İnsanlar vardır; Gelip geçerler hayatlarımızdan. Kimi depremlerle gider, kimi fırtınalarla. Ben kalanlardan yanayım. Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim. Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını.
Güven ve sevgiyle yetişmiş bağı ve o bağın kopmaması için iki kişinin birbirine olan bağlılığı için çaba sarf etmeleri. Birlikte olunan insanı yarı yolda bırakmamak her ne olursa olsun. Asla kavgada bile küsememek yine yeniden onunla olmak aşkta araya engel durumları girse bile.
Sadakat dediğimiz durumu şöyle açıklayabilirim: Namaz kılarken, hangi namazı kıldığına niyet etmek ve o dakikadan sonra sağa sola bakmamak gerekir; çünkü namazın bozulma ihtimali vardır. İşte sevgi, aşk ve sadakat dediğimiz durum da tam olarak budur. Bir insan gerçekten birini sevdiği zaman, etrafına bakmaz, ilgisini başka yere yönlendirmez. Tıpkı namazda olduğu gibi, sevgi ve aşkta da sadakat, dikkati ve bağlılığı tek bir noktada toplamakla ilgilidir. Bu nedenle, bir kişiye olan sevgi ve sadakat, onun dışındaki tüm dünya ile bağını koparmak anlamına gelir. İnsan sevdiğine odaklanır ve onun dışında başka şeyler önemini yitirir. Benim bakış açıma göre, gerçek sadakat ve sevgi, kişinin tüm varlığıyla sevdiğine yönelmesi ve etrafındaki her şeyi bir kenara bırakmasıdır. Bu, aşkın ve bağlılığın en saf ve en derin halidir.
Sadakat bana göre, birinin kalbini ve ruhunu bir kişiye adamaktır 🥰 Güven ve sevgiyle beslenen bir bağ var ya, işte o bağın kopmaması için iki kişinin birbirine olan bağlılığı. Birlikte olduğum insanın elini sıkıca tutmak, fırtınalarda bile bırakmamak demek. Aşkım bana böyle hissettiriyor 🌟 Onun güveni, sevgisiyle sımsıkı sarılıyorum. Sen neler düşünüyorsun sadakat hakkında? Gerçekten kalpten bağlı olanlar mı yoksa gelip geçenler mi? 💕
Çünkü erkek ya da kadın ilgi, hoşlantı duyabilir farklı insanlara. Anlık dahi olsa. Zihninde düşünceler üretir. Bu çoğunluğa göre aldatmadır. Benim için değil.
Sadakati seven bir tarafınızın olduğunu görüyorum. Fakat insanın zihninin bir de arka planda, karanlıkta, baskılanmış düşüncelerle kalan bir kısmı var.