Vefa benim için aşktan sevgiden sadakatten daha önce gelir vefanın bende önemi çok fazla vefalı olan insan zaten sevgisine aşkına sadakatine büyük şekilde sahiptir. Hayatınızda daima vefalı olmalı öğrenelim :)
Vefa nedir sevdiklerinize karşı ne kadar vefalısınız?
Vefalı olmak herkesin yapabileceği bir şey değil sanıyorum. Bugün, dernekler ve yardım kuruluşları aracılığıyla hiç görmediğiniz insanlara yardım edebiliyor olmak, bence en büyük vefadır. Ailen, dostların bunlara karşı ister istemez düşünceli oluyorsun. Bir mezarlığa girdiğinde, hiç tanımadığın bir insana dua ediyorsan vefalısındır. Bana göre vefa bunlar...
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Vefa mı vefa sadece sözde kaldı kardeşim. Şimdi insanlar vefalı değil ki, şimdiki insanlara kendilerine mesaj gelirse mesaj atar. Hal hatır sorarsan, sana hal hatır sorarlar. En basiti bu sitede cuma mesajı atarsan, sana karşılık gelir. Hala hatır sorarsan sana hala hatır sorulur. Dünyamızda herkes kendini düşünür olmuş. Kimse çıkıp ta ben şunu bunu yapıyorum demesin.
Vefa yapılan iyiliği ufak bir kötülük karşısında unutmamaktır.. herkesde olmadı gereken ama çok az kişide bulunandır.. Vefalıyım insanların iyiliğini düşünürüm herzaman