İnatla karşınıza çıkıyor size duymak istemediğiniz sözler söylüyor bu da canınızı sıkıyor dinlemek de istemiyorsunuz yani, ne yaparsınız tavrınız ne olurdu?

İnatla karşınıza çıkıyor size duymak istemediğiniz sözler söylüyor bu da canınızı sıkıyor dinlemek de istemiyorsunuz yani, ne yaparsınız tavrınız ne olurdu?

Ben olsam alaycı yaklaşırdım sana ne söylerse söylesin sadece gülümse hiç hoşlanmasamda ona karşı küçümseyici hitaplar kullanabilirsin şekerim bebeyim gibi😅 onu ciddiye almadığını anladığı anda bütün savunma makenizması kırılır. burada yapacağın en büyük hata sinirlenmek asla sinirlenmiyeceksin, çünkü onun istediği bu ona istediğini verme ve sadece gülümse😊. Bu taktiğin işe yarıyacağına eminim🧚♀️
bunun iki nedeni olur ya senden nefret ediyo ya da sana aşık kendine itiraf edemiyo ters köşeyle bastırmaya çalışıyo. işte büyük aşklar kavgayla başlardaki kavga bu. gerçekten pislikse ağzının payını verip uzak durup muhatap olmamak lazım...
Bulaşmadığım halde bana bulaşıyorlarsa
kimseden korkmuyorum
hak ettiği gibi davranıyorum
Sinirli yanımdan ben bile çekiniyorum
Ne yapacağımı kestiremiyorum
1. Gardımı alırım
2. Fazla konuşmam
3. Surat yaparım hatasını anlasın diye
4. Mesafe koyarım
5. Kötü bir huyum vardır sırtımı dönerim yüzüne bile bakmam
Cevap
15Cevap
Ben umursamam bu tür insanları zaten beni kimse üzemez ki en fazla sinir eder onda da hak ettiği neyse verirdim zaten. yani hayatımdan çıkartırdım o kişileri :)
Hayatımdan çıkardım zaten ancak hala hayatıma karışıyor. Bu durumda ben ne yapabilirim? şu an çok sinirliyim çünkü.
Sözlerim ile onu bayıltırım 😎
Gif Riverdale dizisinden Veronica Reggie ye fena çakıyor 😍😄
bir defa üzer
ikinciye belki
ama üçüncüye umurumda olmaz ne söylerse söylesin çokta tın..
Var öyle birileri çalıştığım işyerinde takılmıyorum aslında endişe verici psikolojik sorunu olduğunun bir gösterisi çünkü çekemiyor kıskanıyor. Acıyorum sadece…
Dost acı söyler diyip ne demek istedivini ne anlatmaya calkstigini anlamaya calisirdim.
İnatla yolumu değiştiririm. Böyle insanlara tahammülüm yok.
İnatla üzülmem.
Ben istemedigim sürece kimse beni üzemez
Yok sayarım hiç oralı olmam çünkü biliyorumdur özeliklee yapıyor neden onun ekmeğine yağ süreyim ki
1 olur 2 olur 3 olur 4 te komple kapatırım içeri dahi giremez.
Aynı şekilde karşılık verir ve sallamam.
Etki - tepki.
Lafı öyle bi sokarım ki neresine girdiğini şaşırır
Kalbini fena kirarim bir daha yaklaşmaya cesaret edemez.
Ti alırdim o söyledikce gülerdim amacına ulaşmasına izin vermezdim
Bende inatla onu üzerim susamam ben sinirim çıkar.
Kibar olamam. Yürügit diye başlayıp devamını esirgemem
Heyyy bi dk Yeterince hirpaladin beni tsk ederim sayende bi cok sey ogrendim amaaaaaa simdi bi defolup gidermisin 😊
Önce görmezden gelirim umursamam baktım devam ediyor bende onu üzerim
Hic umrumda olmaz kendimden baskasinin sozleri beni incitemez kendi kendine konussun dursun
Çok iyimser insanım ve o insanlara iyi davranınca daha da gıcıklandıruyom zeki aklım yaa
Bu imsanlaeı hayatımdan şutlarım balım 🖤
Yaaa gözlerim doluyor mutluluğunuzi görünce🥹🎉
Kapıyı yüzüne çarparım..
Sert Bir şekilde karşılığını alır
Beni üzmelerine izin vermem
İnadına güler gecerim
Güzel (!) bir üslupla uyarırım
Onu üzerim.
cut.
Sessizlik ve kaybolmak.
S... g açıklayıcı oldu bence
Gözyaşından zarar gelmez umursamazdım herhalde