Bazen gözümü kapattığımda özellikle gece uyurken başımı yastığa koyup gözümü kapattığımda iki tane göz şekli görüyorum sizede oluyormu? Neden bazen gözümü kapattığımda göz şekilleri görüyorum? Hatta o gördüğüm gözleri anımsatan göz resimleri çizdim

Anımsatıyor sadece.. tıpa tıp mavi görmüyorum böyle buna anımsıyor neden oluyor bu sizce? Bu arada psikolojim gayet yerinde deli değilim yanlış anlaşılmasın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir garip bir şey değil, bilinç altındaki görüntüler aklına geliyor olabilir ama farketmiyorsundur.
Hadi senle çalışmalar deneyelim. Ben şu sıralar ilgimi çeken önemli şeylere bakıyorum şimdi bir kaç tane deney var beyinle ilgili senden denemeni istiyorum şimdi.. karanlık bir odada duracaksın ışık açık olmayacak karanlık bir yerde bir kişiyi hayal edeceksin artık kimi hayal etmek istiyorsan o sana kalmış ama insan hayal et çevrenden her ayrıntısını iyi bildiğin biri olursa daha iyi olur bence o kişinin fiziğini, tipini, giydiği elbise Keri filan karanlıkta bir yere bakarak hayal edeceksin bakalım o kişinin halüsinasyonunu görecekmisin sadece o anlık göreceksin korkmana gerek yok denersen memnun olurum dün biri denedi Ablasını görmüş napıyon demiş Ablası konuşmuşlar hatta biraz sende dene bakalım sendede olucakmı sonucu yazarsın
korkmam ama denemem zaman kaybı çünkü 🤣 daha önemli işlerim var ;DD
Sadece bu değil başka şeyler de var, ne gibi İşlerin var? Bende birtakım şeylere bakıyorum her insanın işine yarayacak bir şey.. istiyorsan fikir alışverişinde bulunabiliriz
Kedim biraz hasta gibi onunla ilgileniyorum daha önemli iş buydu.
İyileşir kedin İnşallah Evet insanın sevdiği kişiler onun en önemlisi olur hayvan veya insan fark etmez.. bir ara denerseniz ve sonucu yazarsanız memnun olurum. Mesela beyni kandırmayla ilgili..
Başka birinden alıntı: Gece uyurken bulunduğumuz ortamda garip seslerin gelmesi ve bizim bunun sebebini başka birşeye bağlamamız gibi. Yemek yerken, önümde duran ayranı soğuk çay olarak içtiğimi hayal ettim, ayranı içtiğimde ağzımdaki yemek ile kustum. Beyin, o an soğuk çay içtiğime yoğunlaştığı için, ayranı alışılmışın dışında bir tat olarak gösterdi ve reflex verdi. Bu, sizin şekersiz çay içmeniz gerekirken, düşünerek şekersiz çayı şekerliymiş gibi içmenizi sağlayabilir. İleri aşamada ise duygusal acıları, beyninizi kandırarak yok edebilirsiniz.
Diğer bir örnek 1998 yılında bir kasap yanlışlıkla soğuk depo odasında kalır, ve sabah donarak ölür, yapılan araştırmada dolabın açık olmadığı anlaşılır ve ölüm nedeni doğal nedenler olarak kayıt altına alınır, bir bakıma beyne ne yollarsak onu yorumlar bunu japonlar çok iyi yapar mesela. Soğuk depoda mahsur kaldığında donarak öleceğini düşünmüş çünkü soğuk depoda mahsur kalan zaten ölür ama aslında depo soğuk değilmiş adam buna inanarak kendini soğuktan öldürmüş.
Bir arkadaşa anlattım denedi elma suyunu içerken bu elma suyu değil ayran deyip kendini inandırdı ve bana oldu yazıp gülerek mesaj attı
Teşekkürler inşallah evet öyle çok birşeyi yokta iştahı azaldı biraz yemek yedirdim yedi neyseki.
Evet beyin her şey zaten beyin ile ilgili bütün psişik şeyleri biliyorum beyin insana olmayan şeyleri gösterir, seni kandırabilir düşünmediğin hissetmediğin şeyleri bile bir anda düşündürebilir hissettirebilir seni kısacası delirtebilir.
Gece gelen sesler garip evet.
hala insanda tam olarak nasıl çalıştığı keşfedilememiş organdır. mesela ben mcmahon diye avustralyalı bir eleman var. çince çalışıyor, ama akıcı bir şekilde konuşamıyor. kemküm ederek konuşuyor. sonra bir kaza geçiriyor ve kaza geçirdikten sonra anadili gibi çince konuşmaya başlıyor. hatta bu sayede çin'e taşınıyor iş buluyor, çince tv programlarında sunuculuk falan yapıyor. demem o ki demek ki beyinde öğrenmeyi hızlandırabilecek tetiklenebilecek noktalar var. benim aklıma gelen ilk şey bu oldu. bunun örneği sadece bu genç değil tabii. kazadan sonra almanca konuşan kız, isveççe konuşan adam var. birçok örnek var. kim bilir belki ilerde beyni o kadar keşfederiz ki beynimize bilgi download edebiliriz.
İşte o beyinde ki hızlı öğrenmeyi tetikleyen noktaları bulup onu çalıştırmalıyız
Ben çoktan öğrendim beyin tehlikeli.
Banada öğretirmisin? Ben bir şeyleri daha hızlı öğrenmek için istiyorum. Ayrıca Allah bize bu muazzam organı vermiş kullanmamak ayıp olur
Ne öğrenmek istiyorsunn?
İşte o kaza geçirenler gibi bir şeyi daha hızlı öğrenme, güçlü hafıza yöntemine sahip olmak istiyorum olabildiğince en hızlı şekilde öğrenmek istiyorum. Dil veya sınavda çıkacak şeyleri daha kolay şekilde ezberlemek için istiyorum zaten onuda sjhfjfdbn
Yok anasının, bunun beyinin psişik güçleriyle alakası yok beyninin çalışmasıyla alakası var🤣
Sfhfdjfdkjh yanlış anladın sanırım. burada beynin doğa üstü psijik güçlerinden bahsetmiyoruz beynin işlevinden bahsediyoruz dedim ya beyinde benim bahsettiğim şeylerden işimize yarayacak birtakım noktalar var onu çalıştırmalıyız kilidini açmalıyız o kaza geçiren insanlar da işe yaramış biz nasıl yapabiliriz? hızlı öğrenme, güçlü hafıza, olabildiğince en hızlı şekilde öğrenmek
Hee onu bilmiyorumm o çok farklı birşeyyy
Sağol yinede peki bu tarz şeyleri bilen birini tanıyormusun?
Rica ederim, hayır tanımıyorum hiç
Merhaba herhangi gibi bir sonuç aldınız mı aynı sorun bende de dün başladı
Evet baya azaldı sanki
Epifiz bezin açılms
Yok ya neye göreki o belirtileri ne? Bu arada sağol yeni bir şey öğrenmiş oldum onada bakarım işimi görür