AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
söyle bakayım tutcak mı:D
huzurlu biri olamlısın sonra güçlü ve hatalardan ders çıkaran bir yapın olmalı mantıklı karar alma vs durumları gelişmiş sanırım fazla duygusal bakmazsın dünyaya gerçekçi bir yönün var böyle birisin kendini seviyor mutlu pozitf bir olmalısın bide
bunu burdan mı gördün:D ilginç. ama tuttu
resimde sadece kendine güvenen ve huzurlu biri olduğunu gördüm diğerleri sorulardan biraz ipucu savaş belgeseli gerçekten ilginçti bir bayana göre :)
evet anladım baktığını yoksa bu kadar şey bir elden cıkmaz ama iyisin
teşekkür ederim hoş bir kişiliğiniz var birde bişey sorucam bilimsel şeylere falan ilginiz var mı merak ettim
bilime ilgim var
dünyada sizin gibi bayanların varlığını görmek çok hoş :)
Evet geldim cidden merak ediyorum :)
ilişkilerini yönetmeyi seversin dominant bir yönün var çabuk kabullenmezsin sanırım biraz zor birisin , lider bir yönün var sanki rekabeti ön planda olmayı seversin
Geldimmm dinlemekteyim
biraz melankolik biri olmalısın ancak bu melankoli senin varoldğun yer olduğu için kendini bu şekilde huzurlu ve güçlü hissediyorsun , isteklerin yerine hemen gelmeli ve tuttuğunu koparan biri olmalısın sanırım ilişkilerinde dominant bir yönün yok ancak seçici olan sensin
Başka var mı (:
net olarak bunları söyleyebilirim :)
Güzel tahmin (:
tahmin değil çıkarım :D
Dediğingibi olsun dkdjjd
katıldım hadi bakalım :D
neşeli biri olmalısın esprili ancak bazen depresif takılıyorsun değişkensin
Buralarda falcı doldu yap bakalım.
moruk falcılıkla alakası olmayan bir mevzu , kişilik olarak çok karmaşık bir insan değilsin kendine güvenin sağlam sıkılgan bir yönün var çabuk sıkılırsın, ön planda olmak hoşuna gidiyor liderlik , arkadaş çevrende sevilirsin esprili bir yönün var
vay anasını lan helal olsun
:))
hala yapıyorsan devam et
utangaç muzip birisin mantıksızlığı sağlam eleştiren bir yapın varki mantığa önem verirsin
Salla bakalım tutacak mı?
çocuksu isteklerin var bunun farkındasın ancak yinede istediğin mantıklı veya mantıksız gerçekleşmeli sana ulaşmanın mantıklı yolu bu , çabuk sıkılırsın ancak ilgiden hoşlanırsın
katılırım, merak ettim şimdi ne diyeceksiniz. :D
uyumlu anlayışlı bir kişiliğin var ancak hiç umulmadık şekilde düşünebiliyorsun nasıl söylesem insanlar senden hiçbir kötülük beklemez sende zaten yapmazsın ancak bir savunma mekanizmasına sahip olduğun kesin iş cezalandırmaya geldiğinde
Yap kanka :D yap şu tipe
çevren biraz bozuk sanırım duygusal bir olmalısınız sonrasında bir takım yanlışlardan ya kurtuldunuz ya da kurtulmak istiyorsunuz geçmişe bir sünger
Tuttur tutturabilirsen
lilypad sen bir ilişki içinde olsaydın eğer bu ilişki senin kurallarına uygun olmalıydı yönlendirilmekten ziyade yöndermek senin arzuladığın etkileyici olmaktan hoşlanan biraz somurtkan bir yapın var
Hadi bakalım katılıyorum =)
fazla ön planda olmnayı tercih etmeyen bir yapın var ancak son ve etkili dokunuşlar senle olmalı sakin ve anlayışlı ama içten içe yönetici ruhlu
BRAVO! Doğru tesbit=)
Benim profilden bak face linkim var
rahat biri olmalısın arkadaşların arasında neşeli televizyon karşısında uyumayı seven bir yapın olmalı
Doğru bebek :d
Benide anlatirmisin :)
kardeşş benidee bii çözermisinn..
