır olmaz. anne ve babalar küçük çocukları ile ilgili sorunları basit hallederler.
daha önce ben şikayet ettiğimde babam tokat atmıştı, sonrada annemle tartışmışlardı ama
annene kardeşinin bu yaptıklarının ileride onun kişiliğine yerleşeceğini, psikolojik bir problem değil de ileride berbat bir şahsiyet olacağını izah et.
Rezil olacagi bir durumu yakala sonraa kizlara gosteririm diye tehtit et haatta rezil et direk surunsun.. :)
zaten aynen öyle bir plan yaptım :)
Umarim ise yarar
kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
Ise yaramazsa cok cilginca yontemlerim var mesaj at ise yaramazsa anlatirim hihi hih
tamam atarım saol :)
Sen umursadikca. Kizdigini belli ettikce o daha cok yapacak sen umursama tepki verme hic seslenme 3 gnde biter :)
aynısını seni kardeşin yapsa, umursamadan durabilirmiydin merak ediyorum
Biliyorum ama ilaci bu napalim
ufak tefek şeyler olsa tamam haklısınız ama böyle iğrençliklere tepkisiz kalamıyoki insan
Ve sen tepki verdikce onun daha cok hosuna gidiyor ve daha cok yapasi geliyor malesef bu isin kesin cozum. Bu
tepki vermedikçede tepki alabilmek için daha beterini yapıyo, bu açıdanda düşünün ama :(
Evet ama dayanacagin en cok ucgun bende cok karisrdm ablama ama Boyle pislik yapmazdm. :)
önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
bu çok etkili olur bence :D
Hatta ve hatta bir de kamera kaydi ya da ses kaydi gibi bisey olsa daha iyi olur internete yayinlamakla bile tehdit edersin :d
kamera kaydı yapamam elimden alır, çok uyanık birde anında farkeder ama ses kaydı yapabilirim heralde
Veee en iyi cevap senin :))
:( tek derdiniz o dimi
Yok ya ben onem vermem ona hicde aklmda yoktu
niye öyle yazdın o zaman?
Yazddgn fikiri takdir ettigimi belirtmek icin istersen simdi eksi ver sorun yok ben burada soru okuyup yardm ediyorum bazende egleniyorum.
hıı tamam
teşekkürler
Rica ederim ;)
:)) bende bir japonluk mu var acaba :))
anlamadım, ne demek istedin?
hani japonlar selam verirken karsi taraf durana kadar durmuyor ya sende guldun bnde bend. Durmam gulusur dururuz :D
ahahaha, güldürdün beni ya :D
tamam o zaman bye diyim bari :D
Gulmen iyi :) benim acidan sıkıntı yok o konuda japonlar gibi devam ederim :)
ii o zaman :)
.:))
Valla yazarim zaten canim sıklyor muhabbet edecek kimse yok :)
^_^ :)
Degisik bir gulme bend. Deniyim.^_^
:)))
:D :D
neyse benim çıkmam lazım şimdi, size iyi günler
cevap için saolun
Rica ederim selametle iy. Gunler
üzülme bukadar benimde abim mal :dd mal mal konusuyo felan benimde sinirlerimi bozuyor ama bu yastan sonra eğitilmez ama kardeşini gidip dövebilirsin tekrar babana söyle dovsun bir güzel isterse trip atsın
onun tribi umrumda bile olmaz ama annem sorun oluyor, bana tavır alıyor :(
Evde kardeşin tarafından cin iskencesine maruz kaliyorulyorsun cin allah kolaylik versin bacimm :):):
amin, saol
Sende ona ayni sakalari yap hatta daha beterininyap benimde kuzenim yapıyordu sonra ne ona bir saka yaptim bidaha birakti yapmayi :)
ben öyle iğrenç şeyler yapamam yakıştıramam kendime
Bikereden bisey olmaz :)
hayır asla yapmam hem başka planlarım var :)
Anlat bakin :)
Olabilir ama onlari yapan birinin ne kadar kiz arkisi olur onuda bilemem :)
yok yok epey arkadaşı var, dışarda başka biri oluyor o, efendi güzel giyinen, derleri çok iyi bu sene takdir getirdi, arkadaşları arasında sevilen biri pislik
Hahaha pikacuya bak neler yapiyor ablasina :)
pislik ya :(
Kiyamam çok üzmüş seni :) yas kaç senin
19 oldum
Evlat olsa sevilmez deyimi senin kardeşine söylenmiş bir deyim olsa gerek :) hadi kolay gelsin
saol
ahahhahaha okurken çok güldüm alp dağalarının esintisi osuruk ahahahahah !!! :D:D:D:D:D:DSF:SD:FS:DF:SDF
sen uyurken kardeşin gelip, içi osurukla dolmuş torbayı, sana alp dağlarının taze esintisini getirdim diye, deli deli bağırarak kulağının dibinde patlatsın bakalım o zamanda gülermiydin?
öyle bir kardeşim yok o yüzden empati yapamıyorum kusura bakma ama çok aşırı komik bişey bu kardesini sevdim :D:D:D:D:F:D:SD:F:
siz erkekler zaten böyle pislik şeyleri seviyosunuz, ben ise öldürmek istiyorum onu
yooooo ben öyle şeyler sevmiyorum ne alakası var kardeşin daha çoluk çocuk yapabilir öyle şeyler sende ona yap :DD:FSD:F
öyle pislikleri nedense hep erkekler yapıyor, ben kendimden utanırım yapamam
bende sataşırdım küçükken ama o kadar pis şeyler yapmazdım :D
Ergenlige giriyor deli dönemler normal karşıla biraz aklı erdiginde yaptiginin nasıl bisey oldugunu anlar reis :)
batsın bunların ergenlikleri ya :(
Ama acıdım haline varya neyse birgün otur konus ablam niye böyle yapıyon diye sakince bakalım neler dicek
ailece görüşün tabi baba biraz pataklar devam ederse kesinlikle destek alın abla. kesinlikle
Boğazda yemeğe mi götüreydi seni, karındaş en nihayetinde pekde birşey bekleme
Kendimi gördüm o çocukta benim yapmak isteyipte yapamadıklarımı yapmış, kardeşine selam
erkeklerin çoğu böyle herhalde :(
Genellememek lazım bu benim içimde bir ukteydi ablam olsada takılsam diye ne yazıkki abim var, demem o ki insanlar zoru sever sen kardeşinden şikayetçi olduğun sürece bu hareketleri yapmaya devam edecektir
genellesem hepsi derdim, çoğu dedim sadece :)
bir plan yaptım şu an uygulama aşamasındayım :D
Ne gibi bir plan? :D
önce kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem
dün bir kız arkadaşıyla tanıştım zaten, eve çay içmeye çağırdım, gelir herhalde
Peşini sürecem diyosun yani, aslında yanlış yoldasın, arı kovanına çomak soruyorsun, aslında sana yardımcı olabilirim
nasıl?
bence bu söylediğim yöntem çok etkili olacak
Mesaj at bana anlatırım şu an çıkmam lazım
burdan yazın
Evinizde bir hayvan besliyorsunuz allah yardım etsin.
amin, çok saol :(
hayvan beslesek bu kadar pislik yapmazdı ya
nası bir insan ya o :)
ben sadece pislik diyorum ona
evet insan kelimesi pek yakışmadı
Allah yardımcım olsun benim :(
Yaşanmaz onla sen evden kaçmaya bak üni falan
bir plan yaptım bakalım ne olacak :)
merak ettim desem?
