AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
vawww yap bakim
Buyrun!..
Merak ettim:)
Yeap
bende
Merhaba :))
umutların var iyimser biri olmalısın ancak içinde bir ciddiyette hakim bazen senin hüzünlü bir ruh hali almanı sağlıyor duygusal biri olmalısın iyi neiyet li
Bende istiyoruum :D
duygusal ve narin birisiniz uyumlu bir karakteriniz var fedakar olabilirsiniz ve sakin
burdayım kanka
potizif birisiniz sanırım sonra konuşkan cana yakın mantıklı düşünen bir yapınız var gayet olumlu şeyler :)
bingoooo
Tabiki
iç çatışmaların var kendinle çevren ve sen bazen çelişiyorsun ancak bu sensin bu durumu kabullenmiş ve mutlusun ancak amacın toplumada kendini kabullendirmek olabilr , duygusal kızgın düşünceli
Katılırım valla :D
meraklı biraz utangaç seni sevicek birini hayal eden sıkılgan biraz sorunlu ama genel olarak çok neşeli olmasanda orta halli birisin
göze zum yapan kız profilleri genelde kendine güvensiz tipler olur.
bende bende
ne güzel :)
pardon sana gelelim kendini yaşıtlarından daha üst bir yere koyuyorsun aslında belki bu tavrın zamanla kişiliğinin oluşmasında fadalı olacak olan yoldur sanırım cezbedici biri olmak istersin
evet kendimi yaşıtlarımdan daha üstün bulduğum doğru ben onlardan daha olgunum biraz
çok teşekkürler tebrik ederim:)))
rica ederim :)
meraba :)
bir kabullenmişlik var sanki gözlerinde ama yinede mutlusun sanki anlayışlı fedakarlık görüyorum
bu kadar mı :( :D
bunları söyleyebilirm ancak sana tavsiyem biraz olmak istediğin gibi yaşa bunu söylüyebilirim
olmak istediğim gibi yaşıyorum aslında, ben öyle biliyorum.
ve ben :)
düşünceli birisin aklından geçenler seni yiyip bitirmekle meşgul hayatında ne alanda olursa olsun yeni uğraşlara yer açmalısın
ıı ııhh :))
tamam
Bekliyorumm :)
Psikolog?
yap bakalım
Söyle :)
kararsız kaldım resim fazla açıklayıcı değil
Ok:)
özgüvenin yerinde ancak bir takım takıntılıarın seni huzursuz ettiği oluyor sanırım biraz kuralcısın sahiplenici bir kişiliğin olmalı gücün elinde olması hoş olurdu :)
Sayilir :)) tskr ler
:))
Anladım
anladım yani? :)
Hm oda iyimiş
duygusal birisin kendini geliştirmeyi seviyorsun üretken biri olmalısın sanırım sonra hırslı olduğunu rekabetçi olduğunu düşünüyorum başarmak senin için önemli genel olarak pozitif bazen karanlık bir yöne eğilen ama güçlü biri olmalısın
Hm evet ama karanlık yöne eğilmem güçlü bir yapım var üzülsemde yapılanı unutmam kolay kolay barışmam
evet öyle bir yol çiziyo olmalısın :)
Anlaşılması güç biriyim ne yaşarsam yaşayım pek yansıtmam gizemli olmayı severim
negatifliğin gizli evet kendi kendini motive eden bir mekanizman olmalı
bu içe dönüklük yıkıcılıktan ziyade yapıcı hoş :)
Öylemi dersin kırılsamda pek belli etmem ama muhatapp olmam
bu bağlamda demedim nasıl söylesem insanlarl a ilişkilerdeki sorunlar genellikle tabi üzücü ve yaralayıcıdır ben kendine dönük tek taraflı sorun çözme durumlarında bahsetmiştim eğer öyleyse
Evet sorunlarımı kendim çözerim hep
aynen bunu söylemiştim yoksa insanlara önemseme değmez tabi :)
Öyle tabi yüz vermem kimseye
hadi bakalim.
hayalgücü ve sanatsal yönünüz gelişmiş olamlı hüzün içinde mutluluk gibi bir portre var sanki karşımda , uyumlu sanırım fazla girişken olmayan tatlı birisiniz
Ben? :D
yaşından olgun erkekler hoşuna gidiyor bence
Ohaa harbi öyle :D
bende geldım:)
utangaç ve anlayışlı sinirlenince bile kimseye söylemeyen bir yapın var sanki
utangaç, anlayışlı evet.ama nadır sınırlendığım için zor sakınleşırım:)
Neden olmasın.
fikirlere saygılısın ve anlayışlı bir yapın var , sakin genel olarak hareketsiz bir hayat ancak kalıplara sığmayan bir iç dünya
Merabaa :p
buram buram hayal gücü kokan bir bayan iç dünyan ile yaşadığın çevre çok kopuk tam bir yol çizemedim
Aynen kesinlikle :)
katılıyorum nasıl yapçan :D
sportif işte :D
Bana yapsana :)
Banada yap
Buradan yak :)
katıldım =)
Bekliyorum. :D
Kardeş...
katılırız knk
Evet
kendine güvenen biraz duygusal biri olmalısın ayakların yere sağlam basıyor olmalı , hareketlilik sana göre değil sen sanırım daha çok işlerini düşünerek kusursuzca halletme yanlısısın seviyeli bir havan var hemen kendini açmıyacağını düşünüyorumö dürüst birine benziyorsun sanırım bu kadar :)
Heyt allahına gurbanım senin :)
Doğrudur
bide bana lütfen.
kıvrak zekanı kullanan biri olmalısın sonrasında biraz havalı ancak kibar birisin iş olarak pazarlama şirket veya bankacı tarzı sosyal ilişki gerektiren bir alan olmalı
Tebrik ederim gerçekten yeteneklisin. Bir çok konu iş konusunda ufak bir yanılgı var. Kalite ve finans uzmanıyım. Hoş bankacı demişsin o bile ucundan kıyısından tutmuş.
Katılalım bakalım :)
rekabetçi bir yönün var sanki sende iki yöne ayrılmış bir kişilik var sanki iyi ve kötü kadar keskin olmasada ortalama bir durum neşeli ve sinirli gibi düşün tam kestiremedim seni
Maceraperest.
yerinde duramayan biri gibisin ancak seni durduracak biri ile birlikte veya böyle biri tam sana göre :)
Eeee bende o zamaaan
başka resim yokmuydu
Peki :D
hangisi sen :)
Sol :D
neşeli tatlı ancak biraz düşünceli biri olmalısın resim fazla açıklayıcı değil tam bir karar veremedim :)
:d teşekkürler :D
Yap bakalım
kararlı bir duruşun var mantığına güvenen bir yapın liderlik içgüdüsü ama bazende endişeli bir yapı
Lütfen <3
eğlenceli birisi ancak nedense hüzün hakim ruhuna şu aralar büyük ihtimal onu kimse anlamıyor
aslında fazla istediği bişey yok sadece biraz ilgi
fbı mısın, in misin peri misin nesin :(
bilinçaltı böyle bişey işte
Hakikaten öyle.
Daha yok mu bana? canım sıkıldı.
anlat o zmn belki yardımcı olabilirim sanırım kendine çok kızıyorsun neden bunu merak ettim
Anlatmakla olur mu hiiiiç? Sen bileceksin.
tamam o zmn çok uzak olasılıklar olurdu bunlar doğruluğu hiç kesin değil :D sanırım annen ile baban ayrı veya bir sevgi yoksunluğu var tamamen çok uzak çıkarımlar tabi yanlış olabilir büyük ihtimal tek çocuksun ya da kız kardeşin yok bir abin olmalı
kısmen bildin <3
tamam doğrultuda sıkıntı yok o zmn , sorunlarınla ilgili olarak yaşadığın ortamı bilmediğim için kuruntu mu yoksa gerçek mi olduğunu tam söylüyemem ancak şu varki seni derinden etkilediği ve içine dönük veya savunmacı duygusal bir hal aldırdığı kesin eğer bulunduğu ortam değişmeyecekse sen değişmelisin kendi ayakların üstünde dur ve güç kazan ancak bu şekilde değiştirebilirsin bulunduğun resmi kişisel hedeflerin olsun ve yılmamaya gayret et
Tesadüf mü bilmem ama bu da doğru çıktı.
hayır aslında yorum yaptığım kişiler hakkında yorum yaptığımda daha uzun bir zincire sahibim ancak emin olduklarımı yazarım son bilgilere göre bundan emin oldum sanırım :)
:) eheh tamam o zaman. teşekkürler <33
ismin ne merak ettim
Onu söylemeyeyim asdfdfdg
tamam o zmn kendine iyi bak iyi geceler , umutlarının geleceğin olması dileğiyle :)
sende bak, iyi geceler :) seninde:)
teşekkürler :)
yolla gelsin bakalım
Ben ben :D
Yapppp
çok renkli cıvıl cıvıl bir hayal dünyan olmalı ancak bir içe dönüklükde sözkonusu cezbetmelisin hayatının dümeni senin elinde olmalı ilişkilerinde dominant taraf sen olmalısın tabi muazzam bir kadınsılıkla ayrıca biraz kontrolsüz olmalısın
Yap bakalım kardeş
ulan yavsak kızlara yapıyorsun erkeklere neden yapmıyorsun yalaka
sen herkeze böyle mi yaklaşırsın 2 gün olmuş peşine düşermisin yoksa sadece bu soruya mı özel senin isteklerin yerine gelmeyince yavşak oluyorsak senden yavşağı yok beyinsiz it
Bekliyorum :P
iyi geceler
söz sende
olur neden olmasın
Boş iş değil mi bu?
ilişkide gerçekten tutkulu olmalısın erkekleri köle haline getirmeyi amaçlayan cezbedici ruh hali , bide seninle oynamayı göze alan kendini bir oyun içinde bulur kanımca böyle düşünüyor olmalısın
valla şu an sadece salak olduğunu düşündüm kusra bakma pek tutkulu olmadı :\ Ayrıca profilimdeki hatunu bulursan aynen bunları ilet kadın ne olduğunu bilsin canım dimi ahahahah
tabiki bu kadın sen değilsin senin olmak istediğin kişi yoksa...
Olmak istediğim kişi sence olabilir mi orda sadece bir dudak var. Senin beynin çok küçük çok boş konuşuyorsun fark ettin mi. Sen asosyal birisin hemde baya cok
hakarete varan kızgınlık görüyorum sadece gülerim insan sadece gerçeklere kızar
Allah aşkına sen bana ne zaman hakaret ettın de ben sana kızdım
yap bakalım
düşünceli hayalperest duygusal sanırım sanata eğilimin var iyi birisin genel olarak hayallerin bazen boyunu aşıyor olumlu manada
yap la hadii
katılırım bro
katılırız :D
iyi geceler günaydın
Beklemedeyim
Hadi yap bakayım😂
:) ) ) ) ?
ben canım
sanırım ilişkilerin şu şekilde ilerliyor partnerine dizginleri verir gibi görünürken aslında onu sen yönetiyorsun durum bu sonrasında ise ilişkiler sıkıcı geliyor
bu yorumu bu resme yapmadım at çöpe gitsin
nie
o fotoraftaki başkasıydı ama