Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hiç bir sıkıntı görmessin kazanman kolay olur mmu bilmem ama okuma konusunda görmessin çünkü psikolojide sözel ağırlıklı bir bölüm diye biliyorum sonuçat sözel çıkışlı olupta matematik mühendisliği okumıyacaksın ama şunu belirtmek isterimki psikolojini puanı çok yüksek ve kazanman içinde hayli matematik yapman gerekio burda biraz zorlanırsın ve ez psikoloji yerine diğer iktisat maliye türü şeyleri yazmak zorunda kalırın eğer psikoloji kazanamassan o zaman matematik konusunda zorluk çekersin başarılarrr
06 Yorumla
Soran+1 yılevet canım haklısın işte kendi bölümümü çok iyi yapıp matematikten de 10 soru falan yapmam lazım.
Cevap sahibi+1 yılpsikoloji içinmi 10 soru felan yapman lazım canım
Soran+1 yılyok genel olarak ygs de 10 soru yaptığım zaman puanım baya yüksek gelir zaten kendi bölümümü iyi çıkarttıktan sonra. Rahatlıkla girebilirim psikolojiyede o zaman
Cevap sahibi+1 yılvalla kendi bölümünü iyi yaptığın zaman tabği iyi gelirde sen bunu iyice bir araştır psikoloji bölümü çok yüksek ygs 10 netle felan olcak gibi değil die biliorum isteğim tam manasıyla araştırıp sonra hüsrana uğramaman
Soran+1 yılevet canım zor gerçekten. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım
canım bn psikologum ve şunu söyleyebilirim evet matematik görüceksin ama sadece istatistik ve sunu söyleyebilirim acayip kolay bir derstir :D başka merak ettiklerin varsa sorabilirsin :) Ben ege üniversitesinde psikoloji bölümü okudum ve sunu söyliyim ege yi tercih et :D çok iyi bir ünviersitedir :)
17 Yorumla- +1 yıl
Ben de psikoloji bölümü istiyorum üniversite de çok gereği yoksa neden sınavda bu kadar başarı istiyorlar ki :/ benim de matematiğim eksiklerle dolu ama psikolojiyide çok istiyorum napıcam bilmiyorum :(
- +1 yıl
merhaba ben psikolog olmak istiyorum ve aklımda biraz soru var takipleşirsek mesaj atsam ve beni bilgilendirseniz olur mu?
- +1 yıl
Abla benim matematik sıfır cidden sıfır hiç yapamıyorum. Dokunamıyorum bile sözelim iyi ama psikoloji okumak istiyorum ne yapabilirim?
- +1 yıl
Peki matematik sıkıntı oluyor mu?
- +1 yıl
Matematik hiç çözmeyi düşünmüyorum piskoloji danışmanlık veya pskoloji okumak istiyorum mümkün mü sence
Bence matematik için özel ders al. Hiç matematikten korkma. Psikoloji de çok sayısal ders alacağını sanmam. Felsefe ile psikolojiyi kardeş dersler olarak görmüşümdür. Psikolokide de çok matematik önemsenmez. Sadece hasta derdini sırt üstü anlatırken sen saatlik seansın bitmesine kaç dakika kaldığını sayacaksın ((= O kadar matematik lazım işte ((=
31 Yorumla
Soran+1 yıl:):):) o kadarını başarabilirim ya tamam oldu bu iş :)
+1 yılsayısal yetegi bırak. kolay bölüm degil. ama istyrsan bun a bakma pesınden git çabala. pişman olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Emin ol sözel bile kolay değil çalışılmadığı sürece sayısal veya başka bölüm biraz çalışılsa tmdr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Psikoloji eşit ağırlık tabanlı bir bölüm olduğundan senin eşit ağırlık öğrencilerine göre biraz daha fazla çalışman gerekecektir. Özellikle matematik ve geometri de biraz fazla net yaparak istediğin bölüme yerleşmen zor değil. Özel ders alabilirsin. Özel ders veren üniversite öğrencileri, mühendisler vs.. çalışanlar var. ya da görsel eğitim cd leri alabilirsin. Matematiği yenmelisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet allahım güç ver =(
- +1 yıl
Peki özel nasıl alabilirim
+1 yılbende psikoloji istiyorum ama matematikte çok zorlanıyorum temel kavramlar konusunu bile yapamıyorum sen sözelden nasıl psikoloji seçtin neler oldu beni bilgilendirebilir misin lütfen çok ihtiyacım var
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Yok yok, pek zorluk çekeceğini zannetmiyorum.
