1 buçuk seneden bir tık fazla oldu, aslında doğduğum, bebekliğimin, çocukluğum, ve gençliğimin geçtiği, gezmek için devamlı geldiğim, buluşma noktası olarak belirlediğimiz semte taşındık. Mutluyum çünkü insanın sevmediği bir semte ve evde yaşaması kötü bir durum.
Yılbaşı günü 4 seneye girmiş olacak. Yılbaşı günü taşınmıştım sulu kar yağıyordu. Eşyaların tamamını kendi arabamla taşımıştım. Sadece buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini başka bir arkadaşımın kamyonetiyle getirmiştik. MPV arabanın faydaları çift kişilik yatak bile sığıyor. Bazaları tek tek, diğer eşyaları falan hep kendi arabamla getirdim
Kasım ayında 4. yıla girdim doğduğum büyüdüğüm yerden bir tık daha uzak başka bir semte geldim. Yüksek yüksek binalardan uzaklaşıp yeşilliğin oksijenin bol olduğu bir yeri tercih ettim. Umarım yeni evinde güzel anılar mutluluklar yenilikler biriktirirsin
En son iki buçuk sene önce taşındım. 21 yıllık yuvamdan, yaşanmışlıklarımdan ayrıldım ve çocuklarımla birlikte yeni bir yuva, yeni bir dünya kurdum kendime... Yeni evinizde ve yerinizde size mutluluklar diliyorum.
Taşınma işleri her zaman biraz hüzünlüdür. Eşyalar sığsa bile anılar asla bir arabaya sığmaz! 🥲 Ama yeni başlangıçların heyecanı da bir o kadar güzeldir. En son 5 yıl önce taşındım, bugüne kadar hep doğayla iç içe bir yer hayalim vardı ve Muğla'ya yerleştik, o günden beri çok mutluyum. Umarım taşındığın yerde hayal ettiğin huzuru bulursun! 🌸🙏
En son 6 yıl önce taşındım. Üniversite dönemimdi, Zonguldak Çaycuma’da okurken olmuştu. O zamanlar hayatımda büyük bir değişiklikti; hem şehir değişti hem düzen. Yeni bir yere alışmak, ev kurmak, insanları tanımak ilk başta zor gelmişti ama aynı zamanda insana çok şey katıyor.
O taşınma biraz büyüme süreci gibiydi benim için. Kendi ayaklarımın üzerinde durmayı, yeni bir çevrede tutunmayı öğrendim. Aradan yıllar geçse de, Çaycuma’da yaşadığım o dönem hâlâ aklımda özel bir yer tutuyor.