Pişkinlik ne yazık ki psikolojik kökenli bir rahatsızlık değildir. Keşke öyle olsaydı da, bu tip insanları tedavi ederek bu durumdan kurtarma ihtimalimiz olsaydı. Ancak bu zafiyet ne yazık ki sadece karakter ve omurga ile ilgili...
Pişkinlik yapan insanlara karşı tepkiniz nedir? Onları affedebiliyor musunuz?
Pişkin olmayı psikolojik bir rahatsızlık olarak görmez kimse ama gururlu olmayı psikoloji bozukluğu olarak görüyor insanlar. Bende hiç haz etmem pişkin insanlardan. Ama böyle kişiler çevrede kabul görüyor. Çünkü arsız, duygusuz, ikiyüzlü, yalaka olur pişkin kişiler. Yüzleri kızarmaz, utanma nedir bilmez. Ucuz ve basittir pişkin kişiler ve kendileri gibi olanlarla arkadaşlık yapabilirler Onlar haksız olmaz, çünkü pişkindir, yalan yere yemin ederler kendilerini aklamak için. Hayatım boyunca pişkin olmadım, iyi ki de değilim. Ama maalesef benim hayatımda da oldu bu olmaz olasıcalar. Keşke türleri yok olsa valla. Bu tür mahlukları, insan müsveddelerini görmüyorum, duymuyorum, bilmiyorum. Bunlara karşı üç maymunu oynuyorum 🙈🙉🙊 En güzeli bu çünkü. Hayatımıza almamalıyız bu tür yaratıkları. Yok saymak en güzeli 🌺
Bu gibi insanlar hata yaptıklarında, kırdıklarında sanki çok normalmiş gibi yaptıkları bir şey olmamış gibi davranırlar. Hele ki alışverişte yaptıkları, kurdukları iletişim oldukça sinir bozucudur. Böyle insanların kibir ve bu hallerine asla tahammül edemem, ya uzaklaşırım ya da elimden bir kaza çıkar.