önce, kızarkadaşlarıyla samimiyet kurup, sonrada onu tehdit edicem, birdaha yaparsan hepsini anlatacam onlara dicem :D
bak bu iyi fikir gzilice videoyada çek onu kanıt olsu daha çok korkar
video değilde ses kaydı yapacam, videoyu farkeder çünkü
Al bir keleş tüm şarjörü kardeşine boşalt sonra çık balkona ve bağır: "Her biji Kurdistan!!" :D
ne alaka ya :(
Ben senin yerinde olacaktım var ya o çocuğu adam etmezsem bana da milena demesinler :D:D
bir yolu olsa, kargoyla sana gönderirdim, al senin olsun :)
Bende bilemedim artik vuramam diyosan katlanicaksin :-)
gücüm yetmiyorki vurayım
:D başın dertte o zaman :-)
hiç sorma :(
Vur kardesine nolucak yaw o seni mi dövücek sanki hem erkekler kızlar vursa bile karışmazlar :-)
o öyle değil ama hem annem izin vermezki
Ne yapacaksan yap ya da mide bulantın devam etsin sümük bombaları :D
başka planlarım var :D
kardesim dedigin senden büyük mü küçûk mü ¿
3 yaş küçüğüm
planlarini uyguka bakalim :D. Abin ne diyecek o planlarina :D
gülmekten yarıldım :D
bence çü k ünü keserim diye tehdit et :D
onu yapma bence
çocuğun onurunu kırarsın
daha da hırçınlaşır
yapacam hakkediyor çünkü
bu onu kötü etkiler
o yaşlarda o şekildeki tehditler üzerinde büyük sorunlar bırakabilir
ne olursa olsun başka yolu yok çünkü, birtek öyle yaparsam etkili olur
sen bilirsin ama bence yapma yaa
başka çaresi yok ama, tek yol bu
yap o zaman
yapacam :D
Böyle kardeşim olsa günde 5 posta döverim ya bu ne böyle :))
annem şımarta şımarta böyle yaptı onu :(
gücümde yetmiyor artık, eskiden yeterdi
sen takıldıkça yapmaya devam eder. o yapınca uyuz uyuz gül geç bu sefer yapmamaya başlar. Ama annenin hatası büyükmüş :)
annem hep ondan yana, onun gözünde o daha çok küçük, idare et babana şikayet edip durma falan diyor hep
sende onu çıldırt dicem ozaman sende banayapıosun dıe kendını savunucak bılemedimki :/
hem öyle, hemde zaten ben yapamam öyle iğrençlikleri
afedersin ama okuyunca istemsiz haykırarak güldüm =D
:((
Sen sabret ben seni alırım kendi yuvamızı kurarız kendimiz eğitiriz çocuklarımızı :D :)
defol ya, saçmalıyosun
Çocuk bu eğlenir şımarır idare ediceksin artık yapcak bişey yok
kolay değil ama idare edilecek gibi deilki
bende ablamı kızdırırdım da bu kadar değil
arkadaşlarının yanında rencide et bir daha yapmaz
yapıcam zaten burdan epey fikir aldım :)
Mikrop. Ne biçim huy lan onlar öyle. Sende daha kötüsünü yap
mikrobun önde gideni hemde
ben öyle pislik şeyler yapamam
Ne yap biliyonmu onunla konuşmamaya çalış yani onu istemediğini belli et bir süre sonra anlar bidaha yanaşamaz.
onun kızarkadaşlarıyla samimi olup, sonra onu tehdit etmeyi düşünüyorum, söylerim onlara diye
Oda iyi fikir hatta bir kız arkadaşıyla konuş oda onunla konuşsun örneğin, "ya burun karıştıran erkekler çok itici hiç sevmem onları ıyyy " gibii #D
aynen öyle birşey düşünüyorum zaten
kardeşin çocukluğunu yaşayamamış heralde ne biçim bir ergenlik bu ya
aman ya bataydı bu ergenlikleri, ben çekiyorum kahrını :(
aynısını sen ona yap nası bir duyguymuş öğrensin xD
ben öyle pislik yapamam, kendime yakıştıramam ya
karşına al düzgünce konuş. ona bitane hediye al utansın.. de ilerde sevgilin olcak bak de koca adam ol de sana yakışmıyor canım kardeşim de ben seni seviyorum sen bana böyle yapınca üzülüyorum de böyle duygusal bir konuşma yap hediyeyi ver güzelce ablalık yap yani umarım anlar düzelir :)
söylemeyle anlayan bir yapısı yokki, kaç kez konuştum :(
Sen kaç yaşındasın?
Bu arada dağların esintisi fena değilmiş. :D
19 yaşındayım