Ev & Yaşam Bu zamana kadar kaç kere taşındınız? RamizCan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bıktım taşınıp durmaktan nefret ediyorum yine taşınıyoruz şer... Ev sahibi yüzünden 😡 Bu zamana kadar kaç kere taşındınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Zamanında 5 6 kere taşındık. Şimdi inşallah istanbuldan Antalya’ya umarım 1 0 Yorumla
dsdsafdsaf Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bir çok kez ev taşıdım hiç sevmiyıorum ama bir o kadarda zevkli bir iş taşınmak yeni yer yeni insanlar felan 1 0 Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sayamıyorum bile 9 ya da 10 kez sanırım 1 1 Yorumla RamizCan +1 yıl Ben de saymayı bıraktım artık Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl 3 kez taşındık 3 ün dede yeni ev aldığım için taşınmam gerekti 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oho çok 😝 neyse ki kurtulduk 0 4 Yorumla RamizCan +1 yıl Ev mi aldınız Yorumla Edaaa97 +1 yıl Evet. Yorumla RamizCan +1 yıl Hayırlı olsun darısı başıma Yorumla Edaaa97 +1 yıl Teşekkürler, inşallah 🤲🏻 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bir kere taşındık ve yetti 0 1 Yorumla RamizCan +1 yıl Ne güzel Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. 7 ev değiştirmişim : ) 0 0 Yorumla
DefeneAtakçı Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl 2 o da aynı mahalle içerisinde farklı siteler 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zamanında 5 6 kere taşındık. Şimdi inşallah istanbuldan Antalya’ya umarım
bir çok kez ev taşıdım hiç sevmiyıorum ama bir o kadarda zevkli bir iş taşınmak yeni yer yeni insanlar felan
Sayamıyorum bile 9 ya da 10 kez sanırım
Ben de saymayı bıraktım artık
3 kez taşındık 3 ün dede yeni ev aldığım için taşınmam gerekti
Oho çok 😝 neyse ki kurtulduk
Ev mi aldınız
Evet.
Hayırlı olsun darısı başıma
Teşekkürler, inşallah 🤲🏻
bir kere taşındık ve yetti
Ne güzel
Doğduğumdan beri aynı evdeyim
7 ev değiştirmişim : )