Vücudum çok hızlı kaslanıyor ileride sıkıntı çıkarırmı, kötü durma olasılığı varmıdır?

Arkadaşlar ben 172 boyunda 63 Kg ağırlığında 18 yaşında bir gencin durum şöyleki ben Lise 1'deyken çok dalga geçildim küçük duruyorum diye hırs yaptım ve evi resmen Fıtness salonuna çevirdim Siklet, Barfiks aletleri ayarlamalı Dumbell'lar, bilek ve omuz yayları, mekik çekme minder ve bir çok alet aldım son olarak internetten Revoflex Xtreme diye tekerlekli gerçekten dehşet bir alet aldım ve düzenli olarak çalışıyorum ayrıca şuanda ağır bir işte Kalıp işinde çalışıyorum kaldırdığım her bir kalıp 55-60 Kg ağırlığında üstelik bunları her Dakika kaldırıyorum neredeyse geçmişte benle dalga geçenler kolumdaki ve karnımda kasları görünce artık birşey demiyorlar fakat benim merak ettiğim şudur ki benim vücudum gelişime gerçekten müsait anında etkisini gösteriyor çok hızlı gelişebilen bir vücudum var sıkıntı olmasından korkuyorum bu boyda ve kiloda olduğum için fazlası kötü dururmu? :/
Vücudum çok hızlı kaslanıyor ileride sıkıntı çıkarırmı, kötü durma olasılığı varmıdır?