Ayna ayna söyle bana... ;-)
al face book sifremi verim bak:)
Oda bi'şey mi? Ben göz falı bakıyorum.
Aferin moruk
Sana da
bekliyorum yap bakalım
kendine güvenin var sanırım emin değilim ama insanlara kandırdığın zamanlar oluyordur sanırım kızlarla aran iyi kurnaz tiaceret yatkın kafa pozitif biri olmalısın
Bende katilayim bari.d
baskın bir karakterin var çevrende duygusalsında ancak pek belli etmek istemiyorsun sanki
Fal bakabiliyor musun sen.d
hayır kesinlikle buna ne ihtiyacım var nede arzum ben sadece kendimi geliştirmek istiyorum psikoanaliz konusunda :)
Bu konuda bende gelismek isterdim doğrusu
gayet zevkli bişey ve çokta zor değil :)
Nasil yapabilirim peki
bir an için sen olurum mesela ve sonucunda bu dünyada yaşıyoruz hepimiz etkilendiğimiz kişiliğimizi oluştururken doğrudan ya da dolaylı olarak faydalandığımz kişiler mutlaka vardır sonra bir an için sen oldum ya aklımda oluşturduğum sen gibi hareket eder sen gibi düşünürüm ve görülmeyen görünür olur
Telepati ve empatininin inversiyon şekli yani ama çok zor bu özellikler bende yok
empati telepati yok bende :D
Bölüm ne
yapalım bir analiz :)
tam bir ortam insanısın kadınlar için etkileyicisin ancak kısa süreli ilişkilerin var ya biyerden sonra sıkıcı geliyor
senin için
Ortam işlerini bıraktım. Lay lay lom ilişki yaşımda geride kaldı. etkileyici kısmına bişey diyemem :) eyvallah sağol
rica ederim :)
Yap bakalim kardeşim merak ettim :)
dostum yanlış anlama ancak olduğun gibi görünen biri değilsin kanımca o yüzden yorum yapamadım kötü manda değil etkileyici bir tipin var , ancak tam olarak yorum yapamıyorum
bekliyoruz efenim. :)
Çabuk söyle uyuyacam.d
Banada yap nolur kanka :D
bende cevap bekliyorum :)
iyi geceler. bakalım sen neler söyleceksin :)
biraz utangaç efendi birisi olmalısın huzurlu bir ilişki içinde veya arayışı içindesin hafif esprili duygusal biri olmalısın
Bekliyorum reis :D :D
benim kişiliğim nasıl?
bende resimsiz yapardım eskiden
banada banada hadi lütfen
Bende istiyorumm :)
neşeli ama uyumlu biri olmalısın insanları pek zorlamazsın ve olumlu yönlerini görürsün biraz utangaçsın sanırım gerçek aşka inananlardansın duygusal fedakar ve ne çok mutlu ne somurtkan biri olmalısın biraz içine kapanıklık var sanki üzüntülerini içinde yaşıyorsun gibi geldi
Muneccim misin sen *-*
farkında olmadan küçük ipuçları veririz sadece resmindeki kadını betimledim bilinçaltıyla alakalı
Yapamazsın
utangaç birisin bezen sinirli bezen neşeli gelgitlerin var iç benliğinle ilk izlenimin pek uyuşmuyor sanki genel memnuniyetsizlik ve genel bir kızgınlık sevdiklerinin yanında esprili
ya. ak resmi koysaydım ne yazacaktın merak ediyorum..
yap bakalım :)
Deepika Padukone nin bu resminden yola çıkar isek neşe görüyorum ancak neşe içinde bir anda parlayabilecek biri olmalısın biraz kavgaya meyilli bir yönün var sanırım
hm doğrudur aferin sanaaaaaa :) deepikadan yola çıkman doğru seçim çnkü çok bnzyruz
Beni beni...
