4 yıllık ilişkim bir Polonyalı yüzünden bitti ve ben hiç bişey yapamadım! :(

Onu benden kopardı.. :( Birbirimizi çok sevdik, oda beni sevdi biliyorum, benim için herşeyi yaptı, bi dediğimi iki etmedi. face hesabım bile olmadı onunla beraber olduğum sürece, onunda yoktu. çünkü kıskanırdı beni. küçük küçük tarışmalarımız olurdu oda kıskançlıklar yüzünden ama sonra dayanamaz hemen o beni arardı genelde. evlilik hayalleri kurardık, daha çok o kurardı.. evlilik konusunu hep o açardı..

ama bana ayrılmadan son 2-3 ay soğuk davranıyodu. sonra bi gün artık seni sevemiyorum burcu, bu ilişki burda bitti diye mesaj geldi. inanamadım, etrafımızdaki herkes şaşırdı.. herkes bizim aşkımıza, sevgimize özenirdi. ayrıldıktan 2 ay falan sonra öğrendim ki ayrılma nedeni onunla öbür sevgililer gibi sarmaş dolaş gezmediğim için öpüşmediğim içinmiş. bunu duyunca şaşırdım, ilk defa duydum. 4 yıl boyunca aklına gelmemişte şimdiim geldii?bana hiç bahsetmedi zaten, problem yapmazdı, hiç öyle bi konu üzerine tartışmadıkta anlamadım gitti. hatta ben seni böyle olduğun için daha çok seviyorum, öbürleri gibi olmadığın için falan filan derdi.. neyse benden ayrıldıktan bi kaç gün sonra face hesabı açmış ve face hesabı açtıktan iki ay sonra face bi yazı yazdı: aylardır günlerdir hep aklımdaşın, kaçsamda gizlesemde sen farkındasın, bitmedi sanıyoum sendede herşey, çünkü sende benim gibi tek başınasın, denedim başkasıyla hiç mutlu olamadım falan..

sonra okullar açıldı, okulda onu bi polonyalı kızla gördüm, o kızıda tanıyodum zaten. sonra sevdiğim çocuğun en yakın arkadaşı geldi anlattı herşeyi, bu polonyalı kızz yaz tatilinden önce , yani siz ayrılmadan 4-5 ay önce aşılmaya başlamış benimkine, sıkılmadın lmı burcudan falan. buda yok diyomuş bn çok seviyorum burcuyu biz evlenicez, hiç ayrılmıcaz vs.. ama işte kız ne yapmış ne etmiş, kendine çekmiş artık nasıl çektiyse pislik :'( o yüzden bna ayrılmadan 2 ay önce soğuk davranıyomuş :(. şimdi o kızla birlikte, gözlerminin önünde benimle yapamadıklarını yapıyo, milletin içinde toplamda kızla öpüşüyo, hatta başlard beni görünce abarttığını fark ettim. elini falan tutuyo kızın beni görünce.. bide bnim anlamadığım bana face falan açmama izin vermezdi, ama kızın face hesabı var ona bsy demiyo, kendisininde var şimdi, kızın 700 içinde arkadaş var face arkadaş lıştesinde, bi iki tan göğüsleri belli olan resimi falan var bişey demiyo. her gün görüyorum bunları okulda, bıktım artık :( 9 aydır birlikteler, kız elimden aldı sevdiğimi ben hiç bişey yapamadım..
4 yıllık ilişkim bir Polonyalı yüzünden bitti ve ben hiç bişey yapamadım! :(