Zaten psikoloji bölümü ders içeriklerine bakarsan çoğu sözel ağırlıklı.
Arkadaşım o bölümde. Çokta zevkli bir bölüm. Dert etme derim ben.04 Yorumla
Soran+1 yılevet baktım işte bi tek matematik ve biyoloji var ondan korktum. Oraya kapağı atıp baş edememek var =)
- +1 yıl
Benim bölümüm işletme. istatistik filan bizde daha ayrıntılı işleniyor. psikoloji bölümünde okuyan arkadaşımın konulara bakıyorum çok çok yüzeysel ve genel konular oluyor matamatik adına.
Yani öss kazanabilme kapasitesi olan sen, sadece hocanı takip ederek bile geçebilirsin diye düşünüyorum :)
Soran+1 yıliçimi rahatlattın biraz teşekkür ederim canım :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılgirdikten sonra sayısal yetenegine pek bakan olmyacak merak etme, yeter ki gir
22 Yorumla
Soran+1 yılne güzel söylüyosun. Teşekkürler :)
- +1 yıl
istatistik dersi dışında matematiksel bir şey yok.
+1 yılDert etme, mühendislik fakültesine gidip birkaç saat matematik anlatmak isteyecek gönüllü birilerini aradığını söylersin, olur biter.
53 Yorumla- +1 yıl
İşimiz çözüm üretmek.
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılPsikoloji bölümünü okuma aşamasında matematikte zorlanacağını sanmıyorum. Sözel okuyup eşit ağırlıktan girseydin zorlanabilirdin ama psikoloji bölümünde ileri matematik göstermezler:)
11 Yorumla
Soran+1 yılyok yok direk sözelden girip tercihimi alan dışı kullanıcam. İnşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojide pek sayısal ders olacağını zannetmiyorum. belki istatistik varsa vardır; o da zaten temel düzeyde anlatılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o var bi tek bi de biyoloji sanırım
Cevap sahibi+1 yılbiyolojide verilerden başka sayısal değer yoktur şeker, onu da sözelden sayabilirsin yani:)
psikoloji bölümündeki matematik dersinin zor olacağını zannetmiyorum. bi psikoloğun ne işi var sayılarla =)
50 YorumlaHayır hiç bir sıkıntı yaşamazsın.İstatistik öyle aman aman değil, üstün körü işleniyor
00 YorumlaHangi üniversiteyi istediğine bağlı aslında. Matematik yapılamayacak birşey değil, düzenli çalışırsan başarabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yanlış anlatmışım özür dilerim. Üniversiteyi kazanma aşamasında değil, psikoloji bölümünü okuma aşamasında matematikte zorlanırmıyım bundan korkuyorum. Alan dışı tercih yapacağım için sözelden giricem
+1 yılSen inanıyorsan başaracağına gerisi problem değil...
30 YorumlaBn sözel bölümüyüm 12. sınıfa geçtim. piskolog bölümünü istiom. ama bir gram matematiğim yok. yani sözel bölümünden piskolog olunurmu olunursa nası olunur. hiç bişi bilmiom
21 Yorumla- +1 yıl
abla ne oldu güncel merak ettim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsözelden girip nasıl psikoloji okicaksın anlamadım?
00 Yorumla
+1 yılSayısal yetenek gerektiren bir branş değil sanırım.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 815 cevap paylaştı. bölümü kazanacak kadar matematik biliyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yıltm den girsem matematik sorun olabilirdi ama kendi bölümümden giricem zaten matematik problem değil.
psikoloji eşit ağırlık mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılÜniversitede okutulan derslere baktım istatistik, biyoloji falan var. Gereken özelliklerde de matematik gerektiği söyleniyor.
Soran+1 yılhadi ya =/
Soran+1 yılofffff :)
+1 yılBende istiyorum ;-;
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne