Bu konuda bilginiz var mı? Elimden geldiğince araştırıyorum ama bilgi sınırlı. Önerdiğiniz kitap var mı? Siz yıldız tohumu musunuz? Neler yapmamız gerekiyor nasıl emin olabiliriz? Ben gökkuşağı çocuğuyum sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet, ben bır yıldız tohumuyum. Bende senin gibi çok araştırmalar yaptım, tam 1 yıldır aklımda olan şey "Acaba ben bir yıldız tohumu muyum?" sorusuydu, ve artık yaşadığım deneyimlerimin sonucunda da (astral seyahat, varlıklar görme, psişik yetenekler...) gibi, hayatım boyunca insanlardan kaçtık, hiç kimseyle arkadaşlık kuramadım, çünkü ben onlar gibi değilim. Onlara uyum sağlayamıyorum, Pleiades'ten Dünya gezegenine geldiğimi düşünüyorum. Eğer bir starseed'sen yapman gereken tek şey frekansını yükseltmek ve her ne olursa olsun frekansını yüksek tutmak, sevgi ve ışıkla kal.
621 Yorumla
Soran+1 yılBunca zaman sonra boyle bir yorum görmek beni cok mutlu etti. Bilgi alabileceğim kaynak vs önerebilir misiniz? Kesinlikle yıldız tohumu olduğumu hissediyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Pleiades'ten geldiğinizi bile tahmin edebiliyorsunuz bu seviyeye nasil gelebilirim :( tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim nasil yaparim bilmem ama frekansimi yuksek tutmaya calisacagim
- +1 yıl
İnternette starseed'ler ile ilgili türkçe kaynaklar sınırlı, o yüzden yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsin. Bence bulduğun bütün sitelere girmelisin ve her siteden işine yarayacak bilgiler bulman daha kolay olacaktır senin için, ben Pleiades'ten ya da Sirius'tan geldiğimi tahmin ediyorum, tam olarak bende iyi değilim, intagramdan @sevgifrekansi'nı ve @gokkusagikoruyuculari'nı takip etmeni öneririm, yıldız tohumları ile ilgili çok güzel paylaşımlar yapıyor, ve şu anda da Sirius'lu yıldız tohumlarının ve Pleiades'lı yıldız tohumlarının özelliklerini paylaştı, diğer yıldız tohumları ile ilgili paylaşımlar yapmaya da devam edecek diye tahmin ediyorum, bence mutlaka takip etmelisin. Eğer bir sormak istediğin bir soru olursa bana @iyilikpusulasi_ hesabından ulaşabilirsin. 😊
Soran+1 yılCok ama cok tesekkur ederim zahmet verdim 💖 hemen tekrar arastirmaya basliyorum🌼🌼🌼
- +1 yıl
Rica ederim, şunu unutma ki, insanlara kendini açıklamak zorunda değilsin, insanlar seni anlamayabilir ve deli gözüyle bakabilir, ama sen hiçbir şeyi kafaya takma, ve doğru bildiğin yoldan ilerlemeye devam et. Hiçbir şeyden korkma, biz üzülürsek Dünya'nın frekansını düşer, mutlu olursak yükselir, hayatında mutluluklar dilerim, sevgilerle. 😊⭐🙏🏻
Soran+1 yılMükemmelsiniz mukemmel ❤ musmutlu gunler dilerim 💖
- +1 yıl
Canım merhaba, kusura bakma rahatsız ediyorum, Haktan Akdoğan'ı tanıyor musun bilmiyorum ama youtubede yıldız tohumları ile ilgili video yayınladı, yıldız tohumları hakkında başka videolarda var, kesinlikle izlemeni tavsiye ederim, daha yeni aklıma geldi sana haber vereyim dedim, bol bol meditasyon yapıp frekansını yüksek tutup akışta kalırsan sana bilgiler kesinlikle gelecektir, nereli olduğunla ilgili veya hangi gezegenden veya yıldız sisteminden geldiysen orada ki anılarını rüyalarında da görebilirsin, yolun açık olsun, sevgilerle. 🌸🌸
Soran+1 yılYaaa çok sağ olun hemen bakıyorum iyi ki varsınızzz 💖 musmutlu günler dilerimm ❤
- +1 yıl
Sende iyi ki varsın, güzel ruh. Sormak istediğin veya merak ettiğim bir şey olursa hesabımın ismini verdim zaten. 🌸🌸
Soran+1 yılBir şey sorabilir miyim? Ben hic paranormal bir olay yasamadım. Yorumlarda vs insanların somut şeyler yaşadığını okudum. Icimde yıldız tohumu olduğumu hissediyorum ama paranormal şeylerden aşşırı korkuyorum ve yaşamadım da :( bu konuda ne düşünyorsunuz acaba
- +1 yıl
Şimdi şöyle, yaşadığı paranormal olayları hatırlayanlar var hatırlamayalar var, bende hiçbir şey bilmiyordum, yani yıldız tohumlarının özelliklerini araştırırken "Psişik veya paranormal deneyimler yaşamışlardırm" yazıyordu ve bende "Ama ben hiç öyle bir olay yaşamadım ki" diyip "Kesin yıldız tohumu değilim" düşüncesine kapılıyordum ama ben daha sonra aileme sormak istedim, çünkü "Belki paranormal olaylar yaşamışımdır ama hatırlamıyorumdur" diye düşündüm ve küçüklük anılarımı akrabalarıma sormaya başladım, ve neredeyse her gece kabus gördüğümü, uykularımdan sürekli ağlayarak kalktığımı, ve bana "Ne oldu?" diye sorduklarında ise bir varlık gördüğümü söylüyormuşum, hatta benim kabuslarım artınca ciddi derecede, beni bu sefer hastaneye götürmüşler ve doktora ne gördüğümü anlattığım zamanlar doktorlar da şaşırıyorlarmış falan ve bi çare bulamıyorlarmış, ama ben büyümeye başlayınca artık kabuslar azalmaya başlamış, benimde aklıma ilk gelen şey astral seyahat oldu, ki zaten kendimi dünyaya benzemeyen bir yerde de görmüştüm rüyamda. Sonra anladım ki ben astral seyahat yapıyormuşum, Haktan Akdoğan'ın videosunu izlersen daha iyi anlayacaksın, çünkü fark ettim ki videoda bahsedilen her şeyi yaşamışım, ama unutmuşum. Yani muhtemelen sende yaşamış olabilirsin ama unutmuşsundur, bu çok normal, yine küçük yaşlarda başlayan durugörü, mesela yağmur yağmadan 1 gün önce yağmur yağacağını söylüyormuşum, bana inanmıyorlamış ama gerçekten de 1 gün sonra yağmur yağıyormuş, bunun gibi olayları sende yaşamış olabilirsin, biz unuttuk ama ruhumuz hatırlıyor. Bence sende sürekli ailene sorular sorular sor "Ben küçükken şunu yapıyor muydum?" gibi gibi.. Ölüme çok yakın deneyim yaşamış olabilirsin, bende yaşadım, hatta bununla ilgili başımdan geçen paranormal olaylar var, "Ruh değişimi" Haktan Akdoğan videosunda anlatıyor, bence frekansın yükselince zaten sana her şey hatırlatılır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yazı çok uzun oldu ama son bir şey daha eklemek istiyorum, bundan bir kaç hafta önce ruhsal rehberimle bağlantı kurma meditasyonu yaptım, çok fazla imajinasyon yapamıyorum ama yine de denedim ve sorular sordum "Ben kimim, görevim ne" gibi gibi... tabi meditasyon sırasında bir cevap alamadım ama son olarak "Bana kim olduğumu öğrenmem için bir işaret göster" dedim içimden, ve meditasyondan belki bir gün sonra bilmiyorum, yıldız tohumları ile ilgili instagram da bir yazı gördüm ve yazıyı yazan kadınla sohbet ettik biraz yıldız tohumları ile ilgili ve kadın bana dediği tek şey "Yıldız tohumları ile ilgili gönderimi paylaşmadan önce içimde hep görev gibi bir his vardı ve ben paylaştıktan sonra sen geldin." dedi, bende zaten sonra kesinlikle emin oldum yıldız tohumu olduğuma, sende sakın pes etme, bir şeyler öğrenmek için sürekli sorgula. 😍🌸
- +1 yıl
Ve son olarak ben yıllardır karanlıktan korkuyorum sebebini bilmediğim halde, negatif varlıklardan mesela, karanlıkta asla kalamam, geceleri odamın lambası hep açık olur, öyle uyurum, karanlıkta kaldığım zamanlarda ölesiye korkuyordum ve düşündüğüm tek şey "Acaba bir varlık görecek miyim?" diye düşünüyordum, ama neden böyle düşündüğümü bile bilmiyorum ve hâlâ içimde öyle bir düşünce var, belki sende paranormal deneyimler yaşamaktan bu yüzden çok fazla korkuyorsundur, yapman gereken tek şey sorgulamak ve yeni bilgiler öğrenmek. 🌸🌸🌸
Soran+1 yılSizin karşıma çıktığıniza inanamıyorum bu saatte böyle uzun uzun açiklama yapmanıza ne kadar teşekkür etsem az. Umarım ilerleyen zamanlarda da konusuruz sizinle bildiklerinizden yararlanmayı çok isterim 💖 küçükken bir çok gece uykumda ben artık gidiyorum deyip evden cikmaya calıştığım olmuş kapıda yakalamışlar belki de bu yaşadıklarımın sebebi budur. Araştırmaya devam ediyorum. Umarım hep mutlu olursunuz 🌻
- +1 yıl
Çok ama çok teşekkür ederim, unutma, biz buraya Dünya'ya yardım etmek için gelmeye seçen ruhlarız, Dünya'ya gelmeden önce bir anlaşma yaptık, instagram da @sevgifrekansi hesabında "YILDIZ TOHUMU ANLAŞMASI" olarak 5 parttan oluşan gönderileri var, kesinlikle o anlaşmayı da oku, biz o anlaşmayı zamanında imzaladık. Ama buraya gelirken hafızamız silindiği için sadece şimdiki hatırlamıyoruz, zamanı gelince her şeyi hatırlayacağız, dilerim ki hayatında hep mutlu olursun, daha önceden de dediğim gibi insanların söylediklerini asla kafana takma, soruların olursa çekinmeden sorabilirsin. 🌸😍🙏🏻
- +1 yıl
Merhaba ben bir iki yıl oldu tesadüf dedigim kucuk şeyler yasadim inanmak inanmamak arasinda kaldım. Araştırmak istiyorum cogu sey uyuyor dediklerinizle ama bir türlü sonunu getiremiyorum araştırmalarımın korkuyorum ya da fırsatım olmuyor siz ne yaptınız acaba diye merak etmiştim yanıtlarsanız sevinirim :))
- +1 yıl
Merhabalar, ben hiçbir zaman araştırmaktan korkmamıştım neredeyse 1 buçuk yıldan fazla olmuştur hâlâ araştırıyorum, araştırmak bana mutluluk ve huzur veriyo, ama eğer siz korkuyorsanız ilk önce neden korktuğunuzu kendinize sorun, bilinçaltınızın derinliklerine yolculuk edin meditasyon yaparak, cevabını öğreneceksinizdir, kalbiniz ne yapmak istiyorsa onu yapın, kalp yanılmaz. 🌸🥰🙏🏻
- +1 yıl
hala aktifmisiniz sorum olacak?
- +1 yıl
Evet, buyurun?
- +1 yıl
Aktif olduğunuza gerçekten çok sevindim. Ben son 3 gündür hayatımdaki bazı deneyimleri gözden geçirdim ve starseed olabileceğime ihtimal verdim deneyimlerimden biri 2 yakınım ölmüştü farklı tarihlerde ikiside öldükten 1-2 gün sonra dünya genelinde sorunlar çıktı söylediğim herkes tesadüf diyor ama bence bu tesadüf değil tesadüfü 2 kere yaşayacak değilim herhalde acaba bu starseed belirtisi olabilir mi?
- +1 yıl
Aslında her insan psişik olarak adlandırdığımız güçlerle doğar dünyaya, bu güçler telekinezi, telepati, duru görü, duruişiti.. vb. Bu tür olaylar yaşayan insanların hepsi tabiiki de yıldız tohumudur diyemeyiz, ama tabii ki bu özellikler yıldız tohumlarında da vardır, bi yüzden gerçekten yıldız tohumu olduğunu öğrenmek zordur, çünkü onlar bu dünyada insan deneyimi yaşayan varlıklar, ancak bir yıldız tohumu yıldız tohumu olduğundan şüpheleniyorsa ve bunu öğrenmek istiyorsa ilk yapması gereken içine dönmesidir, kalbini dinlemesidir, zaten meditasyon yapıp frekansın yükselince akışta olduğun için bilgiler gelicektir yavaş yavaş
- +1 yıl
Yardımcı olduğun için çok teşekkürlerr <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılYıldız tohumu ne arkadaş ya
08 Yorumla
Soran+1 yılAraştır
- +1 yıl
Burdan sordum işte neyini araştırıcam madem biliyosun söyle
Soran+1 yılIşim yok sana mı anlatcam git araştır aw
- +1 yıl
Ya sktr git angus yıldız tohumuymuş kendinde bilmiyosun ki anlatacaksin andaval 😀
Soran+1 yılSenin ben soyunu sopunu s*i*k*e*y*i*m Allah beyin yerine saman doldurmuş o s*i*k*i*k kafana
- +1 yıl
Kes anasını g. tünden sikktigimm fahhiişsesiii. Kenar mahalle oorrrssppussuu seni
Soran+1 yılAnandır
- +1 yıl
Seninde bütün sülalendeki kadınlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir degilim sen oylemisin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞüpheleniyorum diyelim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri