profil resmine göre kişilik analizi yapabilirim katılırmısınız? iyi geceler herkeze
Cevabın nedir?
+1 yılEmrivakiyi sevmiyor, eleştiriden korkmuyorsun. Eleştiriler seni yıldırmıyor sadece yeni kapılar aramaya yönlendiriyor. Sana göre açılmayacak kapıdan çok doğru şekilde çalınmayan kapı vardır. Ama daha önemlisi açmaya değip değmediğidir. Özgüvenin yerinde. Amacına yaramayan detayları önemsemiyorsun, gereksiz buluyorsan başkaları önemsiyor diye de eleştirilecek bile olsan yine de önemsemek istemiyorsun. Biraz da inatçısın sanırım. Hayata, insanlara olumlu bakmayı seviyorsun ama gerçeklerden de kaçmıyorsun, olumlu bakmaya çalışıcam diye kendini de kandırmıyorsun. Saygılısın yalnız saygısızlığa tahammülün yok. Sanırım öğrencisin ama bu analiz etme durumu bölümünle direkt olarak alakalı değil de sanki ayrı bir ilgi alanı gibi geldi bana. Akıl, emek senin için önemli kavramlar. Kendini geliştirmek için emek harcıyorsun. Analitik düşünme kabiliyetin yüksek, kendini denemeyi seviyorsun. Biraz da duygusalsın sanırım, bir de bu konuda savunmacı bir taraf hissettim nedense. Kolay kolay kızmıyorsun, kızsan da hemen belli etmiyorsun ama kızarsan tersin kötü oluyor. İnsanlara karşı mesafeni koruyorsun, hemen samimi olmuyorsun. Samimiyetsiz ve laubali davranışlar çevrendeki diğer insanlara nazaran senin daha fazla dikkatini çekiyor. Cesursun. Riskler alıyorsun ama ayağını sağlam yere basmaya dikkat ediyorsun, çok fazla açılmıyorsun. Ben de tahminlerimde biraz fazla açılarak yanılmış olabilirim. Meraklı olduğunu söylemeye gerek yok zaten. Tereciye tere satılmaz ama bunlar da benden olsun dedim :) Ben de yorum alabilirim ama yazdıklarımdan sonra yorumun ne kadar fotoğrafımla sınırlı kalabilir artık bilemiyorum. Sen ayarlarsın ama onu :)
122 Yorumla
Soran+1 yılönünde eğilirim başka bişey demem resme gelirsek karamsarlık ve düşünce ayrıca psikolojimi düzelttin biyerde teşşekkür ederim sana ayrıntılı bir analiz yapmalıyım bu borcum bugün yetmez sanırım :) yarın söz analiz yeteneğimin gelişmesi biz hem esnaf olarak hatta otelimiz var otelci olarak yetiştik hemde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim değişik bir kombinasyon ama haklsın 12den vurdun bu en sağlamı
Soran+1 yıltekrar teşşekkür ederim ama şimdi baktım düşünme şekline ulaşmam lazım sorulara verdiğin cevaplar vs
Soran+1 yılayrıca şunu tekrar belirtmeliyim bu siteye en 5 sefer üye oldum ilk defa rast geldim size sanırım ve adıma yapılan en kapsamlı çalışma buna ihtiyacım vardı eminim sizinde şu aşamadan sonra nasıl düşündüğünüz önemli değil prensipler sabit :) elde etme yöntemi ve şekli yaklaşımız çıkş önemli olan bu merak içindeyim şu an
Soran+1 yılbeni tam anlamıyla analiz edebilen ya benden zekidir ya da en az benim kadar , sorun buda değil önemli olan aynı doğrultu sizinle sataşmak güzel bir satranç olurdu tek hataya bakar ama bu oyun hiç gerçekleşmez sanırım aklın yolu bir sonucuna değil mi neyse iyi günler geceler size güzel bir anıydı :)
- +1 yıl
Estağfurullah. Tutturdun mu demek oluyor yani bu :)
Psikolojini düzelttim, özeti ve en güzeli bu oldu sanırım. Nerde yaptığımı bilmiyorum ama memnun oldum.
Oo kombinasyon cok iyiymis. Gözlem ve değerlendirme için çok iyi bir ortam, üstüne de eldeki bu verileri doğru şekilde birleştermeye yarayan sayısal mantık eğitimi. Nehrin kaynağı, hangi kollardan buraya ulaştığı biraz daha net belli oldu.
En net bu görünüyordu bana da. İşin mutfağında olanlar senin benim kadar meraklı olmuyorlar çünkü. Aynı yemeği pişirenin yemeden doyması gibi oluyor onlar da sanırım. Ben, sen kadar işin içinde değilim gerçi, sadece izlemeyi seviyorum. Yemeği kitaptaki tarifle pişirmekle göz kararı pişirmek çok farklı. Kitaptan pişirenler kalıplara fazla bağlı ilerliyor, riske girmeleri daha zor oluyor. Ama senin benim gibi göz kararı pişirmeye çalışanlar bolca hata yapıp ilk yemeğin tadını tutturamasalar da yeni lezzetler keşfetmeye diğerlerinden daha yakın oluyorlar. - +1 yıl
...Hata yapa yapa korkularinı yeniyor, bir yandan da kendilerini geliştirmiş oluyorlar. Bir de nokta atışı tahminler baskın tadda bir baharat gibi, kullanması riskli. Bunu sende iyi biliyosun farkettim. Biraz genel tadlar tercih etmek gerekiyor ilk etapta, kişiyi, zevklerini biraz daha tanıyana kadar.
Bir de sende okulu uzatma eğilimi hissettim, öyle değilse bile sen yine de dikkat et. İlgini bugün çekmeyen dersler de birgün işine yarayacak, sen zaten bunu biliyorsun :)
Tabi seve seve beklerim yorumunu. Yorumuna yorum yapmicam şimdilik :)
İnsan kendi penceresinden etrafı ne kadar gözlemlese de kendi penceresini, dışarıyı gözlemlediği gibi gözlemleyemiyor. Kendisine, kendisi gibi bakabilecek biri arıyor. O ihtiyacı kendimden de biliyorum. Aynen gerekçekten cam silerken olduğu gibi. Sen silersin silersin ama başka biri gelir senin görmeyip geçtiğin bir buğuyu, bir kiri görür. - +1 yıl
...Bu olasılığı bilen birisi de işte kendi kendisine olan bakışı hakkında hiç bir zaman emin olamaz, hep bir şüphe içinde bulunur. Başka bir göze ihtiyaç duyar. Herkes en kötü kendi penceresini siler ama en iyi başkasının penceresindeki kiri görür. :) Tabi insan bazen de kendi penceresindeki kirden aldanıp komşusunun penceresini de kirli zannedebiliyor. Ben umarım onlardan olup yanlış tespitler yapmıyorumdur. :)
Sitede çok fazla yazmam, ondan dikkatini çekmemiş olabilirim.
Gözlem yapmak da bir yandan satranç değil mi :) Sen taşlarını sürersin. Doğruysa şah mat, kazanırsın, kaybeden yok. Yanlışsa tahminde kaybeder, tecrübede kazanırsın. Bence de düşünme şeklimiz benzer. Ben de bazen bahsettiğin şekilde oyunumsu, münazara vari konuşmaları severim. Ben de tekrar teşekkür ederim ilgin için. İyi geceler
Soran+1 yılresimle alaklı olarak düşünce hüzünlü demiştim ek olarak birde huzuru katmak gerekli sanırım ayrıntılara dikkat eden kaliteden anlayan bir yönün olmalı mükemmeliyetçi bir yönün var bu durum bazen seni zor durumada bıraksada aksine tahamül etmek senin için daha zor olurdu , mesela bir ürün satın alırken veya araştırırken kalite senin için çok önemlidir olabildiğince mükemmeli olmalı bazen kendine kızdığını melanoliye kapıldığını düşünüyorum dışarıdan tahmin edilemeyen iç dinamikler bunlar insanlara karşı genel olarak pozitifsindir ancak arkadaş çevren çok geniş değil gerçek arkadaş manasında yanlızken kendini daha iyi tanıdığının farkındasın
Soran+1 yılvede duygusal biri olmalısın
Soran+1 yılmantığın ön planda gözlem yeteneğin gelişmiş ancak bir korku var sanki harekete geçmek için sanırım böyle olayların neden sonuç ilişkisi senin için önemli , felsefe ve bilime meraklı biri olmalısın özellikle bilim kitap okumayı sevdiğini düşünüyorum , hangi bölümde okuduğunu kestiremedim bu şekilde :) birde ismin ilginç beyaz atlı kurbağa duygusallık ve hüüzün kokuyor bunu belirtmek istedim iyi geceler :)
- +1 yıl
Genel olarak beklediğim gibi beni yanıltmadın. Teşekkür ederim. Güzeldi gerçekten :) Tabi arada birşeyler karalayan benim gibi kişileri gözlemlemek biraz insanı yanıltabilir. Kitabımdan bir karakter ismi olan nickim gibi.
Soran+1 yıledebi bir yönünüz olduğu dikkatimi çekmişti ben sizin gibi anlatamıyorum mesela dah düz bir anlatımım var siz meslek olarak?
- +1 yıl
Sen de amaca yönelik düzden ziyade sade ve net anlatıyorsun bence. Yaklaşımın da gayet güzel. Öğrenci sayiliyorum ben de daha. Ortaya karisik, fizik ve uluslararasi iliskiler okuyorum
Soran+1 yılevet sanırım öyle ancak bazen bir dezavantaj bir kitap yazmayı düşünüyorum mesela çok kısa oluyor :D anlatımı iyi ancak kısa böyle sorunlarım var :D
Soran+1 yıluluslararası ilişkiler ve fizik gerçekten farklı kombinasyon , benimde bilime çok merakım var ancak dediğiniz gibi ancak tutlu olduğum dersler ve konular beni ilgilendiriyor ders bırakmaya meyilliyim evet bide keşke psikiyatr olsaydım diyorum :D
- +1 yıl
Yazmayi dusunuyorsan evet bir dezavantaj olabilir. Betimlemelerde ben de sikiliyorum, cok zevk almiyorum acikcasi. Olayin özüyle ilgiliyim ben de daha çok. Ama tabi renklendirmeden de olmuyor yazma işi. Yazdikca acilirsin belki. ya da yazim, uretim tarzina uyacak alanlara yönelebilirsin.
Soran+1 yılgenel resmi çizip içini doldurmak gerekli sanırım katman katman haklısınız , şu an yapay zeka çalışmalarıyla ilgileniyorum düşüncenin prensipleri üzerine falan bu durumda felsefe mantık psikoloji vs gibi konuları içerdiği için beni geliştirdi diyebilirim işte benim durum bu :) , bir kitap yazsam kitap bunun üzerine olurdu
- +1 yıl
Farkli kombinasyonlar oldugu icin tercih ettim zaten özellikle :) Farkli alanlarda oğrenecek cok sey var. Ben de biraz senin gibi oldugum icin fizigi uzattim. Ama uzasa da bolumunu bitir derim. Daha sonra istedikten sonra yine psikiyatr olmaman icin bir neden yok. Tutkularina bagli birisin belli. Sana zorla birseyi yaptirmak cok cok zordur. Bolumunde de o tarz, sevmeyebilecegin dersler var. Sende benim izlenimim, yaptigin seyi ya en iyi yapar ya da hic el atmaz gibi gorunuyorsun. Bu bolumden zorlanarak da olsa alacaklarini alip baska alanlara yine de yonelebilirsin.
Genel resim, aynen. Ressamlarin benzer sekilde eskiz cizip yaptigi gibi. Yapay zeka felsefe vs. Iste farkli alanlara ilgi duymanin yararlari. Biranşlasma zaten cok eski birsey degil. Eskiden ilim, bilim adamlari bircok alanlarda calismalar yaparlarmis. Kendini genel olarak donanimlandirmadan bir alanda uzlasmak bence vizyonu dar bir calisma olurdu zaten - +1 yıl
uzlasmak: uzmanlasma olacakti :)
Soran+1 yılevet kesinlikle bakış açısını geliştiriyor birden fazla inceleme alanıyla ilgilenmek evet eski bilim adamları işini tutkuyla yaparmış şimdiki gibi yönlendirme ya da maddi tercih sebeblerinden belki türkiyenin bilim alanında başarılı olamamasının sebebi budur sadece bilgiyi elde edip uyguluyorlar geliştirme ve çıkarım minimum düzeylerde
- +1 yıl
Aynen. Uygulanama alaninin kitligi ve talebin olmayisindan dolayi hep teorikte kaliyor arastirmalarimiz. Ve bu talebin olmayisi ve hatta talep edenlerin cahilligi de yanlis talepleri dogurdugu icin bizler de gereksiz seylerle vakit harcamak zorunda kalabiliyoruz. Yılmış bünyelere bir yerden sonra anlayarak yapma yerine tabi olup ezbere uretmek de daha kolay geliyor. Hatta bir yerden sonra yanlis olan, bunu herkes yaptigi icin mantikli gelmeye bile baslayabiliyor. Daha sonra sen istedigin kadar dunya donuyor de...
Soran+1 yılgerçekten çok güzel anlatmışsın yenilik ve ilericilik bizim anlayışımıza göre macera iken kopyalamak denenmiş ve kabul edilmiş olarak gösteriliyor böyle bir ortamda geleceği inşa etmek bir tarafa dursun konumumuzu korumak bile zor ki biimsel açıdan zaten bir hiçiz orta çağdaki kadar bilim ileri görüşlü bilim insanlarımız olmaması gerçkten çok acı bir tablo :)
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi fal bakarsın ancak ben cok ınanmam. sadece ufak detayları yakalıyorsun bır kac yorumuna bıle baksan kısılıgı cıkar. hatta üye ismınden bıle sonuca varılır cok extrem bır yetenek degıl. sadece suratına bakarak %80 ını cozebılıyormusun onemlı olan o;)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok merak ediyorsan senin dediğin şeklilede yaptıklarım yok desem yalan söylerim ancak gizli profil olanlarda mevcut değilmi sana bir ipucu veriyim kendi resmi dışında resim koyanlarda o resim bilinçaltını yansıtır buda çok önemli bence kimse ayrıca kimse iki çift laf etmeden tam kişiliğe erişemez çünkü hayat her ne kadar bir genetik fıtrat versede tecrübelerde bizi en az bu fıtrat kadar şekillendirir sosyal çevre gelir düzeyi eğitim vs peki size bir soru bu açıklamayı yapma gereğini neden duydunuz :)
Biiiirr sürü kişi yorum bekliyor bakalım hepsine yetişebilecek misin:) özellikle erkek olarak kızlardan çok erkeklere cevap verecek misin bakalım:)
01 Yorumla
Soran+1 yılolayları yönetmeyi seviyorsun nasıl desem sende belki fazla yaratıcılık yok ancak kusurları görmekte hatrı sayılır bir yeteneğin var , bunun dışında neşeli biri olmalısın ve bezen kendine kızdığın olur
+1 yılmerhaba..lalerden gelecek yorum çok yalın ve sıradan olur herhalde:) bekliyorum:)
ayrıca kendi fotoğrafını da yorumlarsan sevinirim:)03 Yorumla
Soran+1 yılnet bir yönün olmalı , bir yönün gayet kararlı ve güçlü diğer yönün savunmasız ve tatlı , korunmacı bir yönün olduğunu düşünüyorum ilk bakışta kişiliğin belli olmaz sanırım tanıdıkça açarsın kendini ve ciddi bir yönünde var sanki bunlar sanırım , birazcık sert bir mizacın olmasına rağmen pozitif biri olmalısın sanırım böyle :)
- +1 yıl
sert ve ciddiyim doğru. insanlara alışmam zaman alır. kendime pozitif değilim maalesef tutmadı da pozitif bakılmasını sağlarım. nasıl bir sallamadır bu, takdir ettim:)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
90Cevap
belli bir erkek grubun vardı pek sevgililn olmadı yaşadıgın hayyattan memnun değilsin bazı şeyler için genel olarak kızlara yaızıyon ama ilerliyemiyon hayatında cinsellik ön planda derslerin kötü
kendini pek begenmiyon tipn falan tuttu mu? planttt022 Yorumla
Soran+1 yılyaşadığım hayattan memnunum bir takım sorunları olduğu doğru ancak sorunlar olmasa insan gelişebilir mi bu açıdan memnunum belki geçmişte memnuniyetsizliklerin olduğu doğrudur yani haklısın, kızlar daha duygusal ve duygularını belli eder bir haldeler ancak erkekler biraz korunmacı veya yüzeysel tespitlerin mantıklı birde böyle bak istersen kendin bir karşılaştırma yap okulum yok derslerim yok amaçlarım planlarım evet devamını getiremediğim hedeflerim var amacım cinsellikten ziyade kendimi geliştirmek üslübuma bak istersen hiçbir asılma veya benzeri hareketi göremezsin ama mantıklı çıkarımların var kendince beğendim
Soran+1 yılbu tarz bir donanım eğer kendimi erkek olarak görüyorsam karşı cinsle ilişki kurmak için faydalı olacaktır tabiki sorun bumu :) önplanda olmayı düşleyen bir kişiliğin var sanırım :)
Soran+1 yılmesele yıkmak değil benim için herkezden öğrenilecek noktalar vardır kaleyi ele geçirmekle , kaleyi inşa edecek donamlılar farklıdır.
Soran+1 yıltam üstüne bastın , peki doğrunun bilgisi nasıl kazanılır desem cevabı ; geçmiş bilgisi ve şuanki ihtiyaçlar neticesindeki gelişmelere yönelik geleceğin düşünsel şekillendirmesiyle derdim geçmişe ben ve benim dışımdakilerin tecrübesi geleceğe ben ve benim dışımdakilerin ihtiyeçları sebeb olur tartışmasız her alanda o halde sadece ben yokum ancak sadece benim olmamam aktif rol oynamayacağım manasına gelmez bu diğerlerinin değersiz bilgi veya konuma sahip olduğuda durum düşündüğünden karmaşık
Soran+1 yıltavsiye ederim , eksisozluk.com/entry/40463200 iyi akşamlar size :)
- +1 yıl
dogru bilgi yoktur olsada bilinemez bilinsede ispatlanamaz felsefede böyle bir şey var bunun sebebi her insan farklıdır bilgi kime göre dogru sana mı bana mı benim mantıgım benim dogru gerisi yanlış ya da ben yalnış geresi dogru ne fark ederdi aktif rol diyon dime göre saana yoksa sen gibisine mi yani bu hayyatta sen varsın sen kendini ssen olarak görmezsen sen zaten hiç sen olmamışsın (ne yazdıgımı bende anlamadım)
Soran+1 yılbir amaç için neden sonuç zinciri içinde sonuç amaca eşitse bilgi o amaç için doğru bilgidir.
Soran+1 yıldoğrular kişiden kişiye değil neden sonuç zincirindeki amaç dizilimine göre değişim gösterir bu süreci etkilyen unsurların başındada bilmek ya da bilmemek vardır insan beyni yeterli bilgiye sahip olmadığı fakat kabul ettiği durumlar vardır işte bu süreçler mantıksal işleci saptırır alternatif yollar çizer biz bunlarada dogma deriz
Soran+1 yılsu kaç derecede kaynar? basit bir soru
Soran+1 yılsu 1 atm basıçta 100 derecede kaynar , eğer olaya dogmatik olarak bakarsak su 20 derecede kaynayamaz ancak 1 atm basıncı artırır veya azaltırsak su oda sıcaklığında kaynayabilir veya su oda sıcaklığında donabilir yani dogmatik algı her alanda olabilir bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılalgımız sadece farklara dikkat çeker dünyayı genellik ve özellik açısından farklar ile sınıflandırır motorlu taşıt kümesinin alt kümesi mesela otomobil , otobüs gibi dikkat et her olgunun genelliği ve özelliği mevcuttur ilk karşılaştırma ilk saymadır aslında 1ilk oldu ile ikinci olgu kıyaslandı biri genel biri özel oldu ilk olan bir altı 2 insanlık tarihi boyunca 3 ve fazlaları aynı sayıldı zamanla bu durum yetmez yeni bir genelleme ve özelleme gerekliliği ortaya çıktı parmakları kullandı insanlar 10 sistem burdan türedi geniş çaplı anlatabilirim ancak biz zamanla dahada geni düşünmeye başladık kendi iç sorgumuzu karşımızda sadece bizim için özel olarak tasarlanmış veya oluşmuş bir evren labirenti ve biz bu labirent iiçindeki oyuncular mesela göz algımız görünen renk olan mor ve kızıl arasında halbuki morötesi ve kızılötesi radyoaktif ışımalarda mevcut
Soran+1 yılo işler basit sorgulanmaz ama aslında sayfa yazsam yeri
Soran+1 yıl:))
öyle birşey olduğunu düşünmüorm ama şu profil fotoğrafına topuklu ayakkabı koyanların çok kadınsı olduğunu ve gerçek hayatta böyle takıldığını düşünüorm
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz duygusal biri olmnalısın ama fazla takılmazsın kendini üzmezsin kurnaz biri olmalısın hayat senin için yaşama değer neden kendimizi üzelim ki diyenlerdensin
bızede bır seyler soyle arkadasım, bızde sorudakı yerımızı alalım..
05 Yorumla
Soran+1 yılyılmış bıkmış gibi bir haliniz var sanırım sitresli zorunluluklarınız konuşkan biri değilsiniz sanırım böyle
Soran+1 yılnasıl bir açıklarmısınız :)
Soran+1 yılolabilir belki ana mizacınız benim tasvir ettiğim gibi fakat işiniz gereği sosyal çevre etkisi mümkündür veya tamamen alakasız :)
+1 yılhey dostummmm sıra bendeeeeeeee alıyım cevabıııııııı ^_^
09 Yorumla
Soran+1 yılsana yapmıştım bir kere hatırladınmı o günden bu güne sevgili buldun mu bakalım :)
- +1 yıl
hani nerdee sevgili yok yaaa yanlış tahmin etmişsin işteeeeeeeeee :(((
Soran+1 yılsevgili yok demiştim zaten yok ya da varsa bile istediğin kişi değil :D aynen bunları söylemiştim
- +1 yıl
hatırladım şimdiiiiiiiiiiiiiii :))) ama şuanda kimse yok ufukta sevgili adayı gözüküyor mu :)
Ben pek yapamam ama benimkini analiz edecek buyursun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım pek duygusal görünmeyen duygularını genellikle içinde yaşıyan gerçek duygusallardansın
Merak ettim hadi bakalım. Gizli de değilim ;) kolay gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılmantığına önem verirsin düşünmeyi seviyorsun empati yeteneğin var insanları istediğin zaman kırabilir veya mutlu edebilirsin
Soran+1 yılrica ederim ne demek sadece tahmin biraz cesaret ve ayrıntılara dikkat çekmek
Merak ettim şimdi hakkımdaki analizi duymak isterim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen yanlızken bile güçlüsün özgür bir ruhun var ancak bazen yanlızlığı kalbinde hissedersin her ne kadar güçlü olsanda bu durum biraz hüzünlü ama yinede mutlu kılar seni pozitif biri olmalısın etrafına neşe saçan
Soran+1 yıl10 üzeirnden 7 yi hakkettk o zmn :D
+1 yılProfil resmim beni çok iyi yansıtıyor ama dışarıdan nasıl görünüyor merak etmedim değil :/
03 Yorumla
Soran+1 yılhayatta seni kızdıran şeyler olmuş sanırım taktikçi bir kişiliğin var aslında adalet sistemin şu şekilde iyiliğe iyilik kötülüğe öyle bir kötülük ki bu kötülüğün senden geldiği bile belli olmasın hırs ve adalet seni tanımlayan kelimeler olmalı günlük hayatta sakin anlayışlı bir kişiliğin var sanırım.
- +1 yıl
Son ana kadar cidden iyidi yorum. Günlük hayatta da aynı tutumum devam ediyor sakin ve anlayışlı olmak isterdim ama yapıma uymuyor bir türlü bu nedenle kimse kalmıyor çevremde kırıyorum gereksiz yere herkesi..
Soran+1 yılsanırım bu durum kişiliğinle ters ters olmasa zaten bu durumdan kendini eleştirmezdin bu istenmeyen sebeblerden dolayı bir sitres olmalı sadece
Gelecek cevabı az çok tahmin edebiliyorum ama yap bakalım dsfghjk
01 Yorumla
Soran+1 yılilişkilerinde senin erkeğin güçlü olamlı ve sen ona teslim olmalısın tutkulu bir aşk sizinkisi ancak günlük hayatta baskın sen olmalıusın neşeli fakat dozunda biraz kontrollüsün sanırım ön planda olmak hoş
bekliyom müsait olunca foto gözlüklü sıkıntı olurmu başkada koyabilirim neticeyi merak ettim.
015 Yorumla
Soran+1 yılo zmn gözlüksüz daha iyi :)
Soran+1 yılsanırım düzenli birisin bir takım hedeflerin olmalı liderlik ve düzen içinde çalışabilir yumuşak başlı özgüvenli biri olmalısın
Soran+1 yılevet gayet canlı duruyor dediğiniz gibi olmalı heralde
Soran+1 yılbiraz sinir bir amaç ve kararlılık olabilir sanki
Soran+1 yılbilmiyorum başka söyleyemem :)
Soran+1 yılbu iyi
Bunu son diyen kişiden halen daha analiz bekliyorum.hadi bakalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanatçı ruhlu duygusal biri olmalısın bunun dışında biz erkeklerin amaca göre hareketleri bir şekillenmeleri vardır bilirisin tam kişiliği vermez o yüzden erkeklere tam yorum yapamıyorum ayrıntılı tanımak gerek doğru yoksa yalan mı şeklinde
+1 yılhey bilader bir bak bakim.fala baktırıyoz sanki :)
00 YorumlaBende istiyorum sanırım sportif kişiliğimden bahsedeceksin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılstandar resimlere yapmıyorum ama
+1 yılEvet merak ettim acaba ben nasil gorunuyorum ordan ^^
03 Yorumla
Soran+1 yılhüzünle mutluluk iç içe geçmiş gelgitli birisin çok mutlu değilsin ama mutsuzda değil öyle
- +1 yıl
Tam üstüne bastın teşekkür ederim yorumun için :)
Soran+1 yılrica ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Hadi bakayım göreyim seni :) Hız ve adrenalini seviyorsun dışında bi' şey söyle lütfen.
03 Yorumla
Soran+1 yılsosyal çevreniz tarafından sevilen birisiniz erkeksi yönünüzde ağır basıyor her ne kadar modern bir anlayışa sahip olsanızda , insanlarla hızlı iletişim içine girebilirsiniz ancak gerçek manada arkadaş çevreniz bir elin parmaklarını geçmez
Soran+1 yıliyi yolculuklar o zaman size :)
+1 yılİmkansız bir nokta profil resmin den kişiyi tanıma çabası ツ
02 Yorumla
Soran+1 yılhazır cevap muzip sıkılgan bir tipsin işte
- +1 yıl
Kim ben mi yok artık : (
- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılkanka analiz etsene beni , merak ettim şimdi bak ne diyeceğini. egoları tatmin edelim biraz:)
00 Yorumla Hala geç değilse ben de istiyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılanlayışlı biri olmalısınız ve yapıcı bir karakteriniz olmalı ama sinirlenince önemsemez bir haliniz var sanki olgun ama muzip biri olmalısınız herkeze kendini tanıtma şansı verirsiniz sanırım yüzeysellik sizin için 2. planda olmalı heralde
Soran+1 yılteşekkürler :)
Bakalım neler söyleyeceksin benim için :)
03 Yorumla
Soran+1 yılolumlu birisin insanalara kızamıyorsun sanki ama üzülüyorsun narin kırılgan bir yapın olmalı sevdiklerinin yanındaneşeli ve uyumlu birde masallardaki prensesler gibi bir hayal gücün var sanırım böyle
Soran+1 yılresim pek net değil , belki oyüzde :)
Benimkine yapmazsan öl zaten xD
05 Yorumla
Soran+1 yılkendine güvenin var ancak çocukluğun sanırım zor geçti hayatında sanırım bir takım dönüm noktaları oldu ve sen artık kendine güveni yerinde espirili pozitif bir insansın
Soran+1 yılbana öyle geldi o zmn özür gençlik dönemi vs de olabilir ya da hiç bilmiyorum
Soran+1 yılanladım yaklaşmışın demekki :)
+1 yılBaya merak ettim tabi :)
09 Yorumla
Soran+1 yılkarşınızdakini düşünen nazik biri olmalısınız biraz üzüntünüzü içinizde yaşıyorsunuz sanırım ancak pekte önemli değil ufak şeyler zaten fedakar hayalgücü gelişmiş nazik biei olmalısınız
- +1 yıl
etkilendim.
Soran+1 yılhadi ya okadar :)
- +1 yıl
Baya ya ne diyosun :) Ama hep iyi ve övücü şeyler alarak ikna yöntei kullandığını düşünüyorum şöyle bir baktımda hep aynı şeylerin türevleri gibi daha iyisini yapabilirsin **
Soran+1 yılaslında her zaman nazik bir dil kullanmaya çalışıyorum insanlar kişisel özelliklerinin olumsuz algılanmasından pek hoşlanmazlar onlara bu durum iyi geldiği için böyledirler aslına bakarsan kötü özellik diye bişey yok beni tanımlayan şey kötü olsaydı benim anlamım olurmuydu gibi , bide herkeze gördüklerimi yazıyorum ne eksik ne fazla bazen benzerlik tabi olabilir ama mutlaka farklı yönler vardır :)
- +1 yıl
O zaman saygıyla önünde eğiliyorum.. Nazik olmak tabi önemlidir.. Kolay gelsin sana zor iş tabi kişilik analizi :)
Soran+1 yılteşekkür ederim umarım geleceğiniz aklınızda şekillendirdiğiniz kariyerle birlikte seyreder biraz uzak bir tahmin ama bir kariyer hedeflediğinizi düşündüm kendi ayaklarınız üstünde durmak gibi bişey sanırım tama emin değil ama yazmak istedim :)
- +1 yıl
Tamam asıl şu an gerçekten etkilendim Jesus!! Bu yoldan ayrılma :D
Soran+1 yılteşşekkür ederim :)
Hay hay buradayım :) ama bende iyi analiz yaparım
06 Yorumla
Soran+1 yılsanırım profil resminiz ile kişiliğiniz arasındaki doğrudan bir bağlantı yok ancak dolaylı yoldan sizi anlatır gibi açıklamak gerekirse siz beklenmedik şekilde davranmaktan gerçekten çok hoşlanıyor olmalısınız insanları şaşırtmak sizin için bir zevk adeta insanların size karşı ilk izleniiyle siz arasında bir takım farklılıklar var son olarak emin değilim ama ilk bakışta soğuk biri olarak düşünülebilir zamanla veya sadece bir sohbet ile gerçek siz yani cana yakın kişilik ortaya çıkar , bende isterim o zmn sizden bir analiz :)
Soran+1 yıltamam koydum :)
Soran+1 yılteşekkür ederim çok etkileyici oldu benim için :) kibir vs gibi durumlarda haklısın adalet bazen çift yönlü olamlı ve bir şekildede agomu tatmin etmeliyim :D
+1 yılHmm sey kem kum bende bekliyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmek sevilmek istersin sanırım sevgilin olsa onun ilgisi hep senin üzerinde olmalıdır ilgiden hoşlanıyorsun , ilgilenilmediğini hissettiğin zaman kızgın oluyorsun birde sanırım sevgilin olsa senin yanında olmadığı her an senin için bir merak konusu
- +1 yıl
Himm gercekten anliyorsun :)) tskler
+1 yılBeni merak ettim hadi bekliyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler senin açından resmen bir oyuncak niteliğinde ne diyebilirimki :)
- +1 yıl
:)))
Hadi bakalım, hodri meydan :D
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin erkeğe bağlanırsın , eleştiriye fazla gelemezsin genel olarak neşeli ve biri sana sataşırsa tehlikeli genel olarak açık sözlü
Soran+1 yıltam senli bir cevap , teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet de mal gibi atlamış soruya ben ben diye hahah :D
05 Yorumla
Soran+1 yılutangaç birisin insanların seni eleştirmesinden çekiniyorsun bunun sebebi ise genel olarak gerçekçi bir yapın var toplum olsun , kişisel olsun aksayan yönlere dikkat çekiyorsun fakat gerçekler çoğu zaman kırıcı oluyor yaşamak için bu toplumda sessiz kalma saygı duyma gerekliliği içindesin ancak bir şekilde dışavurmanda gerek şu an şu şekilde olduğu gibi
Cevap sahibi+1 yılgizli sorduğum için utangacım tabi tahmin etmek zor olmasa gerek :D ayrıca sen kahin misin birader? :) bu merak nerden geliyor
Soran+1 yılolaylara tekil olarak bakmak değil neden sonuç zinciri şeklinde işlemek çok uzak noktalara götürebilir insanı bu durum zevkli arada girerim böyle sorular sorar sonra üyeliği iptal ederim gayet zevkli :)
Cevap sahibi+1 yıltebrikler yorum ve profil resim tercihleriden bişeyler tutturabiliyorsun. benimkiler tuttu en azından :D
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılben de varım. beni de alın aranıza. ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılbıkmışsın artık şu erkeklerin takmaz umursamaz havasından kendi ellerinle istediğin gibi birini şekillendirmek istiyorsun otorite sen olmalısın
+1 yılKatiliyorum yap hadi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçabuk sinirlenen bir yapın var sanırım ve eğer birini seversen onu çok kıskanırsın
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBen de isteriiiiiiiim
01 Yorumla
Soran+1 yılkendini olduğun gibi seviyorsun ancak böyle derken kendini sürekli geliştiren bir yapı içindesin , neşeli bir yapın var sanırım
yapamazsın
-gazı veriyorum :)02 Yorumla
Soran+1 yılduygusal ve düşünceli biri olmalısın empati kurabiliyor insanları kırmak istemiyorsun
senin için profil resmi atacam az bekle.
04 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak anlıyamadım ama aceleci bir olmalısın pratik zekan gelişmiş ikna kabiliyetin iyi olmalı sanırım pazarlama vb işlere yatkın bir kafa biraz kurnazlık ama çözüm üreten biri olmalısın hırslı birisin sanırım
Hola, katıldım gitti :)
05 Yorumla
Soran+1 yılestetik anlayışın yerinde romantik ve duygusal bir yönün var biraz melankolik ve tutkulu sanırım yaşadığın çevre sana uygun değil sen daha iyilerine layıksın ve kendi ayakların üstünde kalmayı istiyor gücü seviyor olmalısın
Soran+1 yılmösyö birüye?
Soran+1 yılöenmli değil :)
+1 yılhadi bakalım bekliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuşkan girişken espirili birazda kurnaz biri olmalısın duygusal bir tarafında var
+1 yılhadi bakalım bn nasıl biriyim:))
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin için duygulardan önce her zaman mantığın gelmiştir , liderlik arzusu görüyorum ayrıca
- +1 yıl
hahahhhh olmadı yaaa duygularıma bakarım hep beñi ne mutlu ediyorsa onu yaparım.. makam da falan da gözüm yok...::))
Soran+1 yılböyle diyosun ama rekabetçiğ bir yapın olduğununa neredeyse eminim belki yanlış kelimeleri kullandım makam değil kastettiğim tabiki duyguların seni yönlendirir ancak mantığını kullanarak amacını hedefleyen ulaşan bir yapın var sanki , duygular genellikle mantıksızlığa sürükler senin durumun böyle değil kanımca
- +1 yıl
peki hadi biraz yaklaştın hahahh biraz daha pratiğe ihtiyacın var ama..yorum için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
waow süpersin nasıl bildin acepppp :ppp :DDD
Kesinlikle analiz edilmeliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yıltoplumun iki yüzlü ve yapmacık tavırlarını reddeden bir yapın var duygusalsın kendi içinde bir iç çatışma var bu durum kararsızlıktan değil kararlarının uyumsuzluğundan nede olsa bu dünyada yaşamak zorundasın
+1 yılbende analiz istiyorummmm
00 Yorumla
+1 yılibretlik analiz bekliyorum.
015 Yorumla
Soran+1 yılabsürt komedi tadında bir karakterin var herşey birbirine geçmiş duygularında böyle sanırım dağınık kıyafete pek önem vermeyen uykucu biri olmalısın yakın arkadaş çevrende geveze olarak bilinirken dışarsan sessiz görünürsün tatlı ama mutsuz bir yönünde var sanki hayatta umdukların pek gerçekleşmiyor sanırım buda sana bir boşvermişlik mekanizması kazandırmış kanımca özünde mantıklısın ancak dediğim gibi
- +1 yıl
gayret etsen daha ibretlik bir analiz yapabilirsin tekrar dene bu pek ibret alinacak analiz olmadi panpa icindeki kahini sal gitsin ):
Soran+1 yılsen kendini betimle o zaman bide liderlik yönün var dominant karakter ama umutsuzluk hakim sanki sana aksi var nasıl anlat bana kendini merak ettim :)
- +1 yıl
ben anlatirsam nerde kalir ibretlik analiz kahinlik.
Soran+1 yılkalmasın
- +1 yıl
ahahaha gecenin en gülümseten yorumu idi :)))
"gayret etsen daha ibretlik bir analiz yapabilirsin tekrar dene bu pek ibret alinacak analiz olmadi panpa icindeki kahini sal gitsin ): "
Soran+1 yılkısmi hata kabul ederim ancak bütünsel yanlış sadece bir yalandır savuncı bir karakterin olduğunu zaten söylemiştim ki burada niye yapmıyasın iddalaşmaya gerek yok
- +1 yıl
uykucu daginik geveze disardn sessiz görünen karisik birbirne girmislik umdugunu bulamayan vs hicbiri tutmadi panpa ibret alamadim sahsen.
Soran+1 yılsanki farklı kelimelerle bir daha anlattın ne garip birisin :D
- +1 yıl
yazdiklarini yazip tutmadi dedim panpa garip olan hala ibret alamamis olmam nerde benim kisilik analizi tutturamazsan üyeleri hedef alan paylasim diye sikayet edicim ):
Soran+1 yıletmelisin bence, ayy acıdım sana şimdi.
Soran+1 yılçok aşırı duygusalsın değilmi gerçekten çok aşırı bence biraz daha güçlü olmalı kendine güvenmelisin bence böyle yani ibret veya değil nasıl anlarsan sadece bir tavsiye
- +1 yıl
neler yasadim panpa ):
Soran+1 yılbilmiyorum dostum ama çok zor günler heralde , dostum sana yorum yaptığım için özürdilerim olumsuz şeyler söylememeliydim ne gereği var ancak bence şu var insan ne yaşarsa yaşasın sonucunda geçmişi tecrüe yönüyle olumlu görmeli belki zor ama öyle
Soran+1 yılaksi halde hep bir ağırlık kalır sende bu ağırlı atmanın yolu bu bence yeniden yapılanmak falan filan
Saçma. iyi sallıyorsun tebrikler :D
04 Yorumla
Soran+1 yılsizin düşünceniz teşekkürler :)
Soran+1 yılsallıyorsun biraz yanlış bence ona bağışlayın :)
bekliyorum yorumunu *-*
05 Yorumla
Soran+1 yılsert görünen bir yapın var gibi duruyor ama gerçek böyle değil bütün buzlar senle tanışıncaya kadar sadece , özgür ruhlu neşeli biri olmalısın seni kaldırabilecek bir sevgilin olmalı olmalıki sende onun olasın güçlü uyumlu bir birliktelik. sanırım böyle :) hoş birisin bence
Soran+1 yılben teşkkür ederim :)
- +1 yıl
ben olsam bende kızlara yorum yaparım :d gay değilse
merak ettim hadi bakalım :)
00 YorumlaBenim resmede yap bakalım ne çıkacak.
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünceli birisin sanırım platonik bir aşk sözkonusu biraz umutsuzluk hakim ruhunda umutsuzluk içindeki umut pırıltılarıyla birlikte
Evet lütfen :) merak ettim yorumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılsistematik düşünen çözüm arayışı senin için hobi olan bir insansın
Katilmak isterimde gelecek cevaptan korkuyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsen ile sen arasında farklar var birincisi olduğun sen ikincisi olmak istediğin sen sanırım toplum vs gibi problemler renkli bir kişiliğin var ancak düşünceli ve sinirli biri olmalısın
Soran+1 yılne güzel :)
Soran+1 yılgerçek sen nasıl peki bu kadar renkli bir hali var mı resim olarak :)
Yap bakalım benimkini
00 Yorumla
+1 yılYap bakalım kişilik analizini :)
03 Yorumla
Soran+1 yılaklında bir yığın fikirler uçuşmasına rağmem bazı nedenlerden dolayı konsantre olamamak durumu bazen tatamen boş verirken bazen kendine kızmak
- +1 yıl
Doğru la ^^
Soran+1 yıl:) )
Nasıl anlıycaksan artık.d
03 Yorumla
Soran+1 yılözgürlüğüne düşkünsün sanatçı bir ruhun var ayrıca zor birisin herşey seni memnun edemez kriterlerine uygun olması gerekir
Soran+1 yılresmin çok tatlı :)
bakalım neler söyliceksin.
00 Yorumla
+1 yılEvet genç seni dinliyorum :)
00 YorumlaYap bakalım ama sallayacakmışsın gibi geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama düşünceli hedefleri olan biri olmalısın hayal gücün gelişmiş ancak şu var cesaretsizlik evet harekete geçecek cesarete bir türlü erişemiyorsun sanki buda seni biraz kendine karşı agresif yapıyor sanırım güçlüsün tutkulusun ancak ceseur değilsin gibi
yap la merak ettim tutturucan mı :D
07 Yorumla
Soran+1 yılilk bakışta duygusal biri olarak görünebilirsin sanırım gerçek göründüğü kadar duygusallık içermiyor neşeli sosyal ve pragmatik olmalısın
Soran+1 yılkeşke öyle olsa :/
Soran+1 yılbir insan aşırı sıkıcı olduğunu görüp bunu bildiğinde gerçekten hala sıkıcı mı olur hemde bu durumdan dert yanarken ne kadat matıklı asosyallikle uzaktan yakında alakalı olduğunu düşünmüyorum asosyal bir insan nasıl kendini bu kadar açık betimleyebilirki kendini tanımlarken sende olan özgüven hissediliyor duygusal göründüğün doğru ama duygusalmısın orası mechul belki sen haklısın belki ben sadece gördüklerimi söyledim kişisel algılama
Soran+1 yılolur ya
+1 yıl"Herkez" yazmasaydın sorabilirdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılekşi sözlüktede aynı muameleyi yapıyorlar ancak "z" vurgusu fonetik olarak daha kararlı geliyor bana. sanırım dogmatik düşünmeyen mantıklı kararlar alabilen çoğu zaman karşındakini ezebilecek mantıksızlığa tahammül edemeyen ayrıntılara dikkat çeken bir yapın var
- +1 yıl
Bravo bildin. Bu arada, "de" ayrı yazılmalı.
Soran+1 yılbende her zaman genel resme bakarım ayrıntılar çoğu zaman sıkıcı gelir belki problemim bu :D
- +1 yıl
Asıl fark ayrıntıdadır.
Soran+1 yılmutlaka öyle demek istediğim anlam bütünlüğünü etkilemesi veya etkilememesi açıklamak gerekirse taktiğim tümevarımsal yöntem ile tümdengelimin bir karşımı tüm kabul edip neden sonuç zincirinden dallandırmak çelişkilieri tespit edip asıl tümevarmak şeklinde
Baştan soyliyim ben ateist degilim
01 Yorumla
Soran+1 yılneşeli biri olmalısın konuşkan ve bazen muzip bunlar fazlasını söyleyemem :)
+1 yılAt bakalım, tutacakmı :D
010 Yorumla
Soran+1 yılsıradışı olmaktan insanları şaşırtmaktan hoşlanıyorsun ancak bunu böyle derken toplumdan kopuk yaşadığın söylenemez küçük farklar büyük ayrım yaratır diyenlerdensin ayrıntılar senin için önemli
Soran+1 yılsizin değerinizi anlayacak kadar ince düşünen biri olmalı sizin partneriniz
- +1 yıl
Wow, benim için çok önemli bir noktaya değindn. Tebrikler :)
Soran+1 yılben teşşekür ederim :)
- +1 yıl
Nasıl buldun bu yönümü, çok merak ettim :)
Soran+1 yılbir an için sen olurum mesela ve sonucunda bu dünyada yaşıyoruz hepimiz etkilendiğimiz kişiliğimizi oluştururken doğrudan ya da dolaylı olarak faydalandığımz kişiler mutlaka vardır sonra bir an için sen oldum ya aklımda oluşturduğum sen gibi hareket eder sen gibi düşünürüm ve görülmeyen görünür olur
- +1 yıl
Beni tanımadan nasıl ben oluyosn? Profilime yani cevap ve sorularıma bakarak mı, tahmin ettin. Gözüne ne çarptı?
Soran+1 yılresmin çok açıklayıcıydı parmaklarına dövme yaptırmış çekici bir rahibe tezatlığın resmi değilmi bilinçaltı vs yani bu resim sana hoş geliyorsa normal düşünmediğin kesin tamammı bende düşünce şeklini olabildiğince simule etmeye çalıştım
- +1 yıl
Oldukça iyisin o halde bu konuda. Ama şunu demeliymki böyle olmam beni zor durumda bırakıyor zaman zaman
Soran+1 yılelması düşünürsek sıradan bir taştır ve üzerinde kusurlar vardır işlendiği zaman değerini kazanır ve her elmas gibi her insanda benzersizdir bir takım etkilerle zamanla benzersiz mükemmel halini alır
Neymis benim kisiligim? :)
01 Yorumla
Soran+1 yıleğer birini seversen çok kıskanırsın eğer o seni aldatırsa çok fena intikamda alırsın sakin güçlü ve tehlikeli birisin
Hadi bende istiyorum :)) cok bekletme
02 Yorumla
Soran+1 yılutangaç birisin tutkuu bir aşk arayışı sakin anlayışlı bir kişilik :)
Analiz var dediler geldik dostum.
^.^07 Yorumla- +1 yıl
kim vurdu benim adayımımı öldürürüm valla :)))
- +1 yıl
ama nedennnnnnnnn :(((
- +1 yıl
tamam tamam sen yeter ki kızma ben vazgeçtim o ufuktaki sevgiliden ^_^
- +1 yıl
evet canım maço olunmaz malesef doğulur :)))
Soran+1 yılutangaç ve bazen bu utangaçlığa tezat bir şekilde hareket eden iyi niyetli birisin aklından fazla kötülük geçmez yakın çevrende pozitif hatta biraz esprili
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan sarrafımısın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılpozitif birisin etrafına potizitif enerji yayan birisi her türlü insan ile olumlu iletişim kurabilen sosyal bir yapı normalde agresif kişilikler bile seninle iletişim içindeyken bu tavrı takınmazlar , yönetmekten haddini bilmeyenlere haddini bildirmekten yeni insanlarla ile tanışmaktan hoşlanan lider bir kişiliğin olmalı
Soran+1 yılve bir takım kuralların var karşışılıklı saygı senin için önemli olan bişey
Cevap sahibi+1 yılsen benim yorumlarımımı takip ediyosun ama hakkaten söylediklerin gerçekten doğru tebrik ediyorum bende belli etmiyom sanırdım :)
Soran+1 yılbaktım yorumlarınız gizliydi zaten tamamen çıkarım :) , teşekkür ederim.
Katılırım bekliyorum bakalım :)
00 Yorumla
+1 yılDonsuzum hocam ben :D
05 Yorumla
Soran+1 yılumutsuzluklar içince doğan umut gibisin
- +1 yıl
heyt be yürü aslanım yol ver gidelim söyle yapalım ezelim geçelim heeeeeyt :D
Soran+1 yılbide dağnık biraz pasaklı olmalısın :D
- +1 yıl
Yo :D
Soran+1 yılbilemedim o zmn , resim osruk gibi geldide ortan kusura bakma o zmn :D
Kızları nasıl düşürceğini biliyosun evlat ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılsende kız terapistiymişsin :)
- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem