mantıklı bulmak gibi düşünebilirsiniz.
Sana benzeyen biri mi ilgini çeker, senden tamamen farklı olan biri mi?
mantıklı bulmak gibi düşünebilirsiniz.

Bana benzer biri dikkatimi çeker ve çektiği için zaten, dikkatimi çekecek kadar yakınımdır ona.
Acaba benden farklı neleri var çözmek için daha da yakın olurum ona. Sorar, soruşturur, türlü zihin oyunlarıyla çözmeye çalışırım onu.
Gördüm mü farklılıkları tüm gizemini yitirir sahne..
Ve oyun başlar, sıkı bir dost olmuşuzdur artık.
Tabiki benden farklı olan tipler yoksa bana benzeyen benim gibi biri neden beni etkiledi ki zaten benim gibi biri bende olmayan şeylere sahip insanlar genelde benim ilgimi çekiyor hayran olmamak boyutunda hiç bakmadım ama kendimde olmayan bir özellik mesela aşırı rahat tipler kıskançlık nedir bilmeyen sakin ve sinirleri kolay kolay gerilmeyen birini görünce vay be helal olsun diyorum yani mantıklı olan da bu değil mi bizde kötü olarak gördüğümüz bir özelliğe sahip insanları daha ilgi çekici bulmaz mıyız?
Bana benzeyen biri daha çok ilgimi çekiyor. Ayrıca ilişkinin çıkmaza girmemesi ve monotonluğa sürüklenmemesi için o kişinin bazı baskın özelliklerinin farklı olmasına da çok dikkat ediyorum. Mesela bazı anlarda ben susmayı tercih ederken o, konuşup hakkımızı aramalı. O leb deyince ben leblebiyi anlamalıyım😀
Teşekkür ederim:)🌸
Rica ederim :)🌸
Bana benzeyen kişiler daha çok ilgimi çeker. Pek fazla kimseye benzemediğimi düşündüğüm için, bana benzeyen birileriyle tanışırsam, merakım artar ve mutlu olurum. Onlarla beraber ortak ilgi alanlarımıza yönelik konuşmalar, tartışmalar ve etkinlikler yapmak isterim. Hayat da böyle güzel ve anlamlı hale gelir bence.
Cevap
26Cevap
Bana benzeyen birini çekebileceğimi sanmıyorum.😂 Benim zıttım insanlarla daha iyi anlaşırım. Daha sakin, zeki, tezcanlı insanlar arkadaşlarım genelde. Benden bir tane daha çok iyi bir ikili olamaz insanlık için😂😂😂
Benden zıt biri olursa daha iyi olur:))
Bana benzeyen insanlar ilgimi çeker, sık rastlamam çünkü. Fakat benden farklı insanlarla daha iyi anlaşırım.
Açıkçası ilgimin çekebileceği kişiyi bilemiyorum. Ortak yanımız olmalı ama herşeyimizde benzemesin...
Anlaşmak önemli ama bu benden biraz olur, birazda tam tersi..
Yoksa anlaşmam mümkün değil..
Bana benzeyen insanları severim genelde aykırı insanları sefmiyorum
Bana benzeyen biri ilgimi çeker. Benden farklı olan biriyle anlaşabileceğimi sanmıyorum.
Benimle aynı şeyleri yapacaksa ne manası var biriyle tanışmamın, farklı olsun farklı şeyler denemek lazım
Bana benzeyen desem şimdi farklı olduğum ilgimi çeker bilemedim.. Genelde ne istediysem tam tersi oluyor
Benden farklı olduğunu düşündüğüm için ilgimi çeken herkesin tanıdıkça benle aynı olduğunu fark ettim.💚
İlgimi çekmesi için benim üzerimden yorumlamam ya. Bazen bir konu olur bir davranıl olur dikkatimi çeker
Sanırım baya farklısı etkiliyor.Çocuk yabancı ve ona kötü alışkanlığını sorduğumda bana;bazen burun karıştırmadan duramıyorum dedi. Hayatımın şokunu yaşadım, ama onun bu deliliği ve rahatlığı hoşuma gitti onu farkettim 🤣
Her konuda uyumlu olmak lazım. Yoksa bir zaman sonra şimsekler çakmaya gök yağmaya başlıyor.
Bana benzemeyen zıt karakterli olan birisi bana farklıliklat katacağı için tercihim o yönde olur.
Bilgili kültürlü ve zeki insanlar daha çok dikkatimi çekiyor.
Hem benden farklı olan hem de ortak benzerliklerimizin olduğu biri
Zıt kutup saçmalığına inanmam.
Beni tamamlayan birini isterim.
Bana benzeyen biri elbette benden farkliysa zaten anlasamam
Bana benzeyen biri ilgimi çeker çünkü sıradanlığı sevmem
Bana benzeyen ama benim aynım gibi değil. Bana bir şeyler katabilen ilgimi çeker.
Ben kendim gibi biriyle olmak istemezdim, düşününce hiç çekilmez valla. Bu yüzden benden farklı biri olmalı
Bana benzeyen olmalı.
Benden farklı olan ilgimi çeker elbette.
Zıt kutuplar birbirini çeker tamamen bana benzeyen biriyle anlaşamam ( inatçıyım bir şeyden anında vazgeçerim çabuk sinirlenirim ben böyle biriyle nasıl anlaşıyım 😂😂😂)
Belli olmuyor bu işlere ama benzer olmasının etkilediği daha çok olur.
Tarz olarak bana benzesin, karakter olarak mümkünse bana benzemesin sonra hemen bitiyor ilişki
Benzeyen. zıt biriyle anlaşamam
benzeyenim daha ç. ok tabi.
Bana benzeyen biri ilgimi çeker 🌺
Benden farklı olan, zıt olan ilgimi çeket
Faeklı insnalar dikkatimi çeker
Kendimden büyük bir parça bulduğum biri
Benzeyen biri daha çok ilgimi çekiyor
Benden farklıysa ilgimi çeker ama hoşlantı meselesi ayrı bir konu
Tamamen bana benzemesin yaa sıkılırım ben 😂
Tamamen zıt, aykırı çok farklı
O anki cekime bagli..
Beni seviyorsa ve bende aşıksam tamam