Selamm🖤
konuştuğunuz herhangi birinin görünüşüne bakarak çok sinirli veya çok duygusal görünümlü olduğunu vs bu şekilde karakter analizi yapıyor musunuz?

Selamm🖤
konuştuğunuz herhangi birinin görünüşüne bakarak çok sinirli veya çok duygusal görünümlü olduğunu vs bu şekilde karakter analizi yapıyor musunuz?
Karakter analizi değil de ön yargıyla bakarız. Kimse inkar etmesin çünkü bunu hepimiz yapıyoruz. Bile isteye de değil, otomatikman çünkü yıllardır böyle yetişiyoruz. Şunu giyen böyledir, bunu takan şöyledir düşünceleriyle ¢
Eyw eig için 🍃
Aşağı yukarı bir tahmin yürütürüm tabii ki. Ama yüzüne maske takıp da fark edemediklerimiz oluyorda 🎭
Görüş
33Görüş
İşim gereği insanları konuşmadan analiz edip ihalelerde ona göre davranmak , gün içerisinde bir çok insanla konuşup ona göre hareket ediyorum.
Bu yüzden kendime güveniyorum.
Görünüşe bakarak yorum yapmak genelde yanlış bir yaklaşımdır bana göre. Tanımadan insanlar hakkında yorum yapmamayı tercih ederim
Evet analiz yeteneğime güveniyorum
bunu reel hayatımdaki çevremdeki
insanlar da söyler
İnsanların güçlü yanları olduğu kadar
zayıf yanlarınıda çok iyi anlayabiliyorum
Görünüşüne göre demeyelim de ben davranış ve davranışlarına göre Yani benimkisi biraz da ama insanların gözünde bakınca gözüne bakınca da bir yorum elbette yapabiliyorum ve bugüne kadar yani yorum yaptım ya bu çocuk kötü dediğim çocuklar genelde kötü çektiler bu iyi dediğim insanlar iyi çıktı bu heriften 5 paralık bir şey olmaz dediğim öyle çıktı bilmiyorum belki de bu eskiden beri Yani eskiden yurtta kalmıştın falan oralardan kalma bir yetenektir hani insan tanıyor artık 3-4 senelik yurt hayatım bana insanlar hakkında böyle bir gözü açıklık falan getirdi bilmiyorum belki de
amirim şu vesikalık resme bakar mısınız?
- hmm bu adamda potansiyel suçlu tipi var bence..
- nasıl anladınız?
- abicim bu adamın alt dudağı orantısız ve sol kaşı daha inik sankim.
- valla tebrikler amirim.. bildiniz... bi sigara yakmaz mısınız?
- pff pff... adı ne demiştin bu adamın?
- jason...
Merhaba,
Belki de en büyük hatalardan bir tanesidir insanların görünüşüne göre karakter analiz yapmak ön yargıdan başka bir şey değildir ve bu yüzden bazı zaman en büyük hataları en büyük yanlışları yaparız Bu yüzden hislerimden çok emin olmadan asla böyle bir şey yapmam ama bazı hisler de vardır yanıltmaz
Zaman zaman yapıyorum bunu.. Zaten bunu yapabilmek için uygulanan tekniklerin anlatıldığı videolar ve kitaplar mevcut. Merak eden, açıp okur ya da izler. Beden diline göre analiz yapmak da bir nevi sanattır bence.. 😃😃
Evet yaparım. Herkesin görünüşünde kalbinden bir parça olduğuna inanırım. Ek olarak bakışlar da benim için önemli. Bakışları güven vermeyen insanları sevemiyorum.
Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Dışardan bakildigi gibi kolay olmaz insanları analiz etmek.
Hemde adil olmaz.
Tabi bir tahmininiz olabilir ama kesin konuşursanız aksi çıkması durumunda önyargılı olmuş olursunuz.
O da hoş olmaz.
Valla o kadar çok insan tanıdım ki kötü tipli bile olsa hepsi yumuşak kalpli ve iyi insanlar edindim hepsi de benim için değerli ve hala kalbimdeler
Sevdiğim kızlar hariç şeytan görsün yüzlerini 😑
Aslında bunu anlayabilmek için az çok burcuyla değerlendiriyorum. Anlayabilmek için yardımcı oluyor.
Bazen davranışları ve düşünce tarzı kim olduğunu ele veriyor.
Hayır. Karakter analizi için vakit geçirmem tanımam gerekiyor.
"İnsanı gördüklerinden ibaret sayma, Göremediklerinde ara. İçidir hakikatin resmi, dışı sadece bir manzara. " Hz. Mevlana
Soru bi garip tam anlamlandıramadım yani ama mimikleri konuşma tarzı ve tonu gibi şeyler karakter analizinde önemli tabi
İster istemez yapıyorum. Çok yaptım. Önyargılıyım yani. Ama aslında genel olarak da doğru çıktı. Yanıldığım nadirdir yani.
Bu yanlış sonuçlar verir daha çok konuşması hal hareket tavırlara bakmak daha doğru olabilir
İster istemez bir önyargı oluşuyor 🤷🏻♀️ bazen yanılırım bazen tuttururum
Çok zor mesela kapalı bir kutunun içinde ne olduğunu anlamak hemen hemen imkansız
Bu konuda çoğu zaman başarılı olmuşumdur..
Bazen de yanıldığım olmuş olabilir tabi.😄
Evet öyle tahminlerde bulunurum da çok şükür daha hiç tuttuğunu görmedim sjsjsjs
En İyi Görüşler