mutlu ama karmaşık duygular içinde biri olmalısın bu nasıl çelişki anlamadım :)
valla bildin sanki... seni gidi senii cevaplardan sorulardan mı ipucu aldın bakim? =)))
profilin hizli ama :)
gizli pardon
hızlıyımdır... falan diye uzatıyormuşum.. =)
aaa bka o aklıma gelmemişti... vay be gerçekten bildin ! =D işte buda bir yetenek demekki =)
Yap bakalim.
rahat biri olmalısın pozitif bir yönün var bir yanın çocuksu fazla bişey söyleyemiycem :)
Eğlenceliymiş :)
bir resim koyda sanada yapalım :)
Komik
hayaller ve hayal kırıklarının getirdiği olgunla hayatına devam eden hüzünlü hayalperest
ancak hala hayattan umutları var ve giderek mantıklı bir zemine oturuyor
Daha çok çalışmalısın sakız falı ama yine de sağol
eğer böyle düşünüyorsan çizdiğim profilin genelliğinden bahsediyorsun demektir ki buda senin kendini daha karmaşık bir kişilik olarak tanımlamandandır tabiki daha karmaşık ve daha kapsamlı bir kişiliğin vardır ancak bu herkez için gerçerli , eğer yorumun vasat geldi ise üslubumdan biraz benim açımdan çıkarım yapta senin hünerini görelim o zmn belki ne demek istediğimi anlarsın :)
Bahsettiğim şey yorumunun yetersizliği değildi sorun benle bir gram bile uyuşmaması zor bir şey olduğunun farkndaym teşekkürüm bunun içindi
diyecek tek lafım yok seni ikna edemem seni çok iyi anladığıma inanıyorum teşekkür ederim
Cidden komiksin bir resme bu kadar güvenilemez ben animeciyim ve bu karakteri sevdiğim için elimde bu resmivardı bunu koydum çok düşünmedim yani neyse bu resme herkes bu yorumları yapardı heralde
aslında resmi fazla önemsemedim yorum yazın vardı gayet mantıklı bir şekilde yazılmış ve hayalparest olduğunu kendin söylüyordun ikisinin birlikteliği güzeldir ve bir takım oluşum şekli vardır
Profil resmine göre kişilik analizi ha kandrldk yani hayalgücümün tavan yapmış olduğu doğru ama beni mantklı düşünmekten alıkoymayacak seviyede egoistin teki olduğum için beni şaşırtmadıkları sürece insanları övmem sert yaklaşımlarım için özür dilerim
önemli değil bu davranışınız çok erdemli gerçekten :)
Buyrun bakalım.
ilişkilerinde biraz seçicisin dışardan bakınca sanki otoriter bir yönün var ancak gerçekte durum böyle değil makul bir kişilik ve sevdiğin zaman fedakarlık yapacak bir ruh hali ancak sorun şu sadece göz ucuyla karar veriyorsun tanımadan buda seni biraz yanlız kılıyor insanları daha iyi tanıyarak karar vermelisin bence
Evet otoriter bir yapıya sahibim. Sevdiklerime fedakarlık yaparım.
Diğer dediklerinize bir şey diyemeyeceğim. :)
buyur ben -,-
kişiliğinle hayatın sana getirdikleri çok farklı noktalar bu çelişki içinde güçlü kalma arzusu yapaylıktan öteye gidemez , hayatında bişeyleri değiştirmelisinki duygularında değişiklik bekleyesin aksi halde bu kısır döngü sadece seni yer bitirir.
ımmmm ilginç kişilik analizi -,- hayatımda gerçekten birşeyleri değiştirimki duygularımda değişiklik beklesin duygusu an ve an beni anlatıyor gerçekten
yani durum böyle :)
ben de geldim ^^
annelik tam sana göre sanki çocuklardan hoşlanıyorsun sanırım , neşel ve etrafına neşe katan bir kişilik :)
yap bakalım
çok duygusalsın ve sanatçı ruhlu ve düşüncelisin sanki bişeyleri planlamak hoşuna gidiyor bide
buyur yap
pozitif enerjin var neşeli alişveriş yapmaktan hoşlanan biri olmalısın çabuk ilişki kurabilen girişken bir yönün olmalı ilgiden hoşlanıyorsun sanki bide kırılgan bir yapın var duygusalsın
Ben buradayım:)
düşünceli birisiniz aklınız dolu , biraz ilgiye ihtiyacınız var sanki ama siz sevginizi belki dorğudan gösteremiyorsunuzdur siz böylesiniz ve sizi böyle severler
:)))
Aklıma geldi, sordum. Benim don sorduğum soruyu da cevapla, yorum yaz:)
sırf merak :D
pratik birisin çabuk çabuk hareket edersin sanırım yoğun bir temponda var bazen şımarık olduğunuda söylerler heralde :)
Yoğun bir tempom var fakat kesinlikle şımarık birisi değilim :ı
belki yanlış yöne eğildim haklı olabilirsin aile içinde bir halin gözümün önüne geldide sanki :) "net" seni en tanımlayan sıfatlardan biri olmalı sanırım
merak ettim
kırılgan bir yapın var senin sanki masal kahramanlarındaki peri gibi görüyorsun kendini biraz ilgi ve sevgiye ihtiyacın var arayış şeklinde değil bekliyorsun gibi
S.a knk adfsd
rahat bazen üşengeç biri olmalısın açık görüşlü bazen umursamaz bir yapın var tembelsin ancak mutlu
buyrun lütfen?
sinirlisin sanırım biraz kimse seni anlamıyor heralde
yok be kanka.. aksine bir tık fazla rahatım :) olsun senin yüreğine sağlık düşünmen yeter. öptüm tatlım :)
adamsın :) hatalı olabilir erkekleri anlamak kadınları anlamaktan pek zor bir deneyelim dedim sanırım çizgi film karakterinin iç dünyasına yolculuk yaptım iyi geceler mi arktık sabahlar mı ne anlarsan anla eywlh :)
Dene.
sinir sitres herşey bunları görüyorum tabiki sevmek sevilmekle alakalı mevzular söyleyebilceklerim bunlar
Daha içten olabilirdi yine de teşekkürler :D
haklısın ama resim çok sert :D
katildm :)
ufukta hiç ışık gözükmüyor neredeyse gelecek neden bu kadar karanlık belki bir daha bakmak gerek o resme güneşin batışı değildir gerçekleşen belki , en karanlık an değilmidir güneş doğmadan önceki o zifiri an
Nerdeyse siiir olcakmis :)
ufukta hiç ışık gözükmüyor neredeyse
neden bu kadar karanlık
belki bir daha bakmak gerek o resme
belki güneşin batışı değildir gerçekleşen
en karanlık an değilmidir
güneş doğmadan önceki o zifiri karanlık
aslında şiir olarak düşünmüştüm :D
Iste simdi dizeleriyle tam bir siir olmus :)
Yeteneginize hayranim efem :)
teşekkür ederim :)
:)))
Cok merak ettim?:)
sen hüzün kokuyorsun insanlarla kendinide kıyaslıyorsun sanki kimseyi önemseme herkez hayatını yaşar ve kimsenin hayatı mükemmel değildir
Vayyy cok etkilendim tesekkur ederim:)
rica ederim :)
heyy ben :D
gerçek aşk nerde sorusu senle bütünleşmiş
hadi.
özgürlüğüne düşkün duygusal birisin sanırım yanlız duyuların mantığınla örülmüş gibi neşeli pozitif biri olmalısın biraz çabuk sıkılırsın sanırım yani herkezi çekemezsin dolaylı değil doğrudan bir yönün var netsin
Buyur :)
Katıldım bekliyorum
arkadaş ve çevren içinde neşeli ve pozitif birisin esprili bir yönün dominant bir karakterin olmalı ancak bir takım sebeblerden ötürü hırçın ve bir yönünle kendinle barışık değilsin bu durum sende bazen sinir yapar
Tebrik ediyorum seni güzel yorumlamışsın
teşekkür ederim :)
Bende isterim :)
biraz sıkılgan birisin sanırım yorgunluk hissi hakim vücuduna tatlı seversin sanırım
Aynen doğru
Bende gelim bari
Ben knk
sen muzip birisin bide kurnaz insanlarla oynamayıda seviyorsun sanırım
Biraz daha detay anlamadım bişey
iyisin hoşsun ancak tehlikelisin bir yerde sanki böyle
Başka husdhfusd
Aşk konusunda nasılım sence
Sıçtıgımın cocugu dönmüyo bana abi
aşk konusunda bence sen birini seversen ona bağlanırsın iyi olur hoş olur ama zamanla aranız bozulacağı kesin sıçtıgımın kahvesi
sen kıskanç birisin kıskanırsın zamanla sıkar ve diğer bir sürü problem ve sen ileri gidebilirsin kavga çıkar geçimsizlik çocuklarını çok sahiplenirsin fakat iyi bir anne olurmusun orası belirsiz
sen anca senden maço biriyle mutlu olabilirsin onun sözünü dinle yeter tamam
Anne olamam değil mi iyi
şu an öyle görünüyor ama insanlar zamanla olgunlaşır tabiki sen patavatsız bir duygusalsın farkındasın değilmi :)
Öyle miyim
öylesin bence biraz empati kurmayı denemelisin durum bu bence yoksa her insan herşeyden hoşlanmaz zaten birbirinin kötü yönlerinide bir yere kadar çekmesi lazım
Tamam ben aşk acısı çekiyorum hadi bana müsade
zaman herşeyin ilacı hadi yii geceler sanada
ben istiyorum
esprili ancak değişken ruh hali birini sevdiğin zaman onu sıkma durumlarıda olabilir , resimden çıkartabildiğim bu
yardımsever :) ya ben aglayan kızları susturma komitesi başkanıyımda
peki sana kim yardım edecek işte burası beni ilgilendirdi :)
asistanım var benimde
sorun çözenlerin sorunları her zaman daha büyüktür asistanlar işlemez sadece yanlızlığa çaredir
genel kurulu toplarım hayırdır :)
sorun yok o zmn
varsa çözelim :)
sence bir sorunum mu var varsa söyle mutlu olrum
im inin eksik bence sorun bu ismin implant olmalıydı :)
ilk aklıma gelen kelime buydu fazla üstüne düşmedim haklı olabilirsin ancak ne manada implan ingilizcem fazla kuvvetli değil daha iyi anlamak isterim seni :)
www.implantdis.com.tr/.../...nt-dis-fiyatlari1.jpg
implant diş
işte bence bundan korkuyordum :D
neden
diğer anlamlarına baktımda transfer etmek aktarmak gibi o açıdan içlerinde en kötüsü diş dübeli olandı :D
bilmemde çok pahalı o açıdan söyledim 2 bin fiyat çekti doktor
dişinimi kırdın yoksa
dolgumu kırdım kanal yapcaklardı korktum yaptırmadıgım cerrahi çekim yaptılar
hadi ya geçmiş olsun en sağlamı implant ama bazı bünyeler reddedebiliyo zor bir süreci yok değil
ama köprü falanda iyi değil yanındaki iki dişi oyuyolar hiç gereği yok
ya dişi zaten ameliyatla çekti dikişle gezdim bir hafta onada katlanırım ama alışma süreci 3 ay daha sonra diş takılcak
evet doktor söyledide ailem gerek yok köprüye dedi
komple yaptıran gördümde ızdırap bildiğin :D tek dişse katlanmaya değer
dayancaz artık ya zaten yaptırırken çeneni kesseler duymassın ama sonrası zor
umarım sonu güzel olur :)
umarım teşekkürler :)
Peki ya ben?
güçlü ve hüzünlü bir imaj bu güç sadece bir maske aslında içten içe sırtını dayıyacak bir dayanak arayışı
katılıyorum yap merak ettim :D