Bazı insanlar size sadık değildir, size olan ihtiyaçlarına sadıktır mesela. İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.
Sizin ihtiyaçlarınız değişir mi? duruma göre mi?

Selam kuzum 🌹
En sevmediğim insan tipi çıkarına göre davrananlar.. hiç öyle biri olmadım ve olmayacağım.. insan ihtiyacı olduğunda değil yanındakilerin her zaman kıymetini bilmeli.. sadakat dediğin çok ağır bir duygu ve bir okadarda güzel.. bunu her insan taşıyamaz.. onun için taşıyabilecegini bildiğiniz insanlara verin o duyguyu..
Ve günümüzde sadık olan yok denecek kadar az..
Keyifli vakitler dilerim 🤗
Sadakati tetikleyen onlarca şey olabilir insanda.
Yanlış yapmak imkânı olsa da ihtimalinin bile söz konusu olmamasıdır insanın, kendinde muteber bir insana.
Ve ihtiyaçları doğrultusunda sadakati değişenlerden olmamak ümidiyle yaşıyorum.
Örnektir:
gönlümün alevlendiği bir kadının, gönlünün sahibi olduğunu öğrendim dün gece. Fakat değişmedi ruhumun ona olan sevgisi ve sadakati..
Sadakat, kişiye göre değişmediği müddetçe bize aittir :)
Kişiye göre değişmeyen sadakatlerin sahibesine selam olsun 😊😊
😊🙏
🙏🤗🙏
Bu tamamen karaktere ait bir duruştur.
Bir insan karakteri gereği sadık ise her koşulda sadık olur mesela. İkili ilişkilerinde de bir şeye bağımlı olmaz, kayıtsız şartsız sadık olur. Ama içinde sadakat yoksa daima dışarı bakar, rahat ve rahatsız edici şekilde gevşek davranır.
Allah ırak etsin.
Elbette hiçbir şeye bağlı değildir. Sadakat duygusu karakterdir bir kere. Kişinin kendine saygısıdır, etrafa verdiği güvendir. Sadakat her daim olmalı bir nevi aidiyet duygusudur. Dolayısı ile sorumlu hareket etmek gerekir.
Doğru. Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
İhtiyaçlarıma göre değişmez.
Karşımdaki bitmiş ise sadakat duygum da biter.
Saf, gönülden sevgiye bağlı...
Öbür türlü çıkar ilişkileri gerçek dostluk anlamına gelemez, aslında iyi günde, kötü günde kavramı en çok gerçek dostlukları açıklar...🙂
Kıyamam 🎈
💕💕
Kendi fikirlerime ve doğrularıma bağlı. Ben biri ile sevgiliyjen o kişiyi aldatmayı kendime yakıştırmıyorum. Karşı tarafa sadık kalmadan önce kendime sadık kalmayı tercih ederim..
Sadakatim kendime saygıma bağlı. Kendime saygımı kaybedersem, insanlığımı kaybedebilirim ve insanlığa dair tüm güzellikleri.
Kaybolmasın dilerim 🎈
Kaybolmaması için bu yaşa kadar çabaladım, elimden geleni yapıyorum.
Sadakatim karşımdakinin bana olan sevgisiyle doğru orantılıdır. Sevdiği sürece hep sadığımdır.
Karşımdaki kişiye bağlı.
Kalbime bağlı 🙄. Kalbim ne derse o.
Kimseye ihtiyacım yok
Hislerime..
Samimiyete ve saygiya bagli
Ömürlük
Bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?