Para & Ekonomi Eşimle ortak banka hesabımız mı olmalı yoksa paramızı ayrı mı kullanmalıyız? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evlikte banka hesabımız ortak mı? Ayrı mı? Güncellemeler+1 yıl SS teşekkür ederim… Eşimle ortak banka hesabımız mı olmalı yoksa paramızı ayrı mı kullanmalıyız? Cevapla Banka Soruları Evlilik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. İsteyen ortak açabilir hesabı 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Para, cocuk kariyer, aile, seyahat ve inanc konulari detayli konusulmali aksi takdirde sonra sorun cikabiliyor. Evlilik bir olmaktir, parasini ayri tasarruf etmek isteyen kisi o evlilige tam anlami ile ait degildir. 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ayrı hesap olmak zorunda çünkü benim işim dolayısıyla bankam sürekli değişiyor. Evin ihtiyacı olursa da karşılarım yani ortak olmasına gerek yok. 2 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İkisi de olabilir.Ben güvendikten sonra paralarım onun hesabında da durabilir.Fark etmez yani... 1 0 Yorumla
gülsümm069 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim çalıştığım zamanlarda banka kartım eşimde dururdu lazım oldukça alırdım 2 0 Yorumla
duygucansız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ayrı ayrı olmalı benim harcadığım paradan eşim olsa bile ona ne 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aile demek ortaklık demektir ortak hesap olmalı 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ortak olmalı bence. Çiftler arasında ayrı gayrı olmaz 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Herkesin ayr olsun boşanmak diye bir şey var ileride sorun olmamış olur 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Güven varsa paranın kimde durdugunun ne önemi var? Ortak hesap, güvene konulan ipotektir. 1 0 Yorumla
Muskl34 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evlendim diye karşıdaki kişiyle mi bütünleşiyorum? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir tane ortak olmalı.Ayrı kartlara ise kişisel ihtiyaç için belirli bir miktar ayrılabilir. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İsteyen ortak açabilir hesabı
Para, cocuk kariyer, aile, seyahat ve inanc konulari detayli konusulmali aksi takdirde sonra sorun cikabiliyor. Evlilik bir olmaktir, parasini ayri tasarruf etmek isteyen kisi o evlilige tam anlami ile ait degildir.
Ayrı hesap olmak zorunda çünkü benim işim dolayısıyla bankam sürekli değişiyor. Evin ihtiyacı olursa da karşılarım yani ortak olmasına gerek yok.
İkisi de olabilir.
Ben güvendikten sonra paralarım onun hesabında da durabilir.
Fark etmez yani...
Benim çalıştığım zamanlarda banka kartım eşimde dururdu lazım oldukça alırdım
ayrı ayrı olmalı benim harcadığım paradan eşim olsa bile ona ne
Aile demek ortaklık demektir ortak hesap olmalı
Ortak olmalı bence. Çiftler arasında ayrı gayrı olmaz
Herkesin ayr olsun boşanmak diye bir şey var ileride sorun olmamış olur
Güven varsa paranın kimde durdugunun ne önemi var? Ortak hesap, güvene konulan ipotektir.
Evlendim diye karşıdaki kişiyle mi bütünleşiyorum?
Bir tane ortak olmalı.
Ayrı kartlara ise kişisel ihtiyaç için belirli bir miktar ayrılabilir.
Ayrı kullanmalıyız dgdgdhd
Ortak daha mantıklı
Her ikiside olabilir ortak ayrı
Ayrı.
Ayrı
Bence ayrı olmalı
ayrı olmalı bence..
Ortak