söyleme diyenlerin yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. eşinden gizli saklı iş yapıyor olman başlı başına ihanettir. ondan para saklamak ne demek? ayrılmayı kafana koymuşsun heralde ki o ihtimal için yatırım yapıyosun. anneler ilişkiler hakkında bırak yorum yapmayı, hiçbir şey bilmemeli. aileler evliliklere burnunu soktuğu an o evlilik zarar görür. hemen o hesabından kocana bahset ve kötü günlerimiz için biriktiriyorum falan de. eşim böyle bir şey yapsa ve ben bunu öğrensem ona bir daha asla güvenmezdim diyim sen anla gerisini.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma eşinde bana ne kadar maaş aldığını söylemiyor beni sinir ediyor
Soran+1 yılHımm anladım. Sağolun düşünücem
Soran+1 yılSağolun sizzede
En İyi Cevaplar
bır yuvada senın paran benım param, bu kendı guvencem buda senın guvencen olayı kadar ıgrenc bırsey olamaz..ne varsa herkesındır, aynı durumu esınız yapsa! her ay butcesınden bır yuzde 10 u bır hesapta toplasa...annenızın evlılıgınıze bu kadar taraf olması da hıc ıyı bır sey degıl, sızın kendı evınız var esınız var fıkırlerınız var! esler arasına gıren 3 .kişi her kım olursa olsun ıyı bırseyler katamaz, nıyetı ıyı olsa dahi.. esınıze bu durumu anlatın ,, yaptıgınız sey yedekte sevgılı tutmak gıbı bır sey!!!
19 Yorumla
Soran+1 yılAma annem babamdan çok çekmiş belkide eşimde koyuyor kenara bilmmiyorumki maaşını bana söylemiyor
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
yanlış yaıyorsunuz arkadasım, benım işim sızı saksaklamak degıl, edındıgım tecrubeler dahılınde sıze yardımcı olmaya calışıyorum, guven yoksa o evlılıkten hayır gelmez, evlılık organ naklıne benzer..doku uyacak kan uyacak nakıl yapılıncada bırbırıne uyum saglayacak, uyum olmazsa hasta ex olur...
Soran+1 yılEşin bana güvendiğini söyledi ama ben güvenmiyorum tabi bunu yüzüne söylemedim
Soran+1 yılAma oda bana ne kadar maaş aldığını söylemiyor
Soran+1 yıl:((((
+1 yılEşim para biriktirmekten anlamıyo zor bir günümüzde çıkarırız bu parayı ilaç olur niyetiyle biriktirmiyosun. Bu niyetle o paranın sana hayrı dokunmaz. Ayrıca kızma ama evli bir kadına annenin böyle bir akıl vermesi hoş değil evliliğine anne de olsa müdehale ettirmemek gerektiği kanaatindeyim.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma benim annem babamdan çok çekti
- +1 yıl
Anlıyorum herkesin sebepleri var ama bu senin kaderin annene olanlar sana olacak diye bir kaide yok ki
Soran+1 yılHım sanırım anladım tesekkurler
- +1 yıl
kolay gelsin madem :)
Soran+1 yıl:)))
+1 yılEsinden birsey gizlememelisin, söyle bence, siz evlisiniz senin param benim param olmaz ki güvenmiyormusun esine? Yan anne sözü dinlenir ama bu durumda kendi mantigini calistir anneni dinleme sacmalik bu esinden gizli bir hesap ve gizlice para biriktirme...
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim babam anneme para vermiyor annem benim durumuma düşme diyor gerçi ben çalışıyorum
- +1 yıl
calisiyorsan kimseye bagli degilsen sorun yok ki kendi ayaklarinin üstünde durabildikten sonra ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Sakın Söyleme O parayı sen söylersen en fak sıkıştığınızda hemen aklınız oraya gider o para kalmaz senin ne olacağın belli değil yarın birgün gider aldatır ortada sen kalırsın o yüzden sakla hastalığı var borcu var taksidi var çok zor durumda kaldınmı söylersin YANİ BİR NEVİ GÜVENCEN / GÜVENCENİZ OLARAK SAKLA
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederım güzel yorumunuz için
Söylemelisin çünkü eşinden gizli yapıyorsun. Sevgili değilsiniz sonuçta. Düşünsene eşin öyle birşey yaparsa sen demez misin? Ben neciyim burada? Eşinim ben senin eşin... GÜvenmiyorsan eğer evlenmeyecektin. Hem sen banka hesabın var eşin senden habersiz çekemez =) Ama Gİzli yaptığını söyleme , bugün yaptım de... Bir dahada eşinden gizli birşey yapma süprizler hariç.
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuzun beğendim teşekkürler ama eşimde bana ne kadar maaş aldığını söylemiyor
- +1 yıl
Ve şunu unutma , burada söyleme söyleme diyenler ergenler sevgiliyken söylemeyebilirsin ama evlilik bir kurumdur. Unutma , yalan mutlaka çıkar ortaya , ağzından kaçırırsın , rüyanda sayıklarsın bilinçaltında şuanda. Şöyle düşün , senin bankan facebook olsun. Eşin senden gizli facebook açıyor ve geleni gideni ekliyor Hoşuana gider miydi?
Soran+1 yılGirmezdi tabi ama eşimde bana maaşını söylemiyor
+1 yılbence soleme. asagida bir yorumunda okudum demissinki oda bana soylemiyor. o sana soylemiosa sen nie ona soyliyesinki. bide kafama su takildi birbirinize ne kadar maas aldigini soylemiosaniz evin ihtiyaclarini kim karsiliyor? bide benim ablam evligini esi maasini soylemior gelirini bilmiorum die yikti. ve bence sizce bosanirsiniz sakin hesabi soleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öğretmenim benim maaşımı biliyor ama ben onunkini bilmiyorum sanırım güvensizlik oluştu bende sinir oluyorum zaten maaşını defalarca sordum bana söylemedi
- +1 yıl
bir nedeni vardir soylememesinin. ve sen kendini guvenceye al. eger o sana maasini soylemiosa seninde gizli hesap yapma hakkin doguyor yani.
+1 yılAslında annenle değil de kocanla evli olduğunu mu hatırlatalım :) Kadınların çoğu gizli saklı iş çeviremez. Sanırım sende de kocandan saklamanın verdiği bir rahatsızlık var. Anneni karşı gelme ama senin kafandaki neyse onu yap derim. Mutluluklar dilerim :) Söyleyecek olursan da suçluyum ben edasıyla değil benim böyle bir hesabım var haberin olsun havasında söylemeyi unutma derim.
03 Yorumla- +1 yıl
Annenin ilişkine müdahil olması pek hoş sonuçlar sağlamaz, kaynananın dahil olmaması gerektiği gibi.
Soran+1 yılSanırım haklısınız güzel yorumunuz için tesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. :)
kumar, kadın , uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıkları varsa , sabah çıkıp gece yarısı geliyorsa , evle ilgisi yoksa , saklaya bilirsin , evden işe işten eve evinde birşey eksit etmeyen ve senin gönlünü kazanmış bir insansa ona destek olmak için ona söyleyebilirsin olumlu durum sözkonusu ise zaten büyük ihtimalle o sana tamam hayatım ne olur ne olmaz biriktir tabi ihtiyaç olursa kullanırız der durumu sen biliyorsun ona göre değerlendir.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Evli degilim. Erkek arkadasimla birlikte yasiyoruz 5 yildir. Maaslarimizi aldigimiz gibi hesap kitap yapar, harcliklaimizi alir, geri kalani evde birakiriz. Bir evde para konusuda senn- benim diye bir ayrim oldu mu o evlilikten bir hayir gelmez. Bu benim dusuncem. Tavsiyem esine durumu acikla. Eger ki olur da ogrenirse basina is alirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
Biz erkekler hazirda para varsa kazanmanin peşine düşmeyiz..Annen dogru diyor illaki annenin dediğini kocam beni bir gün bırakiır diye algilama şöyle düşün bu dünyada herşey bizim için hastalik vb herşey ne olur ne olmaz bir gün hiç beklemediğn bir şey gelir başiniza o para sana ilaç gibi gelir sanada eşinede oda sevinir görünce şimdilik söyleme söylersen adamin aklina tilkiyi sokarsin.. niye sakladi hayirdir amaci ne acaba? sen sadece o parayi 2 niz için saklama mantigi ile sakla
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok doğru söylüyorsunuz haklısınız
Arkadas sanki kocan dan ayrilacakmisin gibi konusuyorlar sonuc da bu parayi esin vermiyormu mu sana saklasan ne olaxak iyi gunun de soyleyeceksin ki belki sana daha cok guvenecek sen sakladikca bir gun bir sekilde ogrenir o zmn da guveni kalmaz sana gene de kendinbilirsinn sunu da unutma sinik mide buladirir
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten öğretmenım kendi paramı kenara koyuyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederım
+1 yılSen iyi niyetli olduktan sonra kimsenin dedgine bakma. O sana harclik veriyorsa nasil degerlbdirecgin sana kalmis. ilerde zor zamaniniz olur cikartir verirsin colugun cocugn olur ona biriktirirsn para biriktrmkten zarar gelmez. Esinde bunu anlayışla karsilayacktr. Sonuçta yuvayi dişi kus yapar diye boşuna dememisler. erkek hoyrat davransa bile kadin tasarruf etmeyi bilmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim ben zaten çalışıyorum sanırım haklısınız
+1 yılBence söylemelisin.Her an para biriktirmen güzel.Ama bunu hayat arkadaşın bilmeli.Annenin hayat hakkındaki söylediklerine katılıyorum.Bankaya gizli para yatırmak yerine bir işe girip çalışmalısın.Niteliğine ve çalıştığın mesleğe göre iyi ya da kötü hem paranı kazanırsın aynı zamanda da kendini evlilikte psikolojik olarak kocana karşı güçlü hisseder alınacak kararlarda söz sahibi olursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum öğretmenim
- +1 yıl
hımm sen şeytansın :D eğer evliliğinde güven sorunu yaşıyorsan ayrıl gitsin.Kendi başının çaresine bakabilirsin.
Soran+1 yılSensin şeytan ya
- +1 yıl
neden? eşinden habersiz yaptığın şeyin doğru olmadığını söylediğim için mi? bence hayatını iyi yaşamalı ve mutlu olmalısın.Şanlısın.senin gibi çalışamayan ve bir çok şeye katlanan kadınlar var.
Soran+1 yılBen çalışıyorum ki
söyleme o kötü gün parası olarak dursun annen haklı yarın nolca beli olmaz bir sıkısık durumunuz olur o paray kullanırsınz vs. ya da kocandan boşanma durumunda kalırsan hç değilse basını sokacak bir ev parası olsun kenarında.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız tesekkurler
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. eşin nasıl biridir bilmiyorum sen daha iyi bilirsin o yüzden yap ya da yapma demem ama eşin iyi ve dürüst biriyse kendini onun yerine koy o senden gizli böyle birşey yapsaydı diye ve kararını ona göre kendin ver yine;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen iyi birisimiyim nerden bu kanıya vardınız evet gercekten bütün cevrem cok iyi oldugumu söyler şaşırdım
Soran+1 yılHahaha çok iyi ya
Eğer müslüman bir kadinsan kocanın kadın üzerindeki haklarını İslam konularında araştır ve oradan bir pay biç kendine. Onun rızası kazanilmadan kadın cennetten bike mahrum kalabiliyor, iyi araştır. Bu cevap yeterli diye düşünüyorum. Açıklanan gwekirse de nasıl aciklarsin hic bir fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılNe için para biriktirdiğin önemli değil. Önemli olan kimin parasını biriktirdiğin. Eşinden aldığın paralardan biriktiriyorsan eğer, o zaman yaptığın hırsızlıktan başka birşey değil. Yok eğer kendi kazandığın ya da ailenin verdiği paralardan biriktiriyorsan, o zaman kimseye hesap vermek ya da söylemek zorunda değilsin. Fakat eşinin parasıysa, o zaman yaptığın çok büyük terbiyesizlik.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılhayır söyleme iyi yapmışsın çocuklarının geleceği için o hesapta kalsın para kara gün için kullanırsın ya da kullanırsınız akıllı ol benim eşim öyle bir iş yapacak sonrasında bana diyecek senin verdiğin harçlıkları biriktirdim diye hiç kızmam
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten teşekkür ederım
- +1 yıl
olsun sen yine de biriktir söyleme kara gün parası olsun kredi çekmek yerine onu kullanırsınız ya da ne bileyim çocuk için kullanırsınız iyi yapmışsın akıllı biri imişsin
Soran+1 yılTeşekkür ederım güzel yorumun için
- +1 yıl
ne demek yardımcı olabildiği isem ne mutlu bana
Soran+1 yılOldunuz tabii
- +1 yıl
eyvallah
Direk olalark aklıma şu düşünceler geldi.siz ikinci evliliğinizimi yaptınız? sevgi ve aşk var mı yoksa mantık evliliğimi? yanıtlarsanız çok sevinirim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk evliliğimi yaptım ama eşim ikinci evliliğimi yaptı ve bir kızı var severek evlendim
siz mekkede dilenip medinede dağıtanlardansınız anladım.annen yuvanı yıkar bu gidişle...eşin kötü ahlaklı birisise söyleme ama evin için biriktriyorsan bu parayı amenna ama annenin seni yeniden everesi var heralde :)
08 Yorumla
Soran+1 yılYok annem babamdan çok cektı
Soran+1 yılIyi değil biliyorum ama? Aması var işte
Soran+1 yılOff çok kötü oldum ya çok moralımı bozdun
Soran+1 yılPeki öyle oldun
""heran para koyuyorum"" kısmına takıldım. Her an nasıl para koyuyorsun ilginç?
Eşin öğrenirse güveni sarsılabilir ben olsam söylerdim. Gerçi ben eşimden gizli hiç bir şey yapmam ayrı mesele de.05 Yorumla
Soran+1 yılHer ay yanlış yazmışım :)) ama eşimde bana maaşını söylemiyor ne kadar aldıgını
Soran+1 yılÇalışıyorum öğretmenim bu sene atandım çalıştığım halde eşim kıyafetlerimi vs alıyor
Soran+1 yılEvet sanırım haklısınız çok teşekkür ederım güzel yorumun için
+1 yılBence sakın söylem olduda bir gün Allah korusun eşinden ayrılırsan kenarda ayakta durabilecek kadar bir paran olsun eğer çocuğunuz varsa ya da olursa onlar için bir birikim olabilir anneni dinle. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çocuğum yok eski eşinden eşimin çocuğu var tesekkürler
- +1 yıl
Bence Dünya hayatı yani sen bilirsin iyisini ama kenarda biriktirmeni öneririm bence eşine söyleme yani bir gün zor duruma düşerseniz o parayı kullanırsınız şimdi yani öğrenirse hafiften sıkışsanız eşin o parayı kullanmak isteyebilir bir bereketide kalmaz tabi karar sizin sakın bunu eşe güvensizlik olarak inanmayın ama annen doğru söylüyor Dünya hayatı ne olacağını bilemezsin hiç yarın öbürgün birşey olursa kendini idare edebileceğin miktarda bir bütçen olur. :)
Soran+1 yılÇok haklısınız güzel yorumunuz için tesekkürler
- +1 yıl
Önemli değil. :)
eşin aynısını yapsa? annen haklı tabiki ama eşin bilse parayı elinden mi alacak. bence söyle haberi olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılKafam karıştığı çokk
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılya bu devirde babana bile güvenmiyeceksin diye bir laf var ya, he rkoyun kendi bacağından asılır söyleme istersen.
07 Yorumla
- +1 yıl
nir şey değil, yalnız para düşebilir hesaptan yeni BDDK kararına göre, para hareketi olmayan hesaplardan aylık 20 tl düşüyorlar boşlama hesabı :)
Soran+1 yılBenimkınde para hareketli var ama ;)
- +1 yıl
hareket derken para girişi yani, aylık 700 TL falan girmesi gerek sen bunu bir araştır, 17 aralık operasyonundan sonra çıkardılar bunu.
- +1 yıl
eğer böyleyse zararda olursun altına falan yatırım yaparsın artık.
Soran+1 yılHıı şimdi anladım :))
Soran+1 yılAltınımı olabilir :))
+1 yılbence eğer durumunuz iyise söyle zaten adam orda ki paraya tenezül etmez :Dssss :D adam büyük meblaların admıysa tabi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım teşekkürler sagolun
- +1 yıl
rica ederim :D
neyi saklıyosunuz anlamıyorum seni beni mi var bunun o kim için uğraşıyo yapma böle şeyler
nişanlıyım bir kuruşumu ondan gizlememişimdir . amaç ne onu anlamıyorum013 Yorumla
Soran+1 yılAma eşimde bana ne kadar maaş aldığını söylemiyor?
Soran+1 yılEşim bana güvendiğimi söyledi
Soran+1 yıl6 ay oldu eşimin ikinci evliliği benim ilk
Soran+1 yılMesafe derken anlayamadım
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılSanırım
+1 yılBir şekilde öğrenirse güveni sarsılabilir , tabi bu kişiliğine bağlı. Ben olsam eşimin bana söylemesini yeğlerdim, o hesaba dokunmazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyle diyorsunuz yani
- +1 yıl
Tamamen size kalmış bir şey, eşinize güveniyorsanız söyleyin derim.Hesabınızda para biriktirmeniz gayet güzel bir şey ileride ne olacağı belli değil , olumsuz bir şey söylemesi durumunda bile vazgeçmeyin kendinizi güvenceye alın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sanırım haklısınız
Olmamalı. Onun da gizli saklı birşeyler yapma hakkı doğar. Farkettiginde hesap sorma hakkın olmaz. Ayrıca bu gizli kapaklı durum bununla sınırlı kalmaz. Gun olur başka bir şey gizlemeye hak görürsünüz kendinde.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma oda bana maaşını söylemiyor
Soran+1 yılİşte buuu
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumunuz için
Sen 24 eşin 42 yaşında ve bir kızı var sende gittin böyle biriyle evlendin yok yani tamam sevebilirsin ama olması, olmaması gereken şeyler var ya anlamıyorum yemin ediyorum anlamıyorum bizim türk erkekleri ya çok zeki ya da kadınları çok salak mk!
010 Yorumla
Soran+1 yılYanlış olan ne
Soran+1 yılOfffff
Soran+1 yılKim kımı dışlayacak
Soran+1 yılEvet zaten böyle düşünüyor
Soran+1 yılÇokk moralimi bozdun
Bnce söyle eşten saklı iş yapilmamali dinimizcede dogru degil..ilerde ölüren ortaya cikar ve esin neden böyle bisey yaptigini anlamaz ve seni suçlayabilir dünyanin binbir tûrlü hali var...güven sarsmaya gerek yok canım
00 YorumlaSöyleme bence zor gününüz olursa paylaşırsın.. Yoksa hem sakladığın için hemde bir zorluk durumunda hemen o paraya sarılma isteği olacağından bilmemesi daha doğru bence.. Sen biriktir
02 Yorumla
+1 yılEşin de ne olur ne olmaz diye yedekte bir yenge daha tutuyodur inşallah. Zaten yeni kanunlarla boşanma olursa erkeğin donuna kadar alıyosunuz daha ne fitne fesat peşindesiniz bir anlasam.
01 Yorumla
Soran+1 yılBööö
kesinlkle söyle bak bir kere bizim ailede kavga bile çıkcaktı nerdeyse güven çok önemli alıştıra alıştıra söyle sana süprisz yapcaktım bir köşeye atıyım dedm sonra sana söyleyym dedim felan uygun bişi bul!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kavgası
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Söyleme söyledin mi o para illa ki yenicek bırak biriksin bişey oldu gerektiği zaman kullanırsın erkek aklı ile kadın aklı bir değil bir ev kadın aklı ile döner sende o aklı kullanıyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumun için
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşındayım hayatta şunu öğrendim kimseye sırtını dayamıycaksın ne olursa olsun annen babanda olsa hayat herkese her şeyi gösteriyor ne yazık ki
Soran+1 yılİşte buu demek ki akıl yaşta degılmıs
+1 yılHiç tereddüt etmeden söylemelisiniz.
Şahsen eşim bana böyle birşey yapsa hayata bakış açım değişir!!00 Yorumla
+1 yılEvli ve gizli kelimeleri birbiriyle çelişen iki kelime.
Ben eşiniz olsaydım, sizi sadece güvensizlik yaratmanız sebebiyle boşamak isterdim.03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak kolaymı öyle
- +1 yıl
Güveni yok eden kim olursa olsun yanımda yeri yoktur.
Soran+1 yılÖyle olsun
Söyleme. Yoksa başı sıkıştığında ilk o para aklına gelir çok zor durumda kalırsanız kullanırsınız.
01 Yorumla
Eğer eşine gerçekten hala aşıksan, güveniyorsan ve seviyorsan. Söylemen gerekir. Söyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum ki
Söyleme bence ona güvenipte vara yoğa savurur parayı sonra akıllıca yapıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağılun
Soran+1 yılEvet bu çok iyi fikir aslında sagolun
Ona güvenmiyorsan söyleme annen haklı hayat bu belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılaynı şeyi değişik biçimde eşim yapıyormuş yakalım, çok bozuldum çok kötü..
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yakaladınız?
- +1 yıl
uzun hikaye tesadüfen oldu ama inan ki, aldatılmış hissettim kendimi... neticede aldatmış oldu bana sürekli yalan söylüyormuş... acaba başka yalanları var mı diye düşünmeye başladım, ki benden ondan hiç bir şeyi saklamam. biraz soğudum ondan bu sebeble
Soran+1 yılOooo bu çok kötü bende daha yeni evliyim ailemin istemediği bir evlilik vs :((
- +1 yıl
daha yeni evlisin, bence yapma eğer öğrenirse benim gibi durumu idare etmeyebilir
Soran+1 yılHımm dikkate alıcam tesekkurler
- +1 yıl
özel bir durum varsa bilemem tabi... ben teşekkür ederim
bence eşler arasında gizli saklı olmaz git söyle sonra sen söylemeden öğrenirse daha büyük sıkıntı olur aranızda
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler dikkate alcam
Kardeşim, iyi yapıyorsun. Bunda art niyet aramaya lüzum yok. Allah göstermesin. Yarın birgün ihtiyaç olur. Sakla. Eskiden annelerimizin de gizlice para biriktirirdi. Zor zamanda bir bakmışsın çıkıvermiş. Dert etme. İyi bile yapıyorsun.
00 Yorumlabu devirde babana güvenmeyeceksin derler ya işte o düşünce seninki ama bence söyleme gittiği yere kadar gider bir gün belki ikiniz için kullanırsın ya da çocuklar tabiiki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederım
+1 yılAnnesinin kizi, ben olsam direk bosardim. Ayip evin bereketi mi kalir?
15 Yorumla
- +1 yıl
Sizin aranizda olan bir konu. Evlilikte gizli sakli olmaz. bir gun ortaya cikinca guven be huzur kalmaz. Yanlis yapiyorsunuz. Annenizi dinlemeyin. Para biriktirin ama esinizden gizli degil. Zaten haklariniz kanunlarla guvence altinda.
Soran+1 yılGüvence altında derken..
- +1 yıl
kanuni haklar, nafaka vs.
Soran+1 yılŞimdi anladım :)
+1 yılBu devir de eşine de güvenemicek sen vay halimize bizim
00 Yorumlasöyleme bnce herşeyini söylemek zorunda değilsin acil bir durum olur çıkartırsın parayı sonra oda mutlu olur :)
00 Yorumlaboş ver söyleme eger ögrenirse sana süpriz yapıcaktım canım de ozaman bişi anlamaz
:):):)02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hahaha
+1 yılTasarruf Iyidir Şekerim devam et
Bulamadık şöyle kaçan çokkkk şanslı01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:))
bence evliik bu değil. Eşinden gizli saklı ya da onun senden gizli bişey olmamalı..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((( üzüldüm
söylemene gerek yok. yakında seni boşadığı zaman mahkeme söyler ona zaten. gizli saklı iş yapıyor bide dünyada kendisine en yakın insana
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaaaa
Soran+1 yılBööö
yeri zamanı geldiğinde ailedeki ihtiyaç için kullanılacaksa kocanda parayı yemeyi seviyosa gizli banka hesabı güzel bir düşünce devam etmelisin
01 Yorumla
eş den gizli saklı bir sey olmaz bence aklınız da az da olsa var ayrılık ya da sorunlarınız var aile içi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet nerden bildiniz
Soran+1 yılYok sigara dahi içmiyor
Soran+1 yılEşimin ilk evliliğinden bir kızı var sürekli tartısıyoruz
+1 yılSen ayrılma ihtimalini vermişsin kendine o evlilik fazla yürümez benim eşim bunu yapsa büyük kavga çıkardı sanırım ayrılırdım. Çok yanlış bir şey bu
016 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıkçı ooo bu çok kötü
- +1 yıl
Ayrılıkçı değil bakın bazı şeyler vardır eşler arasında asla olmaması gereken ihanet, yalan, arkadan iş çevirmek evlilik sağlam temeller üzerine kurulan bir şeydir ve ömür boyu olduğu düşünülerek çıkılır bu yola senin bu davranışın eşine güvenmediğin anlamını taşıyor.
Evliliğiniz kötümü gidiyor?
Cevabınız hayır ise öyle ise bu yaptığınız eşinize ihanettir siz şimdiden ayrılmayı kafaya koymuşsunuz oysaki evlilik sonsuz bir yolculuktur siz bu olayı böyle görmeyip bir gün ayrılmayı düşünüyor ve sonrasını şimdiden ayarlıyorsanız o evlilik fazla sürmez.
Soran+1 yılBakın ben 6 aylık evliyim ve eşimin bir kızı var önceki eşinden kaygılarım var benim anlayın beni
- +1 yıl
Evlenirken neye güvenip evlendiniz ozaman?
Madem eşinize güvenmiyorsunuz?
Hemde daha 6 ay olmuş 6 ayda ne yaşadınız ki bu duruma geldiniz ne gördünüz ne yaşadınız?
Eşinizin maddi durumu çok mu iyi?
ya da siz eşinizle para için mi evlendiniz?
Kızı kaç yaşında severek mi evlendiniz?
Soran+1 yılÇok severek evlendim eşim 42 ben 24 yaşındayım kızı 6 yasında ve kızı yüzünden hep kavga ediyoruz sorun burada işte eşim mühendis maddı durumu çok iyi değil
- +1 yıl
42 ve 24 yaşında ki bir çiftin evliliğinin düzgün olmasını zaten bekleyemez kimse hala aynı sevgiye sahipimisniz yoksa evlilikten sonra daha olgunmu düşünmeye başlayıp bu tınıya vardınız.
Soran+1 yılBiz aslında mutluyuz ama kızı yüzünden kavga ediyoruz,, neden düzgün evlilik beklenmez yaş farkı yğzündenmi
Soran+1 yılEvlilikten sonra farklılastı hersey
- +1 yıl
Tabiki yaş farkı yüzünden ayrıca eşinizin kızı varmış sizin yaşınız daha çok genç ünv çağındasınız babanız yaşında biriyle evlenmişsiniz üstüne birde çocuğu var bu evlilik başlı başına kötü temeller üzerine kurulmuş kız yüzünden neden kavga ediyorsunuz?
Soran+1 yılEşim kızını eski karısının evinin önünden alıyor benim sınırlerım zıplıyor
- +1 yıl
ee doğru olanda bu zaten ne var ki bunda? sorun sizdey miş sizin kızla aranız nasıl
Soran+1 yılBenim çocuğum yok
Soran+1 yıl6 yasında ıyı işte
- +1 yıl
İyi işte nedir? öyel anlaşıyoruz tanrıznda oldu bu dediğin aranız nasıl yahu vakit geçiriyormusunuz birlikte gülüyormusunuz mesela sen onla özel olarak bir yere gidiyormusun v.b eşin sana onu rahatlıkla bıraka biliyormu
Soran+1 yılYok zaten esım kendi annesının evıne getırıyor çocugu ben fazla goremıyorum kızını
- +1 yıl
ee ozaman sorun ne kadın gelip çocuğunu kendimi alacaktı tabiki babası bırakacak.
tabikide söyleme..hatta kendine bile söyleme :D o derece
o senin kötü gün paran kimseyle paylaşma birikim yaptığını..ve sende bu parayı unut.hiç kullanmicakmış gibi016 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güldürdünüz beni
Soran+1 yılÖğretmenim
Soran+1 yılÖğretmenleri 5 bin falanı alıyor sanıyorsunuz
Soran+1 yılEvet o kadar
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
erkekler çok savurgan ben dahil ama kızlar maşallahı var tebrik ediyorum buradan tüm bayanları sizden ders almalıyız...mesela benim cebimde 300 lira 1 günde biter..ama kızlarda 30 lira var 1 hafta o para bitmez hatta o paradan diğer haftaya devreder..nasıl bişidir bu.bide kadınlara savurgan derler :D
Soran+1 yılOlay budur işte
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılZihin engelliler sınıf öğrt
eğer eşiniz fazla para emeği seven biriyse gizlemeye devam edin değilse evlilikte gizlilik saklılık olmamalı bence
00 YorumlaAnnemiz dogru demis. Kocaniz mantikli biriyse onunda kendi hesabi vardir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir doğru söylüyorsunuz
annen güzel fikir verememiş sana kardeş gizlediğini öğrenirse güven bile sarsılabilir eşler arasında
13 Yorumla
Soran+1 yılSarsıldı gibi zaten ama başka konulardan
Soran+1 yılEvliyim zaten
+1 yılBence "eşine" güvenmediğini söyle en doğrusunu yaparsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana zaten birkeresinde dedi sen bana hıc güvenmiyorsun dedi
- +1 yıl
Umarım eşin de sana güvenmiyordur. Eğer güveniyorsa seninle bir gelecek olmadığını anladığı zaman hayal kırıklığına uğrayacağı kesin :/
Soran+1 yılBana çok güvendiğini söyledi
- +1 yıl
Saf mış işte. Umarım aldatıyordur seni.
Soran+1 yılYok imkansız
- +1 yıl
Bir erkek için aldatmak imkansız değildir
Soran+1 yılAma bizim farklı
- +1 yıl
Aldatmasına imkansız diyorsun. Farklı ne olabilir ki?
Soran+1 yılBen 24 eşim 42
- +1 yıl
Bak eğer en başta birbirinizi eş olarak seçtiyseniz bunda bence yaşın önemi yoktur. Ama diğer konuda eşinin 42 yaşına olması seni aldatmayacağı anlamına asla gelmez. Bunu istediği zaman yapabilr
Soran+1 yılAma yapmaz işte
+1 yılSöyle. Kocan o senin. Yarın öbür gün lazım olduğunda ortaya çıkarınca demez mi bu para nerden çıktı diye
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
neden söylemediğini söylermisin mesela şiddetmi var... çokmu kavvga ediyosunuz... kumarbazmı alkolikmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimin eski eşinden bir kızı var korkuyorum ben
Soran+1 yılEvet
wayy anasını evliliğin kavramı kalmamış.. evlilik kelimesi sana neyi ifade ediyor.. neyin kafası bu
00 Yorumla
+1 yılSöyleme ama kocan fark ederse aranızda güven problemleri oluşur o yüzden çaktırma :D
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat