Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVerdiğim emeklerin boşa gittiği tabii ki oldu. Olmadı diyen daha hayatın gerçek yüzünü öğrenememiş demektir. İnsanlar ister istemez bir hiç uğruna mücadele ediyor. Aslında hayatta bir emektir benim gözümde ve bazen hayatımın bile boşa gittiğini düşünmekteyim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEmekler boşa gidince, insan kendini bir sorguya çekiyor )
İşte o an hiçbir şeyin boşa gitmediğini anlıyorsun )
Tekrar nasıl motive olursunuz?
Kendime özeleştiri yapıp, nerede hata yaparak kendimi üzdüğümü anlarım.
Üzülmekten memnun olup olmadığımı bir sorguya çekerim.
Vicdanıma da danışırım, vicdanım rahat olduğu halde üzülüyorsam, ben niye üzülüyorum ki diye düşünürüm.
Düşünürüm de düşünürüm...
Mutluluğu nerede aradığımı sorgularım ve tüm bu sorgulama sürecinde hâlâ mutlu olamadıysam, arkamı yasladığım yeri bir yoklarım...
İnsan inanmak üzerine programlanmıştır. Arkanı inandığına yaslarsın.
Güvendiğine inanırsın...
Daha ana rahminden çıktığın gün ağlarsın, ta ki annen sana sarıldığında güvenir de susarsın. Ta o zaman başlamışsındır inanmaya.10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bunu hiç istemezdim. Ama boşa dahi gitse yeniden başlardım.
Verilen emek için samimi istek olmalı. İlk deneme başarısız olabilir. İstek olduğu sürece, azim de olur.20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli yaşadığım bişeydi bu. Ama anca bir kere şükür uğraştığıma deydi dediğim şey var o da çalışıp kendi evimin eşyalarını kendim aldım. Mobilya buz dolabı çamaşır makinesi almasam da diğer herşeyimi kendim aldım ve şu an o konuda rahatım. Çünkü benimkiler var anca eşyam. Ama onun dışındaki her uğraşım hep boşa emekti
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
37Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEmek boşa gidiyorsa bir yerde hata vardır, daha iyisini yapana kadar devam edilecek.
10 Yorumla “Hep denedin. Hep yenildin. Olsun. Yine dene. Yine yenil. Daha iyi yenil.” Samuel Beckett
Tam olarak böyle düşünüyorum ben de.30 Yorumla
+1 yılKimse beni bu konuda karşısına almak istemez.
O derece kendini kaybeder bu naif görünen adam!..
Oldu ve bedelini ağır ödettim.10 YorumlaOldu bazen yine arada sırada oluyor. Nasip işte durmak yok yola devam her zaman.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. En sinir bozucu bisey..
Eskiden buna daha tepkisizdim , şimdi daha çok takıyorum...
Çünkü eskiden yeniden başlamak için zamanım vardı, şimdi daha az zamanım var...
Eskiden yeni baştan başlamak için nedenlerim vardı, şimdi çok neden yok..20 Yorumla
+1 yılBir işe emek veriyorsam iyi sonlanmasa bile bana çok fazla şey katmış oluyor sonraki vereceğim kararlarda işlerde daha etkili çözümler üretebiliyorum , boşa gittigini düşünmüyorum
Ikili ilişkilerde dahil insan kazanmaktan yana oluyorum kaybetmek çok kolay ve mantıksız20 YorumlaOldu tabii ki ama ben buna verdiğim emekler boşa gitti gözüyle değilde, evet emek harcadım ve şu an o insan yanımda değil ama ben cok önemli tecrübeler kazandım hayata dair gözüyle bakmaya çalışıyorum genelde. Çünkü benzer şeyler de direk temkinli yaklaşıp adımlarımı daha sağlam basıyorum...
10 Yorumla
+1 yılVerdiğim emeklerin boşa gittiğini hissetmiyorum, görüyorum. İşin kötü tarafı da böyle olacağını bile bile vazgeçmiyorum😏
10 YorumlaÖzellikle şey gibi Mario'da tam prensesi kurtarmak üzereyken yanıp yanıp ölürsün son canın kalır da geneli böyle :D
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 877 cevap paylaştı. Hiç bir emek boşa değildir sadece öğretisi farklıdır.
20 YorumlaOldu beni çok üzen ve umutsuzluğa sürükleyen bir olay
10 Yorumla
+1 yılmotive olabileni motive edebilmesi için davet ediyorum :)
10 YorumlaAptal insanlara kendimi anlatırken bunu hissediyorum. Bu konuda artık kendimi motive etmiyorum.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet malesef eski iş yerimde olmuştu.
Hissettiğim değil gördüğüm olduuu.. 🤦♂️10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evet hissediyorum hissettim ve top yekün vazgeçtim, canları cehenneme! 😅10 YorumlaEvet 16 yillik egitim hayatimin karsiligi issizlik oldu
10 Yorumla
+1 yılEvet, çok oldu. Ancak yine de çabalamaktan vazgeçmedim.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık gülüyorum ya :D
Üzülmüyorum hiç çünkü insan oğlu nankör. Mutlu olmaya bakıyorum o zamanda bitince de yoluma devam ediyorum.10 Yorumla
+1 yılOldu ama dönüp bakmadım. Kaybeden yine ben olmadım çünkü.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNadiren oluyor. Emeğim doğrultusunda eninde sonunda hedefime ulaşırım pes etmem
10 Yorumla Evet bunu hissettim. Pişman olmadım ama kendime kızdım zamanımı boşa harcadığım için.
10 Yorumla
+1 yılTabi oluyor bir sonraki sefere daha dikkatli olmak için kendimi uyarıyorum ama işte ¯\_(ツ)_/¯
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet baya oldu. Özellikle hak etmeyen insanlara karşı olunca daha çok üzülüyor insan. Bunlardan ders çıkarıp bir daha ona göre adım atmak gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılYılların emeklerinin ve duygusal inşasının tek bir günde paramparça oluşunu izledim.
10 Yorumla
+1 yılElbette ki.. tecrübe ettik.
10 YorumlaTekrar denerim ve pes etmem.
10 Yorumla
+1 yılOldu ya, üni sınavını kazanamadım iki yıldır çalışıyordum. Tekrar motive olmanın sırrı doğru düşünebilmekte yatar. Kendini kandırmiycan
10 Yorumla
+1 yılOluyor bazen. Zararı, olduğu kadarıyla orda bırakıp emeklerimi boşa çıkaranlardan uzaklaşarak veya gerekli tepkiyi göstererek toparlarım.
10 Yorumla
+1 yılhayir.. hepsi bir birikim.. dogru birikimle yanlis kapinin önünde durdugum zamanlar oldu ama Allah hep dogru yollara yöneltti sonrasinda
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılhep boşa gitti zaten işte evde aşkta
10 Yorumla
+1 yılBosa gitmesi de tecrubedir buda faydali neticede
10 Yorumla
+1 yılEvet yaşamışlığım var
10 Yorumla
+1 yılBuakşam gitçek mallıgımdan
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, oldu.
Lanet okudum hep.10 Yorumla oldu.. hemde çok acı şekilde..
10 Yorumla
+1 yılhayır. olmasa da eyvallah der yoluma bakarım
10 YorumlaGeneli boşa gider hep zaten
10 YorumlaEvet hep böyle hissediyorum genel yani
10 Yorumla
+1 yılÇok özellikle üniversitede
10 Yorumla
+1 yılVerdiğim emeklerin boşa çıkmamasınada emek veririm
10 YorumlaBu durum beni yıldırmaz.
10 Yorumla
+1 yılhayat bu..
zaman zaman illaki oluyor..10 Yorumla
+1 yılPek çok kez malesef😓
10 YorumlaGenelde boşa gider
10 YorumlaCok tanıdık bir his..
10 Yorumla
+1 yılEvet boşluk hissi oluşmuştu bende
10 Yorumla
+1 yılOluyorsun bir şekilde
10 YorumlaEvett hissettim
10 Yorumla
+1 yılAyy evet oldu hiç hatırlatma onları
10 Yorumla
+1 yılÇokkkk
10 Yorumla
+1 yılOldu.
10 YorumlaEvet hissediyorum arasıra.
10 Yorumla
+1 yılEmeklerim hep yarım yağlı olur benim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldu
10 Yorumla Evet.
10 Yorumla
+1 yılEvet🤦🏿♀️
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu ne yazık ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen oldu
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Verdiğiniz emeklerin hiç boşa gittiğini hissettiğiniz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat