Bu tip insanlara enerji emiciler diyoruz ve hayatımızda tutmamak gerekiyor sahiden. Her iş yerinde ya da her okulda, her sınıfta en az 1 tane var böyle arkadaşlarımız.
Hiçbir şeyden mutlu olmazlar, dertsiz insanı dertli yaparlar.
Kahvenin sertliğinden, havanın sıcağından, klimanın soğuğundan, çorbanın tuzundan hep ama hep şikayet ederler ve etraflarındaki kişileri de dimi dimi dimi diyerek bu girdaba sürüklerler. Aynı fikirde olmazsanız da trip atarlar. Onlar dünyanın en iyi, en masum, en saf insanları olduklarını sanıyorlar kendi dünyalarında,
Yaşam biçimi -mutsuzluk- üzerine kurulu bu tiplerden kaçarak uzaklaşın bence (:
Yani devamlı dert yanan insanlar negatif insanlardır enerjinizi çalırlar. Derdi olup da arkadaşınız olan insanı zaten konuşmasından moralinin bozuk oluşundan anlarsınız başta sıkmayayım seni diyerek çekinir derdini anlatmaya öyle insanlar çok pozitif size birşeyler katacak insanlardır lakin durduk yere a başıma şu geldi, aa şu bana bunu yaptı diyerek herkes den dert yanan onu bunu çekiştiren insanı asla hayatımda tutmamm.
Bu tip insanlar her şeyden ve herkesten sürekli şikayetçi olur ve hayata hep negatif bakarlar. Dolayısı ile yanında olan veya hayatındaki insanı negatif düşüncelere taşırlar. Bir çoğu değilde bir kısmı diyelim insanın yaşam enerjisini alan, onu aşağı çeken olumsuz kişiliklerdir.. Bu sebeple benim hayatımda fazla yer edinemezler.
Benim derdim bana yetiyorda artıyor bana moral verecek insanlar lazım. (bende diyorum annaylop nedir yeni bir terim mi buldu bu millet diye kafa yoriyirdum dipnotu görene kadar jsjs)
Her insanın derdi var benimde olduğu gibi ve hayatımda beni anlayıp dinleyecek insan yoksa zaten asıl dinlemeyeni silerim burnu hava insanları hiç sevmem.
Bir ara çok dert dinledim. Sonra sıkmaya başladı. Artık dert anlatan insandan uzaklaşıyorum. Benim daha büyük dertlerim var. Onun ucuz dertlerini çekemem.
İnsan arada sırada kötü hisseder onu normal karşılarım ama Allahın her günü pozitif enerjini emiyosa hayat enerjini tüketir gereksiz insanları hayatınızdan atın Bonne nuit ! madame 😊😇
Seviyorsam o kişiyi sırf dertleri var diye onu hayatımdan çıkarmam destek olmaya çalışırım. İnsanı hayatına göre yargılayamazsınız. İyi veya kötü o onun hayatı
Kimsin sen kimsin sen de beni özelden tehtit ediyorsun kimsin sen valla çantayı yiceksin suratına kimsin sen daha dün kırsaldan gelmişsin bugün taksim meydanını öğrenmişsin kimsin sennnnn bana sanal dansöz göndermeeeee
Bu tip insanlara enerji emiciler diyoruz ve hayatımızda tutmamak gerekiyor sahiden. Her iş yerinde ya da her okulda, her sınıfta en az 1 tane var böyle arkadaşlarımız.
Hiçbir şeyden mutlu olmazlar, dertsiz insanı dertli yaparlar.
Kahvenin sertliğinden, havanın sıcağından, klimanın soğuğundan, çorbanın tuzundan hep ama hep şikayet ederler ve etraflarındaki kişileri de dimi dimi dimi diyerek bu girdaba sürüklerler. Aynı fikirde olmazsanız da trip atarlar. Onlar dünyanın en iyi, en masum, en saf insanları olduklarını sanıyorlar kendi dünyalarında,
Yaşam biçimi -mutsuzluk- üzerine kurulu bu tiplerden kaçarak uzaklaşın bence (:
Bir dost :P