Düşündük, taşındık; kiminin evinden kiminin kalbinden... 

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Şimdi gene geri dönücem ailemin yaşadığı yere bununla birlikte 25 etti 🤦♂️ en beteri İnterneti taşımak sıkıntı yanımda ☠️
O zaman kupayi sana kaldiriyoruz galiba kral dur biraz daha bekleyelim kucuk bi ihtimal çıkarsa 25 i aşan 😂
Gecmis olsun valla çok zor
Evet kral seni geçen çıkmadı. O; sensin ✨️🏆🏆🏆
Hiç taşınmadım
Keyfini sür şanslı kesimdensin✨️✨️
Cevap
9Cevap
bir kaç kez
Çok taşındım, yoruldum, istemediğim yerlere veya istediğim yerle ama istemediğim zamanda. Ama yine taşınacağım.
Kolayliklar dilerim ✨️
2 defa taşındık ve taşınmayı sevmiyorum taşınmanın o kişilerin hayatına uğursuzluk getirdiğine inanıyorum
2 defa gayet makul. Ama uğursuzluk inancı enteresan neden peki böyle düşünüyorsunuz? Merak ettim
Çünkü taşındığımız ilçeden nefret ediyorum ve her taşındıktan sonra hayatım birçok yönden daha da boka sardı işin komik tarafı bu saçma canım ilçe dışına da çıkamadık 2. Kez taşındığımızda sadece ev değiştirmiştik ve evimize taşındığımız ilk gün babamla çok fena kavga ettik benim için birçok yönden güzel anılar değil sanki hayatıma bir anda bir uğursuzluk getirmiş gibi
🫤 anladim. üzücü olaylar. Umarım bundan sonra sizi hep güzellikler bulsun
hangi açıdan taşınma bu fiziki taşınma çok masraflı ve yorucu bir iş çünkü
Açıklama kismi öylesineydi. Fiziki taşınma evet. Gercekten zahmetli
Hepsi de ayri rahatsiz edici problemler... Eve girince ev sahibi diyor kendin istersen boyat, beni ilgilendirmez istersen böyle otur. O berbat duvarli evde masraf yapmamak için oturmusken ( kiradan düşmediği için boya parasini); sana çıkarken bu evi boyatacaksin ya da parasını vereceksin diyor. Iste orası bir cinnet hali gercekten... çok zorlayıcı süreçler.
normalde nasıl teslim aldıysan öyle teslim edersin maalesef son yıllarda ev sahipleri aşağılık bir hal aldı kafalarına göre artış yaptılar istedikleri insanları evden çıkarıyorlar kiracıyı kollayan bitane yasa düzenleme yok en çok da şu ilk girerken tahliye taahhütnamesi imzalama olayı beni çıldırtıyor ev sahibine teslim oluyorsun heee bazı kiracılar bunları hak ediyor tabi ama nizami ve düzenli yaşayan kiracılarda aynı kefeye konuyor maalesef
Söylenecek çok şey var da... iste çok uzun gider... haklısınız 🫤 hepimize kolayliklar diliyorum
Yer yerinden oynuyor. Şehirden şehire de taşındım , iyi bilirim. Zor iş.
Ben de geziyorum 2-3 yılda bir sehir sehir bakalim nereye kadar... kolaylıklar dilerim kesinlikle her açıdan yer yerinden oynuyor
Tek eşyalar değil taşınan , anılar ve daha neler. Ben de sana kolaylıklar dilerim 🌸
Bana en çok geride bıraktığım dostluklar koyuyor... tesekkur ederim 🌹✨️
En yorucu hastalık ve stres durumudur. Sanki tek kişilik bileti tek gidişlik alıyorsun gibi.
🫤😪 yorucu
Hayatın kendisi yorucu olabilir ancak her şey sınavdır.
Öyle tabi...
Yaradan yardım etsin daima. Unutma akıl ve beden sağlığı oldukça her şeyin üstesinden gelinebilir.
Amin 🌹✨️ bil mukabele. Insanoglu herseye uyum sağlıyor bi sekilde. Haklısınız
Ecmain. Öyle tabi hayatın uyumu için kendiyle uyumlu olmalı insan. Yoksa her şeyle baş edemez. En iyi psikolog kendisidir insanın.
Ailemle beraber iki kez taşındik.. Alıştığın her yer ayrılırken hüzün veriyor...
1 kere taşındım çok zahmetli olduğuı kesin
Gercekten zahmetli maddi- manevi oldukca yorucu
1 kere tasindik 2. insallah kendi evimiz olur
İnşallah 🌹🌹✨️
Oho 30 yıl göçebe olarak yaşadık 15 falan vardır.
Ben de göcebelerdenim taşınmalara doyamadik ailece... dert ortağım çıktı bir tane 😪 gecmis olsun umarım yerleşik hayata gecmissinizdir
Göçebe derken kiracıydık yanlış anlaşılmasın şimdi evimiz var sağol kiracı olmak ölmek demek.
Yok onu anladım 😄😌 aynen öyle her bi evden ayrılırken istenen bedeller de cabası...
Sevindim sizin adiniza
Saymadım ama bayağı olmuştur 😅
Üç kere gerçekten üçü de zordu
Hayatım göçebe benim
O zaman günün hediyesi;
Boynumu egmem kimseye
Emanet bu can Allaha
Savrulur durur bicare gönül
Hayatin pesinde göçebe
https://youtu.be/irJqhHlFtEk?si=1vt5kwE-31wlCbI1
Günün değil belki son bir senenin en önemli hediyesi, çünkü tek hediyesi oldu 😅
Çok teşekkürler 🌸