Kişilik & Karakter Hayatınızda kaç defa taşındınız.. Ve en son ne zaman taşındınız? Trinity007 Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda kaç defa taşındınız.. Ve en son ne zaman taşındınız? Hayatınızda kaç defa taşındınız.. Ve en son ne zaman taşındınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hayatbahcesi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Kendi ailemle yasadigim evden hic tasinmadik. Hala ailemle yasiyorum. Ögrenciyken iki kez ev degistirmistim 1 0 Yorumla
denizinmavisi2001 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl En son 7 sene önce falan taşınmıştık ondan öncesini hatırlamıyorum ben daha küçükmüşüm çok taşınmışız. 1 0 Yorumla
okyanus_d Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 748 cevap paylaştı. Çocukken 3 kez falan taşınmıştık. Evlendikten sonra da bayramdan sonra ilk taşınmamızı yaşıyor olacagım😅 1 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. 2 galiba en son bir bucuk yil önce Bekar evime taşındım 😅 1 3 Yorumla Trinity007 +1 yıl Bekar evi diye bişey mi varmış 😂 Yorumla EtiFit +1 yıl Tabii var yalnız yaşıyorsun 😂😂😂 Yorumla Trinity007 +1 yıl Anladım.. 😂 😂 Yorumla
__AnKaKuŞu__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl En son annemin evinden kocamın evine taşındım 😁Annemin evindeyken 4-5 defa taşınmıştık 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslında 3 Allah izin verirse dört olacak galiba belli değil 1 0 Yorumla
Paşa_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 6 kere taşındık sanırım. Yakın zamanda tekrar taşınacağız. 1 0 Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl İki üç kez oldu ve sanırım bu yıl bir daha olacak, taşınmak lanet birşey 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 4 kez ev değiştirdim en son 2008 de Yanlız yaşamamın zorlukları 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. üç defa diye hatırlıyorum yanlış olmasın dört sene önce ayrı eve çıktım ondan beridir ev taşıma falan yok 1 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl 2 kez taşındım. Taşınmak çok zahmetli bir iş. 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ikiAma birini hatırlamıyorum bile 1 0 Yorumla
MayWeMeetAgainn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl 3 defa taşındım. En son 11 sene önce taşındım 1 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saydım 7 defa taşınmışım. 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. En az 7 vardır 😂 1 4 Yorumla Trinity007 +1 yıl Maşallah.. 😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Rezillik ama Yorumla Trinity007 +1 yıl Oyle malesef... Hiç sevmem Yorumla bunasııladam +1 yıl Bende Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. 3 defa 1 0 Yorumla
parsksk Takip Et Master Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. vardır 3 sefer felan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendi ailemle yasadigim evden hic tasinmadik. Hala ailemle yasiyorum. Ögrenciyken iki kez ev degistirmistim
En son 7 sene önce falan taşınmıştık ondan öncesini hatırlamıyorum ben daha küçükmüşüm çok taşınmışız.
Çocukken 3 kez falan taşınmıştık. Evlendikten sonra da bayramdan sonra ilk taşınmamızı yaşıyor olacagım😅
2 galiba en son bir bucuk yil önce Bekar evime taşındım 😅
Bekar evi diye bişey mi varmış 😂
Tabii var yalnız yaşıyorsun 😂😂😂
Anladım.. 😂 😂
En son annemin evinden kocamın evine taşındım 😁Annemin evindeyken 4-5 defa taşınmıştık
Aslında 3 Allah izin verirse dört olacak galiba belli değil
6 kere taşındık sanırım. Yakın zamanda tekrar taşınacağız.
İki üç kez oldu ve sanırım bu yıl bir daha olacak, taşınmak lanet birşey
4 kez ev değiştirdim en son 2008 de Yanlız yaşamamın zorlukları
üç defa diye hatırlıyorum yanlış olmasın dört sene önce ayrı eve çıktım ondan beridir ev taşıma falan yok
kendi açımdan şu an ki 3 etti...
2 kez taşındım. Taşınmak çok zahmetli bir iş.
Şimdi saydım ve 8 olmuş.
iki
Ama birini hatırlamıyorum bile
3 defa taşındım. En son 11 sene önce taşındım
2kere taşındım en son 12yıl önce
6 defa. en son bir sene önce
Saydım 7 defa taşınmışım.
birkaç ay önce taşındım.
En az 7 vardır 😂
Maşallah.. 😂
Rezillik ama
Oyle malesef... Hiç sevmem