Gözlerimi kapatınca bir gözün beni izlediğini görüyorum! geçen gece uyumak için gözlerimi kapattığımda bir gözün beni izlediğini gördüm, çok korkunçtu, hemen gözlerimi açtım.. ara sıra böyle oluyor sebebini bilen varmı?
Cevabın nedir?
+1 yıleğer cift gözse cin olayına inaniyorum ama bende var cift göz ama ben gözlerim acıkken karanlıkta ha bu gunduzde olur kendım ıstedım zaman yapıyoruum yanı bir boyut acılıyor ama ilk önce sol gözumde oluyor önce ona kara perde sag gözum 10 20 sn arasında gelıyor yanı sol göz cin gözum farklı bir boyut elektırıler enerjıler gezıyor vede 2 gözum birden girdimi kafamıda boşalttımmı rahat 2 saat duruyorum ve neler neler korkumuyor buarada 12 yasımda kadar cinler peşimdeydi kacırmak icin ne yollar denediler annem babam kılında evimize geldiler ama zarar vermıyorlar cunkı onlar benim onlara inancimi kötü olsalar bile sevgimi birazda olsa bazı olaylarda haklı olduklarını söyledim icin seviyorlar ve benı bır el yapımı kendım yaptım uyuturucudan kurtadılar 3boyuta gectim konustular ve uyandaım madde elımdeydı sakladım odaya sabah bir kalktım sakladım yerde duruyor vede onu bulmak imkansiz yanı baz morfin gibi dusun bide odaklandım zamanda göruyorum gözlerimi kapattım zaman 1 göz görüyorum bu benım zıhın gözum cunkı gözlerim anlımın ortasına gidiyor ama gözlerim aslında duz ileriye bakacak sekılde ama benım gözlerim yukarıya cıkıyor ve 1 göz var anlımda oluyor 6 hıssım cok ama cok gucludur doğustan gelen ilimlik bilgelikte vardır 18 yasıma gırdım bu tarz olaylar yasayan varsa full merhametli iyi kalpli insanlardir erkeklerde %10 kadınlarda %80 oranda olur yanı size yardım etmem lazım instgram batuhan. berk. bengil.3b. b.. b mesaj atın İzmir ici yuz yuzede konusa biliriz size öğreticem ve söylicem şeylerde sonra hayatın bakıs acınız öyle bir değişcekki tek başiniza bile öyle mutlu olucaksınızkı ha bu arada iyilik yapmaktan asla cekınmıceksınız yavas yavas ALLAH HİSSETTİNİZ SEVİH COĞALACAK BEYNIMIZ ÖYLE BİRSEYKİ BEN COĞUNU CÖZDÜM AMA SİZİ ANLAMAZLAR CÜNKÜ ONLAR NORM İNSAN SİZİN İSE GÖREVLERİNİZ VAR DOĞUSTAN BEYNIN ICINDE 7YASINDAN BASLAYIP BEYNINIZ SIZE SENIN BIR GÖREVİN VAR BU DUNYADA DIYIP DURUYORSA BENI BULUN BAKIN NELER OLUCAK INSTAGRAM mesaj AT BURAYA BAKMIYORUM
45 Yorumla- +1 yıl
yorumlamak için üye oldum senin bahsetinin aynısını ben yaşıyorum hepsi aynı bana anlata bilirmisin merak ettim niye gordumu
- +1 yıl
ne olur bana ula seni bulamadm _elmas. music_
- +1 yıl
BANA ULAS INSTAGRAM _elmas. music_
- +1 yıl
Bende ulaşamadım sana lütfen bana ulaş anlatacağım çok farklı konular var ben içinden çıkamıyorum
- +1 yıl
Nurselim006 konuşa bilirmiyiz benimde bi türlü cevap bulamadığım konular var
En İyi Cevaplar
Normalde ne olursa olsun asla ama asla yorum yazmam ama bu sefer yazmak zorunda hissediyorum... (Ayrıca sırf sana yardım edebilmek için üye oldum ve başkaları da bu sorunu yaşıyor mu diye google aratmıştım zaten yardım edebilmek için...)
Arkadaşım senin bu göz görmene neden olan şey üç harflilerdir. ''Bu kanıya nerden vardın?'' diyenler içinse google aratın (cin musallatı belirtileri) diye ve ayrıca yaşım 10 değil 17...
Şaka yapmıyorum ve ciddiyim :// Bu arada ''Bunlar yalandır ve kanıt olmadan inanmam diyenler'' Kanıt benim... Bunları bizzat yaşadım. Doğrudur. Allah şahidimdir, onun kelamı ve elçisi Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v) üzerine yemin ederim ki...
Bu musallat sonrasında neler oldu ve nasıl kurtulabildiğimi anlatmıyorum, uzamasın.(öğrenmek isteyene özelden mesaj atabilirim belki.)318 Yorumla
Soran+1 yılbana nasıl yardım edebilirsin ?
- +1 yıl
Madem sordun cevaplayayım...
Öncelikle aşağıdaki seçeneklerin birini, birkaçını yapabileceğin gibi tamamını da yapabilirsin...
1-Kuran-ı kerimi yastığının altına koy...
2-Muska taşı... (Metal olursa daha iyi olabilir...)
3-Yastığının altına çengelli iğne geçir...
Şimdilik ben burada en basitlerini yazdım ama eğer şikayetleriniz devam ederse daha ileri çalışma yapmamız ve diğerlerini de yazmam gerekir... Saygılarımla... - +1 yıl
Banada nasıl kurtulduğunu yazarımısin
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende aynı şeyi yaşıyorum ve simdi yine uyumak icin yataga girdim bu sebepten uykum kacti uyuyamiyorum yardım edermisin hatice. pusat95@gmail. com mail bekliyorum
- +1 yıl
Kardeşim bana da aynı şey oluyor biraz açıklarmısın
- +1 yıl
Ben de sirf sananyazmak icij uye oldum. Cin diye bir sey yok la bir de yastigin altina cengelli igne koy falan sanmis muska tasi falan diyor hahahahahhahahqhqhqhaha. Cin diye bir sey yoktur bos yapma yazdiklarina bak haha :D
- 10 ay
Ben çatladim artik bu sikintilardan. Nasil kurtulabilirim
+1 yılAynısı bana da oluyor ve bazı arkadaşlar duru golü yeteneği demiş onu çok fazla bilmiyorum ama daha devin gözümü kapattıgımda gölgeler gördüm ve sonra hemen gözlerimi açtım çoğu zamanda hep göz görüyorum ama aileme soyleyemiyorum beni hep telefon yüzünden uyumadığımı düşünüyorlar nasıl soylücem bilmiyorum böyle bir yeteneğim var ise buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😕😟
11 Yorumla- +1 yıl
vardir arastir ama basja sebeerden olabilir diye suphelenip bende buraya geldim
Bende göz görüyorum ama birkactane göz var uyuyamiyorum gözlerimi hep açık tutmaya çalışıyorum ama bu gözlerimi yoruyor yorumları okudum ve bu kadar ciddi olduğunu dusunmuyordum. Hislerim de çok kuvvetli. Bazen gözlerimi kapatıp düşünüyorum düşüncelerime göre göz daha korkutucu olabiliyor ya tepkiler veriyor. Sadece bende olduğunu düşünüyordum taaki dune kadar
23 Yorumla- +1 yıl
@Greenrain yeşil yağmur tehlikeli orda duygularına hakim olmalısın...
- +1 yıl
Greenrain ordamısın
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
25Cevap
İyi geceler. Sanırım biraz geç yazdım lakin okursan sevinirim. Benim başıma da geliyordu aynısı. Arkası dönük insan kafası görüyordum. Sadece kafa. Sonra bana doğru dönüyor ve yaklaşıyordu. Gözü iyice yaklaşıp kocaman olunca korkup sıçrıyordum. Uykuya dalmadan hemen önce oluyordu. Bu tip olaylara merakım olduğu için yüzleri daha net görmeye ve görüş sürelerimi uzatmaya çalıştım. 2-3 gün önce de başıma enteresan bir olay geldi. Gözlerim tamamen kapalıydı. Ama çok net şekilde kayalık bir yer gördüm. Geceydi. Kırmızı bir ışık yansıması vardı ateş ışığı gibi. Tepeden izliyordum. 10-15 saniye kadar sürdü. Uykuda olup olmadığımı merak ettim. Hareket ettim. Gözlerimi iyice sıktım. Uykuda değildim. Görüntü de gitmedi. Tabii bu esnada gözlerimi açmadım. Son 5 saniyeye doğru görüntüyü kaybettim. Araştırmaya başladım. Durugörü diye tabir edilen bir yetenek olduğunu okudum forumlarda. Uzmanların hazırladığı makale ve raporlara baktım. Seninde “Durugörü”yü araştırmanı tavsiye ederim. Cin, peri vs. Şeylerle kendini ürkütme. Lakin onlar bizden bizim onlardan korktuğumuzdan daha fazla korkuyorlar. Ve bize musallatları güçlü bir büyü yapılmadığı takdirde sadece işimizin rast gitmemesine, isyankar olmamıza, mutsuz-huzursuz-depresif hissetmemize sebep olacak durumlara sokarak zarar verebilirler. Filmlere aldırmayın. Gerçek hikayeden alıntıdır yazan her filme inanmayın. Basın ve film sektörü sonuçta. Bu konudaki ayetleri, hadisleri ve tasvirleri okumanı tavsiye ederim. İyi geceler.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu söylediğiniz iyi oldu aynı şey banada oldu daha debin yorumları okuyunca daha çok korktum gözlerimi kapattığım anda başlıyor benimde sonra dönen gölgeler gördüm ve hemen uyandım şimdide uyuyamıyorum 😭😩
- +1 yıl
@Aysunyazgan1 bende bu gun basladi sonradan naail oldu
+1 yılaynısı banada oldu göz gördüm daha bir sürü şeyler annemin kılığına girmiş repilitian en çok sevdiğimizin kılığına giriyorlarmış ve gözlrmi kapatınca insanlar görüyorum üstelik seslerini duyuyorum konuşuyorlar bana cevap veriyorlar beynime geliyor sesler dışarıdan değil yani ve geçen tam uyku apnesidenilen şeyde uykuya dalacakken nefesim kesildi solunumum yavaşladı bir tablo var duvarda onu havaya sağa sola kaydırdı ve cetvel önce plastikti havada gezdirdi sonra cetvel metal olarak havada gezdi ve iyice bırakıyım kendimi daha ne olcuak drken o gözü yine gördüm eminim repilitian gözüne benzer yılan mı desem ne artık ona benziyor gözleri kırmızı yeşil mavi mavi olduğunda kırptım her tarafı mavi olarak gördüm sonra tam bşka ne olucak derken bu sefer sim siyah bir hal aldı etraf ve ben bedenmden ayrılıyordm resmen ve sonra yükseliyordum bedenimden yukarıya doğru etrafta simsiyah bir hal önce gri siyah sonra siyah bir hal aldı bu arada kadınnı biride geliyor geliyor diye sevinioken Çok Pis bir ameliyat ortamında olduğumu hissettim resmen kokusunu aldım burnumda bana sanki bir an narkzo gibi bişey verdiler her zmn daha çok dayanan nefesim solunumu durmak üzereydi resmen ölüme bu kadar yaklaştımı hatırlamıorum daha önce nefes durması olarak allah yardım etsin çözmedim neden oluyor..
01 Yorumla
+1 yılBak inanmayabilirsin baştan söyliyeyim.
Teyzem rüyalarında bir göz görüyordu sürekli hep aynı yerde onu ve yaptıklarını izliyormuştu. Bir hocaya götürdük cin bu dedi okudu üfledi muska falan yazdı kendisi dua etti teyzemede okuması için tavsiyeler sundu. sonuçta geçmişti. kesin onlardır demiyorum ama böyle bir ihtimalde var.13 Yorumla
Soran+1 yılinanıyorum zaten bütün cin musallatı belirtileri var ama bi türlü kabullenemiyorum, bende buraya yazıp emin olmak istedim... yakında kafayı yiyicem, çok korkunç şeyler yaşıyorum..
- +1 yıl
Her şeyi doktordan beklemeyin doktora siz gidin. doktordan kastımı anlamışsındır umarım.Allah yardımcınız olsun
+1 yılMuhsap denen kişiyi dikkate almayın kesinlikle. evet olay musallat sebebi ama önerdiği şeyler bizzat şeytanın önermesinden farkı yok. hepsi şirktir ve musallatı dahada güçlendirir. ve benim gördüğüm muhsap denen kişi hala musallatlı çünkü şeytan binları yazdırarak görevini yaptı binlerce kişi bu şirke düşecek yazık.
10 Yorumlabende bu sorunu yaşadığım için googleye yazarak geldim buraya üye olmam gerekti aynısı bana da oluyor ve akşamları uyuyacağım zaman gözümü kırpamıyorum evet dediğin gibi çok korkunç o yüzden güneş doğana kadarda uyuyamıyorum eğer sen çözdüysen bu sorunu bana da yardımcı olabilir misin? ve gözlük takıyorsanız onun yansımasına gözünüz alıştığı için gözünüzü kapattığınız zaman görebiliyorsunuz kendi gözünüzü ama ben gözlük takmıyorum dinlendirici gözlük takıyordum ama böyle olmaya başlayınca da çıkardım bir daha takmadım ama uzun zamandır hala bu sorunu yaşıyorum duru görü yeteneği de göz kırpıyor olabilir çünki birşeye alışırsa gözünüz onu tv izlermizçesine görebilirsin, canlandırabilirsin ben düşündüğüm içinde olabiliyor ilginç :))
10 YorumlaKardeşim insanlarda 40 cm sonrasında gözlerinin ve kaşlarının çiftleştiğini söylüyor. Yani 4 göz 4 kaş. Bu nasıl açıklanır bilmiyorum ama kısaca insanların alnında da bir çift göz gördüğünü söylüyor. Ona inanıyorum. Ama doktorların konuyla ilgili bir fikri yok. Kapalı alanlarda bu insanları 4 gözlü görme olayı onu çok yoruyormuş. Açık alanlarda bazen insanları gözleri normale dönebiliyormuş. Onun için endişeliyim. Bir fikri olan ve böyle bir yaşayan var mı acaba?
00 Yorumla
+1 yılSoruyu soran kardesim bende aynı seyleri yasadım bana buyu yapılarak musallat edilmisti coğu rahatsizliktan kurtuldum ama gene var sana tavsiyem biran önce isinin ehli olan bir hocaya gitmelisin Allah korusun sahiplenmeye kadar gidebilir durum bayılmaya kadar korkma sakin ol korktukca daha fazla olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ne gibi şeyler yaşadınız
Namaz kılın yatarken dua edin ayatel kursi nasr ve felak surelerini okuyun yatağa abdestli girin sonra size varya hiçbirşey dokunamaz. Korkmayın ve her zaman sakin olun. Yahu ben Dabbe filmlerini en korkunc filmleri izliyorum ve evde tek yasiyorum filmi izledikten sonra tuvalete ışıkları yakmadan gidiyorum. İnanın inançlı olun ve kendinizden emin olun korkmayın cesaretli olun. Kendinizi böyle gelistirin yemin ederim en karanlık bir yerden bile hiç korkmadan geçebilirsiniz.
Saygilar.12 Yorumla- +1 yıl
Birde saçma salak cin muhabbetlerine inanmayın. Cinler hiç bir zaman insana fiziksel bir zarar veremez ikna eden varsa din bilgisi kökten zayıftır. Fakat cinler farklı boyutlarda kisi veya kisilere gorunebilir buda 1000'de 1 yani surekli büyü işleri ile uğraşman gerekiyor yani bu muhabbetler ile alakan olmasi gerekiyor ki bunlarinda seninle muhatap olmasi gerek. Durduk yere hic bir cin gidipte insana musallat olmaz. Cinler frekans taşır ve birer enerjidir. Kesinlikle korkmayin kensi hayatiniza bakin.
- +1 yıl
bos yapma
Arkadasim demin aynisini yasadigim icin google yazdigim cumleyle buraya giris yaptim yazdiklarini okudugumda cevap yazabilmek icin uye oldum bende de bir kac birseyler oldugu icin hocaya gittim dualar verildi bana okunmasi icin ve muska yazildi sorunun tarihini bilmedigimden şu an hala devam ettigini bilmiyorum ama sana yardim etmek isterim.
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ne gibi şeyler yaşadınız
Bende az önce gözlerimi kapattım nefesim kesildi bir an 2 tane siyah göz gördüm çok korktum uyuyamıyorum
10 YorumlaGördüğün şey psikolojik bir olay, lütfen fazla kafana takmamaya çalış, benim gördüklerimi görsen belki aklını kaçırırdın, tamamen psikolojik
00 Yorumlalotr cok mu izledin sen? link
02 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçaltıdır o izlediğin bir filmin etkisinde kalmışsındır.
01 Yorumla
Soran+1 yıltelevizyon bile izlemiyorum
Elini o göze sok bakalım ne yapacak, merak ettim.Haa bu arada, durumun psikolojik.Yani sana ne yapılırsa sen o tedaviye inanırsa çözülecek.Bu saçma büyü müyü filan da olsa.
00 YorumlaBende buna benzer şeyler görüyorum gözlerimi kapatınca kırmızı tek göz görüyorum devamlı onun içinde akşamları uyuyamıyıyorum ve bazende kendimi mezarın içindeymişim gibi hissediyorum v. b daha şeylerde görüyorum nasıl gececek hiç bir fikrim yok 😕
00 Yorumla
+1 yılCanim iki gundur bende de oluyo zaten rahatsizligim var azrail mi diye dusunuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
yasıyomusun aaa
Çok şaçma yorumlar yapılmış :) gözlerin görmesi sana beynin yapıyor biraz dinlen yorgunluk yapar
02 Yorumla- +1 yıl
@ArdaKubuz o mal anlamaz bosvet
muhtemelen cin musallat olmuştur nas felak ayetel kürsi bakara tarzı sureleri oku öğren dinle
01 Yorumla- +1 yıl
Iyide bende gece yatarken dua ederek yatıyorum ama yinede oluyor
El hareketi çeksene gıı. Kaçırmayın şöyle fırsatları.
10 YorumlaÖlüm sana yaklaşıyor demek bu kıymetlimisss efendimisssss .)
10 YorumlaTek göz değilmi? kirpikleri falan yok, kapı deliğinden bakarcasına bakıyor.
21 Yorumlaben de görüyorum ama ne işe yaradığı hakkında bi fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılBnde görüyorum minik Kur'an'ı Kerim i yastığıma koydu annem ama uyuyamıyorum çok korkunç ya😭😭😭😭
01 Yorumla- +1 yıl
gectimi acaba neler yasadın
+1 yılBaşka bişey düşünmeye çalış (hala oluyorsa çok kötü bir şey bu bana olsa uyuyamazdım)
00 YorumlaGÖZÜNÜ KAPATTIGINDA GÖZLERİNİ BEYNİN GÖRSELE AKTARARAK GÖZLER GÖRMENİ SAĞLAYABİLİR
02 Yorumla- +1 yıl
@ArdaKubuz bende ayni sekil
Senin bu konun icin uye oldum. 😉☺ özelden yazarsan sevinirim.
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözüm açıkken aynaya bakıyorum aynadakide bana bakıyo.
01 YorumlaYüzük senden hobbit kezban, Souron reyiz seni gözlüyor
00 Yorumla1 gözse illuminiklerdir söyliyim
04 Yorumla
Soran+1 yıltek göz
İlk kez duydum böyle birşey beynim dumur halinde.
00 YorumlaPsikiyatriye git bence bir
12 Yorumla- +1 yıl
@ArdaKubuz alakasi yok
+1 yılcin musallat olmuş olabilir.
00 YorumlaGöz var sende kızım aman ha 3<
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılparanoyaksın belkide :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi şizofreni belirtileri var
15 Yorumla
Soran+1 yılsendede ciddi ateistlik belirtileri var
Cevap sahibi+1 yılnasıl anladın ateist olduğumu
Soran+1 yılben herşeyi bilirim
Cevap sahibi+1 yılgerçen tutturdun ha.attın ama tuttu.ayrıca çok mütevazisiniz
Soran+1 yılateist birine yemin ederim demek saçma olucak ama, senin ateist olduğunu gerçekten hissettim:) bu gözleri boşuna görmüyorum, herşeyi bilirim ben... ayrıca haklısın hiç mütevazı değilim...
Sende Benim Gibi Bir Duru Görü Yeteneğine Sahipsin
00 Yorumlaevt cevabını bn biliyorum :D
00 YorumlaKendince saçma düşünceler.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu şekilde gereksiz cevaplar vererek, bana yardımcı olamazsın...
Söv gitsin
00 YorumlaTobe bismill.
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri