Çünkü taşındığımız ilçeden nefret ediyorum ve her taşındıktan sonra hayatım birçok yönden daha da boka sardı işin komik tarafı bu saçma canım ilçe dışına da çıkamadık 2. Kez taşındığımızda sadece ev değiştirmiştik ve evimize taşındığımız ilk gün babamla çok fena kavga ettik benim için birçok yönden güzel anılar değil sanki hayatıma bir anda bir uğursuzluk getirmiş gibi
Hepsi de ayri rahatsiz edici problemler... Eve girince ev sahibi diyor kendin istersen boyat, beni ilgilendirmez istersen böyle otur. O berbat duvarli evde masraf yapmamak için oturmusken ( kiradan düşmediği için boya parasini); sana çıkarken bu evi boyatacaksin ya da parasını vereceksin diyor. Iste orası bir cinnet hali gercekten... çok zorlayıcı süreçler.
normalde nasıl teslim aldıysan öyle teslim edersin maalesef son yıllarda ev sahipleri aşağılık bir hal aldı kafalarına göre artış yaptılar istedikleri insanları evden çıkarıyorlar kiracıyı kollayan bitane yasa düzenleme yok en çok da şu ilk girerken tahliye taahhütnamesi imzalama olayı beni çıldırtıyor ev sahibine teslim oluyorsun heee bazı kiracılar bunları hak ediyor tabi ama nizami ve düzenli yaşayan kiracılarda aynı kefeye konuyor maalesef
En İyi Cevaplar