Arkadaşlar ben 172 boyunda 63 Kg ağırlığında 18 yaşında bir gencin durum şöyleki ben Lise 1'deyken çok dalga geçildim küçük duruyorum diye hırs yaptım ve evi resmen Fıtness salonuna çevirdim Siklet, Barfiks aletleri ayarlamalı Dumbell'lar, bilek ve omuz yayları, mekik çekme minder ve bir çok alet aldım son olarak internetten Revoflex Xtreme diye tekerlekli gerçekten dehşet bir alet aldım ve düzenli olarak çalışıyorum ayrıca şuanda ağır bir işte Kalıp işinde çalışıyorum kaldırdığım her bir kalıp 55-60 Kg ağırlığında üstelik bunları her Dakika kaldırıyorum neredeyse geçmişte benle dalga geçenler kolumdaki ve karnımda kasları görünce artık birşey demiyorlar fakat benim merak ettiğim şudur ki benim vücudum gelişime gerçekten müsait anında etkisini gösteriyor çok hızlı gelişebilen bir vücudum var sıkıntı olmasından korkuyorum bu boyda ve kiloda olduğum için fazlası kötü dururmu? :/
Cevabın nedir?
+1 yılKanka boyun kısa evet ama senle dalga geçtiklerine göre aynı anda kemiklerinde ince olmalıki böyle yapıyorlar. :/ Şahsen ince kemikliysen kasa devam et fakat aşırıya kaçma kanka boyunu uzatmaya çalış erkekler 22 yaşına kadar uzar artık fazla uzamazsın fakat sporla boyunu uzatmaya çalış Barfiks asıl ayrıca evde yapıyorsan sporu olduğun yerde basketbol oynar gibi zıpla 50-100 kere ama her gün yap fayda edecektir ama sırf birilerini dövücem diye aşırı kasa kaçma zaten güçlüsündür ince kemikli insanların en büyük avantajı çabuk kaslanırlar ve iri kemiklileri halt edebilirle boyun şöyle 178-180 arası olsa tadından yenmezdi. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka gerçekten boyum uzasın istiyorum fakat fazla uzamaz herhalde maksimum sporunda etkisiyle 177 felan anca bulur ayrıca zıplamayı yapıyorum kanka gerçekten faydası var yarım Cm uzadım. :D Onun haricinde haklısın kanka İnce Kemikliyim, kız gibi kollarım var fakat gerçekten sağlamlar arkadaşım var 190 boyun ayrıca öküz gibi iri kemikli bilek güreşinde halt ettim bir keresinde sınıfta bilek güreşi yarışı yaptık erkekler arasında birinci oldum dediklerinde çok haklısın bro. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılHem işinde hemde evinde ağırlıklarla çalışmış olman çabuk kaslanır birde protein ağırlık yiyorsan temelli olur. Bende sporu bırakasıya kadar kaslıydım. Şimdi kaslarım biraz söndü tekrardan alevlendirmeye başladım. Sporu bırakırsan en azından evindekini o zaman yavaşlar kaslanman. Kaslanma iyi bir şeyde yan etkilieride var. Ayrıca boyunda uzamaz artık.
04 Yorumla- +1 yıl
Kanka erkekler 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş benim abim askere 168 olarak gitti geldiğinde 176,78'mi ne oldu askerliktede sporun etkisiyle uzatılıyor galiba. :/
- +1 yıl
Abin askere kaç yaşında gitti? Herkes için 23 yaştır boy uzama yani aslında senin ergenliği hangi yaşlarda geçirdiğin önemli. Zaten bakarsan abinin boy kısaymış sonra 176 filan olmuş yani sizin boy ortalamanız o kadar ailendde boy öyleyse genetik olarak daha fazla uzuyamazsın. Uzasanda eğer kemiklerin kapanmadıysa kıkırdaktan uzarsın oda yaşlılıkta gidiyor kısalıyorsun yine.
- +1 yıl
Bizim aile evet kısa Babamın boy 175, annemin 155 en azından annem 165 felan olsaydı gene bizde boy ortalaması olarak 178 felan olurduk ama işte. :/ Ben 172'yim önümüzdeki zamanlarda bir kaç cm daha atabileceğimi düşünüyorum 175-176 olurum belki doğal yollar ayrıca protein tozu vs.. alıcam vücudum gene gelişime devam edebilir.
- +1 yıl
Baskın genleri kimden alcağın belli olmaz babandan aldınsa babanla aynı boyda olursun. ya da aranızda 3 cm falan fark olur. Hem aşağı hem yukarı şekilde. Yani 1.72-1.78 arası boy aralığında olursun. Ben dedemden aldığım için babamdanda annemden de uzunum. Protein tozu ve kas çalışması enine uzatır boyun uzamasınıda engeller. Kemikler büyümeli oda genlerle alakalı. Bir şey yapamazsın.
+1 yılKötü durmaz bence (de) çok kafana takma bence gelişme çağındaysan hala bir süre sonra (Kaç yıl ya da kaç ay bende bilmiyorum) durur o merak etme çok kafana takma. Hem eğer bunu 25 yaşlarında falan yapsaydın daha az sonuç alabilirdin. Bu yüzden endişelenme.(Annem hemşire bana güven :D )
010 Yorumla- +1 yıl
Vallahi süpersiniz ya. :D Yaşım 18 gelişim çağındayım fakat boyda sıkıntı var işte genetik ama sprola uzayacağıma inanıyorum erkekler genel olarak 25 yaşına kadar uzar belki 180 felan olurum, işte o zaman bu kasların kaymağından yenmez. :D Kafama takmıyorumda çokmu itici gelir diye düşünüyorum. :/ :D
- +1 yıl
Uzamazsa boy uzatma ameliyatı diye bir şey var :D hehe teknolojinin olumulu faydalarından yararlan biraz 3:D
- +1 yıl
Boy uzatma ameliyatımı? :O Çok riskli olmazmı? :/ Ayrıca pahalıdır da bea. :D
- +1 yıl
Riskli değildir ve ücreti hakkında fikrim yok.. :D Üzgünüm.. ^^ Ama internette 5 ile 8 bin arasında olduğunu söylemişler.(Evet biraz pahalı) -Biraz- *-*"
- +1 yıl
Öğrenci adam 8.000 TL? :( :D :D Ama gerçekten çok sağol doğal yolla denyicem askerde belki uzar ya eğitimlerde adamı süründürüyorlar orada benim abim askere 168 felan gitti geldiğinde 176 oldu. :D Bende 180 olurum belki. :D
- +1 yıl
Boya çok takma ya (Taksan bile belli etme) Ama hırsına hayran kaldım :D Eğer uzamak istiyorsan elinden geleni yapman dileğiyle :) 180 olamasan bile üzülme sonuçta çabalamışsın hem :)
- +1 yıl
Aynen öyle ya kız arkadaşım beğensinde gerisini boşver ya onun için yaşıyorum zaten bir o, bir ben o beğensin beni gerisi umrumda değil kıza güzel görünelim diye yapıyoruz. :D
- +1 yıl
:D Hoş kızlarda zayıflama işini erkeklere güzel görünmek için yapar.. Oysa herkes birbirini olduğu gibi kabullense (Ben :'D) Böyle bir sorun yaşanmayacak. Bence sende pek takma ve hayatta eğlenmene bak. Eğer kızlarla eğleniyorsan bilemiyorum ama :D
- +1 yıl
Yok ya kız arkadaşım olduktan sonra bütün kızlara kapım kapandı. :D Herşey onun için deli gibi seviyorum kendisini. :D Bende herkesi olduğu gibi kabullenmeli diyen insanlardanım fakat işte herkes öyle düşünmüyor. :/ :D
- +1 yıl
İnsansın kız/erkek arkadaşı olacaksa eğer onun yanında rahat hissetmeli bence :D Mesela sen kız arkadaşına romantik bir masa hazırlasan kız arkadaşında 'Ben diyetteyim yiyemem' dese incinmez misin?(Az da olsa) :D Ben hep öyle düşünmüşümdür :D
Profil resmini aldım ok haberin olsun :) sorunun cvabina gelince cok kas iyi değildir ya fazla yapma :)
017 Yorumla- +1 yıl
Tabiki helal olsun resmim hoşuna gittiyse buyur senin olsun. :D Ayrıca kızlar pek beğenmiyor yani fazla kası onu anladım? :/ :D :D Biraz ara versem iyi olucak galiba boy kısa olmasaydı gene hayla ümit var 180 bulur spor yaptıkça herhalde. :D
- +1 yıl
Haklısınız bir süre ara vermeliyim galiba boy uzamayacak yoksa kız arkadaşım 167 birde uzarsa beni geçer al sana sıkıntı şimdi. :D Birde topuklu giyse cüce kaldım yanında. :D Fazla ağırlık boyada etki ediyor neyseki erkekler genel olarak 21-22 hatta 25 yaşına kadar uzayan var belki askerde uzar bayağı. :D Bu arada yorum için teşekkürler vallahi rahatlatıyorsunuz beni. :D
- +1 yıl
Kız arkadaşım 167 ama 16 yaşında sen düşün daha uzar herhalde ya sıkıntı yapmıyorumda kızla aramda 5 cm var ne bileyim kız şimdi topuklu giymek istese belki sıkıntı çıkar neyseki çocuklar genelde anne ve babadan uzun oluyor benim Babam 175 bende 178 felan olurum herhalde. :D Annem çok kısa 155 felan olsaydı şöyle 165 felan tavan yapardık ama neyse artık saol. :D
- +1 yıl
O benim için herşeyi yapar ondan eminim zaten bende sıkıntı yaptım biraz ama rahatlattınız beni harbi çok saolun. :D
- +1 yıl
Gözükmedi ama güzel birşey galiba gönderdiğin işaretler saol. :D :D : D
- +1 yıl
Sende çok değerlisin kardeş unutma vallahi içimi çok rahatlattın. :D
- +1 yıl
asya sen misin :) a. çakalsınız siz ha. lordi sende mesajlarıma cevap ver
- +1 yıl
asyalar karıştı hep bu lordiman yüzünden :D neyse boşver kim olduğumu :d
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılbro çok kas olursa boyun iyice çöker boyu kısa kaslı olmakta yakışmaz ya sporu bırak ama kendini sakrıt boyunu uzatmaya çalış ince hafif kas bide boy bu tip iyidir herşeyin normali iyidir
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl uzatabilirim kanka yaş 18 var mı bilidğin birşeyler Barfiks aleti kullanıyorum uzatır derler ayrıca bu yerde tekerlek sürüyorsun onu aladım hem karna hem kollara hemde boya faydası varmış uzandıkça boyda esneme yapıyormuş bunun haricinde ne Basketbol, ne Voleybol oynayacak zamanım var.
- +1 yıl
kardeş az ye vitaminli ye dediğim gibi sarkıt kendini mesela 2-3 saatte 1 barfix demirine çık sabit bekle kendini çekmeden bekle dura bilidğin kadar belini serbest bırak hem rahatlarsın biraz o şekilde
- +1 yıl
Kanka evde yapacak yer yok kapıya astım Amerikan kapı çok inceler çatladı kapı yenisi takdırdık bir ton laf işittim birde. :D Onun haricinde parkta yapıyorum sabahları ama bu dediğinizi fazla yapmadık denersem gerçekten etki edermi kısa sürede ayrıca? Ayrıca çalıştığım için pek zaman yok iş yerinde çırak olduğum için bütün ağır işleri bana yüklüyorlar 200 Kg'lik kalıpları sürüklüyorum, parçalayıp kaldırıyorum her bir parçası 55-60 Kg olanlar var boy uzamasına engel değilmi? :/
- +1 yıl
evet boy uzamasını engeller valla bro anca öyle yani kısa kaslı olmak pekte iç açı değil ya ben görüyorumda felan ani adam afedersin hayvan gibi bufalo gibi şiğşmiş one mk :D insan desen zor benziyor kendiside rahatsızdır bence bu durumda ama yapacak bişeyde yok tabi valla yaşın daha çok geç değil boy uzaması 21-22 hatta 24 e akdar gider genetik bir olay tabi fiziksel etkenlerle bir sonuca varırsın hemen boyun uzarmı ona bişey diyemem işte ama sana en koalyından bir örnek sunayım esnek şeyleri çektikçe uzatabilirsin :D yani sen sarkıt kendini ne olursa olsun orada bir gerginlik oluşacak buda sana boy olarak geri döner hadi koaly gele
- +1 yıl
Eyvallah bro çok sağol zaten boy en önemlisi dediklerininhepsini yapıcam başka çıraklarda var gerekirse onlara yüklerim kalıbı kaçarım işten. :D Eyvallah kanka.
- +1 yıl
ne demek kardeşim rastgele
Vücudun orantılı olarak kas yap yani sadece belli bölgeler gelişirse kötü durur ve çok abartma zaten işinde ağırlık kaldırıyormuşsun aşırı kasta iyi olmuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama boyda kısa yani zayıf oluncada hiç iyi durmuyor kısa erkekler için inanılmaz bir nimet fakat istediğimden daha hızlı gelişiyor kaslarım sürekli 7-24 full kas çalışıyor birde ben meslek lisesi okuyorum ve kaynak bölümündeyim o makinaları kaldırıyoruz atolyede ayrıca profil felan derken bazen okulda tadilat yapıyoruz kapı, pencere taşımaktan kas oluyoruz. Orantılı nasıl yapabilirim kanka düzgün yemek, yeme huyum yok kolay, kolay kilo alamam çabuk eritiyorum. :/
+1 yıltemel reis gıbı gozukursun bro :D boyun 1.80 olaymıs ıyıymıs :D
114 Yorumla- +1 yıl
İşte mk orası sıkıntı ya. :( Keşke oslaydı ama genetik bizim sülale kısa ya fazla uzun değil özellikle baba tarafım kısa anne tarafım biraz daha uzun ama annem kısa. :( Maksimum 175 felan olurum spor yaparsam belki 178 bulur ama yaşda 18 oldu bilmiyoru artık olurmu? :/
- +1 yıl
zaman gosterıcek kanka bende bı ara fıtness yapıyordum bıraktım sonra vucud glısımı tamamladıktan sonra baslamaya karar verdım. proteınlı beslendıgını dusunerek bı kaç cm uzayacagını dusunuyorum bro
- +1 yıl
Hacim arttırıcı ve protein tozu almayı düşünüyorum kanka. :/
- +1 yıl
amino asit daha ıyı degılmı kanks ben karsıyım gercı dogal yol en ıyısı
- +1 yıl
Kanka onlarda doğal yollardan yapılıyoruş Çikolatalı ABD'den gelen bir karbonhidrat tozu buldum 2 KG ağırlığında 200 TL küsürdü onu alıcamda çekiniyorum işte. :/
- +1 yıl
valla kanka proteın tozları boceklerden yapılıyor yınede sen bılırsın :D
- +1 yıl
Bocekmi? :O Yok ya bro ne diyon sen? :D Meyvelerden yapıldığını duydum kara böcek suyu içimem herhalde. :D
- +1 yıl
meyvede proteın mı var kanka :D arastır bı sen boceklerden yapılıyor :D
- +1 yıl
Yok kanka o zaman almam, böcekler benim en çok tiksindiğim canlılar vallahi uzak dursunlar benden. :D
- +1 yıl
fakır ulkelerde boceklerı toplayıp satıyorlar o fırmalarda proteın tozu yapıyor ıste boceklerde proteın var :D bencede alma dogal yollar herzaman ıyıdır
- +1 yıl
Kanka biliyorum onu bende duydum mesela Hamam Böceğinde %80 oranında müthiş bir protein varmış gerçekten güçlü olmak isteyenler için ideal ama her mide kaldırmaz onuda bea. :D Doğal yollarda uzun sürüyor askerde belki uzar eğitimlerde felan oraya ümit bağladık şimdi. :D
- +1 yıl
valla şansa kalmıs bu ıs sen sut mut ıc gunde 5 dakıka zıpla barfıksını cek bakalım :D bende 1.82 yım aynı yastayız 20 de baslıcam fıtness a vucut otursun bı suanda atletık duruyorum zaten vucudum kas yapmaya musaıt :D
- +1 yıl
Kanka büyük nimettesin şuanda 182 boy ayrıca iri kemik valalhi çok şanslısın birde kas yap kızlar çok koşar peşinden. :D Vallahi benim kız arkadaşım var benim peşimden sürekli o koşsun yeter. :D Ayrıca Süt içerim her gece yatmadan önce midemede iyi geliyor şimdi içicem zaten, sütlaç, yoğurt gibi süt ürünlerinin olduğu şeyleri sürekli yerim kaçırmam kanka dediğin gibi doğal yolla en iyisi. :D
- +1 yıl
aynen kanka :D ben gunde 1 lıtre sut ıcerdım artık ıcmıyorum be :D
+1 yılne güzel işte ben 2 aydır yapıyom bir bok yok 1.75 boy 76 kilo
03 Yorumla- +1 yıl
Kanka sende kilodar var bende o da yok 63 Kg'yim ayrıca bilmiyorum ama birazcık çalışsam ağrı vuruyor sonra kollarım şişmiş bakıyorum kas oluyor karnımdada çok kas var fazlası iyi değil gibi galiba. :/
- +1 yıl
herşeyin fazlası tabiki zarar hoş bir görünüm olsun yeter abartmaya gerek yok benim büyük takıntım gögüsler ucu hep şiş o kadar gögüs calısmama ragmen
- +1 yıl
Benim göğüs uçları değilde göğüsüm bayağı şişkin kanka bende istiyorumda normalinde olsunda boy kısa olunca biraz abes kaçıyor en azından 178 felan olsaydı boyum müthiş dururdu herhalde gene hayla ümidim var süt ürünlerini eksik etmem ayrıca Barfikse asılmaya başlıycam artık birde askerlik var bakarsın uzar. :D
boyun kısa olur o kadar
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka genetik en uzun Babam oda 175 bende sporun etkisiyle maksimum 178 felan anca olurum. :/ Ayrıca kollarım çok kaslandı gerçekten ben rahatsız olmaya başladım T-Shırt giydiğimde kol kısımlarım eskiden boşta kalırdı şimdi kaslara değiyor T-Shırtın kenarları sıkıştırıyor birde karnımda baklava var ayrıca göğüslerimde çıktı bilmiyorum aşırıya kaçsammı? :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartma bırakınca sarkarsın
00 Yorumlafazla yapma derim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Kötü durur yani? :/ Keşke boyum uzun olsaydı belki 21-22 yaşına kadar bir kaç cm daha atar doğal yolla onun haricinde sporla uzatabilirsem maksimum 178-180 anca olur ama kısa boyda fazla kas iyi gitmez değilmi? :/ Biraz aşırıya kaçtım ince kemikliyim birde bilekleri kuvvenlendirdim birde omuz yayı kullanınca gerçekten vücudum feci kaslandı ama korkuyorum galiba dediğinizde haklısınız azaltmak lazım. :)
- +1 yıl
Ya işte zayıfım ve ince kemikliyim kas olmasa kız dersiniz uzaktan, keşke kız doğsaydım lan böyle olmazdım. :D Hırs yaptım kas olunca feci değiştim bu kez omuzlar genişledi kollar full kas oldu yani hafiften oynatsam kaslar çıkıyor meydana ayrıca T-Shırtlar sıkışıyor karnımdada baklavalar var 63 Kg'mım, 75 felan olsam daha iri dururum herhalde. :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılfıtık olma dikkat et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Vücudum çok hızlı kaslanıyor ileride sıkıntı çıkarırmı, kötü durma olasılığı varmıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım